Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.08.2015 21:20 - Дългата война против човечеството
Автор: budha2 Категория: Политика   
Прочетен: 1217 Коментари: 1 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
       image                                                                                                                                                            Известно ли ви е мнението на Марк Твен за Библията? Мен ме интересува. Писателят е казал:

„Тя е пълна с интересни неща. Съдържа възвишена поезия; има някои умни измислици; и доста истории, напоени с кръв; и някои добри морални норми; но и богатство от гнусотии; а на всичко отгоре – и хиляди лъжи.

Библията е съставена главно от откъси от по-стари библии, чието време е отминало и са се натрошили на парчета. Затова не й достига оригиналност, нито е необходима.“

Новата библейска история за „добрия“ Съветски съюз отдавна е в развалини. Но и още по-новата – за „прекрасната“ съвременна Аркадия – Европейския съюз, е развенчана. На нея „не й достига оригиналност, нито е необходима“.

Със своята наблюдателност на писател, с опита си и със своето искрящо чувство за хумор Марк Твен е почувствал сатанизма, заложен в т. нар. Стар завет. (Вижте илюстрацията.) Няма как всички да притежаваме писателски талант, да бъдем известни, за да разберем, или да ни чуят. Затова е било въведено разделението на труда. И е добре да намирате хора, на които да се доверявате.

Едно от задължителните условия за узнаване на истината е, те да не са сред популярните личности. Ако във времената, когато е живял Самюъл Лангхорн Клемънс, не всички са били купени. В наши дни изключенията от това едва ли достигат и един процент!

Както отлично е преценил Марк Твен, Библията е плод на плагиатство. Европейският съюз повтаря същото. Той имитира СССР. Като разглежда дребните, несъществени различия между Брюксел и Москва, Владимир Буковски стига до извода:

„Всичко останало е съвсем еднакво – липса на отчетност пред когото и да било и въобще без преки избори на членовете. Когато разгърнете тази ексцентрична работа на Европейския съюз по съставянето на регулации с обем 80 000 страници, все едно разглеждате Госплана. Ние имахме организация, която планираше всичко в икономиката – до последното винтче и гайка, пет години предварително. Същото става сега в Европейския съюз. Ако се вгледате в образците на корупцията в Европейския съюз, ще видите, че те са съвсем същите като съветските. Като започнете от върха към дъното вместо от дъното към върха.“

       image

Обединена Европа се провали. Тя следва да бъде разтурена, но така, че скоро да не помисли за нови формирования.

www.youtube.com/watch

Няма как да очаквате от Яков Кедми цялата истина. Той е обвързан с прекалено много неща. Във военното училище случаят го събира в един курс с бъдещия министър-председател на Израел, професионалния убиец Йехуд Барак. Притежавам филм, в който Барак се хвали, как по грешка в Бейрут е убил напълно невинен палестински политик и семейството му! Маха с ръка – палестинци… Гои!

Досега двамата с Кедми са семейни приятели. Допускате ли, че израелското ченге Кедми не е убивало? Израелците изтребват палестинците като хлебарки. Да не би аз да върша това? Ционистите ликвидират заради хвърлена по тях саксия. И то не в тяхната държава, а на окупираните палестински територии. Преди дни така си отиде 52-годишният Фалах Абу Мария. Застреляха го на собствения му балкон.

Предния ден израелски войници видели сметката на сина му. Часове по-късно, когато покрусеният баща зърнал военния патрул, обикалящ улиците на родината му, хвърлил по него саксия от балкона. И получил няколко фатални куршума в тялото.

         image

Това не е съгласно римското, а според еврейското право. Върнете се към равина Овадия Йосеф:

„Гоите са родени, за да ни обслужват. Без това, те нямат никакво място на света; само да служат на народа на Израел.“                                                                                                                                     image       

Никога не забравяйте още една истина: Всички тези еврейски сатрапи – политици, военни, милиционери, писатели, журналисти, всякакви, са потомци на средновековните българо-хазари. Яков Кедми е московчанин. А родителите на Йехуд Барак, пръкнал се в кибуц в тогавашна Палестина, са от Руско-съветската империя. Баща му Исраел е от литовския град Паневежис – сетне Мелитопол в Украйна. А неговата майка Естер е от Варшава. Но родителите й са се преместили от Смоленска област.

Когато споменава, че „зад нещо стои определена политика“, Яков Кедми отлично знае какво има предвид. Това са интересите на глобалния еврейски елит. Но изрече ли това, ще бъде свършен. Или ще го самоубият, или, подобно на Мордехай Вануну, ще го превърнат в заложник, или като Виктор Островски и много други ще го принудят да бяга и да се крие в миша дупка. Затова, както ни учи Стоян Михайловски, е важно да разчитате истината между редовете.

