Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.11.2015 11:24 - Война в Европа? Едва ли. Рестартиране с ново население
Автор: budha2 Категория: Политика   
Прочетен: 1656 Коментари: 1 Гласове:
3

Последна промяна: 05.08.2016 19:47

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image
           
Резултата от Якубинската революция във Франция(Галия):"Свобода, равенство, братство".

Ами Европа във вид на СССР явно повече не е необходима на елита. Ето какво мисли израелският военен и шпионин Яков Кедми, съвсем не харесващ комунизма, от който е избягал:

www.youtube.com/watch

Не, няма подобен „сблъсък между две световни държави“. Това е дезинформация. Но звучи правдоподобно и хората лапат стръвта. Сценарият е написан. Режисьорът е разпределил ролите. Няма време за репетиции. От Анталия ще започне следващ етап на световната революция. Турция и лично Ердоган заслужиха поклоните пред глобалната аудитория в началото и на финала.

Умният никога не подценява другите. Даже да се правят на слаби и нещастни. Само глупакът и простакът се големеят, изтъкват и изхвърлят. Справка – увисналото чене на Тато и предстоящия удар на долната челюст на Б.Б. в пода.

image

Реджеп Таипович има самочувствие за няколко ататюрци.

Логично е да запитаме: Кои са оръдията на терора? Кой ги създаде и с каква цел.? Откъде получават финансиране и оръжия? Кой ги обучава?

Най-добре да оставим по-осведомените да говорят.

image


Според споменатия Робърт Фиск, най-широкият и могъщ идеологически, финансов и морален гръб зад Ислямска държава е Саудитска Арабия.Там също режат глави, но официално, съгласно закона.


image
image
image

Що за дивашки закон е този? Шериата – ислямското религиозно право, срещу което другаде „демократите“ уж се борят. Но в Риад може. Саудитска Арабия е вярна съюзница на Запада. Иначе казано, пак опираме до двойните стандарти: нашите терористи и касапи са добри, а останалите – лоши.

image
image
image
          
Саудитска Арабия- клана Бану Кейнука(араб.) е Б"най Ханука(евр.)

Колко дълго може да издържи подобно поведение? Ако започнете да пресмятате от 1779 година, ще разберете. Може би – пеейки „Марсилезата“ и след това „Интернационала“. Истинското название на първата песньовка е “Chant de guerre de l’Armйe du Rhin” – „Военна песен на Рейнската армия“. И двете призовават на оръжие бедните – жените, децата и белокосите – във френския химн. И трудовите хора – пролетариите – в този на комунистическите партии.

На български и двата текста са изопачени и превърнати в бойни викове. Ето например какво гласи основен куплет от втората:

„И така, другари, хайде да се съберем. И нека приемем последния бой. Интернационалът обединява човешката раса.“

Друг път, разединява я. Но сега не е моментът за литературни анализи. Вижте колко по-войнствено звучи тукашният превод:

„Бой последен е този, дружно вси да вървим, с Интернационала света да обновим!“

image
                                     
Белия човек е рецесивен, цветния доминантен (господсстващата теория за "еволюцията на човека" е точно обратната- там се казва, че първия човек е тъмния,
тръгнал от Африка преди 200,000 години).
Ако "първия бе тъмен", то той щеше да е рецесивен, а не-доминантен.



Може и да го „обновят“, връщайки го в робовладелския строй. Сравнен с първобитния, той действително може би е бил „светлото бъдеще на човечеството“. Това ли ни очаква? За такова благоденствие ли мечтаете?

image

И „Марсилезата“, и „Интернационалът“ са химни на насилието и терора – ужаса. Кой създава инструментите за налагането на двете? Например банализираните до гротеска Ал-Кайда и Ислямска държава.

Президентът на Судан Омар ал-Башир е категоричен, че и двете са творение на ЦРУ и Моссад. Да ви припомня:

image

www.youtube.com/watch

Това са думи на действащ държавен глава. Той не е главорез и кръволок като саудитските монарси. Затова не е подходящ за съюзник на интернационалния елит – от Вашингтон до Москва, и от Лондон до Техеран.

