Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.12.2015 10:42 - И най-добрият от гоите трябва да бъде убит
Автор: budha2 Категория: Политика   
Прочетен: 1329 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image

"Френски самолети атакували Рака… Сирийците в града разказват за „безумни нощи“ на въздушни удари. Очевидци твърдят за поразени изоставени бази на Ислямска държава в предградията, където няма никакви цивилни или бойци, но Франция продължава с въздушните нападения.“ http://www.aljazeera.com]


Не е ли налудничаво? Но кои са ненормалните? Сирийците – тези люде, които французите смятат за трета ръка? Останали по родните си места, за да ги нападат „цивилизовано“. Или самите „цивилизатори“ – франсетата, чиято икономика все повече закъсва. Поне една трета от нея е китайска. Безработицата расте, бедността я следва.

Кои?

„Цивилизаторите“ са убедени в своята правота:

„Мюсюлманите трябва да прегърнат нашите ценности!“

Кое им дава основание за надменността? Може би начинът, по който техният елит ги мами? Хвърля едни бомби и ракети, струващи огромни пари. Харчи милиарди за военни операции срещу… „изоставени бази на Ислямска държава в предградията, където няма никакви цивилни или бойци“. Забележете: „Но Франция продължава с въздушните нападения“!

image

„Терорът може да успее само с нашето съдействие“ – заяви почтен и недолюбван западен коментатор.[www.theguardian.com/commentisfree/2015/nov/17/terror-cooperation-paris-attack-response-war-isis]

Прав е. Представете си за миг, че никоя медия не отразява терористичните действия. Не чувствате ли, че полека-лека те ще загубят смисъл. „Цивилизованият“ свят сътрудничи на терористите. Защо ли? Понеже ги е създал, финансирал, и те трябва да му вършат работа. Това е изключително доходоносна предприятие, което обслужва военно-промишления комплекс и свързаните с него отрасли.

Саймън Дженкинс, когото току-що похвалих, мисли като мнозинството, а не като политически наблюдател. Той се лъже, че:

„Западните лидери изглеждат слепи за здравия разум. Папата заговорил за трета световна война. Дейвид Камерън цитира Хитлер и нацистите. Двете позовавания навеждат на мисълта за недостатъчни познания по история. Изключително много пари се хвърлят в тежко военно оборудване. Французите бомбардират столицата на Ислямска държава Рака, несъмнено доказвайки, че бомбите от въздуха избиват невинни точно толкова ефикасно, колкото оръдията и пушките на земята.“

Изглежда авторът е забравил, че това е мечтата на военно-промишления комплекс. Не вярвам да не познава прощалната реч на президента на Съединените щати Дуайт Дейвид Айзенхауер.

Предупредени сме още през януари 1961 година. Даже наследникът на Айзенхауер в Белия дом беше застрелян „цивилизовано“ поради същата „цивилизационна“ причина – протегна ръка, за да затвори кранчето за парите и на производителите на военна продукция, и на търговците с нея, но най-вече – на финансистите, собственици на Банката на Федералния резерв на САЩ. Те изработват… парите на света! Къде така през просото?…

Но Дженкинс е добронамерен.

Друг глас, придобил разум в резултат на личния си горчив опит, също няма да бъде чут. Французинът Никола̀ Енѝн е прекарал достатъчно дълго в плен на Ислямска държава. Както разяснява, познава я достатъчно добре – от редовите бойци, до „Мохамед Емвази: Джихадистът Джон, който беше един от моите надзиратели. Той ми измисли прякора „Плешивко“.

Горкият Никола̀ твърди, че „джихадистите“ се забавлявали с ужасии. Например, показвали му екзекуции, които всъщност се оказали майтап. Даже обезглавяванията. Упоявяли го с хлороформ…

„Шайка френскоговорящи джихадисти крещяха: „Ще ти отрежем главата и ще я напъхаме в задника ти. И ще качим това в YouTube.“ Имаха сабя, взета от магазин за антики.

Даже сега понякога си бъбря с тях в социалните медии. И мога ли да ви кажа, че повечето от онова, което мислите за тях, е резултат от начина им да правят проучване на пазара и реклама чрез връзки с обществеността. Те се представят пред обществата като супергерои. Но извън обсега на камерата са някак трогателни и то в много отношения: улични деца, опиянени от идеология и власт.

image

Във Франция имаме поговорка – глупав и зъл. Намирам ги по-скоро за глупави, отколкото за зли.“[www.theguardian.com/commentisfree/2015/nov/16/isis-bombs-hostage-syria-islamic-state-paris-attacks]

Колко героичен ще да е този Запад плюс Русия и някои нейни бивши сателити, щом като „страшният“ им враг е „по-скоро за глупав“? А детската наивност може ли да служи като оправдание за най-тежки престъпления? Само недокоснатите комунисти получиха такава закрила от своите създатели в „свободния свят“.

