Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.12.2015 12:25 - Терорът е единственото точно правосъдие, сурово и неумолимо; следователно той е рожба на добродетелта - ционистки конгрес в Базел, Швейцария 1897 г.
Автор: budha2 Категория: Политика   
Прочетен: 1382 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
„Протоколи на ционските мъдреци“ (Протоколи от световния ционистки конгрес в Базел, Швейцария 1897 г.), София, 1991 г., Протокол № 12, online: http://www.imadrugpat.org/protocoli.html; “Protocols of the Meetings of the Learned Elders of Zion”, translated from the Russian Text by Victor E. Marsden, first edition by The Britons, London, 1923 г., this edition by Filiquarian Publishing, LLC., Minneapolis, Minnesota, 2006 г., Protocol 12 – Control of the Press, цялата брошура от online: http://antimatrix.org/Convert/Books/Audio/Protocols
_of_Zion_Marsden/
Двете книги са съответно в библиотеката и в архива на автора. Предупреждавам, че твърденията относно авторството в посочените издания са неверни. Така наречените Лозански процеси от 1934 до 1937 година са изяснили не само автентичността на протоколите, но и това, че авторът им е неизвестен. Предполага се, че най-вероятно той е Лайнъл Ротшилд (1809-1879), син на Нейтън Ротшилд. (Вж. напр. разкритията на родения в Швейцария канадски учен и изследовател, евреина Хенри Макоу в: “Protocols of Zion” and the New World Order” by Henry Makow Ph.D., henrymakow.com, Toronto, Ontario, Canada, August 31, 2003, online: http://www.henrymakow.com/000205.html) Проводен от основоположника Майер Амшел Бауер – Ротшилд в Лондон, Нейтън превръща богатството на фамилията в глобална империя, а семейството – в династия. Лайнъл е прототипът на еврейския банкер Сидония в романа „Конингсби“ на Бенджамин Д’Израели, пръв граф на Бийконсфийлд. Барон на Австрийската империя – за титлата е заплатено от баща му – Лайнъл Нейтън дьо Ротшилд взима под крилото си младия Д’Израели, и му купува титлата „граф на Бийконсфийлд“. През 1838 година кралица Виктория издава декрет за признаване на австрийските титли във Великобритания. Като министър-председател познатият ви Уилям Гладстон предлага на кралицата Лайнъл Нейтън Ротшилд да бъде удостоен с рицарско звание. Това става едва през 1885 г. Тогава Виктория не само предоставя титлата „сър“ на сина на Нейтън Ротшилд, но и го прави първият евреъски депутат в Британския парламент. (Вж. David Loades, Ed. – “Reader’s Guide to British history”, Fitzroy Dearborn, New York, NY, 2003 г., стp. 1138–1139.) Майката на Лайънъл – Хана Барент Коен, е издънка на богата банкерско-равинска фамилия, родствено свързана със семейството на Карл Маркс. Сигурно е, че тъкмо Лайнъл дьо Ротшилд е финансирал „класика“ и му е диктувал, за да напише „Манифеста на комунистическата партия“. В изпълнение на дядовия си завет, подобно на доста от Ротшилдови, барон Лайнъл Нейтън се жени за своята първа братовчедка баронеса Шарлот фон Ротшилд (1819–1884), дъщеря на неговия чичо – роден брат на баща му – барон Карл Майер Ротшилд, представител на семейството в Неапол. Съпругата му Шарлот поставя началото на прочутия лондонски кръг от висшето общество, подкрепян от Бъкингамския дворец, който подпомага финансово и насърчава идейно редица творци – писатели, художници, музиканти, театрални дейци, включително и американци.

Истинският терор представлява постоянно, денонощно, осем дни в седмицата да треперите от страх. Цялото същество на човека да е превърнато в струнен инструмент, в странна арфа от нерви, опънати до краен предел. По-здрави от струните и от влакно на цигулков лък. Такъв терор обезчовечава човека. Приближава го до животните, които, в своя вроден стремеж за оцеляване, непрестанно държат сетивата си нащрек.

Ето кратко описание.

