Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.11.2015 11:59 - Военно-промишленият комплекс създава затворническо-индустриалния - нашето бъдеще
Автор: budha2 Категория: Политика   
Прочетен: 1143 Коментари: 0 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image

Как така тази държавица на злото е като остров на благоденствието сред огромното ислямско море? Не я ли поддържат в изкуствено блаженство?

image

Знаете отговора. Всяка година тя получава общо около 6,5 милиарда долара само от САЩ и Германия. Има нещо друго, което я прави най-силна – нейният световен елит. Кое в живота на съвременното човечество не се ръководи от евреи? Този елит, както и редовите юдеи, са отгледани с чувство за единение помежду им. Едновременно с това са възпитани да мразят останалите. Ето какво ги превръща в основоположници на тероризма. Ала за това – друг път.

image

Обаче няма как да не припомня: В днешен Израел продължават да произвеждат луксозни издания на Тора – еврейския закон, според първите пет книги на Стария завет. Както и тълкуванията на текстовете в него. Съвременно продължение на Талмуда – библиотеката на човеконенавистничеството.

„Оцветената като мрамор книга с твърди корици, гравирана със златни букви на иврит, прилича на всеки друг религиозен коментар, който можете да намерите в книжарниците за ортодоксална юдейска литература. Но ако се зачетете, ще установите, че тя представлява ръководство, очертаващо допустими сценарии за убиване на нееврейски бебета, деца и възрастни.

image

Забраната „не убивай“ се отнася само за „евреин, който убива евреин“ – пишат равините Ицхак Шапира и Йозеф Елитцур, заселници в Итцар на Западния бряг. Неевреите са „непоносими по природа“ и нападенията над тях „обуздават злите им наклонности“. А бебетата и децата на враговете на Израелците могат да бъдат убивани, понеже е ясно, че ако пораснат, те ще ни навреждат.“

Това става там, в Израел, и то сега. По-миналата седмица атентат в Бейрут отне живота на 46 души. Никой не плака за тях. Може би французите са евреи – „богоизбрани“, най- или по-, „солта на земята“? А всички останали сме просто тор – екскременти?…

image

Всеки ден в Афганистан, Ирак, Сирия, Палестина, в различни страни в Африка загиват стотици, да не кажа хиляди цивилни. Трагедията на тези народи не е причинена от Ислямска държава или Ал-Кайда, а от (не)цивилизования Запад и неговите руски партньори.

Плачете, де, парижани! Защо не ревете? Ето, и Плевнелията ви, комунист и ченге от Неврокоп – центъра на планетата, пуска очна влага. На колко арабски, африкански живота оценявате един европейски? Без да броим – на източноевропейците. Бяхме свидетели на кланицата в бивша Югославия – братоубийството между православни, католици и мюсюлмани. Кой го подпали? И кои забогатяха от него? Тук – червено-сините комуно-фашаги и мутрите, произведени от тях.

image

В Сирия се бият и воини от Хамас. Тази организация беше основана от Израел. Колко доказателства за това съм представял! Синът на нейния арабски създател дълги години бил шпионин на ционистката държава. Спомнете си:

vimeo.com/145875330

Те, господарите на света, ви разправят други приказки – врели некипели. Лапнишарани ли сте, че ги поглъщате?

image

Надеждата в мен не умира. И в следващи публикации ще показвам, че силата е в нас. Както и, че има хора – повечето млади, които се пробуждат. Израел е обречен.

А елитът? Не смея да мисля толкова оптимистично.

През лятото Яков Кедми потвърди онова, което изнасям от няколко години – освен благини, Израел ще започне да отнася и шамари.

www.youtube.com/watch

Преди месец британски учени, културни дейци, хора на изкуството, обявиха поредния бойкот на Израел. А равините се заканиха, да им го върнат. Авторката на сатанинската сага за Хари Потър отказа да се присъедини към бойкота. Как натрупа милионите си от глупотевини? Предаде не само себе си. Наследниците й ще го отнасят. Така е решил Господ.

image


Дни преди атентатите в Париж Европейският съюз беше на крачка от приемането на забрана за продажба на израелски стоки на територията му. Стигна се до компромис: продуктите, произведени на палестинските територии, окупирани от Израел, да носят специални етикети, обозначаващи това. Тъй че европейските потребители сами да решават, дали да ги купуват.

image

„Соломоновото“ решение разгневи „Биби“.

„Евросъюзът „би следвало да се срамува от себе си“ заради решението, че израелски стоки, изработени на окупираните палестински територии, трябва да бъдат етикетирани като такива“ – заяви министър-председателят.“

image

Дали в петък, 13 ноември 2015 г., във френската столица Израел не отвърна предупредително на удара?

image

Пока Израиля бьют как Паниковского. Денят, когато ще започнат да му насят истински прави удари, крошета и дори ъпъркъти, не е далеч. Чифутите трябва да свикват.

По света, но особено тук, пребивават тълпи от малоумни и улави мушмороци. Мижитурки, които вярват, че на 11 септември 2001 г. някакви първобитни ислямисти са управлявали най-големите модели пътнически самолети. И с тях, с математическа, снайперистка точност, са поразили кулите-близнаци на Световния търговски център. От пещера в Пакистан, без електрически ток и интернет, който тогава беше в прощъпалник, ги е командвал полуграмотен уахабист.

Въпреки, че Сграда 7 се срина сама пет-шест часа по-късно, нищо не е в състояние да разубеди благоговеещите пред телевизионните икони и политическите държанки.

image

Последното, вътрешно правителствената конспирация на 11 септември 2001 г., е тема табу. Зачекнете ли я, рискувате комунистите и децата им да ви провъзгласят за… комунисти.

„Така поглеж, така сме ний.“

Завършеният идиот, нищожеството, предметът Плевнелиев, Росенчо Асенович, или еди кой си, плямпа от името на „всички българи“. Наслушах се на това, че „светът скърби за жертвите в Париж“. И се навъдиха едни „парижани“. До вчера бяха „московци“…

Кой свят? Никой никога не се натъжи за нас – българите. Клаха ни. Кои? Комунистите – слугите на Запада и на тяхното творение и съюзник СССР.

Грабиха ни. Кои? Пак същите.

Унижават ни и ни унищожават. Пак те.

image

Има ли хора все още на тази разградена земя?

Беше ми мъчно за България, която изгубихме. Защото се оставихме да ни я отнемат. Вече не.

diagnosa.net/
 



Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8732086
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930