Което доказва, колко ниско е паднал този Запад. Преди дни в Азия основаха поредното обединение на десетина държави. Те имат повече жители от Европейския съюз. Трансатлантическото споразумение за партньорство е подписано от дванадесетина страни. А в Европа връщат граничния контрол и изграждат телени мрежи – като на фронта.

Западна Европа е causa perduta – изгубена кауза, изпаднала под ръководството на още по-сринатите САЩ. Значи е приключена. Колко политически убийства са извършени в Съединените щати? А всекидневните разстрели?

Какъв е броят на този вид престъпления в останалия „цивилизован“ свят? У нас комунистите погубиха цели поколения, като наченаха с елита на нацията.

Преди около месец се навършиха две десетилетия от убийството на израелския министър-председател Ицхак Рабин. То беше извършено от млад израелски религиозен терорист. Лепнаха му етикета „фанатик“. Лесно и удобно, както постъпват и с поддържаните от Запада, Турция, Саудитска Арабия, Обединените арабски емирства бойци от Ал-Кайда, Ал-Нусра, Ислямска държава… Преди 40 лета така наричаха убийците от „Червените бригади“ и „Баадер-Майнхоф“, финансирани и въоръжавани от СССР, ГДР и останалите соцстрани.

Във връзка с годишнината познатият ви Яков Кедми, който е работил с Рабин и има лични впечатления, обсъждаше тероризма. Започна с поведението на израелските спецслужби през онази есен на 1995 г. Нещо, което, както сте се уверили от предния епизод с негово участие, уж няма значение…

www.youtube.com/watch

Само комунистите никога и никъде не са обичали народа си. Те го презираха и експлоатираха по най-див и безмилостен начин. И продължават. Но населението не разбира, не схваща, не проумява тази елементарна гола истина. Самовлюбени, комунистите правеха всичко от името на народа, но в своя лична изгода. Същото е и днес.

Преди 52 години разстреляха президента на САЩ Джон Ф. Кенеди. Никога не съм го харесвал. Навремето го смятах за левичар. И вярно и не съвсем. Сега – поради ред други причини. Което не омаловажава в съзнанието ми „престъплението на века“, както влиятелните медии прокламираха ужасното покушение.

Но не съм ли показвал неговото убийство на “Dealey Plaza” – площад „Дийли“, в Далас, щата Тексас, на 22 ноември 1963 година? Оставете колко куршума са били изстреляни и кои са били убийците. Вижте поведението на агентите на Secret Service – телохранителите на президента на САЩ.

По заповед от началниците си, намиращи се в автомобила непосредствено зад президентската лимузина, те напускат местата, на които са длъжни да бъдат – на стъпенките отзад на колата, направени специално за тях. Както и отстрани на лимузината. Някои не са известени. И не крият своето учудване.

www.youtube.com/watch

Години по-късно намериха оправдание. Заповядали на телохранителите да напуснат президентската лимузина, за да могат хората по улиците да виждат по-добре Джон Кенеди?! Освен това шофьорът е натиснал спирачки миг преди изстрелите. След което седящият до него агент на Сикрет Сървис му наредил, да даде газ… Това е доказано в съда от множество свидетели, видели как стоповете на колата светнали, а автомобилът спрял. Но не е посочено в доклада на официалната комисия на Уорън…

Благодарение на своето мълчание като участник в нея Джералд Форд стана вицепрезидент, а после и стопанин на Бялата къща. Малко преди смъртта си, в своите мемоари, призна участието на ЦРУ и правителството в ликвидирането на Джон Ф. Кенеди. Имам предвид луксозното издание. В масовия тираж с меки корици тези редове са… пропуснати. „Свобода“ в „най-свободната“ и „най-демократичната“ държава на земята – Съюза на съветските социалистически американски щати.

image

Нещо подобно стана с Ицхак Рабин на излизане от киното на площад “Kikar Malkhei Yisrael” – „Площад на израелските царе“, в Тел Авив, през онази фатална за него вечер на 4 ноември 1995 г. По-късно разследваха и обвиниха Авишай Равив, агент на Шин Бет – израелското Шесто управление, политическата милиция, който е можел и е бил длъжен да предотврати убийството. Но се оказал „десен екстремист“… И какво от това? Мирният процес беше прекратен. И не е подновяван сериозно до този момент.

Но думата ми беше за тероризма.