От дългото вслушване на стъпките по стълбището да сте в състояние да разпознаете, дали идва някой чужд – най-вероятно – милиционер. Да не можете да заспите, изпитвайки ужаса, че призори пред жилищната сграда, където съществувате, могат да изскърцат спирачките на милиционерски автомобил. Ако и този път не е за вас, можете да се отдадете на Морфей, но за кратко. Понеже трябва да се явите на работното си място, на манифестация, на бригада, на ленински съботник или просто профсъюзно събрание. И по никакъв начин да не подсказвате, какво всъщност става в душата ви.

image

В навечерието на промените един от глашатаите на болшевизма леко открехна портата пред този ужас, изпитван от децата в московския квартал „Арбат“.

Лесно е да теоретизират. Нека тях ги стигне онова, през което комунистите – творения на западния финансово-промишлен елит, ни прекараха – „през железни дикани, през железни брадви и ни хвърляха в пещи за печене тухли. Тъй постъпиха юдеокомунистите с всички нееврейски градове и села. След това Ротшилдови се върнаха с целия народ в Йерусалим“ – в новия: в лондонската квадратна миля, на „Уол Стрийт“, в своите замъци, вили и курорти, пръснати по цялото земно кълбо… Или в самия, който пресъздадоха според талмудските описания. Онзи град, прокълнат от Исус Христос, в който никой от предците им не е стъпвал.

Докато бившите роби, крепостни, ратаи, Техни домашни слуги в Париж, Берлин, Лондон, Рим, Брюксел, Амстердам, Щутгарт, Мадрид, Виена и т.н. не изпитат това на гърба си, нито моят дух, нито този на скъпите ми покойници, покосени от техните идеологически догми, не ще намерят покой.

Не искам да постъпвам като тях, според старозаветното предписание. Бих ги разчекнал, но от работа. Заради паметта на българите – на селянина, най-трудолюбивия и свободен човек, заради градските занаятчии, собствениците на цехове и дребни производствени предприятия, наричани гръмко „фабриканти“, до ден днешен приемано като обида, заради почтените учители и университетски преподаватели, чиновниците…

Но може би на първо място заради даскалите, учените, културния елит, чиято имунна система е успяла да ги опази от комунистическата зараза. Комунистите – рожбите на западните големци – унищожиха интелигенцията, предприемачеството. Така обезглавиха народа и го подложиха на небивал ужас и експлоатация.

image

Та днес ченгета, работили в архивите, да ни се подиграват, задето сме допуснали „Държавна сигурност да източи 105 милиарда долара от бюджета“. И да „констатират“, че „цялата икономическа, технологична, пазарна и стопанска информация беше акумулирана преди всичко в кадрите на БКП-БСП“. И как „фантасмагоричната „масова приватизация“ на иначе безкористния комсомолец Жан Виденов и спекулативната „касова приватизация“ на користолюбивия псевдоседесар Иван Костов направиха предварително предопределените тайфи от ВИП-бесепари и седесари неизмеримо, мега-богати, сиреч олигархични капиталисти“!

От 1990 година започнах да предупреждавам за това. Когато работех във вестници, но и сред част от високопоставения седесариат. Резултатът е налице. А аз „се зарадвах“ на писмо, преди няколко седмици съставено от НОИ, с което се постановява „документите за трудовата дейност на лицето Георги Ифандиев да не бъдат смятани за документи“. Показаха ми го пред свидетел.

Искам да кажа, че не беше необходимо една от труженичките в Техните бордеи да ни „светва“:

„Ние се опитахме сами себе си да излъжем, че уж сме осъществили някакъв преход към свободна пазарна икономика, тъй като икономическата власт всъщност премина в субекти, които имаха водещи позиции и преди 10 ноември 1989 г. А това, без абсолютно никакво изключение, беше вездесъщата номенклатура на бившата вече Партия-Държава БКП, тарикатски преименувала се на БСП.“

image

Тези думи на другарката Ренета Инджова, по силата на вече цитирания план – министър-председателка и кандидатка за президентка, не стигат до ничие съзнание. Самата тя намери временно убежище в метрополията – САЩ. Може би – в „Ийст Сайд“. След като уреди дъщеря си, се завърна. И отново им слугуваше – главна директорка на болницата „Токуда“, собственост на ЦК на БКП под надзора на Румен Сербезов. Няма как да не уточня: този другар е завършил „Международни отношения“ в МГИМО, Москва. Прочутата фабрика за кадри на КГБ.

