Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.01.2016 23:32 - Да приемате комунисти и наследниците им, е ваше право/Да не носите отговорност за бъдещето на потмците ви – тоже.
Автор: budha2 Категория: Политика   
Прочетен: 1421 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 27.11.2016 14:11

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image

Във всяка къща – и наредба, всяка коза – за свой крак. Кой както иска, тъй да я кара![Реплика на наш Груйо – герой от хумористичния разказ „Не съм от тях“ на Чудомир.]

Казусите са многозначителни. Тукашната територия е населена от мушмороци. Не се сърдете. Ако сте в състояние, опровергайте ме. Но с факти, а не с обиди и заклинания.

Тук е комунизъм. Няма измъкване от него по вашия начин. Даже номенклатурната другарка Ренета Инджова го рече и то доста отдавна – има няма – две десетилетия оттогава.

Да приемате комунисти и наследниците им, е ваше право. Да живеете, както ви хареса – също. Да не носите отговорност за бъдещето на потмците ви – тоже. Шекспир е постановил: “As you like it” – „Както ви харесва“. Особено, ако това са хоризонтите пред вашия взор и мечти.

Обаче мога да се примиря разни комунистически престъпници и примитивни пишман антикомунисти, без гънки в мозъчетата си, да изтъкват някакъв Запад като по-добър от Русия и Изтока. Те са неделимо цяло. Не ви достига потенциал и капацитет да го проумеете? Вината не е моя. Пък и със злото се свиква.

Страдайте.

А синовете на бившия губернатор на щата Минесота Джеси Вентура, смятан за „десен екстремист“, и на прочутия кинорежисьор Оливър Стоун – съответно Тайръл и Шон – заместиха Аби Мартин с предаването си “Buzzsaw” – „Циркуляр“.

Така е в Чалгария – страната на всезнайковците. В нея всички знаят всичко. Тяхната сполука, завоевания, победи, са навсякъде. Просто се огледайте. Вижте резултатите. Да им се ненагледате, нали? Каквото пожелахте, това постигнахте.

----------------------------------------------------------------------

image

Какво да очаквате от територия, в която населението е тъй „умно“, че произвежда дегенерати, които „от деца мечтаят да станат полицаи и да работят тази професия със сърце“.Такъв е хоризонтът на всезнайковските блянове. Те опират до пълната копаня в кочината и нищо повече.

Групи от дегенерати, кошерен легион, роби на комунягите, работници в техни фирми или просто членове на техните партии, продали се за жълти стотинки, или за да ги уредят на работа,...това е във всички по големи градове. Герб, главата на змията ДС, захапа опашката си - БСП - и копира техните структори, като си присвои, младия "невинен" комсомолски електорат.

 Съдебната система, която е масонска ложа, се изгражда на принципа на пчелното семейство. Групите от продадени души също са изградени на масонски принцип и от отделни кошери.Много пчели работнички работят за системата, като са заблудени че правят добро.

По този комунистически принцип работи и партийния електорат на БСП, ГЕРБ и ДПС, групи от генномодифицирани микроюрганизми. Партийният електорат се насочва за услуги към определени партийни фирми или към по дребни фирми, където има внедрени калинки работнички, е може и "котки" от Герб (които източват, фалират по дребния бизнес).

image

След издаването от Форд на ционистките протоколи ,под влияние на еврейската мафия, в цял свят спират да се купуват колите му и той почти фалира. Герб, БСП, ДПС, АБВ, ДС насочвани от гуруто си СОРОС от Ф.Отровено Общество, Шалом и Цион създадаха подобни на еврейската мафия ремсистки дружинки. Групите на ГЕРБ бяха копие на БСП но включваха главно по-млад електорат/ женски дужества (котките), мъжки-КОТАРАЦИТЕ, служители на държавната администрация, сътрудници към полицията( бивши и настоящи) и др. Докато в БСП са по-възрастни куки, комунисти и червени феодали. Тези групи се използват за най-различни сценки като съучастниците в тях се убеждават че вършат добри дела(пътят към ада е постлан от добри намерения).С такива сценки тези ционистки групи фалираха много дребни и средни обекти(магазини, ресторанти, фирми за алуминиева дограма, дребни и др.) чрез внедряване в тях на калинки с цел кражба, за информация или с цел фалит(По късно с въвеждането на касовите апарати, данните които минават през мобилните оператори се насочваха към нелегалната ДС - бел.ред.) Групите се насочват да пазарят от определени обекти(които си плащат или са на червеният крадлив елит) или целенасочено се спират да пазарят от такива които трябва да се фалират.