В неделя, 22 ноември 2015 г. другарят Дейвид Камерън, вербуван от Съветите на младини и то на хомосексуална основа, се похвали:

image

„Ще победим тероризма и отровната идеология, която той подхранва.“

Последвалата ми усмивка беше от съжаление за стотиците милиони идиоти, които вярват на подобни мискини – low life scams – нискоразредни калпазани, както биха казали малцината му сънародници, останали с акъла си. Те не схващат, какво плещи презреният наглец. Ако предприемат обещаното от него, британските политици следва да поведат جهاد – jihād, война срещу самите себе си. Да се избият помежду си. Няма друга мярка за изпиране на мръсните им души.

Би било прекрасно, ако това стане, а примерът им бъде последван от останалите духовни мизерници, които ръководят човечеството. Уви, вместо това, „милият“ Дейви, тази евтина развратница на новия комунистически световен ред, бивш любимец на дъртите пезевензи от КГБ, се прави на друг злодей – на бай ви Уинстън, смятан от родния си баща за глупак по рождение. И обещава на обезумелите островитяни „кръв, пот и сълзи“.

„Великобритания влага парите си, за да може щедро да финансира голяма сигурност и глобални усилия за подпомагане на демокрация.“

Комунистът не знае и не умее друго, освен със сила да налага волята на господарите си. Западът – конкретно Великобритания – ще продължи да изнася демокрация по нейния терк. Което, както се убедихме, е пълзящ троцкизъм, завършващ със сталинизъм. В сравнение с примитивните твари, населяващи онази част от света, която, кой знае защо, малоумните маси все още приемат за „цивилизована“, мюсюлманите, настъпващи от изток, изглеждат прогресивни.

Европа и САЩ се върнаха в Средновековието. Затънаха в схоластика и догми. Там нравствеността дълбае надолу под дъното на духовната Марианска падина. Умопомрачението придоби размерите на пандемия. Хуманизмът, човечността, нормалността са погребани. Останаха постулатите на елитаризма. Системата, при която населението бива разделено на три дяла: висш – номенклатура; междинен – слуги, персонал, който обслужва първия; простолюдие, плебс, чието съществуване и бит бива решавано от предните два, главно от върховната класа.

Такава беше основата, върху която комунисти, фашисти и националсоциалисти градиха своите държавни сгради. Тяхната архитектура и конструкция беше почти еднаква. Даже външно, в буквалния смисъл. Сталиновата готика съвпадаше с Хитлеровата. Такива са моралните и естетическите схващания на тварите, изпълзели от тинята, за да окупират върха. Мирогледът им бива размножаван, тиражиран, и превръщан в стандарт.

Зад гърба на този световен, интернационален елит – Ротшилдови, Рокфелерови, Менделсонови, Голдмън и Саксови, Варбургови и т.н. отсъства минало, изпълнено с геройства и славни дела. Нито един от тези никакъвци, никой от техните предци, не е проливал кръвта си по бойните полета за свобода и независимост. Тези родове са на по двеста-триста лазарника. И изповядват чист сатанизъм.

image

Докато, какъвто и да е бил, хилендарецът се е провикнал от книжицата си:

„О неразумни юроде! Защо се срамуваш да се наречеш българин и не четеш, и не говориш на своя език? Или българите не са имали царство и държава? Толкова години са царували и са били славни и прочути по цялата земя и много пъти са взимали данък от силни римляни и от мъдри гърци. И царе, и крале са им давали своите царски дъщери за съпруги, за да имат мир и любов с българските царе. От целия славянски род най-славни са били българите, първо те са се нарекли царе, първо те са имали патриарх, първо те са се кръстили, най-много земя те завладели… И за това българите имат свидетелство от много истории, защото всичко е истина за българите, както вече и споменах.“

Като се абстрахираме от „славянското“, резултат от руските източници, до които е имал достъп монахът, както и от неговото историческо невежество, пренесено в настоящето, тези слова са плод на интуиция, на метафизично усещане за стойността на българите, обаче опиращо в реалността: „всичко е истина за българите“. Да, най-древният бял народ на земята.

image


Дордето изброените чифутски фамилии като Бауер-Ротшилд и останалите са продукт на мрака. Изпълзяха от т. нар. Dark Ages – черните векове на безпросветност, дивашка жестокост и омраза, родили Талмуда и Кабала. Но и инквизицията. Затова и бъдещето, което предлагат на човешкия род, е обвито в непрогледна лепкава тъма.

Терор? Какъв терор?

Сринаха ли се зданията на комунизма, фашизма или нацизма? Само в очите на диванетата, на които им хлопа дъската и затова вярват не на очите и разума си, а на правителствата и медиите. Не, преустроиха тези постройки, подложиха ги на реконструкция, както е модно да се казва. Удариха им по един ремонт. И сега те са многократно по-грамадни. Темелите им са вдълбани в земите от Азия, през Европа, до Америка. От Северния ледовит океан до Антарктида.