Там, където КПСС и КГБ е връчило дипломи на такива „демократични“ другари като Ирина Бокова, Петър Младенов, Андрей Луканов, Христо Христов – „Илича“, Любен Гоцев, Жан Виденов, Бойко Димитров, Станислав Даскалов, Атанас Папаризов, Иво Инджев, Любомир Кючуков, Таско Ерменков, Валентин Златев,Тодор Чуров, Момчил Андреев, Владимир Жеглов, Стоян Желев, Пламен Стоянов, Мартин Ганев,Емилиян Абаджиев, и др. Излязоха досиетата на щатни или нещатни сътрудници на репресивните комунистически секретни служби на всички изредени престъпници, без другарката Ирина Бокова. Засега.

На такива „антикомунисти“ и „демократи“ заложи „справедливият“ Запад. Румен Сербезов – шефът на новозагорската „демократка“ Ренета Инджова, беше първи секретар на Окръжния комитет на БКП в Хасково. Освен това – секретар на Централния комитет на БКП, министър на леката промишленост и посланик в Япония. Дължи кариерата си на своя тъст Димитър Попов – най-дългогодишния комунистически министър на финансите (1962-1976). Съпругата му Димитър-Поповата щерка Светла Попова, също е завършила „Международни отношения“ в МГИМО, Москва. Била е посланичка в Швеция, Дания, Норвегия.

Та след Америка, Ренета Инджова се уреди при този Сербезлия. Питайте я за заплатата й. После, след като Руменчо я разлюби, я натъкмиха начело на Националния статистически институт. Сега май се наслаждава на персонална пенсия, която е два пъти максималната – като на „заслужилите“ дейци на Татовия режим. Ако греша, да ме прощава.

image

Но „милата“ е натрупала толкова много и грамадни грехове, както и бившият й съпруг, другарят Боян Славенков, съветник на Желю Желев, че Господ отне единствената им рожба – дъщерята Ралица.

Та при тази обстановка, в такава среда, както вече споменах, присъдата на Инджова не достига до ничие съзнание. Израснаха поколения, преобладаващата част от които не са чували за Тодор Живков и Георги Димитров. От известно време моята съпруга често се занася с действителна случка. В някаква телевизионна програма попитали видна представителка на съвременния „елит“ – да пази Господ – коя е столицата на Белгия. И тя, много важната персона, гордо отговорила: „Холандия!“

Възхитително!

Невежеството е сила. Тук простотията е море, а простащината – океан. Умен и възпитан ще рече „глупав“?! По улиците се щурат безмозъчни твари. Постоянно ни изнасят сводки за катастрофи с убити и ранени. Още в началото на промените прогнозирах, че когато мощни автомобили попаднат в ръцете на малоумни шофьори, те ще започнат да се избиват помежду си. Може би е за добро…

Та американци ли? Да си оправят елита. Да го натикат в действащата затворническа империя. Там е мястото на банкерите – финансовите гангстери – банкстерите, индустриалците, политиците, техните холивудски слуги…

image

Руснаци ли? Вижте горното.

Същото с пълна сила важи за англичани, французи, германци, холандци… Тези “low-life scum, terrible people” – „низши твари, ужасни хора“, ако си послужа с езика на американския сенатор-комунист и агент на КГБ, днешното ФСБ, Джон Маккейн – са постигнали благополучието си, предизвиквайки катастрофи на милиарди хора в страните, които наричат „трети свят“. В следващата публикация, ако не мине котка път, ще покажа съвсем кратък откъс, отнасящ се до Франция.

Целомъдрие, без което терорът е разрушителен;
терор, без който добродетелта е безсилна[Максимилиен Робеспиер – един от главните еврейски водачи на Френската революция, илюминат, идеолог на революционния терор.]


Да ми показват чифута Жан-Мишел Жар редом до другарката Бокова, Ирина Георгиевна – и двамата потомствени престъпници, наследници на убийци – и те да осъждат тероризма и да четат морал, е върховен цинизъм.

image

Защо да носят вина заради родителите си? Събудете се! Осъзнайте се! Престанете да лапате стръвта на болшевишката въдица. Иначе сте обречени, но завличате и нас – нормалните люде.

Как така някой хем е обременен с комунизъм, хем не е виновен за престъпленията на обременителите си – своите предци? Ето един такъв наглец и неговото признание.

