Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.10.2015 20:06 - Аудиенция при Ердоган / Ционистка диверсия срещу белите в Европа
Автор: budha2 Категория: Политика   
Прочетен: 1438 Коментари: 0 Гласове:
4

Последна промяна: 01.07.2016 21:04

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
     image                                                                                                          
Ердоган извива ръцете на Европа, нашите развиват активност..
Сега Ердоган извива ръцете на Европа/Меркел дьо Ротшилд/, направил я заложница, понеже държи 2 милиона имигранти от Сирия и от него идват бежанските вълни към Европа. Иска от ЕС 3 милиарда евро помощ и безвизов режим с ЕС. Тези пари ще бъдат взети и от българския данъкоплатец. "Без визи" значи на часа в Европа да дойдат освен тези 2 милиона сирийски имигранти от Турция и още 20 милиона турци, които отдавна се канят към трудовите пазари на Европа.                                                                                             image   
Тогава България без война ще стане на часа поредния турски вилает.                                         
А нашите дупедавци и сие „партиоти“, съзнателно не виждат напъните на Турция и дори и предлагат „увеличение на помощта“. Хич не им пука ,че освен да ни крадат с необлагаемите си заплати от 15 000 евро вземани от вноската на България в ЕС, още смятат да дерат гърба на българския народ.
Наш ББ също разви активна дейност по бежанския въпрос, даже план направил за решаването му и го представил на останалите си колеги в ЕС. Но планът на Борисов започва и свършва с "адекватно финансиране на Турция заради възпиращата й роля за бежанците"( пак взимано от нашия джоб) и нито дума срещу исканията на Турция за безвизумен режим. Точно в стила на новия му партньор във властта- ДПС, считана за троянския кон на Ердоган у нас. Дори ББ отишъл на гости на колегата си, родом от Херсон, криптоеврейчето Давутоглу и обсъдили въпроса на сладки приказки и махленска седянка под чердака на Ердоган. Пука му дреме на Борисов как народа му ще плаща тази „помощ“, нали не е от неговия джоб?    
                                                    image                                                                                     Аудиенция при Ердоган                                                                                    

Една голяма грешка в повечето случаи води след себе си втора … трета голяма грешка – и в живота, и в политиката. Грешката, която г-жа Меркел направи с внезапната си покана до всички желаещи от Близкия изток да дойдат в Германия, породи лавина от събития, които сега се връщат като бумеранг върху политическия дневен ред на канцлера. Поканата се оказа сериозна политическа грешка на фона на организирания от някой друг екзодус на бежанци по посока Европа – Германия. Когато стана ясно, че нито Германия, нито Европа могат да издържат на наплива на милиони хора да напуснат своя живот в лишения и несигурност и да споделят богатството на Стария континент, проблемът с лавината емигранти трябваше спешно да бъде адресиран в основата му. Но свръх-анемичната в геополитически план Европа не може да се справи с корените на кризата – нито в Сирия, а още по-малко в големия Близък изток. Затова Ангела Меркел трябваше да се отправи в Анкара и наред с останалото, да ревизира на 180 градуса своята политика по отношение на евентуално турско членство в ЕС.

imagehttp://www.ansa.it/webimages/img_700/2015/3/27/d0b4c5112bc
3590bea6f1d367c20db95.jpg
                                                           
Членството на Турция би било благоприятно от гледна точка на дългосрочната де-стабилизация на Близкия изток и сериозните предизвикателства пред сигурността на Европа, които тази поредица от конфликти създава. Но Турция не отговаря на нито един от политическите критерии за членство. Въпреки дългогодишните ухажвания към Ердоган, отправени от левите европейски интелектуалци (Гералд Кнаус – „АКП са „ислямски калвинисти“), турският президент си остава категорично решен да върви по свой път, независим от европейските претенции и очаквания. Верен на своите възгледи, Ердоган използва демокрацията като „градски автобус“: вози се върху европейските очаквания за демокрация в Турция само докато му помогнаха да разглоби контрола на армейския връх върху политическата система на страната. Веднъж след като отстрани военните, той не закъсня да установи режим на лична власт, който има все по-малко общо с каквито и да е демократични принципи.  
                              image                                                                                                                                     
 