Победата на тоталитаризма е очевадна и ще прерасне в триумф. „О неразумни юроди!“

Комунистите – червените фашисти от интернационалното левитско Братство, са пророците на вечната война. Сега обричат човечеството на трагедии, които надминават въображението на холивудските сценаристи. Съществува двустранна връзка на едните с другите. Нали знаете – който плаща, поръчва музиката. В случая – филмите с военни зверства.

Шефът на BND – Bundesnachrichtendienst, създадената след войната от нацистките гестаповци и с американско бабуване германска шпионска централа, предрече „световна война с тероризма“. И предупреди, че страната му е „в полезрението на Ислямска държава“.

image

Защо да не му вярваме, след като родната му Германия се е доказала като най-удобната държава за разпалването на световни войни?

В съвремието ни, 23 години назад, псевдохристиянските милиции в Ливан избиха 1700 палестинци в бежанските лагери Шабра и Шатила, недалеч от Бейрут. Вината им беше, че бяха… такива – палестинци. Сред тях имаше и вярващи в Христа. Тези ливански „християни“ бяха съюзници на Израел. А някои коментатори ги нарекоха “Fascichristians” – „фашистохристияни“. Защо не по-правилно – комунисти?

Тогава никой не заговори за „световна война с тероризма“. Днес, след 129 жертви в Париж, френският президент с холандско фамилно име обяви, че поверената му държава е… „във война“?! Същото плещи главният германски шпионин. Откъде накъде? Защо не смятаха така преди година, когато през август израелската войска – престъпна терористична организация – изби хиляди палестинци, сред които много деца и жени? Като разруши почти всички жилищни сгради в ивицата Газа?

Ако не знаете, властвалият през ІІІ век римски император Цезар Марк Юлий Филип Август бил наречен „Филип Арабина“ или „Сириеца“. Понеже бил роден на петдесетина километра от Дамаск, а баща му бил… сириец. Което досега го прави „нецивилизован“ в очите на официалните историци. Тъй като се отнасял със симпатия към християните. И за разлика от своите предшественици на трона, не ги подложил на ножа.

image

Днешните „рицари“ – тези неблагородни същества, изплували от обществената помия, избиват милиони, без да им трепне клепачът.

Варвари ли? Кои?

Може би онези, които подтикнаха Наполеон да завладява Европа? През 1812 г. насъскаха Англия срещу САЩ. Сетне хвърлиха Северна Америка в братоубийствен конфликт с повече от 660 000 жертви и небивало разорение. Разпалиха Руско-Турската война от 1877-1878 година, за сложат ръка върху каспийския петрол и да завладеят пътищата за неговото транспортиране до големите европейски пазари. Дето през 1905 година хвърлиха Япония срещу Русия, като за гарнитура вдигнаха комунистическа революция в Санкт-Петербург. Два пъти извиха ръцете на германците, за да предизвикат световни трагедии с десетки милиони жертви. Тези ли?

И не престават. Воюваха в Корея, Алжир, Египет, Виетнам, Никарагуа, Колумбия, Малвинските острови, Панама, Афганистан и Ирак – двукратно и не са приключили, Сомалия, Нигерия, Мали, Йемен, Сирия… Семейство Буш или Саркози? Блеър или Меркел? Барозу или Путин?

Кои са истинските варвари?

Библията – по-точно Старият завет, и части от Талмуда се изучават в израелските училища още от първо отделение. В ортодоксалните – и правилата, залегнали в „Кралската тора“, с която ви запознах. Затворете очи и се опитайте да видите, как невръстни деца биват обучавани, че техните връстници – нееврейчетата – са изконно зло. Когато пораснат, те непременно ще причинят беди на Израел. Затова следва да бъдат убивани от малки.

image

Наистина е така. Който знае английски, да направи справка с източника, който е достатъчно авторитетен и израелски при това.

Убиването на неверниците и особено на християните и мюсюлманите е вменено едва ли не като задължение за еврейските ортодокси в ционисткия „рай“. Какво общо има с темата? По-скоро – какво не е общото с нея?

Кой на Запад или на Изток обърна внимание на извращението? Израел и евреите винаги имат право.

Какво ви напомня това? Обръщам се към хората, живели достатъчно дълго при милиционер-социализЪма.

