Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.12.2015 21:03 - Христо Иванов, Dog eats dog или кога комунист комунисту око вади
Автор: budha2 Категория: Политика   
Прочетен: 1770 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image

Защо му беше на Западът да удря рамо на някакви антикомунисти – стари буржоа – едри и дребни предприемачи, политици, културни дейци и т.н.? Те го очакваха. При всяка гръмотевица, казвахме „Нашите идват!“ Под „нашите“ разбирахме западняците и преди всичко американците.

Татко не беше забравил бомбардировките. Нито английските лири и американските долари, дарявани от Англия и САЩ на комунистическите бандити в планините. Докато той пазел царството…

И въпреки това се надяваше. Съмняваше се, но всичко друго би лишило живота му от смисъл. Така си отиде – с отворени очи, както се казва. Беше толкова отдавна.

След 10 ноември 1989 г., когато за по-умните започна изтрезняването след първоначалното пиянство – моят унес продължи твърде кратко, около три месеца – стана ясно, кои са истинските, а не приемните родители на комунизма и комунистите.

Духовните наследници на фарисеите бяха усвоили за шестица урока на Исус Христос, който обявил за задача на своите първи ученици:

„Докато се разхождаше по брега на Галилейското море, той зърна двама братя – Шимон [Симон], наречен Петър, и неговия брат Андрей, които хвърляха мрежите си във водата, понеже бяха рибари. И Исус им рече:

„Последвайте ме, и аз ще ви направя риболовци на хора.“

Ето как всички западни фондации, всевъзможни неправителствени организации, мозъчни центрове и прочие организации, финансирани с пари от там, се напълниха с комунисти, ченгета и техни наследници.

image


Нека илюстрирам с лице, на което преди месеци отделих достатъчно внимание – Христо Иванов, министър на правосъдието.

Междувременно, часове преди публикуването на този материал, подаде оставка. А комунистическата партия спешно мобилизира мутри и професионални протестъри. За да блокира на кръстовището на столичния „Орлов мост“ в знак на подкрепа за съветския другар. Доскорошният министър е син на проф. Мария Бойкикева, която твърди, че е „приятелка с философа Меди Доганов Доганов“, Ахмед Доган.

„Бойкикева е първият председател на създадения на 3 ноември 1988 г. Клуб за подкрепа на гласността и преустройството, заради което е изключена от БКП и зорко следена от Държавна сигурност…

image

Родената в Москва дъщеря на политически емигранти говори бащиния си език със силен руски акцент…“

Майката на Бойкикева – Светлана, сиреч бабата на другаря настоящ министър, е… членка на КПСС, и медичка в Червената армия. Министерският баща е строителен инженер, който по време на т. нар. Пражка пролет – 1968 година – е изпратен от БКП и ДС на работа в… Прага.

„Едно от първите решения на Политбюро на БКП след 10 ноември е да възстанови партийното членство на 13 дисиденти, сред които и Бойкикева. Тя е сред неколцината, които приемат да се върнат в партията. Името й се чу отново в открито писмо на български общественици и интелектуалци преди няколко години, което не получи широка разгласа в медиите.

Нарочената днес за майка на „американски човек“ се подписва под обръщение до държавния секретар на САЩ г-жа Хилари Клинтън, в което се изразяват опасения, че отношенията между двете страни през последните 22 години „се развиват на неравноправна основа и често приемат формата на открит диктат от страна на Съединените щати“. Конкретни поводи за обръщението са опасенията от въвличане на България във военна авантюра в Иран [?!], разполагането на американски военни бази у нас и „недопустимият начин, по който компания „Шеврон“ се опитва да спечели концесия за добив на шистов газ“. Засегнато е и поведението на посланик Джеймс Уорлик, който „е станал за смях пред българската общественост, подривайки авторитета на американската държава и дипломация“…

image

Държи да уточни, че синът й не членува в никоя от партиите в Реформаторския блок. Преди години спечелил стипендия за изучаване на американската правосъдна система от фондация „Фулбрайт“…

Отбелязва лаконично, че в БСП проявяват разбиране към нейните убеждения и никога не са я агитирали да напуска партията… Самата Мария все още се надява, че „БСП може да придобие един по-такъв вид…“.“

Една година Христо Иванов е учил в Богословския факултет на СУ „Св. Климент Охридски“.

„Мечтата му още тогава обаче била да следва право. Приет е и във втори курс вижда обява, че „някакви американци“, както сам той ги определя, търсят помощник, който да се занимава с правната реформа. Така започнал работа в Американската асоциация на юристите.“

Тези бездушия, предмети, са с всяка власт. Сменят цвета си като хамелеони. Води ги комунистическият идеал – пари и сладък живот чрез кариера и власт. За такива вещи е писал съпартиецът им, наблюдавал ги отблизо:

„На всяко общество наемната утайка дъхти на приеми, разврат, парфюм. Туй е разглезена и алчна шайка – това са хора с ловък, хитър ум.

Те бдят, слухтят и прегрупират сили да не извършат някой грешен ход, да не изпуснат службата, автомобила, апартамента, лесния живот.“

Такива са избраниците на интернационалното Братство. То ги рекрутира с лекота. Използва същностните им дефекти – на първо място амбициите и алчността.

