Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.08.2015 20:49 - „Погрешно и бечовечно е да налагате евреите на арабите"- Махатма Ганди/Губещите винаги били едни и същи – народите
Автор: budha2 Категория: Политика   
Прочетен: 4967 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Verum plus uno esse non potest[Повече от една истина не може да има]

„Погрешно и бечовечно е да налагате евреите на арабите“ – обявил Махатма Ганди. – „Онова, което става в Палестина днес, не може да бъде оправдано от постановленията на нито един морален кодекс… Със сигурност би било престъпление против човечността да намалите броя на гордите араби така, че Палестина да бъде предоставена на евреите частично или изцяло като тяхно национално огнище.“

Махатма Ганди дълго разсъждавал и над борбата между истината и лъжата, между доброто и деспотизма. И стигнал до извода:

image

„Когато съм отчаян, си спомням, че през цялата човешка история най-накрая истината и любовта винаги са побеждавали. Имало е тирани и убийци. И известно време те са изглеждали непобедими. Но в края на краищата винаги са падали. Помислете – винаги!“

Рано или късно на французите също ще им се наложи да застанат лице в лице с идентичен проблем. И на италианците, на холандците, испанците, португалците, белгийците… Кой каквото си е надробил, това ще сърба.

Неотдавна единствен поставих въпроса, че досега у нас не се намери нито един политик с достойнство, с българско самосъзнание и смелост, който да извади и постави на масата искане за репарации от Русия, правоприемницата на СССР, за причинените ни от нея изумителните нещастия и за огромните щети, които ни нанесе през 45-годишното комунистическо робство.

Ала също така следва да поискаме репарации от Великобритания, Русия, САЩ и Сърбия заради престъпленията към човечността, които са извършили. Имам предвид безпричинните, вероломни, дивашки бомбардировките над български населени места и на самата ни столица. Но освен това – имаме основания да настояваме за обезщетение заради финансирането, обучението и всяка друга подкрепа на терористичните бригади, вдигнали оръжие срещу законно установения държавен и обществен ред в Царство България, против българите!

image

Ала кой да го предприеме? Комунистите, свикнали с колониалната подчиненост ли?



Друг огромен проблем пред Европа е, че Братството я „избави“ от сериозни военни сили. Днес в рамките на НАТО комунистите налагат задължителните 2 процента от националните бюджети да отиват за отбрана.[129] Горе-долу толкова отпускат на… театрите. Да не спорим, кое е по-възвишено.



В наши дни освен САЩ, „поели ангажимента да защитават своите съюзници“ – разбирайте интересите на интернационалната корпоратокрация – останаха само още три боеспособни армии: на Германия, на Русия и най-вече на Израел. Последната е в морален и боеви упадък.



Във всички случаи, да доверите сигурността си на германци, руснаци и евреи, е най-великата глупост. Проява на мазохизъм, граничеща с лудост!

На Албиона се чуват гласове за възстановяването на задължителната, наборната военна служба. Стоп! Да поразсъждаваме.                                                                                                  image            

Поне една четвърт от настоящите младежи на Стария континент притежават необходимото гражданство, но чисто етнически и цивилизационно – традиционно и културно – нямат нищо общо с Европа. Тъкмо те са основен резерв на Интернационала при набиране на бойци за неговите нови ударни сили, наречени Ислямска държава. Тези хора ли ще служат на новите си европейски домакини? Не ставайте смешни!

Освен това, поне половината от съвременните младежи не само в т. нар. „цивилизован свят“ са глезльовци, неспособни да учат и се трудят, камо ли да бъдат войници, да се сражават.

image

В резултат на законодателството, наложено от масона Дън Сяопин по нареждане на Интернационала, днес в половината от китайските семейства има максимум по едно момче, годно за военна служба. Нищо, че от 1 януари т.г. отмениха действието на закона за едно дете в семейство. Десетилетия напред ще прибират плодовете от неговото прилагане. А Китай неизбежно ще се превърне в най-голямата пенсионерска нация.