То е като онова допълнително правило в „Животинската ферма“ на Оруел, което гласи:

„Всички животни са равни, но някои са по-равни.“

На Запад имат ли най-малка представа от това, какво е терор и тероризъм? Ислямска държава е държава, както личи от името. Тя не е терористична организация. Разполага с територия, която брани и се мъчи да разшири.Затова можем да я класифицираме като агресивна. В нея се говори на един език и съществуват закони. Добри или лоши, но закони.

image

Тази нов гноен цирей върху политическата карта на планетата е като САЩ, Русия, Израел, всички страни от Европейския съюз, включително тукашната Номенклатурия, Саудитска Арабия, Катар. Те са терористични държави. Прилагат силова външна политика, основана на принципа: Който притежава по-голяма въоръжена мощ, той е по-равен и налага правото. Скоро към тях ще се присъедини и Китай.

Светът се развива планомерно. Всеки, който се заблуждава, че при капитализма не съществува планиране, не е в състояние да проумее най-елементарните събития и движещите силите зад тях. Планирането на корпорацията е висшият пилотаж в стопанското управление.

Планът е изготвен отдавна. Повече от 120 милиона души бяха пожертвани по време на неговото реализиране през последните 130 години. Ако не ви го съобщават от медиите, които гледате, слушате и четете, се замислете защо. След което намерете и прочетете Протокол № 12 от грандиозния план, по който Те водят човечеството към комунизъм и гибел във вид на робство. Ще ви улесня.

„Думата свобода, която може да се тълкува различно, ние определяме така: Свободата е право да се върши това, което позволява законът. Когато държим властта в ръцете си, подобно тълкуване ще ни даде възможност да обсебим всичките права. Защото законите ще разрешават и забраняват само това, което е в интереса на нашата програма.

Днес вече ние използваме всичките средства на печата [медиите] за нашите задачи. Каква специална роля играе пресата [понастоящем телевизията и интернет]? Тя служи за неограничено раздухване на страстите или на партийния егоизъм, което ни е нужно, за да разединяваме гоите. Тя е празна, несправедлива и лъжлива. По-голямата част от гоите съвсем не разбират нейното предназначение. Ние ще я оседлаем и ще вземем поводите в нашите здрави ръце.

image

Същото ще сторим и с останалия печат, защото какъв смисъл има да се отървем от нападките на вестниците, ако станем прицелна точка на брошури и книги? Сега печатът [всички медии – от телевизията, радиото, киното и интернет, до вестниците, списанията и книгоиздаването] – този инструмент за разгласяване – е скъп, поради необходимостта да се цензурира. Но ние ще го обърнем в доходно перо за нашата държава. Ние ще обложим печата с особен гербов налог; ще установим и внасянето на залог при учредяването на печатни органи и при откриване на печатници; собствениците им ще бъдат задължени да ни гарантира, че нашето правителство не ще бъде изложено на нападките на печата. За всяка евентуална нападка ние ще глобяваме безпощадно…

Ако партийните вестници [медии] биха се осмелили, въпреки глобите, да пишат против нас, то щом повторят нападките, ние ще ги забраняваме. Никой безнаказано не ще се докосва до ореола на нашата правителствена непогрешимост. Предлогът да се прекрати един печатен орган ще бъде, че този орган без всякакво основание и повод е вълнувал умовете.

Моля да забележите, че между тези, които ще ни нападат, ще има и създадени от нас органи. Но те ще нападат изключително тези наши постановления, които ние сме определили да бъдат изменени. Без наш контрол, нито едно съобщение не ще проникне в обществото.

Това нещо ние и сега постигаме, благодарение на обстоятелството, че всички новини, от всички краища на света, се получават от няколко агенции, в които всичко е централизирано. При нашата власт тези агенции ще бъдат всецяло наши учреждения и ще разгласяват само онова, което ние им предпишем…

image

Всеки, който пожелае да бъде издател, или библиотекар, или печатар, ще бъде заставен да се снабди с диплом, който, в случай на провинение, веднага ще се отнема. При такива мерки, оръжието на мисълта ще стане възпитателно средство в ръцете на нашето правителство, което няма вече да допусне народните маси да се заблуждават и мечтаят за благодеянията на прогреса. Кой от нас не знае, че тези призрачни копнежи за прогрес водят към нелепи мечтания, от които са се родили анархистичните отношения на хората към властта и помежду им? Това е тъй, защото прогресът, или по-добре идеята за прогреса, е насочила хората да мислят за най-различни еманципации, без да установи крайните граници на мисълта и желанията… Всички така наречени либерали са анархисти, ако не на дело, то в мислите си. Всеки един от тях бяга след призрака на свободата, като заедно с това изпада в своеволие, т.е. в безконтролни протести, заради самия протест…

Всеки издател или печатар, преди да приеме нещо за печатане, ще бъде задължен да отиде при властите и да иска разрешение. [Армията на ченгетата сред собствениците на телевизии, радиа, печатни издания, сред журналята, се оказа почти равна на Наполеоновата, според местните мащаби.] По такъв начин ние предварително ще знаем всички сплетни, които ни се готвят и ще ги разбиваме. Понеже обясненията ни ще изпреварят въпросите, които се повдигат…

Нашето правителство ще стане собственик на повечето вестници [всички видове медии]; чрез тях то ще неутрализира вредното влияние на частния печат и ще печели грамадно влияние над умовете. Ако ние допуснем десет гоевски списания, сами ще създадем тридесет наши. Публиката, разбира се, не бива и да подозира подобно нещо. Затова нашите списания ще бъдат външно с най-противоположни насоки и мнения, за да възбуждат не само доверие, но и да привличат дори нашите нищо не подозиращи противници, които, попаднали по този начин в примките ни, ще бъдат обезвредени.

