Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.12.2015 20:15 - "ОБЕКТИВНИТЕ" МЕДИИ и ОФ коалицията
Автор: budha2 Категория: Политика   
Прочетен: 800 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image

Днес Евгений Данов прогнозира в "Тази неделя" на bTV, че "кабинетът въобще не е стабилен, може да падне всеки момент" и разкритикува министър Москов.
http://btvnovinite.bg/…/kabinetat-mozhe-da-padne-vseki-mome…
"24 часа" и "Труд" поместиха информация за изявлението на политолога. Ето например едно кеширано копие в 13:34:59 от Гугъл на "24 часа"
http://webcache.googleusercontent.com/search…
И на "Труд"
http://webcache.googleusercontent.com/search…
Да, ама ако се опитате да отворите тази новина сега, вече я няма в сайтовете. Има 404 Not Found. Новината е изчистена.
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=5172221
или няма валиден ID номер в "Труд
http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=5172227
И двете издания претендират да са меродавен източник на информация. А се вижда, че са верен слугинаж на правителството и Бойко Бориксов - пеят в единен глас с медиите на новинарският император Певески - "Кой."
Такава цензура е смешна. Изданията нямат информационният монопол от предишни техни периоди преди новия век.
По-трагичното е, че нагледно и отчетливо се вижда кой управлява в България медиите - дори онези, които ни ги представят и се представят като независими.

РАДАНКЪНЕВЦИ - В ОПОЗИЦИЯ, ТЕХНИЯ ЧЛЕН МОСКОВ - В ПРАВИТЕЛСТВОТО!!!
"Историческото" решение беше взето.
ДСБ на Радан Кънев отива в опозиция. И опаааа! Не може да бъде!
Партията вече е опозиция, ама със свой министър в правителството, на което е опозиция!
Здравният "гений" - Москов!
Нямам думи за поредната перверзия в политическия ни живот. Все си мислех, че в този жанр никой не може да догони БСП и ДПС, но виждам, че съм сбъркал.
Това не е политика, а пародия. Хем душата в рая, хем онази работа - в тая, както се казва. Не може да си в опозиция и същевременно да имаш министър в правителството като член на своята партия. А ако не иска да напусне, задължително го изключваш.
Те такова политическо животно "нема никъде" по света освен в България - т.е. в онова, което е територия, ама се нарича държава и общество. И където що-годе мислещите хора стават все по-малко, понеже иначе такава подигравка не само със симпатизантите на ДСБ щеше да е нeвъзможна.
Това, което се случва, е отвратителен политически травестизъм - уродливо тяло горе като мъж, а долу като жена!
А за всеки тук, който без да троли, одобрява или защищава подобна позиция, ще си спестя квалификациите за интелекта му - все пак даденото му от природата няма как да си го промени.)

image

Тази коалиция ОФ беше порочна още в зачатието си - "прозападни" и "либерални" сили в съюз с националистически, популистки, проруски и с "лява" ориентация. Кавичките са заради етиките, с които се кичат, защото същността и целта е една - да се "разпределят по правилните джобове едни пари". Кичат се и защото предложенията на самия велик "реформатор" Москов за здравна реформа са отвратителен популизъм и реминисценция на тоталитаризма (например пръстовите отпечатъци като картотека на целия народ). Без плюсовете на социалистическото здравеопазване, но с всичките му недостатъци. Т.е. централизираме по коминистически тази сфера, но само с цел за централизираме паричните потоци от далаверата, а не да направим реформи и качество за потребителите на тази услуга. При това самите реформатори са тоталитарна каша дори с общия им лидер Кунева, работила в структура, подчинена на зловещото Шесто на ДС и обслужила превъзходно всички досегашни правителства на мафията. Е, дори и да се приеме алогичната теза за ДСБ като светци, това грешно зачатие на "реформаторския" блок доведе и до "грешен" фактически и продължаващ съюз с напълно погрешни сили. Ще отбележа, че именно заради такива - не наивни, а омаяни до състояние на глупост от медиите и политическите внушения глави, се крепи сегашното статукво. Е, знам, че никой няма да си го признаете - никой човек не иска да се смята за глупав! Факт е, че не заради вас, а заради стотиците хиляди и милиони като вас обществото ни е глупаво, щом може: 

1. да търпи подобна измет без значение на политическите й цветове и окраски

2. да се примирява с ограбването си, защото "симпатията" му е на власт

3. да не търси отговорност за мафиотщината и корупцията, пък камо ли от "своите". И поне с най-простото - като не гласува. (Да ви напомня, че заради неотчетено партийно субсидиране от разни дарители такъв велик немски канцлер и политик като Хелмут Кол изгоря безславно и безусловно, вкл. и сред членовете на неговата партия, а заради депутатска субсидия, използвана за лични нужди, изгърмяха редица английски депутати под натиска на партийците и симпатизантите им)

4. да вярва на най-нагли лъжи и заблуди на принципа, който изповяда друг лидер, ама важи за всички партии "вие сте прости и аз съм прост, затова ще се разберем". Вашият "реален" поглед върху политиката, за който претендирате, е на равнище "моят любим футболен отбор", дето губи - за запалянковците му винаги му е виновен я реферът, я публиката, я домакините на мача, я разкаляният терен...

image

След като 
Герб превзеха местната власт на Бойко не му трябва централната. Олигархията, ако въобще има парламент, ще си пазари пионки/тъпънари, които ще контролира чрез предстоящото отпадане на депутатския имунитет.

www.facebook.com/grigor.lilov





Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8736129
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930