Турция е на първо място по брой на журналисти в затвора. Враговете на Ердоган са врагове и на държавата – генералите, кюрдските общественици и политици, дори и бившия му съюзник и духовен водач Фетула Гюлен. За Ердоган членството в ЕС е ресурс за повдигане на турската държавна и геополитическа мощ на квадрат. Турските дипломати не преговарят за членство в ЕС като всички нас – как да адаптираме законите си към acquis communautaire. Те преговарят за съхраняване на пълния суверенитет на Турция дори и в качеството й на член на ЕС.    
                                                             image      
 Ислямизация - Азия против Европа                                                                                                                               
Посещението на А. Меркел в Анкара практически свали аргументите на Европа за необходимостта от сериозна еволюция на турската политическа система преди членството на Турция да бъде утвърдено. Притисната от огромния натиск на милионния бежански поток, канцлерът на Германия на практика отправи молба към Ердоган да спре бежанците. Искането на Ердоган да получи финансова подкрепа от Европа за поддръжка на 2-3 милиона бежанци в Турция е легитимно. Но цената, която Меркел ще трябва да плати не се изчерпва с това. Тя ще трябва не само да ревизира рязко позицията си по турското членство, но и да подкрепи категорично претенцията на Турция за „зона за сигурност“ в северна Сирия. На пръв поглед тази зона изглежда разумно искане – в нея могат да бъдат настанени бежанците от войната от цяла Сирия. Същевременно обаче, в тази зона ще намерят пълноценна закрила и джихадистите от ИД, които твърде успешно търгуват и партнират със „силния човек“ в Анкара. В тази зона ще бъдат унищожени и въоръжените сили на кюрдите, които се оказаха най-надеждната преграда срещу главорезите от ИД.
                                                                        image        http://s5.pikabu.ru/post_img/big/2015/09/15/9/1442327094_6097260.jpg                                                                                    
Поставена на колене, Европа трябва да моли за милост на всяка цена. А всъщност как бе насочена бежанската вълна към Европа? Как стана възможно стотици хиляди бежанци да се придвижат спокойно по територията на Турция и да си платят на стотици – хиляди каналджии за преминаване на европейския бряг? Две неща е спешно необходимо да научи европейския елит от тази криза. Първо, никой не може да пази твоята сигурност – трябва да се пазиш сам, на всяка цена. Армия, полиция, граница – Европа се оказа без нито една от тези ключови предпоставки за сигурност в сюблимния момент на бежанската лавина. Второ, идеологическите щампи не заместват реалната политика. Когато трябва да решаваш кризисен проблем – действай на основата на ценностите и принципите си. Но не подхвърляй с пропагандна цел ценностите си и принципите си ВМЕСТО реална политика и ВМЕСТО вземане на необходими трудни решения. В Анкара А. Меркел изглеждаше като вече послушна наказана ученичка. А Ердоган излъчваше послание на строг учител. Когато си богат – трябва да си силен. Иначе губиш всичко.                      

Огнян Минчев                                               trophyplus.org/                                                                                                                        image  image image   image        Европа. Началото на 90-те                     image               Началото на 21 век                         image  image  image   pavel-slob.livejournal.com/412485.html                                                                                "ВЕЛИКАТА" ДИВЕРСИЯ на ционистите срещу белите в Европа и Азия в 20-ти век.   

