Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.12.2015 16:03 - Какво ги обединява(minevv и appen13)? Комунистическо-милиционерският им произход.
Автор: budha2 Категория: Политика   
Прочетен: 2099 Коментари: 3 Гласове:
2

Последна промяна: 10.12.2015 16:10

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image
„Най-страшното нещо за Ислямска държава?“ – попита авторка, продала душата си на CIGI – Центъра за нововъведения в управлението на глобалната сигурност и политически програми. И си отговори:

„Нейната е по-мила, по-благородна страна.“

Ха сега де!


„Барабаните на войната продължават да набиват ритъм в мозъка. Историята обърна друга страница. Глупава пикла е новороденият ни крал. А ритъмът продължава. Животът продължава.“ Перифраза по текста на песента „Ритъмът на живота продължава“ от популярните преди половин век американски дует „Сони и Шер“. (“The Beat Goes On” by Sonny & Cher, written by Sonny Bono, LP “In Case You’re in Love”, Atco Records, New York City, 1967 г.)

CIGI е брънка от веригата на т. нар. мозъчни центрове – think-tanks, представяни като „независими“. Но рано или късно тяхната зависимост от шпионските централи – финансова, идеологическа и методологична – лъсва като гол задник на слънце. Общо взето сравнението е точно. На тези места наемат само задници. Човек със съвест няма как да се цани, заменяйки я за банкноти. Единствено сатанисти се захващат с такова слугуване.

image


По-рано – в Комитета за българо-съветска дружба, в Съветския културно-информационен център, в идентичните звена на съответните тайни служби в Полша, Чехословакия, ГДР, Унгария. Днес тези живи клетки на шпионажа и тероризма са далеч повече. Обединява ги названието „Протестна мрежа“, както и еднаквото комунистическо и милиционерско потекло на проститутките в тях. Те са професионално протестиращи. Само по заповед се въртят демонстративно по пилоните на някакви „протести“.

image


Това са кученца, скачащи според тоягата. Навремето – заради рубли, днес в също толкова западащи валути, каквито са доларът и еврото. Но тяхното – на курвите-протестърки – никога не се губи.

image


Ако разровите миналото им, надникнете ли в техните семейства, непременно ще ви замирише на милиционерска партенка и болшевишки ботуш. Вижте само какви плазмодии се хилят по снимките. То е истинска драма! Мрежа от комунистически изроди, навързани като възли от едно и също алчно червено въженце на БКП и ДС. И единственият свестен сред тях – вечният Мунчо – Йоло Денев, който не знае какво върши…

image

Започнете от Найо Цицин – син на долнопробно ченге, донасяло за колегите си. Сам той нает от ченгеджийницата. Затова с лекота прескача от БНТ в bTV. „Титан на мисълта“! Истински Тодор Живков на милиционер-демокрацията.

Друга фигура: остригана нула номер имитация на борец, неуспяла дори да се сдобие с диплома за пет лева – издънка на тежко комунистическо семейство. Комичното е, че тази недоделка вапца паметника пред дома на активните борци против фашизма и капитализма, чийто автор е скулптор, навремето избягал в… САЩ. И заради когото художникът Атанас Нейков, личен агент на гаулайтера на Държавна сигурност, генерала-садист Мирчо Спасов, бил командирован в Австрия. Със задачата да го навие да се върне в социалистическия „рай“. Вдовицата на Далчев си спомня:

„Генерал Мирчо Спасов (тогава зам.-министър на МВР – б.р.) прати лично нашия колега Атанас Нейков (шеф на СГХГ) и един здрав юначага да ни кажат, че ще ни дадат паспорти за десет години, ако Далчев се качи в колата им, за да го откарат. Далчев им каза, че е по-добре да ни донесат паспортите.

image

– И донесоха ли ви ги?

– Явно Спасов лъжеше, както и друг път го е правил, и никой никакви паспорти не донесе. Нито се чу повече. Беше ни известно как той „превъзпитаваше“ българите, особено в такива случаи. Той ни прокуди и за нас нямаше друга възможност, освен да зарежем всичко и да тръгнем по стръмната пътека на емигрантството.“

„Колегата Атанас Нейков“ е бащата на Найо Тицин. Впрочем, върхът на гаврата е, че Найо бил агентурният псевдоним на ченгето – племенник на друг доносник – Дечко Узунов.

Но гротеската продължава. Недоправеното подобие на човешко същество Асенчо „храбро“ маца с боя произведение на Далчев. Неговият приятел и колега – вижте по-горе какво означава това – Найо Тицин, който наследява имотите, придобити от баща му ченгесар, понеже „не е виновен за действията на родителя си“ и „всеки има право да се променя“, също е водеща фигура сред платените протестъри. А сградата, пред която е инсталирана скултурната група на Атанас Далчев, е проектирана от бащата на друг новопокръстен в евроатлантизма – официалния цензор на Партията в електронните медии Георги „Гого“ Лозанов.