image

Ротшилд е днешния Мара, изкусителя, купувач на души. а комунагите са неговата армия. Единственото истинско нещо в тази холограма е вашата душа. Основна цел на изкусителя е упадане на душите в долните локи на Билла Сварга. Малко са хората на Земята неподатливи на материалните изкушения и парите. Ротшилд създаде "легион" от продадени души. От върха на пирамидата с бизнесмени, банкери, политици, мафия, масони, до основите й, на най-ниското ниво с партийни агитки, НПО-та, и слуги на продажния елит, все групи от генномодифицирани микроюрганизми.

"Юрганизми" идва от фамилията на основателя на старозагорските групи за кражби Г.Юрганджиева - автор на бестселъра "Как да крадем и имали полза от това" - с основен спонсор Ганко Слона. Полиция и про=кур-атура да се самосезират! 

80% от масовите идиотчета са в такива групи, за каква нация говорим? А за останалите 1% - какво бъдеще ви очаква?

image

               
Никой досега не се е сетил да забрани със закон участието на магистрати и политици в тайни общества
.

Настройват се и други хора с/у обекта за унищожение, в стил еврейска мафия срещу ФОРД. Такива групи има в по големите градове с основна цел: фалит на средният и дребен бизнес и вливането му в революционния пролетарият. Тези групи, тъй като в безсъзнание се покланят на Луцифер и ползват методите на Сатана(Яхве, Яллах)-("кон-спирация"). Можем да ги наречем: юдоеври-биороботи-зомби, и макар че са от разнообразен етнически състав и не са в Талмуда, да ги посочим с нарицателното име:Групи от ГМО/генномодифицирани микроорганизми./ 

image

Основната цел на комунистите левити днес е унищожение на средния бизнес. Окрупнявания на банки и финансови къщи, на червени производствени, търговски, транспортни, развлекателни компании, хотелиерски и ресторантьорски вериги, в малко на брой свръх големи – гигантски – корпорации, сме го живели. Това е колхозничество, текезесарщина, несвобода, невъзможност за изява на човешките качества, възможности и намерения, комунизъм! 

--------------------------------------------------------------------

image

Както казва „великият“ дегенерат и чифут Алън Стюърт Конингсберг, любим на мнозина полуинтелигентни сноби във вид на Ууди Алън:

„Какво е полска „Солидарност“? Двама плюскат, триста зяпат.“

Вече чухте мнението на друг, по-интелигентен и относително нормален американец – Артър „Арт“ Томпсън. Нямам представа колко от вас носят покварата на комунизма в гените си. И по тази причина споделят схващането, че всеки има право да се променя. Без да уточняват: Но в обществения ариегард, където да преживяват своя катарзис – душевно пречистване.

Онези, които мислят по този начин, нека наистина се огледат. Ако картината, която виждат, е реализирания им стремеж, който се изчерпва с „от деца мечтаят да станат полицаи и да работят тази професия със сърце“, значи за тях всичко е наред. Останалите да поразсъждават, дали и възможно откриването на нов бардак със стари курви. „Да се опитвате да промените комунизма е все едно да се мъчите да облагородите сифилиса“ – съвсем не се шегуваше бай Владо Свинтила, чието име не означава нищо за мнозинството от вас.

С какво се е променил човекът от античността досега? След като оттогава до ден днешен се надсмива над чуждото нещастие. Древните автори го установили, а Чарли Чаплин превърна дребните беди – например спъване и падане – в… забава. Вече век човечеството с неподправено удоволствие се смее на ситуации от този вид. Които, ако всеки се замисли, са покъртително печални.

Не, природата на човека не е такава. Господ е сторил така, че докато опознава света, само детето да реагира по такъв начин. Но неговите родители са длъжни да му обяснят, че това е лошо. Да го възпитат, че реакцията му е неправилна и срамна. И че хората, човешките същества не се радват на нещастията на себеподобните. Нито ги причиняват. Единствено комунистите, безбожниците постъпват така.