На първо място ще бъдат печатните ни органи от официален характер. Те ще са постоянния страж на нашите интереси и затова тяхното влияние трябва да бъде подавляващо. На втори план ще бъдат официозите, чиято роля ще бъде да привлича за нашата кауза равнодушните и спокойните читатели. На трето място ще поставим органите на създадената от нас опозиция, която в един или няколко от своите издания [днес – всевъзможни медии] ще играе ролята на наш антипод. Истинските ни противници в душата си ще приемат тая привидна опозиция за нещо свое и ще ни открият картите си.

image

Печатните ни органи ще бъдат с всевъзможни тенденции: аристократически, републикански, революционна, дори анархически – разбира се, доколкото позволява конституцията. Те, подобно на индийския идол Вишну, ще имат сто ръце, всяка от които ще държи пулса на всяко едно от обществените течения. Когато пулсът се повиши, тогава тези сто ръце ще поведат мненията в посока към нашата цел, и това ще стане лесно. Понеже развълнувалият се субект губи разсъдителността и лесно се поддава на внушения. Ония глупци, които ще мислят, че следват мнението на вестника [всяка медия] от своя лагер, всъщност ще следват нашето мнение, или онова, което е нам желателно. Въобразявайки си, че следват органа на своята партия, те ще вървят след знамето, което ние издигаме пред тях.

За да насочваме в този смисъл нашите вестникарски кадри, ние ще трябва с особено внимание да организираме това дело. Под името „Централно отделение на печата“ [в ЦК на БКП имаше такъв отдел, днес съществува СЕМ], ние ще учредим литературни събрания, в които нашите агенти незабелязано ще дават паролата и сигналите. Обсъждайки и противоречейки повърхностно на нашите начинания, без да засягат тяхната същност, вашите „опозиционни“ органи ще водят празна престрелка с официалните вестници, за да дават повод да се изказваме по-подробно, отколкото бихме могли да направим това в първоначалните официални изявления. Разбира се, това ще става, когато нам е изгодно.

image

Привидните нападки срещу нас ще уверят поданиците в пълната свобода на словото. А това ще служи на нашите агенти за повод да твърдят, че органите, които излизат срещу нас, само пустословят, понеже не могат да намерят съществените мотиви за опровержение на нашите разпореждания.

Такива, незабелязани за общественото мнение, но от голямо значение маневри, винаги успешно ще подвеждат общественото мнение и ще създават доверие към нашето правителство. Благодарение на тях ние, според нуждата, ще възбуждаме, или ще успокояваме умовете по политически въпроси; ще ги убеждаваме, или ще ги въвеждаме в заблуждение, като печатаме ту истина, ту лъжа, ту данните, ту техните опровержения, в зависимост от това, дали те са приети добре или зле. Но винаги, обаче, предварително много внимателно ще опитваме почвата, преди да стъпим на нея…

Ние сигурно ще побеждаваме нашите противници, понеже те не ще имат на разположение органите на печата [всякакви и достатъчно на брой медии], в които биха могли да се изказват напълно. Така за нас не ще е нужно да даваме опровержения.

Пробните камъни, хвърляни от нас от колоните [екраните и радиоприемниците] на третата, „опозиционната“ група на нашия печат [медии], в случай на нужда, енергично ще опровергаваме в официозите.“

Кое не е вярно?

Все по същото време първият нееврейски милиардер в света Хенри Форд стигнал до заключението, че:

„Единственото изявление, което се чувствам задължен да направя във връзка с протоколите е, че те пасват идеално на всичко, което става наоколо. Написаното в тях е намирало проявление в цялата история дотук и продължава в наши дни.“ След като отново натякнали, че документът е фалшификат, автомобилният магнат повдигнал рамене и отвърнал с контравъпрос: „Каквито и да са, нали нещата в тях съвпадат с всичко, което става?“

image

Това, че документът не е фалшификат, изфабрикуван от Руската имперска тайна полиция – Охранката, или от „антисемита“ професор Нилус, е доказано веднъж завинаги с присъдата на Федералния върховен съд на Швейцария в Лозана от 1 ноември 1937 г. Той напълно отменил решението на първата инстанция от 14 май 1935 г. за това, че „протоколите са фалшиви, а публикуването им в Швейцария трябва да се преследва“. И ги обявил за автентични, истински.