Така стигаме до онзи най-важен проблем, който решиха зад гърба на американците и особено на европейците, докато ни забърбучкваха със съвсем немаловажната гръцка криза и споразумението с Иран. Зад този параван стана онова, което в противен случай щеше да изведе милиони по улиците на Европа: Европейският съюз и САЩ подписаха т. нар. Транстихоокеанско партньорство. Става дума за договор, съгласно който отпадат търговско-митническите бариери и много други сега действащи защитни (протекционистки) механизми, които регулират икономическите отношения между САЩ и Евросъюза.

image

По този начин Европа ще загуби още от своята и без друго достатъчно орязана независимост. Заради по-значителното разширяване на американските – разбирайте еврейските – интереси, Барак Хюсеинович Осама „посъветва Великобритания „да остане в Европейския съюз“.


Вместо „където е Бог, там съм и аз“,
„нека съм близо до силните на деня“

„Искате да задържите Христос за Коледа? За да нахрани гладните, да облече оголелите, да прости на грешните, да посрещне нежеланите, да се грижи за болните, да обикне вашите врагове, и да не върши на другите онова, което не искате да бъде правено на вас?“

Тези въпроси задава в една от новите си и твърде цитирани книги американският психолог д-р Стийв Мараболи. Кому е необходим Европейският съюз? На онези, които не могат да се справят сами със собствения си живот? И търсят начин да поверят съдбите си другиму.

     image

Това са хората, израснали при социализЪма. Нашенци бяха отучени от мислене, съобразяване, предприемчивост. Още по-лошо – оперираха ги от вяра, обич, съпричастност и милосърдие.

Огледайте се, за да видите резултатите. Това са плодовете на вашата житейска философия: „не делете хората на комунисти и други“, „много комунисти бяха добри“, „ченгетата са служили на България“, „всеки има право да се променя“, „нека съм по-близо до победителите“, „каквото за всички, това и за гол Хасан“, „аз ли ще оправя света“…

Подкараха и западняците по нашия път. Да река: Хак им е, но… замълчи сърце.

Като поласкал болонката си Дейвид Камерън с това, че „Великобритания е най-добрият му партньор“ (каква чест!), наемателят на Белия дом предупредил послушното кутре, че „ако напусне Европейския съюз, рискува да загуби влиянието си на световната сцена“.

       image

Пропагандната кампания е разнопосочна. В нея се включиха и френско-британските „леви“. Както в предната си публикация май единствен ви осведомих, Франсоа Оланд, най-неуважаваният президент на Петата република, излезе с „несъгласувано с никого“ предложение за разделяне на Европейския съюз на две. За единно правителство и контролни институции на еврозоната. Което, преведено, означава обособяване на страните, приели общата европейска валута като своя, във федерална държава.

Седмица по-късно се обади подвизаващата се в английската столица френска журналистка Наталѝ Нугайерѐд, чиято кратка биография не толкова отдавна ви представих. Тя тихомълком удари рамо на „неустоимо красивия“ Франсоа с нидерландската фамилия. Как? Допълни „идеята му“, като заяви:

„Европа може да използва една авангардна възможност – парламент на еврозоната.“

Колко „оригинално“! Все едно предложението на Оланд не означава и това?…

„Милата“ Наталѝ, тази неуморна съвременна „братовчедка Бет“, е „направила откритие“, „сетила се е“! Тя развива политическата „теорема“:

„Една обединена Европа остава най-добрият път към стабилност – но има пространство за Франция и Германия, които да внесат изменения.“

           image

В оригинала последната дума е “innovate”. Тя може да бъде преведена и като „нововъведения“. Даже ще е по-точно. Но какво означава всичко това? Накъде е поела Европа?

Ами към двете скорости на развитие, както отдавна се говори. Едните – по-бързите, са окупирани отдавна – още чрез войските и с плана „Маршал“. Другите ще бъдат опитомявани с малко танкове, малко изтребители, малко американски военни – изобщо с повече НАТО. Същото, което е под командването на… комунист и агент на КГБ. „Изобщо като нищо на света“, както би се прозял преди да поеме към постелята Уилям Сароян от традиционната си масичка в кварталното кафене…

Нали помните, до какво заключение стигнал в началото на деветнадесетото столетие вторият американски президент Джон Адамс:

„Има два начина за покоряване и поробване на една страна. Единият е с меча. Другият е чрез дълг.“

Suum cuique – всекиму своето. За някои, като нас, и двете. На печелившите – честито, както навремето завършваше телевизионното предаване от тегленията на тиражите на държавния хазарт – спортния тотализатор.

В т. нар. консервативен британски печат се появиха вайкания:

„Неизвестно за повече от нас, Европейският съюз ще бъде разделен на две категории членки. ЕК се готви да ни превърне във второкласни граждани.“

           image

Здравей! За някои се съмна. Ако беше възможно, бих обяснил на автора – що-годе приличния Кристофър Буукър, че те – британците, имат възможност да постигнат още повече. Да станат третокласни граждани, в каквито неговите предци – съюзниците на Кремъл, превърнаха нас. Съвсем правилно – в граждани, но какви?

Унищожавайки най-свободната прослойка – самостоятелните селяни, земеделци, животновъди, винопроизводители, мандраджии – комунистите ги прокудиха към уютните градове. Накрая тези нови граждани, останали полуселяни, направиха от градовете казарми.