Ако искате, обърнете внимание на раздвоението на мирогледа. Няма как да го определя като раздвоение на личността, тъй като не забелязваме такава. Само два предмета – кашони от мукава.

www.youtube.com/watch

Колцина от вас ще признаят, че са същите? Вярват в някакво право на всеки да се променя. Това издава тежка, необратима, унищожителна дегенерация. Тя води до бреме, отложено за следващите поколения.

Обяснете каква друга сила, освен сатаната, може да накара някого, хем да „не може да носи отговорност за миналото“. Но да приема всички материални придобивки на това минало. До една, получени не просто несправедливо или с привилегии, а с най-тежки престъпления. Даже с убийства!

image

Драгомир Стойнев е богат по наследство. Внук на комунистически терористи – активни борци. Син на комуняги – част от грабливата алчно червената фашистка номенклатура. Ето защо – заради огромното наследствено награбено имане, съветникът на Сергей Станишев „не може да носи отговорност за миналото“!

А от друга страна чуваме признанието: „Първо, аз съм семейно обременен.“

Следва изреждане на всички келепирджии, вършили престъпления срещу българите. Убийци, предатели, крадци…

Те не се борят против богатството, тъй като това би било равносилно на самоубийство. След тях идват потомците им – наследствено увредени, но фалшиво излъскани по западен маниер.

„Престижни служби, в странство кариера, човешките законови права миражи бяха, глупава химера – отивай в Коми да сечеш дърва.

По домовата книга сол се дава, забрадки бели срещу трудо-дни. „На Партията знамето развявай! С цветя пред Вожда първи премини…“

Събрания, митинги, диви речи! – записват те, ако не се явиш… По празника за „наши“ е гювеча, ти на опашка за кюфте висиш…

image


Усмивките прикриваха въздишки, но няма как да бъдеш мил и драг, щом нямаш до сърце ЧЕРВЕНА КНИЖКА, а имаш тъмно д о с и е за „враг“…

Бай, Василко, селянино силен, по орловски над дома разкрилен, най-добър ти беше на хорото и с усмивка тръгваше към злото.

И дойде то… В късна доба джипа изръмжа и ти докато рипнеш, вързаха те милиционери – утрото те в лагера намери…

Беше ти човечен и набожен – за бедите хорски разтревожен; беше на земята си обречен – поочукан като камък речен. И не бе повярвал, че КУЛАЦИ са били овчари и орачи…

… На БУНТ СВЕЩЕН се вдигаха НАРОДИ и танкове пълзяха върху тях. А ние в СТРАХ си мряхме несвободни и сторихме навярно грозен грях.

ПОТОМЪКО свободен, не забравяй – живели сме по робски полу-век! Съди ни справедливо и прощавай, и твоят жребий никак не е лек…“

Друг чоп ни хвърли пак съдбата, съвсем не сляпа за номенклатурните деца. Те друга участ имат, не като на наште. В милиони да се къпят кат в река.

image

Двамата – и Стойнев, и Добрев, са гангстери по джинс и то в най-буквалния смисъл. И макар „да са семейно обременени“, „не носят отговорност за миналото“ на свой дядо ил’ баща.

Когато и да ги одерете живи, все ще е късно. Кръвожаден ли съм?

Цветето е цвете и сред бурените. Затова: Майната ви, подлизурки, помияри и зложелатели – „умници“.

Колкото по-зле живеете, толкова по-добре. Нищо друго не заслужавате. Единствено – тежко, възможно най-мъчително изчезване от белия свят. Измет! Дано в геената все тъй да вий добре…

Жалко за малцината със свяст. Нали престарелият „еклесиаст“, от опит твърди, че има време за всичко. Изглежда е ударил часът за тъга.

Единственият лек е назначен, както се изразяват докторите, от Исус Христос:

image

„Добро дърво не може да роди лоши плодове, нито е възможно лошо дърво да даде добри плодове. Всяко дърво, което не ражда добри плодове, ще бъде отсечено и хвърлено в огъня.“

Това остава неразтълкувано, неразбрано и следователно – неприето. Понеже уж сте „християни“, но не приемате Христос. Той се е произнесъл и за това:

„Тези хора ме почитат с устните си, но техните сърца са далеч от мен.“

Промяна липса и поради това, че курви владеят медиите, превръщайки ги във верига от публични домове. А в тях проститутки огъват охранените си, затлъстели снаги по пилоните. Вие пък им доставяте удоволствие, като ги гледате, слушате, четете. Но най-страшното – вярвате им!