А в някои от средствата за масово оглупяване се появиха заглавия, творящи легенда на заговора:

„БСП хапе Асен Генов заради боядисването на паметника на „Позитано“?!

image

Излиза, че БСП е куче или друг хищник. И това е вярно. Но защо го „ухапа“, а не го изяде? Ако извършителят беше дете на българи, на хора, майка му и баща му щяха да го дирят зад решетките. На бездарния ленив пръдльо Асенчо му моделираха образ на…

На какъвто се сетите. Не си въобразявайте само едно: че тази твар е нещо друго, освен комуне и то от най-подлите и безчестните. Както ще чуете да се изразява видна другарка, участваща в разрояването на хищната хапеща партия, „десните“ на Запад не били придирчиви към миналото“… Виждаме как греят с „демократичен“ блясък Ирина Бокова и Сергей Станишев. Да не дотягам със споменаването на Елена Поптодорова и останалите „знаменитости“ на репресивния тоталитарен режим. Довчера бяха актьори в неговите постановки. Днес изпълняват роли в други.

Майстори!

Обаче драматурзите и режисьорите винаги са едни и същи. По почерка им ще ги познаете.

В наши дни, за да успеете, не ви е необходим вуйчо владика, а татко милиционер, майка комунистическа шаврантия, баба ятачка, дядо шумкар… Нищо, че последните я са били точно такива, я не. Но освен народните пенсии са ползвали всички привилегии на комунистическия режим. Не че владиците са различни…

image


Други комунистически присадка на милиционер-социализъма сред тукашните think-tanks, част от които формират добре платената организация „Протестна мрежа“, са виден хомосексуалист, появяващ се като на всяка манджа мерудия – понастоящем май е на заплата в МВР – тъкмо на мястото си, и текезесарка от Разград. Да ме извинят местните – навярно и там се среща някое и друго човешко същество. Познавам един такъв – човек и то изключително свестен. Има ли други?…

image


„Четири години е била секретар е на община Копривщица, като е отговаряла за цялата дейност на администрацията.“

Командировка по линия на Държавна сигурност? Без съмнение.

image

А въпросната разградско-копривщенска кифла е омесена и изпечена в сладкарницата на БКП-ДС, наречена СДС-НДСВ. Със силни гербаджийски подправки. Разградското потекло издава връзка с кръга „Агнешки главички“. Подразделение на ДС, предвождано от тамошното семейство Прокопиеви – цялото от Държавна сигурност. В момента формално начело е руменото селяндурче Иво с вид на прасе, въртящо очички като току-що избягало от кочината.

image


Неговият баща и брат са офицери от ДС. Таткото – назначен лично от Тодор Живков, за да е сигурен не само за своя живот, но и на високите гости, като кремълския шеф Леонид Брежнев. Старият Прокопиев е бил директор на номенклатурното секретно ловно стопанство „Воден“. А Тато и Брежнев – чорбаджии, посрещани като некороновани царе от прислужника, явяващ се баща на Иво.

„От 2001 до 2004 г. Тони бе първият омбудсман на Софийска община. Антоанета Цонева е председател на Управителния съвет на Институт за развитие на публичната среда.“

Софиянски и Антоан Николов да берат греха на този смачкан кашон. Тези дни Господ прибра внуче на първия. Преди петнадесетина години бащата на втория падна от покрива на къщата си и пукна. Прочее, „десният“ седераст Антоан Николов е последният комсомолски секретар на целия Юридически факултет на Софийския университет. По силата на милиционерския грабеж – собственик на винзавод „Магура“ в Рабишката пещера, чието търговско име носи единственото естествено пенливо вино, произвеждано у нас.

Но и двамата – Софиянски, чийто баща е врачански, а майка му – горнооряховска, и Антончо „имат право да се променят“. Така е според вас, нали? Май Бог не мисли така…

image


Но кой основа Института за развитие на публичната среда, лишен от всякакъв друг смисъл, освен от това, да участва в организиране на активни мероприятия? Откъде го финансират? Ако търсите отговорите, ще ги намерите в западните шпионски централи – агенции на световната комунистическа революция. Те са бъкани с отроци на туземните ни комуняги и ченгета. Присъстват у нас под наименования като Фондация „Америка за България“, „Тръст за гражданското общество в Централна и Източна Европа“, „Балкански тръст за демокрация“, Фондация „Институт Отворено общество“ – София, Работилница за граждански инициативи, FLARE Network – Freedom, Legality and Rights in Europe, Фондация „Анна Линд“….

image

Чакайте! Знаете ли коя е Анна Линд? На 12-годишна възраст тя става членка на… Шведската социалдемократическа младежка лига – тамошния Комсомол. През 1984 година става първата жена, оглавила организацията.




