Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.11.2015 00:38 - Не съществува добър и полезен държавен терор/Терорът е необходим на най-големите гангстери, които ръководят правителствата
Автор: budha2 Категория: Политика   
Прочетен: 1311 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image

Не съществува добър и полезен терор. Всяка война е терор. Нито има гняв, който да породи крайно насилие заради рисунки или слово. За какво ни е съдебната система?

В тази мръсна игра няма други победители, освен онези, които я възбуждат и разпространяват – търговците на смърт. Западът покани мюсюлманите. Пак неговите журналя прекрачиха границата между допустимото и обидното за религиозните чувства. Същите сили въоръжават и финансират терористите от всички разновидности и нюанси – от Френската революция, през Болшевишкия метеж, до настоящите събития в Париж.

А разгневените мюсюлмани можеха да дадат “Charlie Hebdo” на съд. Ако са го сторили и им е било отказано правосъдие – не знам – бих разбрал с разума си тяхната крайна мярка. Но не бих я оправдал. Освен това съм наясно, че не някакви „мюсюлмански терористи“ бяха болните мозъци, планирали и организирали терористичните актове.

 image

Истинските изобретатели, творците на злото, са сред онези, които биват канени по срещите на клуба „Билдерберг“, в швейцарския курорт Давос; участват в Тристранната комисия или в Съвета за чуждестранни отношения… Те са ратаите на илюминатите от Братството, които творят злокобните проекти. Но не по своя воля и желание, а по заповед на големците, които винаги остават скрити и неуязвими.

Западът сам вкара мюсюлманския вълк в своята кошара. Покани го. Сега да му бере грижата.

Само че, както става обикновено, той ще стовари проблема от своята болна чутура върху здравите глави на балканските народи. След което все така ще приказва за… балканизация.

Не знам за вас, но на мен ми е дошло до козирката!

За мен непотребните ни излизат твърде скъпо.

Все така се изненадвам от неспособността на хората да анализират фактите, да откриват връзките между тях и най-вече – да откриват онези сенки, които ги предизвикват.

Още по-възмутителна е едностранчивостта в погледа и възприемането на събитията. Има някакви, които неизменно биват приемани като имащи право. И други, които са обявявани – гласно или не – за изконно зло.

image

Няма как тези двойни стандарти да не докарат още злини. Ще дойде ден, когато виковете „мръсен мангал“ и „циганите на сапун“ няма да отвеждат само атакистите в съдебната зала, за да бъдат героизирани в очите на най-тъпите и простите. Те ще предизвикват онова, което виждаме в Париж и Брюксел. А скоро – и другаде.

Как мисли един, който по общоприетата дефиниция, трябва да е „богоизбран“. Тоест – от вечните „невинни жертви“.

www.youtube.com/watch

Точно така. Съвсем същото се отнася и до „добрите“ комунисти, които – видите ли – не са убивали и грабили. Но забравяте, че са съставлявали активната част на системата. Те бяха нейната здрава основа. Онази престъпна и одобряваща всичко канава, върху която партията-държава можеше да налага своята власт на всеобщ и узаконен терор!

Няма невинен комунист, безенесар, щатен или нещатен сътрудник на репресивните тайни служби на съветския режим у нас. Безпартийният партиец и агент на ДС Благовест Сендов го заяви от трибуната на Народното събрание по време на неговата първа следдесетоноемврийска сесия:

image

„Всички съгрешихме и вкупом непотребни станахме.“

Но не се оттегли, а продължи да безчинства, заедно с останалата червено-оранжева мафиотска пасмина, която оттогава постоянно променя цветовете си.

Проумейте го, най-сетне! Призивът ми е към онези, които страдат от дефицит на умствен потенциал и съвест, за да го приемат. Тъй като опира до самите тях или до близките им.

Също така е напълно вярно, че правителствата, а не някакви диваци – фанатици, използват терора. Те създават терористичните организации и изкушават всякакви твари, да се записват като бойци в тях. Причините са всевъзможни – от превъртане на психиката поради религиозна индоктринация или лична трагедия, до мързел, авантюризъм и склонност за придобиване на лесни пари. Не казвам – спечелване. Печеленето става по почетни начини, с вложено сиво вещество и всякакъв вид труд.

Само комунистите и евреите приемат убийството, грабежа, джебчийството за вид труд. А истинският труд – за божие наказание. Понеже са дегенерати – извратени същества. Но също, защото е така според техните „свещени“ писания.