„Добрият“ Запад – „справедлив“, „свободолюбив“ и „демократичен“, който „няма нищо общо с комунизма“, организира поредица от Нюрнбергски трибунали. Но нито веднъж не осъди комунизма и комунистите – лично, а не колективно. Един по един.

Преди петилетка „напредничавият“, „народовластен“ и „либерален“ Европейски съюз отхвърли призива на външните министри на шест страни-членки, подписали т. нар. Пражка декларация. В него се настояваше Европейската комисия да „приеме, че отричането или омаловажаването на комунистическите престъпления“ е криминално закононарушение и обида в целия Евросъюз. Стремежът беше уеднаквяването на стандартите, по които се осъжда отричането на престъпленията и на нацистите, и на комунистите.

image

С това същият този Запад призна своята принадлежност към интернационалното комунистическо движение и участието си в световната революция. Той отказа да признае избиването на повече от 100 милиона души от неговите комунистически ратаи. Но все още преследва и съди бабички и дядовци, само заради принадлежността им към Германската националсоциалистическа работническа партия.

Това позволи издигането даже на Вовата – примерното пионерче от задния двор на съветската номенклатура. Внучето на един от Сталиновите готвачи. Доверено лице на Партията по рождение. (То също има право да се променя?!…)

Тези дни и това „юначе“ вдигна краче, за да препикае и обозначи своя територия, както останалите 19 осиновени улични псета, които неотдавна бяха сбрани в турския курорт Анталия. И подобно на яко охраняваните Обама, Камерън, Оланд, Меркел, се изкашля, заканвайки се на всички терористи, които са имали отношение към сваления руски самолет в Египет.

Две седмици „храбрият кагебистки хокеист, ездач, стрелец, рибар“ траеше и нехаеше. Твърдеше, че не знае кои са извършителите. Светът очакваше, че ще отвърне на удара и ще обвини Запада. Както миналата година Вашингтон и Брюксел хвърлиха вината за малайзийския самолет, поразен над Украйна, върху Москва.

image


Обаче Вовата е добре обучено момче. В школите на КГБ е усвоил търпението и обаждането само, когато се наложи. Значи друг е написал яростното му слово, което по съдържание наподобява шерифско от малък град в Тексас или в Средния американски Запад в средата на ХІХ век. Путин, Владимир Владимирович, Божем държавен глава, обяви огромна награда (47,2 милиона евро) за други глави – „на терористи, замесени в атентата“, разрушил във въздуха руския пътнически самолет в Южен Египет.

image

Кой ли е авторът на кремълското обръщение към световната общност? Не се усмихвайте, знам, че сте наясно. Точно така – някой от онези, които извадиха внука на Сталиновия повар от мазетата на ленинградското КГБ и го превърнаха в „най-влиятелния човек на света“. Вече трети сезон…

image


Смешно и жалко! Тъпо, комунистическо.

Колебание: между “Je suis chien” до “Je suis goпm”

Лудостта на масовите идиоти удари тавана. След като в акция некадърните парижки полицаи утрепаха едно от кучетата си, в т. нар. социални мрежи на гоите „хиляди обявиха “Je suis chien.”Което ще рече: „Аз съм куче.“

image

Което идва да потвърди, че чифутите май са прави. От “Je suis chien” до “Je suis goпm” – „аз съм гой“, няма и крачка! Далеч по-елегантна изглежда претенцията, която стопаните на кутрето от последната снимка са му вменили: “Putain de merde! Je suis Batman.” – „Шибан ад! Аз съм Батман.“ (Вижте илюстрацията.)

От срещите ми със западняци, даже с университетски професори, съм оставал с впечатлението, че са тъй умствено флегматични, неерудирани и ограничени, невежи извън тясната си специалност, та са напълно втасали за робството, което ги очаква. И го заслужават.

Не веднъж писах за плана, съгласно който Европа ще бъде разделена за пореден път. Не толкова отдавна обясних, че смятащите се за богати държави ще направят всичко възможно, за да се откъснат от споделянето на имането си с по-бедните и направо мизерстващите. Нещо като нова Берлинска стена, но по лъкатушещия диагонал от Северозапада към Югоизтока на континента.