„Нейните шест години като президентка бяха ознаменувани с посвещаване на интернационални дела – включително Никарагуа, Виетнам, Южна Африка и Палестина – и против надпреварата във въоръжаването, която характеризираше Студeната война.“

image


Другарката е била откровена комунистка, какъвто е и настоящият генерален секретар на НАТО. Вече не е необходимо да се крият. Хората с ум и сетива зърнаха цялата мрежа на световния комунистически заговор. Западните леви формации получаваха пари и указания от Москва, но и от ЦК на БКП. Справка – бащата на Сергейчо Станишев. Но същата тази Линд, за която се обзалагам, че е била на хранилка от комунистическите режими, изкарала цял мандат като европрезидентка!

image


На 11 септември 2003 г., точно две лета след атентатите в Ню Йорк, заклаха Анна Линд в центъра на Стокхолм. Обвиненията в целия ляв европейски печат сочеха за извършители представители на шведската десница, които не искаха страната да се присъедини към еврозоната. Обвинението се основаваше на това, че съответните секретни служби отказали да я охраняват…

Сред най-крупните получатели на дарения от американски и западноевропейски фондации освен другарката Антоанета Цонева – 220 000 долара, са другарите Саша Безуханова получава – общо 300 000 долара, Иван Кръстев, Георги Ганев, Даниел Смилов и Деян Кюранов – 350 000 долара…

image

Какво ги обединява? Комунистическо-милиционерският им произход. Безуханова с типично „българското женско“ име Саша, е дъщеря и сестра на офицери от пернишкия клон на Държавна сигурност. Освен това е… почетен консул на Люксембург в България.

Иван Кръстев – отрок на Йото Кръстев, завеждащ отдел в ЦК на БКП. Видът му издава тъпота, идентична на Прокопиевата. Напоследък взеха да го хвалят в Ротшилдовата агенция Ройтерс. Автор на апологиите – познатият на редовните читатели евреин Джон Лойд, членувал в две компартии и в една социалистическа. Днес – „десен“. „Всеки има право да се променя“…

Деян Кюранов е банално известна издънка на Чавдар Кюранов – от ЦК на БКП и БСП. Георги Ганев от Института за либерални стратегии и преподавател при това – навярно по изтръгване на показания чрез насилие в домашни условия – е зет на един от атентаторите срещу папа Йоан Павел ІІ, комуниста и ченгето Сергей Антонов.

Каква „мила“ компания, сбрана от американските приятели на Номенклатурия. Всички те са победители в проекта „Америка търси номенклатурни отпадъци“. Ако започна да ги изброявам, има да четете с дни. Те са легион, защото са много.

Искам да кажа, че имаме работа с таен световен заговор на комунисти и социалисти, предвождани от най-големите богаташи – истинските комуняги. Така се случи, че сградата, в която настаниха „първия столичен омбудсман“, беше част предоставена на издателството, чийто управител бях. Любо „Пъпката“ и подопечният му кмет й бяха хвърлили око. Мен уволниха поради отличното справяне с работата – изчистването на всички стари дългове и извеждане на дружеството на печалба. При милиционер-демокрацията това се наказва. Нея – другарката Антоанета Цонева, с комунистически семейни корени от Разград, близка до Прокопиеви – назначиха и настаниха на улица „11 август“ в столицата. Прочее, къщата е присвоена от комунистическата власт.

image

Сега, покрай този материал, узнах, че това е била тя – „милата“ Тони – комунистическа отрепка, но… вярна на Партията.

Да продължим с началото на възвеличаването на Ислямска държава.

„Нападенията в Париж докараха бруталността на Ислямска държава в дома на западния свят. Преди онази седмица, съобщенията за зверствата на групировката бяха шокиращи, но ги пропускаха по-лесно. Понеже ставаха отвъд европейските граници. Светът изразяваше гняв, но предимно кротуваше, докато групировката тиражираше пропаганда за вербуване на бойци, рисуваща картини на сексуалната робия, бруталните мъчения и убийствата на нейните пленници. Тези инциденти са ужасни. Но те засенчват по-коварната, дългосрочна заплаха: по-милата, по-благородна страна на Ислямска държава.

image

Хиляди миролюбиви хора живеят в районите, окупирани от Ислямска държава. И биват захранвани с постоянен поток от позитивна пропаганда: членовете на Ислямска държава хранят бедните и раздават мед и масло на социално слабите тълпи, организират карнавали и състезания по теглене на въже. Ислямска държава се опитва – а в на някои места и успява – да спечели сърцата и умовете. Оставена неовладяна, обществената подкрепа за нея ще нараства. Поради което ще бъде още по-трудно групировката да бъде победена в дългосрочен план. Което й осигурява пространството, необходимо, за да организира бъдещи нападения, като онези в Париж и Бейрут.

image


Чарли Уинтър от контра-екстремисткия think-tank “Quilliam”, предприе едномесечно проучване на пропагандата на Ислямска държава. Той разкри че – противно на онова, което виждаме в западните медии – повече от половината от пропагандата на Ислямска държава показва хора, които вършат всекидневните си занимания по мирен и нормален начин.