Терорът е необходим на най-големите гангстери, които ръководят правителствата. Терористите са маши в ръцете на политиците – слугите на кръстниците на световната левитска мафия.

image

Тази напаст може да бъде победена по един единствен начин. Ако всички държави по света, членуващи в ООН, сключат договор – закон, според който тероризмът във която и да е от неговите разновидности – от заплахата за убийство, нараняването и отнемането на живота на отделен човек, през акциите на организирани групировки, до насилствените действия на цели страни, бъде признат за възможно най-тежко престъпление против човечеството. Наказанието да бъде едно – пълно унищожение на всеки негов зародиш. За да не се стига до сдружения, фракции, формирования, обединения и даже до терористични държави.

Действията за ликвидирането на всеки зачатък на тероризъм, да са възможни след санкция на ООН. Но не на неговия Съвет за (не)сигурност, съставен от петте страни – най-големи производителки на оръжия.

Това е утопия. Няма как да стане. То би означавало незабавното започване на военни действия против САЩ, Русия, Израел, Великобритания, Франция, Германия, Саудитска Арабия, Австралия… Засега – не и срещу Китай. Но и той ще изникне сред политическите образувания, прилагащи политика на държавен тероризъм.

Затова – забравете. Няма как да стане при тази система. Обаче отделна държавица има шанс да избегне терора. Наистина, съвсем реално е. Не ми е работа да споделям как. Уважавам болшевизма – предпочитанията на мнозинството, което не приема такъв като моя скромност. За какъв дявол допълнително да се набутвам между шамарите? Не ми ли стигат досегашните и настоящите грижи и тормоз?

Не съм съгласен само с детайли от онова, което изрече Яков Кедми. Например за това, че няма никакво значение, какъв е бил терористът по-рано. Напълно погрешно и подвеждащо. Миналото на човека е върху него и с него. Не го следва, обременява го. На един е като топлийка, на друг – като купа сено, ако перифразирам един „звезден“ писател на текезесар-социализЪма.

Трябва да има пречистване – душевна филтрация, катарзис. Но не в челните редици, а най-отзад. Ако щете – на дъното. И това е съвсем по темата. Защото комунистите, оставени на власт, причиняват цялата суматоха и трагедии. Агенти на КГБ ръководят САЩ, Европейския съюз и Великобритания, оглавяват НАТО и ЮНЕСКО… Какво да очаквате? Вълкът да стане агне?…

image

Но чие творение са тези комуняги? Защо никой не търси да зърне скрития елит, който е действителният създател, популяризатор и разпространител на гигантското глобално зло? Или пак бръщолевя някакви „конспиративни теории“. Вие, „умните“, „красивите“, знаете и можете. Е, огледайте се… Ако имате деца, дано те растат в това тресавище. То е вашата естествена среда. Само в неговата смрад се чувствате удобно, значими. Зловонието му, за чието изпускане давате вашия принос, ви прави щастливи.

Нямам вина. Хак да ви е.

Ако приемем подхода на израелско-съветския гражданин Яков Кедми – некомунист, но увреден от службата си във войската и шпионажа, ще оправдаем и Шамил Басаев, и Осама бин Ладен. Но също така и далеч по-страшно – Маркс, Ленин, Троцки, Сталин, Димитров, Коларов, Червенков, Хрушчов, Брежнев, Живков, Андропов, Черненко, Горбачов, Луканов, Елцин, Желев, Виденов, Костов, Симеон и даже банкянската тюфлечка Б.Б. Ако смятате това за редно, ваша работа. Аз отказвам. И няма да се примиря.

Бъдете сигурни, че нито за миг не изпускам от вниманието си създателите на изброените – Интернационала, начело с Ротшилдови и приближените им агенти.

Също не приемам казаното от Кедми, в чиито антикомунизъм не се съмнявам, по отношение на Хамас. Противоречи си. Сам е признавал, че Израел е участвал в сътворението на организацията, която е полуполитическа и паравоенна. Дали ционистите са играли ролята на яйцеклетка или на сперматозоид, действително е подробност.

„Благодарение на Моссад – израелския „Институт за разузнаване и специални задачи“, на Хамас беше позволено да укрепи своето присъствие на окупираните територии“ – припомни палестинският журналист Хасан Зеруки. – „Междувременно Движението за национално освобождение Фатах на Ясер Арафат, както и палестинската левица, станаха обект на най-брутални форми на репресии и изтезания.

image

Да не забравяме, че фактически точно Израел създаде Хамас. Според Зеев Щернел, историк от Еврейския университет в Йерусалим, „Израел смяташе, че би било умна маневра да тласне ислямистите срещу Организацията за освобождение на Палестина (ООП).”