Забележете, т.нар. световен печат надълго и нашироко отразил първоначалното решение на Швейцарския върховен съд. След отмяната му се оказало изключително трудно да бъде открито дори най-краткото съобщение за това. Какво пък, на това някои му викат „свобода на словото“ и „демокрация“! Върнете се към текста на Протокола…

А Хенри Форд отишъл много по-далече. Преди около век, след дълги и задълбочени проучвания, за чието извършване организирал група изследователи, той писал:

„Руският болшевизъм произлезе от „Ийст Сайд“ в Ню Йорк, където бе откърмен и насърчаван – в религиозен, морален и финансов план – от еврейските водачи. Леон Троцки (Бронщейн) беше от „Ийст Сайд“… Руският болшевизъм беше подпомогнат да постигне целите си с еврейското злато от САЩ и с невежеството, наивността и безразличието на гоите.“

image

Вгледайте се в себе си. Колко вода трябва да изтече, та да се отървете от гойското си поведение? Да се доверявате на медиите, които промиват вашето съзнание със струи, милион пъти по-силни от пожарникарски маркуч, е израз на върховна тъпота. Да виждате с очите си, да четете доказателствата на честните хора, и да продължавате да бъдете убедени, че те „разпространяват конспиративни теории“, е кръгла идиотщина. То даже не е нормално. Излиза, че сте животни.

Даже добичетата се стараят да проявяват наченки на някакъв разум. А вие, „умници“? Мухльовци и шушумиги, лишени от ум, на които милиционер-комунистическата пропаганда е втълпила измамата, че сте човешки същества, всъщност сте предмети, износени вещи. Който е такъв, да се обижда. През старата ми шапка е…

Робърт Уилтън бил кореспондент на лондонския “The Times“ в Русия през онези години. В книга, за която не се споменава, той отбелязал, че болшевиките „не бяха руснаци; те бяха евреи. Те бяха интернационалисти,… прикрити зад руски имена.“

Единствено в двата варианта на „Диагноза с Георги Ифандиев“ – този и телевизионния – търсещите истината видяха телевизионен репортаж отпреди година-две, в който Владимир Путин признава същото.[94] Но масовият идиот, който дори не е гой – добиче, а елементарен употребен продукт, готов за изхвърляне в боклука, все така се кикоти. Сочи с пръст умните и знаещите. И досущ като мизерната тълпа из френските градове през 1789 година крещи, че свестните са идиоти, луди. Препоръчва им да си пият хапчетата. Той – изродът, дегенератът – на хората, които съставляват истинския елит, цвета на нацията?!

Това постигнаха онези, които изпълняват плана, чиито общи принципи и цели са изложени в „Протоколите“.

„За нас не съществува съпротива, която да може да ограничи обхвата на нашата активност. Нашето свръхуправление съществува при извънредни условия на закона, които са описани и характеризирани от приетите правила, изразени чрез силата на думата диктатура… Ние управляваме чрез могъществото на нашето намерение и твърдо решение, защото в ръцете ни са отломките от едновремешните силни партии на гоя, сега победени от нас с оръжията на безграничната амбиция, горящата ненавист, безмилостното отмъщение, омразата и злобата.

image

Ние сме в основата на всички терористични акции. При нас служат лица с всякакви възгледи, с всевъзможни становища – възстановители на монархии, демагози, анархисти, социалисти, комунисти, социалдемократи и всякакъв вид утопични мечтатели. Ние сме ги впрегнали всички, като всеки от тях със собствената си задача се стреми да преобърне, да обърка всякаква установена държавна или религиозна форма на ред.“

Какво представляват Париж и Европа? Хаосът не настъпва ли?

„Под нашето влияние прилагането на гоевските закони е стигнало до минимума. Въведените от нас в тази сфера либерални тълкувания подрониха престижа на законите… Нашите съвети се приемат сляпо даже от сенаторите и висшата администрация.“

„Ние сме в основата на всички терористични акции“ – е записано в Тяхната програма. Кой ръководи първата икономика на континента? Коалиция от „леви“ и „десни“. Какво е в Гърция? Ами в Украйна, ако можем да я възприемаме за държава?