Има-няма, двайсетина дни ни делят от изявлението на британския премиер Дейвид Камерън – агент на КГБ, в което постави условията на залязващата си родина пред Брюксел. С тях постави условието: „Европа да бъде разделена от Изток на Запад“!

image

„Господин Камерън предупреди, че Обединеното кралство не иска да бъде в Евросъюза, ако той се превърне в клуб с единствена валута, а членовете с други парични единици ще бъдат разигравани.



Той призова за по-строги мерки към имиграцията, като предложи на новите страни-членки да бъде забранено свободното придвижване в Европейския съюз, докато техните икономики почти не се слеят с тези на отколешните членове.



Освен това, според господин Камерън Великобритания ще поиска и реформи в отношението към Европейския съд за правата на човека.

Мистър Камерън гледа на Евросъюза като на гъвкаво обединение, което, в рязък контраст от страните от еврозоната, ще търси по-близка интеграция.“

image
     Но не и премиерката ББ-ва.Преди 4 дни - Британският премиер Дейвид Камерън пристигна в София. Той ... Дейвид Камерън все още се възстановява от прегръдката на Бойко. Премиерът разказал на британския премиер за нестинарството и повозил британския премиер Дейвид Камерън на джипка. "Три папи са ме гАлили по главата!", похвалила се с своя стил премиерката.   


Полша, Чешката република и Словакия реагираха незабавно, защитавайки правата си от претенциите на британския премиер.

image

Полският министър на външните работи заяви пред британски медии, че бриатанският ход е „обиден“ за неговите сънародници, живеещи на Албиона. Като допълни, че това може да доведе до надпревара за идентични мерки в други страни. Което би застрашило мира в Европа.

Същото сториха и словашки политици. Те не скриха, че могат да загубят много, ако бъде възприет подхода, предлаган от Камерън.

image

„Не можем да създаваме две категории граждани не Европейския съюз“ – обяви Петер Яворчик, посланик на Словакия в Евросъюза.

Чешката република също се присъедини. Министър-председателят Бохуслав Соботка декларира, че искането на г-н Камерън за поставяне на ограничения за свободата на придвижването в Европейския съюз повдига „сериозен проблем пред Чешката република.“

Помиярите на софийските адреси булевард „Дондуков“ № 1 и № 2 не гъкнаха. Затраяха си, сякаш хванати, че са изпуснали смръдлив газ от гойските си отделителни системи. Б.Б. „отскочи“ до Китай, откъдето „цъфна“ по телевизиите. Надянал папуците на правешкия мангал избълва обещания за „светли бъдещи проекти“. Евентуално полезни за „великия китайски народ“…

image

Може би предстои организирането на курсове по китайски език сред жителите на „Факултето“, „Столипиново“, „Максуда“, „Нов път“, „Филиповци“, „Шекер махала“?…

Същия ден изнасилиха и убиха поредната бабичка. Това вече е всекидневие. Вестта не е новина и няма значение. По официални данни, „Почти половината нашенци са на прага на бедността“.[petel.bg/Balgariya--2015-g---Pochti-polovinata-nashentsi-sa-na-praga-na-bednostta__130669]

В понеделник, 23 ноември 2015 година, в новинарска емисия на bTV показаха оплешивяваща дърта служителка на престъпния милиционерски синдикат „Подкрепа“, която заяви, че сега 68 на сто от българите живеят в бедност. Значителна част от тях – на тъмно и студено, тъй като не могат да си позволят да плащат сметки за отопление и електричество.

Нищо от това не пречи населението да харесва и одобрява настоящия политически режим, осъществяван от слугите на уж бившето Политбюро, Централен, окръжни и градски комитети на БКП. Очаквам да прозвучи логичното питане: „Вие ли ще раздавате въженцата за обесването ни, или да си ги носим от къщи?“

Щастливци!

image

Камерън повдигна и въпроса за „застрашително“ нарастващия брой на румънски и български работници на Острова, който „за първи път надхвърлил числото 200 000 по официални данни“.

image

Никой от туземните властници в София не възрази, камо ли да се противопостави. Все пак не са поляци, словаци, чехи… Освен това, преди да са българи, те са комунисти. Не допускам, че повече от стотина читатели са в състояние да проумеят какво споделям, и да схванат мащабите на трагедията ни. Местното стадо по-скоро е съставено от папуаси. Да не обиждам новогвинейците…