Но и Яков Кедми е обсъждал „божественото“ сътворение на главните терористи от „халифата“.

vimeo.com/145892809#at=2

Винаги търсете парите. Те отдавна са у банкерите, които притежават и военно-промишления комплекс. Айзенхауер се изтърва. Джон Кенеди понечи да отнеме основния инструмент на тяхната власт – производството, емитирането на пари. Знаете какво го стигна.

Не, тероризмът е у земните „богове“, а не в някакви случайни момчета, които едва ли задълбочено познават исляма. То е все едно да накарате ционистчетата, закърмени с талмудската омраза към неевреите, да приемат нас, различните.

Надявайте се…

Добре е да припомня и по-стари свидетелства, преминали като мълния из някои медии, включително американски. За да убедя все още неубедените. Освен ако не са идиоти. Идиотът е неубедим и непобедим.

www.youtube.com/watch

Вече никой нормален, мислещ човек, не вярва на комунистическата пропаганда – нито на източната, още по-малко – на западната. Преди около година още една жена с всичкия си, заяви:

„Камерън и Обама може да искат „да унищожат“ Ислямска държава. Но какво ще сторят за постоянно нарастващия брой на бежанците, напускащи Ирак и Сирия?“

image


С очите си виждаме какво. Самодоволно нахакано нарекоха цялата далавера Война против тероризма. Тя, както и Войната срещу дрогата, е просто метод за обогатяване. Не на хората, а на онези, които са по-равни.

image

„Войната против тероризма корумпира всички, които се докоснат до нея“ – писа още преди три години и половина консерваторът Саймън Дженкинс.

Не разкри нищо особено, което да не знаем. Това, че всички войни на съвремието са довели до обогатяване на политиците, финансистите и индустриалците. Но прогнозира, че както навремето, след зверствата над индийците и бенгалците – днешните бангладешци, така и сега цунами от бежанци – косовари, иракчани, кюрди, тибетци и иранци – ще удавят Европа. Сгреши с Иран и не забеляза още тогава все по-видимия с просто око ужас в Сирия.

image
Тайните общества
(ЦРУ, КГБ, МИ5/6) са подчинена на МОССАД.
Всъщност, Моссад контролира ЦРУ.
Казват, че Моссад е създадена по подобие или под контрол на КГБ...

diagnosa.net/



Гласувай:
4



1. dimat - Много добър анализ,но,
21.11.2015 23:45
според мен нещата,около движещият мотив в настоящото развитие на Света,не са парите.Те се използват само като средство,като "оръжие" за постигане на основната цел,"остадяване" на населението извън елита(евреите) и редуцирането му до шепа гои,като обслужващ персонал,а след това ликвидиране и него.

На "господарите" пари вече не им трябват,поради простата причина,че те могат да си правят пари от нищото.Вече формулата на Маркс,"пари-стока-пари прим", не работи.

"Те" държат в ръцете си всички инструменти за правене на пари от "нищото"- емисионни банки,борси,рейтингови агенции,агенции за манипулиране курса на валутите.За какво им е да се "балтавят" с някакви си "производства".

"Парите" им трябват за да управляват стадото и го насочват в определените от тях посоки,включително,към "кланицата",част от която са войните.Така както части от тази "кланица" са зареждането на стадните организми с ГМО,с ваксини убийци,ръсенето с отрови посредством "кемтрейлс" и кой знае още колко отрови.

Не трябва да се забравя и най-масовата "отрова",за превръщане на "човеците" в "овце" - медийно-развлекателната и образователната системи.

Това според мен е основното предназначение на парите - онзи камшик,който трябва да закара стадото до кланицата.

Причината е,че благодарение на технологиите,на господарите вече не им трябва работен добитък.
Благодарение на тях,се изхвърлят все повече излишни гои.За какво да ги държат?

И така,марш към кланицата.И по пътя към нея се минава през насъскване и взаимно избиване на стадата.

Победителите от тази "битка",ги чака същия край.

А накрая,след окончателната победа ,"Божиите човеци",съгласно Божиите закони,ще почнат да се делят по описания вече начин на "висши и нисши",докато се избият всички.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8687332
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031