Както е според плана Им: „Ние сме ги впрегнали всички“. Не сме ли наблюдавали същото в Австрия, в Холандия, доскоро – във Великобритания?… Какво представлява тукашното правителство, подслонило… повече от 40 – май 42 или 44 – партийки, движения, сдружения? Все отломки от онази – майката, БКП.

image

Когато говорим за терористични организации, със сигурност можем да причислим към тях КПСС, БКП и останалите комунистически, социалистически, работнически и земеделски партии в уж бившите страни от съветския блок. Също така мафията – в САЩ, в Италия, навсякъде. Някогашните организации от типа на „Червените бригади“, „Баадер-Майнхоф“, „Черните пантери“ и подобните им.

Днес – всички секретни служби и създадените от тях Ал-Кайда и нейният сирийски филиал Ал-Нусра, Пешмерга, Кюрдската работническа партия и Боко Харам… Всички те са терористични организации. Макар и непризната от никого, доколкото знам, Ислямската държава в Ирак и Сирия или в Ирак и Левант (ИДИС / ИДИЛ, съответно ISIS / IDIL), е агресивно политическо образувание. Някои политолози (известно ви е мнението ми за тази изфабрикувана професия) вече определят (дефинират) въпросното създание като революционна държава. Това е далеч по-вярно и точно.

Ако направите паралел между Ислямската държава, Френската революция от 1789 до 1815 година, и Болшевишкия метеж от 1917-а, ще установите, че иде реч за един и същ процес. Доста отдавна той беше назован правилно – световна революция. Специално подбрани лидери използват пропагандата, за да размътят мозъка на мнозина. В повечето случаи я насочват към младите. Ясно защо. В тях е енергията, съчетана с по-малко знания и недостатъчен опит. Отлична цел! Подходящо брашно, от което да омесят тесто и да изпекат хляба на революцията.

Следва взрив на насилие. Промяна на властта. В нея влизат нови лица, без някой да познава достатъчно биографиите им, както и кой и по какъв начин ги избра и издигна. Сетне – повсеместен терор, който преминава през два етапа.

image

Първият е битка с външните врагове. Вторият – интровертен, вглъбен, вперил хищен поглед навътре – насочен срещу своите, които „революционният елит“ нарочва за „предатели“ и „вътрешни врагове“. При военния комунизъм – „врагове с партиен билет“.

Всичко това е съпроводено от финансиране и скрито обогатяване на революционните лидери. Историческите факти доказват, че липсват изключения. Така е било от Марат, Робеспиер, Дантон и Наполеон, през Маркс, Ленин, Сталин и сетнешната комунистическа номенклатура, до Саддам, Арафат, Ассад, Кадафи… Всичко това – съпроводено от силна пропагандна кампания за някаква „власт на народа“, който – видите ли – с оръжие в ръка е свалил ретроградната стара власт и е установил нова, прогресивна.

Зад всичко това – все същите сили на илюминатите… Dйjа vu.

В „Протоколите на ционските мъдреци“ четем:

„Ще се постараем срещу нас да няма заговори. Затова безмилостно ще екзекутираме всички, които посрещат възцаряването ни с оръжие в ръка.

Всяко учредяване на ново тайно общество [в нашия случай – проява на независимо мислене и поведение, отклонение от предписанията на „мъдреците“] също ще бъде наказано със смърт. А тези [различни от нашите тайни общества] от тях, които съществуват сега, известни са ни, служили са ни и ни служат, ще ги разтурим и разпратим по най-отдалечените от Европа континенти.

image

Така ще постъпим и с тези гои от масоните, които знаят твърде много. А онези от тях, които помилваме, ще останат в постоянен страх…

Ние екзекутираме масоните така, че никой, освен братята, не може да заподозре, дори и самите жертви – всички те умират, когато е нужно, сякаш от нормално заболяване. С такива мерки изтръгнахме от масонството самия корен на протеста срещу заповедите ни. Докато на гоите проповядваме либерализъм, в същото време държим народа и агентите си в безпрекословно подчинение.“

Пресен пример е Египет. Първо – „Арабска пролет“ с няколко хиляди жертви. Смяна на диктатора с нов. Когато той има̀ неблагоразумието да прояви самостоятелност, го свали генерал, издигнат от самия него. В момента кроят капата и на този, освен ако не се осъзнае навреме…

image

Сходни процеси текат в Украйна. Нищо добро не очаква онези, които попадат в полезрението на горния цитат от „Протоколите“. Нали не се съмнявате, че тази програма е претърпяла многократни промени – осъвременявания. Актуализации, както казват на „български“.

Западняците да знаят от мен, понеже съм го преживявал многократно, в различни периоди на живота си, даже днес, но вече не се плаша: Терор не е всекидневно, а перманентно, ежесекундно да изпитвате страх – ужас. Не само и не толкова от вероятността за убийство – ей така, без съд и присъда, като куче, както казваме, кой знае защо.

diagnosa.net/



Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8733755
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930