Искам да кажа, че и там няма да има кой да воюва. Макар, кой знае? Все пак там ще живеят най-малко 50-60 милиона младежи, годни за военна служба… Нищо, че Китай, дори когато е бил най-могъщ, не се е изявявал като завоевател. Елинският философ Хераклит формулирал:

“Παντα ρει και ουδεν μενει” – „всичко тече, всичко се променя“…

Не се съмнявам, че тези факти и обстоятелства са известни на управниците от представителната власт и то отдавна. Но те са продали душите и нямат друг избор.

Напълно погрешно е да хвърляме обвиненията към „американците“. Какво общо има с това редовият гражданин на САЩ, който все повече бива подлаган на всякакви тегоби и притеснения? Вярно, гласува и узаконява назначенията на Братството.

image

Обаче не, на подсъдимата скамейка на човечеството трябва да бъдат изправени онези левитски фамилии, които съставляват прословутия 1 процент от населението, който притежава повече от половината богатства на земята. Списанието, посветено на богатствата и богатите – “Forbes”, даже конкретизира:

„85-е най-богати хора на света имат толкова богатство, колкото 3,5-е милиарда най-бедни!“                                                                                            image              

Не си и помисляйте за някакъв „социализъм“ в това, което ви представям. Който го стори, ще потвърди, че е идиот. Още преди век се намерили хора, които установили преките връзки между „капиталисти“ и „комунисти“. Тяхната взаимозависимост, основана на материалната изгода. Губещите винаги били едни и същи – народите. А капиталистите яростно и с всички средства бранели комунистите!

„Обаче тази защита се оказва недостатъчна, когато й бъде противопоставен друг набор от факти, в които същите тези профсъюзни лидери и комунисти са показани, как поддържат връзка със съветското правителство в Съединените щати. А Съветското правителство в Съединените щати не е химера. Москва постоянно заявяваше, че целта на правителството на Ленин и Троцки винаги е била световната революция.

Една от причините за колосалния провал на съветския правителствен експеримент беше пренебрежението от страна на съветските еврейски лидери спрямо присъщата за тях работа при следването на фетиша на световната революция. Ако една десета от положените усилия бяха насочени за управлението и изхранването на Русия, щяхме да видим болшевишките идеи в други страни. Днес Русия нямаше да бъде в толкова нещастно положение. Пропагандата е единственото изкуство, в което болшевиките са станали майстори.

       image

Следователно съветското правителство в Съединените щати трябва да бъде разглеждано като аванпост на световната революция. Така го възприемат онези, които не знаят нищо за него. Така гледат на него тези, които заповядаха депортирането на Л. К. А. К. Мартенс,„съветския посланик“. Беше обявено, че Мартенс е тук, с цел да осъществява търговски връзки със Съединените щати. Той притежаваше огромен фонд в злато – наистина. С тази приказка обясняваха неговия златен запас, който използваше в търговските си връзки. Правителството на Съединените щати, обаче, прецени, че неговата цел беше световната революция. И правителството беше право.“

Последното – не задълго. Още от 1923 година започва размяната на дипломати. За търговско-промишлените връзки да не говорим. Началото им е отпреди тази дата. А през 1933-а, когато, незабелязано от мнозина, е поставено началото на новия световен ред, САЩ признават СССР. Между двете страни са установени пълни дипломатически отношения.

Каквото и да приказваме, so the world goes – de sorte que le monde va/Така върви светът, англ. и фр./.

Европейският съюз оформи нещо като метрополия – център. Не просто Брюксел. Белгийците се пекат на същия огън. Имам предвид Германия и Франция. Но докато в едната непременно диреха благоденствието по социалистически, във втората замразиха заплатите.

 image

Същевременно световното еврейство всячески дава да се разбере, кой ръководи целия план. Например Германия е домакин на Макавейските игри – своеобразна еврейска олимпиада. Уж династията на Макавеите – последната, която макар и за кратко управлявала Юдея като независима държава, провеждала такива състезания.

Ашколсун! Все едно не са съществували Алемските състезания на древните българи, започнали с погребението на Алем, император на Илат през 1880 г. пр.Р.Хр. Която елините запазили под формата „Олимпийски игри“.                                                                                                 diagnosa.net/                          



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8739420
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930