Дегенерацията продължава с по-нататъшното промиване на остатъчното сиво вещество, макар и съвсем малко. Пропагандата върши своето. Ефектът от нея е поразителен! Нищо човешко не е останало в тълпата. Всеки е готов да продаде душата и тялото си, а защо не и двете. Колко дават? – питат добичетата, които, поради липса на мозък се имат за… човешки същества. Да, не говоря за други…

За каква свобода и човешки права претендират тези комуняги, пръкнали се в инкубаторите на левитската мафия, но западно от границата между Австрия и бивша Югославия, отделяща онзи свят от нашия. Когато им се наложи неизбежен допир с нас, те – западните „аристократи“, потомци на вчерашни крепостни или коняри – се движат, както навремето главният зет Иван Живков, с моминско име Славков, коньовичар, обикаляше столичния битпазар. Държат носна кърпичка пред своите външни органи за дишане.

Наскоро бившият външен министър в правителството на Нейно величество Лизи – вече може да се смята, че произлиза от лизане на особени части (вижте илюстрацията) – comrade Уилям Хейг, принадлежащ към приятелския кръг на Нейтън „Нат“ Ротшилд, сподели следното с „консервативната“ публика:

image

„Сега Европейският съюз има нужда да покаже, че може да се промени с оглед на своето оцеляване… Както Шенгенската зона със свободни граници, така и еврозоната са централни проекти на единението на Европейския съюз, които сега предизвикват разединение.“

Гений!

Ами той, проектът, е сгрешен още в замисъла си. Планиран е като продължение на закрития Съветски съюз, само че с по-перфидни репресивни мерки. Резултатите ще бъдат съпоставими. Владимир Буковски го изрече през 2006 година пред тъпанарите, назначени в Европарламента. А те минават за „избрани“, за „по“! Какво представляват масите, сгурията от мърдащите сенки, смятащи се за живи, за хора?

Нищо не е в състояние да достигне до съзнанието нито на нашенския тотално умопомрачен крепостник, нито на западната рая. Ако перифразирам „танковата реплика“ на последния официален комунистически лидер:

„Най-добре е джихадистите да дойдат.“

Лично аз съм готов да опитам да се договоря с тях. И ако успея, да ги поведа към квартала около Докторската градинка в столицата, към Бояна, Драгалевци, Симеоново, Банкя, Долни и Горни Лозен, към село Марково – Пловдивско, Старозагорски минерални бани и т.н. Пък да започне една очистителна сеч до здраво – най-малко до зародишите на онези сатанистки изчадия, които разрушиха България, унищожиха българите и нямат право – съвсем никакво право, да живеят.

Казах.

Вие си гледайте идиотите по телевизиите, четете вестниците им, радвайте се на ритнитопковците и останалите яко назобани малоумници, демонстриращи мускули, на пошлите им карагьозки изстъпления, минаващи за постановки, дело на комунистически медресета, на маанетата на дървени текезесари, на каквото пожелаете. Те ще ви нахранят, ще отгледат и вашата челяд…

image

Трайте си. Ненавиждайте онези, които изнасят истината. Наричайте ги „завистливци“, защото са… „неудачници“. Понеже са запазили душите и нравствеността си ли? А вашите са вечно на тезгяха – за продан. Кой, колкото даде… Кой друг, освен някой другар?

Вие сте си екстра!

Едно е сигурно: Изпарявате се, изчезвате и слава Богу! Това е добра новина.

Но няма да го постигнете като римляните, а като робите им. За мен и малцината човеци, и това не е малко. Да стърчим над помийната яма и да гледаме, как се гърчите.

Така Господ чисти земята от боклуците, от примитивите.

Quisque recipiat quod meretur – всеки получава онова, което заслужава!

Наздраве!

Шепата мои сънародници – българи, запазили човещината и нормалността, дарени с морал и интелект, който използват по предназначение, не кандисали да се продават като стока, да очакват:

Съществува ли обратна колонизация? Бившите колонии да колонизират своите някогашни метрополии. Да, свидетели сме на това и то от десетилетия. Но за него – друг път. Може би – следващия.

Малко ли е и това тук и сега?

diagnosa.net/



Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8733825
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930