Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.12.2015 23:02 - По света поставят мащабни пиеси, чиито декори се простират върху континентите
Автор: budha2 Категория: Политика   
Прочетен: 868 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image

По света поставят мащабни пиеси, чиито декори се простират върху континенти. Непознаването на етимологията – произхода на процесите и явленията – води до заблуди. Едно от тях е „противопоставянето между двете системи“. Само в ума на кръгъл идиот не би звъннала предупредителна камбанка, когато показваха срещите на председателя Мао с президента на САЩ Ричард Никсън, със съветника му по въпросите на националната сигурност Хенри Кисиндъжър, и с техния наставник и надзорник, банково-нефтения магнат и милиардер Дейвид Рокфелер.

Единствено кръгъл идиот не би съзрял кълновете на измамата в прегръдките между същия Никсън и наследниците му Джералд Форд и Джими Картър със съветското комунистическо чудовище Леонид Брежнев.

Пълен безумец не би прозрял, че са ни предвидили за продукти в нова манджа, когато през 1975 година в Хелзинки на една маса седнаха и вълците, и агнетата. Накрая се оказа, че приписваната на третия американски президент, основателя на Демократическата партия Томас Джеферсън, шеговитата максима, е съвсем невалидна. Според нея:

„Демокрацията е все едно два вълка и една овца да гласуват какво да вечерят.“

Тя не върши работа даже с всички остроумни уточнения, че това би било възможно, ако само овцата има оръжие. Тъй като всички на карето от маси във финландската столица се оказаха едно същество – хибриди, мутанти – вълкоагнета.

image

След настоящите събития, все по-ясно се забелязват контурите на поредното разделение. Още от 1991 година взех да пиша, сред близки – и да говоря, а накрая и да разяснявам от телевизионния екран, че нам е отредено старото място – в съветската орбита или сфера на влияние. Завръщането започва.

image


Двукратно, съответно преди и преди три години и четири-пет месеца назад, се позовах на статия в германското „Огледало“– “Der Spiegel”. Тя изнасяше многозначителния и същевременно любопитен факт, че Джейкъб Ротшилд, Джон Поулсън и Джордж Сорос са се обзаложили за това, дали се задава нова финансова катастрофа. Мизата на сър Джейкъб за падането на еврото била… 200 милиона долара. Залогът, „забавното“ действие на свръхбогаташите беше потвърдено и от американската телевизия CNBC, приемана по целия свят. (Вижте илюстрацията.)

И ето, сега, видният слуга на интернационалното комунистическо движение, на световната революция, проф. д-р Алън Скед разкрива, „как един таен елит създаде Европейския съюз, за да изгради световно правителство“!

От 2013 година той за пореден път (сигурно и не за последен) се явява партиен лидер. Тогава основа и оглави политическата партия New Deal. Нищо случайно. С встъпването на Франклин Делано Рузвелт на власт в началото на 1933 година сакаткото обявил именно „своя“ New Deal. Тук масово превеждат словосъчетанието като „Нов курс“. Вярно е, но е не е съвсем точно. По-правилно е „нов ред“. Хитлер, който поема властта като канцлер на Германия по същото време, постъпва по-почтено. Изобщо не крие, че ще налага “Neuordnung” – „Нов ред“.

Все тогава в Москва Йосиф Сталин прокламира успеха на първата петилетка, който му дава основание да започне Втората. Тоест, той е изпреварил колегите си диктатори. Пръв е наложил новия ред. В него са изгорели няколко милиона християни – руски, но предимно украински. Умишлено предизвиканият глад от съветските – главно еврейски – комисари, чекисти от НКВД, изтрива от лицето на земята между 6 и 9 милиона малоруски селяни. Обявени за „кулаци“ – „челен опит“, сетне заимстван и прилаган от туземните ни комунисти, много от тях са били доведени до канибализъм.

Наистина!

През Втората петилетка кладите стават все повече. Мераклиите да залавят хора и да ги хвърлят в пламъците – също. Един от тях е Никита Хрушчов. Неговите наследници благоденстват в САЩ. Наети от някои мозъчни центрове на Братството, даже публикуват назидателни „нравствени“ статии. Кога против Путин, кога срещу Медведев, кога против… Според конюнктурата.

vimeo.com/148467767#at=4к

Обаче Германия и САЩ не изостават. По примера на съветския режим и по-специално на империята ГУЛаг, нацистите и демократите започват да изграждат мрежи от концентрационни лагери. В тях лесно натикват всякакви – от политически противници, несъгласни с диктатурите, хомосексуалисти, цигани, евреи, даже хора, които са временно безработни. Започват да действат закони против безделниците, скитниците, просяците.

Колко добре ги познавам от милиционер-социализЪма, когато трудът не беше право, а задължение!

В системата от концлагери Сталин унищожава най-малко 20 милиона души. Някои автори споменават 40, даже 60 милиона!

По документи, съюзникът му Хитлер – около 780 000 души. Има потърпевши, които споменават общо 1 милион, даже милион и половина. Приказките за 6 милиона евреи обслужват единствено ционистката пропаганда. За да всяват чувство за вина у невинните германци. Да бъдат използвани като валяк, смазващ всяка свободна мисъл и мнение. Но най-вече – за обогатяване на малък еврейски елит

Според различни източници Сталиновият съюзник Рузвелт ликвидира в трудовите лагери между 7 и 12 милиона американци, още поне милион – от японски и китайски произход.

diagnosa.net/



Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8735637
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930