Днешните родители са четвъртото поколение, което комунистите лишиха от израстване в семейна среда. Макар и неосъзнато, те са били национализирани от ранна детска възраст. Както изясних в предишната публикация, в СССР жените действително били превърнати в общи. Нямали право да отказват на сексуални предложения от страна на комсомолците, рабфаковците.

image

Любовта изчезнала. Останали само половите актове, доведени до механично телесно усещане, несвързани с възвишените изживявания на споделената обич. С което и раждаемостта се сринала.

Изпълнявайки заложеното в „Манифеста на комунистическата партия“, социализмът разруши семейството. Като отне – експроприира – частната собственост върху средствата за производство, включително и земята, сатанинският режим наложи всеобща бедност извън номенклатурната класа. Освен това въведе закони против „лентяйството“. Другарите непрестанно цитираха „гения“ с шестокласно образование Георги Димитров, от младини удостоен с многозначителния прякор „Тарабата“. Понеже, бидейки постоянно, перманентно пиян, се мъчел да се докопа до дъските – тарабите – на оградите, на път към дома си.

image

Та той – казваха – бил рекъл:

„Който не работи, не трябва да яде.“

Класата-хегемон, хвърлила са да превъплъти в живота завета на страхливеца, който се опускал в гащите си само щом зърнел Сталин, принуди жените да бачкат наравно с мъжете. По нареждане свише пропагандата им сътвори стотиците „героини на социалистическия труд“ и десетките „ударнички“ – стоманолеярки, кранистки, строителки, тъкачки, даже милиционерки. Обаче, заети от сутрин до вечер, физически смазани от пътуване до работното място и обратно, често – от бачкане, и психически – от угаждане на висшестоящите, те престанаха да бъдат майки.

Горките, без да искат, постепенно се озоваваха по-дълго сред колегите и началниците си, отколкото със своите съпрузи. Ако днешните жени над 55-годишна възраст сложат ръка на сърце, половината ще се окажат държанки на сластни нищожества, гудени за шефове. Малко вицове ли се разказваха по темата?

Ще споделя истинска случка. Като предварително предупреждавам, че езикът ще бъде доста натурален и даже груб. Знам я от първа ръка, така да се каже.

„В селце близо до сръбската граница в още тогава Северозападнала България звеновод на име Иван, или Ва̀не, както го наричали, бил хвърлил око на хубавичка вдовица. Жена му, трудеща се в неговото звено на полето, забелязала, че мъжът й задиря горката булка.

Един зноен летен ден, по пладне, докато текезесарите обядвали под сянката на ширококлонеста дива круша, съпругата на звеновода установила, че Иван го няма. Изгората му – също. Досетила се, какво най-вероятно може да става. Бедната вдовица да не е устояла на нахалните набези на звеновода. Все пак бил началник. От него зависел броят на трудодните…

Тръгнала жената из полето. Не изминала голямо разстояние, когато зърнала голият задник на мъжа си да лъщи на ярките слънчеви лъчи, изпълнявайки еднообразни ритмични движения нагоре-надолу.

– Що правиш, бре, Ва̀не? – провикнала се съпругата на звеновода.

Той обърнал глава. Погледнал я, и без да спира „работата“ си, с кротък глас обяснил:

– А, нищо. Алѐ, ѐба тая женица.“

Все едно й поправял котлона… Каква любов? Секс и нищо повече. Като пломбиране на зъб, да речем… Това представляваше социализЪмът на другарите:

„Тип „обществена формация“ със закони, обусловени от „живота в комуна“, където доминиращата обществена връзка е тази на „шеф“ и неговите подчинени, без да има обществена необходимост, само по нареждане“.

  image

От втората половина на четиридесетте години насам мъжете повече не бяха в състояние да издържат своите жени и челядта си. Станаха нещо като „лайно на дъжд“, както гласеше отколешна подигравка за бабите в мъжки облекла.

Сега загрявате ли, как стигнахме до настоящето изчезване на нацията? Но вие искате то да продължи. Номенклатурата да ви яха и обяздва, досущ както Ва̀нето – онази нещастна соцвдовица. А вашего брата да върти задните си части, за да създава по-голяма наслада на вулгарната, селяшки недодялана червена „аристокрация“. Белким изсипе още един черпак чорбица в копанята ви…

Кьорави ли сте? Нима не виждате, какво огромно унижение е да се явявате в разни „национални лотарии“, да се редите пред тото-пунктовете с надеждата да уцелите т. нар. джак-пот – натрупаното. Още по-дивашки и срамни са разните ви появи в огледи, наричани „кастинги“. Митингите, сбиращи се за включване в подигравки с човешкото достойнство от рода на изфабрикуваните от западния Интернационал „Стани богат“, “X-Factor”, “Big Brother”, „България търси талант“, което в САЩ е “America’s Got Talent”. Последното е изобретено от извратените еврейски мозъци в една от тамошните национални телевизионни мрежи NBC.