Разбира се, под „мъдрото“ и „вещото“ ръководство на БКП и според естетическите разбирания (колко възвишено за архипростаци) на нейната номенклатура. С панелните гета, с празните магазини, наситени с миризма на екарисаж, с постоянния дефицит, с оскъдицата от кафенета, ресторанти, закусвални, с отсъствието на прилично оформление на жизнената среда, с образците на социалистическия реализъм, които и досега ни дебнат отвсякъде…

Но също така – с квартали като онзи около „Докторската градина“ в столицата, като Бояна, Драгалевци, Симеоново, дюкяните на „Кореком“, от които се носеше ароматът на „гнилия“ Запад…

Това сме го живели. И го живеем. За свестните, съхранили човешкото у себе си, то е dйjа vu.

       image

Кой друг на тази попарена и опустошена територия ви представя всички тези неща и то изпреварващо? Та умните да имат шанс, да обмислят и да предприемат някакъв вид защита.                
„Реформата“, която Оланд извади на светло, засега, доколкото ми е известно, е намерила подкрепа единствено от френско-британската авторка Нугайерѐд. И двете не са новост. Този вид „реформи“ са описани. При това доста пъти и твърде подробно. Понякога от нявгашните Нугайерѐд. Ето един такъв разказ:

„Телеграма на Associated Press с дата 12 август хвърля светлина върху приятния общ характер на съветската система и еврейския ум. Като описва полските градове и села, окупирани от болшевишките войски при тяхното скорошно настъпление, депешата посочва:

„Говори се, че населението на местната еврейска община установява съветско и комунистическо управление.“

           image

Разбира се. Въпреки че то е в странен контраст с онова, което постоянно ни казват чрез печата, относно страданията на евреите под съветската форма на управление и за тяхното отвращение от червените. Обаче, повечето от това, което четем по тази тема в публичната преса, е еврейска пропаганда – чиста и проста. А репортажите от хората, които са на място, напълно й противоречат.

Някакъв строителен работник свидетелства, че в Полша изграждането на обекти често „увисва, защото някой еврейски земевладелец иска прекомерно висока рента, за да сключи договор“. Докато друг разказва, че независимо от цените на билетите за железницата, преминаваща през районите, за които се предполага, че съществува глад, оттам са минали почти 1000 процента. А най-добрите влакове с най-високи цени са „изключително завзети от евреи“. Той допълва с впечатления от пътуването си през Унгария:

„Унгарците вече нямат никакви пари, но евреите имат.“

„Ала американските евреи мразят Троцки и съветизма“ е оправдание, което понякога изтъкват.

Наистина ли?

На страница 9 на изданието “American” от 30 юли се е появило писмо, подписано от „госпожа Семюъл Ръш“. То е озаглавено: „Наистина ли се срамуваме от Троцки?“ Запознайте се с няколко откъса от него:

„Прочетох няколко от последните ридания от редакторите на еврейски издания, че сега евреинът е обозначен като радикал. Вярно е, че много евреи са радикали. Също така е вярно, че някои от радикалните лидери са евреи. Но преди да ридаем за упадъка на расата, дали да не помислим малко?

          image

„Самият Троцки никога не е бил представян като друг, освен като културен човек, студент по световна икономика, силен и способен лидер и мислител, който със сигурност ще влезе в историята като един от най-великите мъже, които нашата раса е дала на света….

Вече съвсем малко от нас се съмняват, че зад нелепостите, написани за Русия, стои голямата истина. Тя е, че Русия е нестабилна държава, която преживява обновление. Зад тази привидна безредица съществува план. И от политическия катаклизъм ще се появи ред. Това не ще бъде утопия, а едно добро управление, както, без съмнение, високо интелигентните практични идеалисти, които градят за Русия, могат да издигнат, по необходимост – с недостатъчно подходящи материали – човешките същества – с които трябва да работят.

А един от лидерите е Леон Троцки!

Наистина ли се срамуваме от Троцки?“

Очевидно авторката не се срамува от Троцки или г-н Бронщейн, както е истинското му име.“

image

Госпожа Семюъл Ръш се оказала права. „От политическия катаклизъм се появи ред“, и то какъв! В този „ред“ паднаха покосени повече от 60, 70 или 80 милиона души – предимно руски и украински християни, но също така представители на всички националности. Най-малко – на „еврейската раса“. Как иначе, след като тя се оказа „расата на господарите“!                                                                                                                 Днешният Троцки също носи чуждо име – Оланд – Holland, което ще рече Холандия. Сегашната госпожа Семюъл Ръш се казва Наталѝ Нугайерѐд. Но целта и на едните – преди век, и на другите – понастоящем – е една: Световна комунистическа държава. Нищо по-малко. Повече няма как…                                                                                            diagnosa.net/             



Гласувай:
1



1. django - Има истина но има и много лъжи. Не ...
26.08.2015 11:49
Има истина но има и много лъжи. Не знам кой е иостичника ви на таква апокрифни анализи но подозирам че идва от същите които са обект на изследване от тази скрита журналистика.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8726559
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930