image                                                               ВЕЛИКАТА ДИВЕРСИЯ на ционистите срещу белите в Европа и Азия на 20-ти век. Или Куба най-големият доставчик на НА смърт За гоите от Европyа и Aзия по времето на СССР. И така, какво се случи през 1952 г. на планетата, и Карибската криза последвала по-късно, която почти не "погубила" цялата цивилизация. Детайли може да се четат в Wikipedia за това как Никита Хрушчов почти отприщил ядрена война. Да, всичко това са глупости! СПЕКТАКЪЛ на ционистката мафия за глупавите гои! Реалити - шоу за конвертиране/превръщане на Куба в плантация за отглеждане на роби и на захар и тютюн! За гоите. Това ние вече го знаем, че захарта е смърт за гоите, дори под формата на домашни компоти. Но нашите баби и прабаби не са имали интернет и много много ценяха тази отрова за консервиране на храни за зимата. Но опасностите от захарта сега няма да говорим, но за това как ни баламосват ционистите. След края на войната, страната се нуждае от герой, за да се възстанови икономиката на страната. Сталин е направил всичко, за да увеличи плодовитостта. (По този въпрос към СВАНИДЗЕ то се знае, както се полага за един евреин, казва винаги всичко обратно) Ционистите бяха уплашени не само на нарастващата индустриална мощ на Съветския съюз но и от числения растеж на добитъка-гоите. Необходимо беше да се направи нещо. Наркотици тогава все още не можеха да бъдат внасяни, нямало е все още албански и афганистански насаждения. И те решиха да запълнят СССР евтина захар и ГМО царевица.              image      
СКОПЕЦА ХРУШЧОВ УБИЛ БЕРИЯ, ЗА ДА СКРИЕ ОТРАВЯНЕТО НА СТАЛИН/ВЕРСИЯ: ПРЕЗ 1953 Г. ПОЧИНАЛ ЕДИН ОТ ДВОЙНИЦИТЕ НА СТАЛИН                                                                                                                                
Но дори това не е безплатно. Без дързост на еврейската мафия не й е интересно. Те са решили да използват захар за регулиране на населението на СССР. За да се направи това, Куба се превърна в плантация с евтини роби. Как се извърши "Дяволюцията" две дузини окъсани, въоръжени с малки оръжия револ-цион-ери, срещу цялата армия на диктатора Батиста, и дори без "намеса" от военната база в Гуантанамо. (която по-късно бе много полезна като недостъпен затвор за нациите) Всъщност ционистите просто хвърлиха Батиста, както жертваха Мубарак и много други кукли. Е, представете си! АМЕРИКА и комунистическа Деволюция и то по време на разгара на "лова на вещици" и Куклукс Клан.                                                                                                       image                                                                                                                                           Огромна Америка можеше да смаже всичко в зародиш! FUNNY? Те не са глупаци. За да стане това реалити шоу, е било необходимо да се подкрепи с измама, Никита Хрушчов, и в ръцете му ядрено оръжие, агенти на Моссад/КГБ в американските служби и същите съветници на президенти и т.н.. И след като този ШАБЕС/Щебек Goy не можеше сам да постигне това, Американците казали:Вземайте - Куба е ваша! Тогава на Никита Сергеевич подадоха предварителния план, изготвен от петата колона на СССР.

Идеята на Никита!

Даваме им техниката и зърно, а те ни дават захар! Измама е пълна. Гладната маса от роби се грижи за насажденията от ТЮТЮН станал "известен" за своето "качество" - смърт, а тръстиковата захар - бялата смърт за гоите. В замяна на нашите дарения, промишлено оборудване, малко оръжие и нищо повече. Познайте какъв по националност е "железния" Фидел Кастро? Разбира се, че ... евреин/маранос ... а защо ли убиха еврейчето Чегевара?, защото знаеше всичко или защото бе роднина на израелския премиер.                  image      Koй е Eрнесто Гевара де ла Серна ?                                                                                                                                                   
Така тази бяла отрова напълнила празните рафтове на магазините в СССР. Не е имало недостиг на захар в Съветския съюз до жидовския саботаж през 1990 година. Броят на смъртните случаи на пациенти с хипертонична болест, се увеличавал лавинообразно и така до днес. Но и сега, Куба разчита само на стоките, за потребителите от гои. Както винаги желанието е да има и Гешефт за юдейската змия. Изпратени за препродажба (кражба) на СССР чрез търговски мисии в Куба стоки бяха много повече, отколкото е било  необходимо за доставката на тютюн и захар.

ГОИ ! Бъдете внимателни!

ФАЛШИВИТЕ евреи - ционисти - са куфар с тройно дъно!                                                              
 via-midgard.info/                                                                                                         image      
Путин изпревари Че Гевара - Автор: Оля Ал-Ахмед      
                                                image   
Куба “един от последните концлагери ”Гулак".                                                               image         
Brother Oliver Stone, SJ, енд брат ил"минат, маранос Фидел Кастро, SJ, 2002                                                                                      
>  Светът като ГУЛАГ/ Образуване на световно правителство - Антихрист        

    image         
"Нека консулите да внимават лат." Няма вечни приятели, нито вечни врагове, а само вечни интереси       



Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8734542
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930