През седемдесетте години на миналия век шейх Ахмед Ясин, минаващ за „духовен лидер на ислямисткото движение в Палестина“, който живееше в Кайро, се завърна в окупираната от израелците палестинска територия Газа. За да създаде „ислямска благотворителна асоциация“. С чии пари?

„Министър-председателката Голда Меир съзря в това възможност за нарушаване на равновесието в движението Фатах, основано от Арафат. Според израелския седмичник “Koteret Rashit” (от октомври 1987 г.), „ислямската асоциация, както и университетът, бяха подкрепяни и насърчавани от израелските военни власти“, които бяха поели гражданската администрация на Западния бряг и Газа. „На тях (ислямската асоциация и университетът) им беше разрешено да получават плащания от чужбина.“

Такива са истинските факти.  

image

Моралът на цялата тази пасмина, както и на нейните поддръжници, е толкова пропаднал, а лицемерието – огромно като Монблан, че няма как да издържи дълго без още зверства. На този фон лукавият Путин, чийто образ е опетнен с кръв по дефиниция, изглежда къде по-приемлив на масовата и неосведомена публика. Особено за онези, които не са минали през преизподнята на неговата партия – комунистическата.

„Истинският сблъсък на цивилизациите е отношението на Запада към терора“ – писа известен британски журналист.“

Твърде справедлива оценка. Тя има своите основания във фактите, в основите на онзи живот, който приемаме като „западен“ и „цивилизован“. Но дали е така. Авторът продължава:

„Поколението на моите деца използва израз, който харесвам. „Това е първият световен проблем“ – ще ви кажат те, имайки предвид проблем, който се отнася до това, да разполагате с лукс: „О, скъпи, нямаме достатъчно пространство, за да построим втори гараж.“ Или: „Трябва да измина 15 километра, за да намеря органични домати, узрели на слънце.“

Това е усещане, от което универсалистите, макар да смятат, че говорят от името на целия човешки род, страдат – от „първите световни проблеми“. Например съобщават, че говорителят на долната камара г-н Беркоу иска тоалетни за транссексуални в Камарата на общините. Все по-прието е в правителствените здания да бъдат осигурени стаи за молитви в полза (макар наличието им да не е заявено) на служителите мюсюлмани. Това не е чак толкова лошо като развитие – място, където всеки може да се моли, би помогнало на стресираните работници – но има нещо сбъркано с основополагащите културно-правни принципи, все повече обсебвани от различията в продоволствието и храненето, вместо от укрепването на общите свободи, които наистина имат значение.

През последните 200 години и повече в нашата страна не е имало значим брой хора (с изключение на поддръжниците на ИРА), посветили се на проповядването на омраза срещу начина ни на живот и на насилие срещу нашия народа. Днес това съществува. Има го също във всички страни в западния свят. Непостижимо скъп първостепенен световен лукс е, да се преструваме, че цялата барокова пищност на европейските права на човека може да остане напълно незасегната от тази промяна.“

Да уточня, че Ирландската републиканска армия – ИРА, която другарят англичанин сочи с пръст, водеше въоръжена борба за освобождението на страната си от британското владичество. Преди век и нещо Ротшилдовци – лидерите на масонските ложи, които произвеждаха въстания и революции, даже комуни, щяха да обявят борбата на нелегалната организация за „национално-освободително движение“.

Гледната точка е изключително важна. За едни убиецът в името на химерно освобождение е герой. Нашенските примери ни стигат. От ракурса на властта те са банални терористи – извършители на предумишлени убийства, на грабежи, предизвикващи безредици и всичко останало, за което се сетите.

image

Кое е вярно? Не винаги целта оправдава средствата. Например редно ли е било Хлътев-Бенковски да пали цели села или къщите на панагюрци, за да ги принуди да се включат в бунта? Повечето хора не искали и се скрили в горите! Това какво е? Революционен терор? Точно така. И пак стигаме до „полезния“ и „вредния“ терор.

Терор ще рече ужас. Кое крайно зло е приемливо?

Мярката е дадена от Исус Христос – да не вършим на другите онова, което не искаме да бъде правено на нас. Обаче, когато това се прилага едностранно, иде ред на другото, на опакото – „не дойдох да ви донеса мир, а меч“.

Въпросът е в мярката. Но и в това, чия е, ако сте разбрали, какво искам да кажа.

diagnosa.net/



Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8684365
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031