За опортюниста Христо Иванов разказва първият му правителствен началник – бившият служебен премиер Георги Близнашки. Той също е не просто тежка обременен с комунизъм. Сам член на БКП, роден в „столицата“ на местната женска компартийна концлагерна империя – Орханийското село Скравена, „професорът“ е отявлен марксист. За разлика от курварлъка, за който казват, че търпи промяна, това е до гроб. Канят Близнашки да изнася прочувствени речи по погребенията на най-отвратителните комунистически терористи. Такъв беше случаят с прощалното му слово пред гроба на Йордан Йотов – шумкар от отряда „Чавдар“, член на Политбюро на ЦК на БКП и главен редактор на вестник „Работническо дело“.

image

Ето съвсем кратката характеристика на един комунист, признат от Запада, за негов по-млад другар, също ползващ се с доверието на онзи евро-атлантически елит:

www.youtube.com/watchт

Какъв морал можем да дирим в същество, заченато и родено от комунисти? При това – съветски! Комунист и морал са несъвместими понятия, антоними. Но Западът инвестира в тях.

Защо? Обясних с примера с Британско-американски проект за следващите поколения. Така се ловят души. Тези на истинските българи – някога съставлявали поне 75 на сто от населението на Царство България – запазили своите, са хванати. Поради собствената им – някога и моята – наивност и глупост.

Ето защо срещате комунетата навсякъде и няма отърване от тях. То е възможно само по един начин – хващане за гушите и стискане, докато не изпуснат последния хрип…

А онези, които се надяваха на възцаряването на справедливостта, връщането на добрата стара България, хората с премазани съдби, минали през концлагери и затвори, се оказаха измамени. Техните потомци – също. И ако не са продали душите си, до ден днешен мизерстват – материално, но още по-ужасно – и духовно. Тъй като станаха свидетели на потъпкването на морала и правото, на Бога и човечността.

Когато иде реч за „пета колона на Москва“, разбирайте – „Троянски коне на САЩ“. Те са едни и същи. Ако не се припокриват изцяло, различията са в съвсем дребните детайли. В случай, че досега не сте се запознали с книгата „Експертите на прехода: Българските think-tanks и глобалните мрежи за влияние“, ви препоръчвам да го сторите.

image

Нейна авторка е живеещата във Франция пловдивска комунистическа издънка, представяща се като Достена Лаверн.Нейната майка – Мария Пиргова, е завършила Московския държавен университет „Михаил В. Ломоносов“. (Къде другаде?) Партията я удостоила с милиционерско звание „доктор по политология“ и доцентка при това. Пиргова произлиза от номенклатурата на БКП и е близка с нейното основно разклонение БСП. Партията-квачка – чрез данъците всички ние – я изхранваше в битността й на политическа съветничка на президента Георги Седефчов Първанов, познат и като агент „Гоце“.

Обаче другарката Мария Пиргова се е преквалифицирала в… „консерваторка“! Тя е заместник-председателка на „Български демократичен център“. Парламентарно представеното перце на БКП е събрал съветски възпитаници под крилото на Христо Ковачки. До 22 март 2015 г. това парче, отчупило се от Позитания, се наричаше ЛИДЕР. В двете членуват все комунета – потомственият милиционер Росен Петров, някой си Кънчо Филипов, и д-р Красимира Ковачка – братовчедка на Христо „Енергийния“, известен и като „Самоковеца“.

image

Легионът от твърде повратливи момичета и преди всичко момчета, които не са „експертите на прехода“. Те са неговите екскременти. Къде ги бяха изакали нашенци? Откъде изпълзя цялата тази услужлива измет, сбирщина от плужеци, склонна да продаде майка си и баща си, само и само да се люшка отгоре връз вълничките в блатото на геената.

Опитвам се да изясня, че вече наблюдаваме сблъсък на удовлетворени интереси и някои – не до там. Поради което попадаме насред галерия от кратки автентични биографии на маса комунистическите измамници, които БКП и Държавна сигурност, респективно КПСС, КГБ и Западът, преквалифицираха в проповедници на „демокрацията“, „евроатлантизма“, „капитализЪма“, и дори „антикомунизЪма“! Усилието си струва, стига да имате интерес, сетива и съвест.

image

За тях – нравствените сиромаси, мушмороците на милиционер-социализЪма, е безразлично, откъде ще получават благините. Единственото, което ги стряска, е да не би по някакъв незнаен начин свестните да дойдат на власт. Само това, нищо друго не ги притеснява. Понеже са наясно – въздаването на правда ще бъде жестоко – най-малко до четвърто коляно.

„Ще бъде плач и скърцане със зъби“

Онова, което всички пропускат от съзнанието си, е, че нищо, създадено от човека, не е вечно. Комунистическата система, новият световен ред, даже установяването на единно правителство на планетата, няма как да бъдат безкрайни.

Само Бог е безкраен. Комунистите, независимо от обиталищата им – в САЩ, Канада, Европа, Русия, Китай, Япония, Австралия, са осъдени и обречени. Изпълнението на присъдата им е въпрос на време.

А за другите, хората, човеците, е предопределен вечен живот.

diagnosa.net/



Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8686126
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031