В много отношения групировката изпълнява ролята на функциониращо правителство в районите, които контролира, като предлага обслужване, някога осигурявано от сирийския и иракския режим. Събира данъци, организира извозването на сметта, ръководи училища, издава брачни свидетелства, обезпечава сигурност и даже наема на работа бивши правителствени бюрократи, за да е напълно уверена, че всичко действа гладко и спокойно.

image


В сирийската провинция Дейр ез-Зор Ислямска държава издаде правилник за защита на природните ресурси и на околната среда. Което предполага, че групировката има намерение да се установи задълго. Някои сирийски граждани, намиращи се под контрола на Ислямска държава, твърдят, че усилията на групировката са им помогнали да възстановят усещането за нормалност в живота си. Искрено приветствана отмора и облекчение от изтощителната гражданска война.

image


Жител на град под контрола на Ислямска държава сподели пред списание “Time”, че първоначално бил неин противник. Но променил отношението си, след като тя заплатила разходите за сватбата на неговия брат, осигурила му гориво, и помогнала на неговите съседи да довършат къщата си. Освен това Ислямска държава внимателно следи онези, които са под неин контрол, да могат да четат и да слушат медии: външните осведомителни средства и съобщенията против нея са забранени. Това е ужасяващо. Ако й бъде предоставено достатъчно време, тази изолирана общност би могла даже да установи, че суровата система на управление на Ислямска държава е по-добра от фалшивия мир и нормалност, а подкрепата за групировката да нарасне още. Това е класически Стокхолмски синдром. Но доста по-широкообхватен и в доста по-опустошителен мащаб.“

image

И още едно признание. Този път от „вездесъщия“ и недосегаем Тони Блеър:

„Подкрепата за Ислямска държава се разпростира дълбоко в част от мюсюлманския свят“ – заяви той в реч във Вашингтон, където е отлично приет. Скоро ще узнаете защо.

image
                               Isis Organ Trade


„Онези, които вярват в идеята за халифата и апокалипсиса – толкова огромна част от пропагандата на Daesh (ИДИС) – са проникнали дълбоко в части от мюсюлманските общества“ – рече Блеър. – „Една вяра в присъщата враждебност между исляма и Запада не е запазена марка на ограничено малцинство.“ 

Което не му попречи да призове за „кръстоносен поход“ срещу Ислямска държава. Понеже, ако това не стане, предстоят още по-тежки атентати. Тези в Париж щели да ни се струват детско забавление.

image

Пак shock and awe – страх и ужас! Точно такова беше названието на американската операция, с която задокеанските „миротворци“ и техните евроатлантически съюзници през март 2003 година разпалиха военния пожар в Ирак. Той не е загаснал. А „гадатели“ и „гледачки“ – разните Блеъровци – „предвиждат“ неговата жарава да тлее дълго.

image

Колко? Никой не казва. Не са ги илюминирали – осветлили.

image
         Ahmed Mohamed With a Bomb Visiting Barack Obama

Никой от тези гламави факлоносци на войната, които не се движат в авангарда, а в ариегарда, даже още по-назад – след обоза, не призна: Радикалните ислямисти, джихадисти, както и да ги обозначавате, не дойдоха в „цивилизована“ Русия, Европа и САЩ. Първо те – „цивилизаторите“, нахлуха като безкрайни ята от скакалци, носещи смърт, в земите, в които традиционно изповядват исляма. И това не е от вчера.

image

diagnosa.net/



Гласувай:
4



Следващ постинг
Предишен постинг

1. 1997 - Много гламаво
10.12.2015 16:48
Направо за diagnosa
цитирай
2. zaw12929 - комуниста и ченгето Сергей Антонов
11.12.2015 13:05
Трудни за прочитане гадни простотии, които говорят за липса на мисъл в мозъка или обратното: зет на един от атентаторите срещу папа Йоан Павел ІІ, комуниста и ченгето Сергей Антонов.

директна загуба на време????????????????????????????????????????????????
цитирай
3. budha1 - zaw12929 - комуниста
13.12.2015 11:02
е болен червен мозък
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8728942
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930