След малко ще се запознаете с позора на нашенски комунист от Етрополско, когото приемате за… учен?! И даже сте го коронясали за… „професор“?! Масовите идиоти – неизлечими психари, умопобъркани, поразени от алексия и ексибиционизъм, тачат като „елит“ неприкрити, явни изроди, които със зъби и нокти се бият за участие в някакво предаване с типично „българското“ название “VIP Brother”. Те са обект на възхищение. Умните – на боклука.

Преди месец мой 76-годишен братовчед, когото не съм виждал и чувал повече от десетилетие, с гордост ми се похвали, че не пропуска телевизионна емисия, озаглавена „Папарак“! Ето ви го античиният метод, експлоатиран от Чаплин, на наша почва.

Какви са онези, които се тикат към студията на споменатите и много други изяви от сходен вид, подронващи човешкото достойнство? Имат ли го изобщо? Заслужават ли внимание, камо ли съчувствие, състрадание, ръка, подадена за помощ?

   image

Не. И те не го желаят. Чувстват се отлично в тази среда. За тях тя е естествената. Нищо нечовешко, долно, компрометиращо, раболепно и недостойно не им е чуждо. Това представлява редовият простак. Такъв е неговият образ. Затова харесва и приема себеподобните си – мижитурките от Тато до Б.Б., доносниците от Петко Бочаров до Георги Първанов. Те съставляват не един легион, а цяла армия от рожби на злия дух.

Не се учудвам, че все повече лоши неща застигат нашенеца. По-страшни се задават. Нека.

„Класиците на марксизма са били прави, когато са признали дарвинизма. Та нали тъкмо те били двуногите хищници, които изяждали хората в борбата за съществуване. Те просто били неспособни да водят цивилизована полемика. Тяхната борба с всеки опонент завършвала с неговото марксистко прокълняване, а след завземането на властта – и с разстрелването на опонентите. Марксизмът – това е небивало ограничена доктрина, типична за юдейския начин на мислене. Марксизмът даже не е учение, а смъртна присъда.“

Такава е истината.

Защо квалифицирах Артър „Арт“ Томпсън като „относително нормален американец“, а не го обявих за такъв направо? Понеже, уверен съм, той също е увреден. Ако по някакъв начин навлезете по-дълбоко в убежденията му, ще се натъкнете на произраелски, проционистки настроен симпатяга. Всички тези „десни“ носят чертите, характерни за революционерите.

     image

„Работата е в това, че… – това по правило са всякакви психопати, психотици и невротици, които са задвижвани не от любовта, равенството и братството, за които всички те крещят, а от тъмни фройдистки комплекси, където комплексът за власт е главната движеща сила.“

Което ще рече, че според мен Артър „Арт“ Томпсън е изявен или латентен комунист, и богоборец. Тъй като истинските християни, искрено вярващите в Исус Христос, често си припомнят онази част неговия завет, записана в Глава 7 на „Евангелие от Матей“:

image

„Влезте през тясната врата, понеже широка е портата и просторен е пътят, който води до унищожението, а мнозина са онези, които пътуват по него.

О, колко тясна е вратата и колко труден е пътят, който отвежда до живот, а шепа са тези, които намирате на него.

Внимавайте с фалшивите пророци, които идват при вас в агнешки кожи, а отвътре са вълци, дебнещи плячка. Ще ги познаете по техните плодове.

Защо те берат грозде от трънки или смокини от магарешки бодили?

Тъй че всяко добро дърво дава добри плодове, но едно лошо дърво ражда лоши плодове. А добро дърво не може да даде лоши плодове, нито е възможно лошо дърво да роди добри плодове.

Всяко дърво, което не носи добри плодове, ще бъде отсечено и хвърлено в огъня. Така, по плодовете им ще ги познаете.“

Както е невъзможна полубременност, така не съществува християнство с уговорки. Или вярвате в Бог, следвате го, спазвате и изпълнявате завета му, или сте в синагогата, независимо от нейните названия – църква, ислям и джамия…

diagnosa.net/



Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8738218
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930