Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.01.2016 20:08 - Държавата е Абсолют, а индивидът може да намери свобода само в своето сляпо подчинение на Държавата.
Автор: budha2 Категория: Политика   
Прочетен: 695 Коментари: 0 Гласове:
1



Вашата съвест е мярката за почтеността на егоизма ви(Ричард Дейвид Бах – американски писател, евреин. (Richard Bach – “Illusions: The Adventures of a Reluctant Messiah”, Delta Trade Paperbacks, New York, NY, 1998 г., стр. 103.))

Един от протагонистите на това престъпление е бил именно еврейският банкер Прескът Буш – бащата на първия президент с това фамилно име и дядото на втория, полуидиота Джордж Буш-младши. И тримата са членували в ордена „Череп и кости“, който и в момента действа в Йейлския университет.

През далечната 1873 година анонимен студент от Йейл написал:

„Нямаме никакви възражения срещу съществуващото ръководство [на “Skull & Bones”]. Никой не им оспорва това право. Ние имаме претенции към плана, по който действат – че само онзи, който носи на гърдите си Тяхната емблема, той ще бъде смятан за най-добрия кандидат за всеки пост.“

image

В оригиналния текст „Тяхната“ е изписано точно така – с главна буква… Както впоследствие разяснява при разпита си в НКВД и висшият масон, един от главните дейци на КПСС, евреинът Хаим Раковер, измамно представян като Кристиян Раковски.

Вече в съвсем зряла възраст, по-рано плахият професор Антъни Сътън се спира на методите, с които Братството – той го нарича Орденът, подклажда войни и революции. Обяснява „манипулацията с „ляво“ и „дясно“ на вътрешния фронт, която е дублирана на международното поле. Там „левите“ и „десните“ политически структури са създадени изкуствено и се разпадат под напора за постигане на една световна синтеза.

Колежанските учебници представят войната и революцията като повече или по-малко резултат от противостоящи си сили. Според тези книжки, провалът на политическите преговори прераства във физически конфликт, след сериозни усилия за избягване на война. За съжаление това е глупост. Войната винаги е преднамерено обмислено и добре планирано действие на индивиди.

Освен това в западните учебници има гигантска празнина. Например, след Втората световна война трибуналите, свикани за разследване на нацистките военнопрестъпници, следяха изключително внимателно и цензурираха всеки материал, съхраняващ истината относно помощта на Запада за Хитлер.

По съвсем същия начин западните учебници, посветени на съветското икономическо развитие, пропускат всяко разкритие за икономическата и финансовата помощ, предоставени на Революцията през 1917 г., както и следващото икономическо развитие на страната, дължащо се на западни фирми и банки.

Революцията винаги е отразявана като спонтанно събитие, извършвано от политически или икономически обезправени люде, насочено срещу някаква авторитарна държава. Никога в западните учебници няма да намерите доказателство или свидетелство, че революциите се нуждаят от финансиране. А в повечето случаи проследяването на източника на финансите води до “Wall Street”.

Следователно, можем да твърдим, че нашата западна история е изцяло, напълно изкривена, цензурирана и до голяма степен безсмислена и неизползваема. Каквито са историите на Хитлерова Германия, на Съветския съюз и на комунистически Китай.

Нито една западна фондация няма да отпусне средства за изследване на тези теми. Шепа западни учени могат да „оцелеят“, ако изследват такива тези. А със сигурност нито един голям издател не ще приеме ръкописи, отразяващи подобни аргументирани схващания.

image

Фактически, съществува друга, ненаписана история. Тя предава съвсем друг разказ, напълно различен от нашите прочистени и дезинфекцирани учебници. Тя разказва история на една предварително замислена война. На осъзнатото финансиране на революции за смяна на правителства. Както и за използването на конфликтите за налагането на нов световен ред.

В следващия Меморандум номер Две ще разкрием оперативните методи, използвани за предизвикването на две революции и на един световен конфликт. А след това, в Меморандум Три и Четири ще изложим тезата и антитезата в един основен исторически епизод – създаването и развитието на Съветския съюз (тезата) и на Хитлерова Германия (антитезата).

В Меморандум Четири ще проучим продължението на този диалектически конфликт през последните няколко десетилетия, особено в Ангола и Китай днес.

Ще покажем, че целта на Ордена е да създаде нова синтеза – нов световен ред, съгласно Хегеловото твърдение, според което Държавата е Абсолют, а индивидът може да намери свобода само в своето сляпо подчинение на Държавата.“

На това място, надявам се, идиотите ще престанат да четат. Благодарение не само на собствените си проучвания на изложените проблеми, но и на личния си опит, моя милост се подписва под всяка дума на професор Сътън. Това туземните ни гълъбици, чайки, Лолити,… няма как да проумеят. За тях глаголът „мисля“ е планина в Перу…

image

Те не просто ще продължат да се реят в т. нар. обществено пространство. Ами в резултат на „демократичната“ възможност интернет ще пускат зловонните куришки на своята ненавист и злоба към всяко просвещение и всяка ерудирана и умна личност. И ще овоняват орталъка с своето невежество, малокултурие, простащина и вулгарна невъзпитаност, достигащи до екстремно дебелоочие, наглост и нахалство.

Обаче те са много – легион… Поради пълното отсъствие на интелектуален потенциал, достигащо до неприличие, те се заблуждават, че конформизмът им би могъл да ги нареди до победителите, за да маршируват в крак с тях. Само че дупе ги лъже, казано по народному…

Губят. И те. Слава Богу! Кой както желае да го разбира…

Но да се върнем към рецитирането на Мао-Дзедуновите мисли в настоящия Британски парламент. Кое не е вярно? Още по-важно е: за кого се отнасяше рециталът? Той беше предназначен за управляващите „десни“ – консерваторите. Но кои са Джордж Осборн и Дейвид Камерън? Същите. Идентичен случай, се казваше в стар виц.

И двамата са с еврейско потекло. Когато станала на тринадесет Гидеон Осборн сменил малкото си име с Джордж.

image

Двамата са близки до Нат Ротшилд. Да го кажем направо – зависими са от него.

Как завърши скандалът, който през есента на 2008 година Нат Ротшилд предизвика сред ръководството на Консервативната партия на Великобритания с отвореното си писмо, поместено в “The Times”? С коленопреклонното признание-извинение на Джордж Осборн:

„Престанете да се бъзикате“ с Ротшилд или сте свършени“! (Вижте илюстрацията.)

image

Here it is! Вот вам!

Това е част от тъканта на онази тайна мрежа, за която още в средата на ХІХ век писал покръстеният евреин Давид Драш, бивш равин на Париж. Като наблюдавал как зараждащият се ционизъм превръща една религиозна книга в история и създава цял народ, той цитирал признанието на друг виден евреин на име Морел:

„Какво могат да свършат най-мъдрите мерки на властите във всички страни срещу широкообхватната и перманентна конспирация на един народ, който като обширна и здрава мрежа се е разпрострял върху цялото земно кълбо и който насочва мощта си, за да обсеби всяко случващо се събитие, стига да е в интерес на името Израел?“

Кой, освен покварен комунист, е в състояние да приема този Запад, от една страна проповядващ мир, а от друга – разпалващ война. По различни международни форуми и на високо дипломатическо равнище неговите лидери призовават за спазване на човешките права, а ликвидират или отстранява всеки свой опонент. Настояват за расова толерантност, верска търпимост и спазване на законите. А расизмът и даже робството се ширят в западните държави.

Да вземем за пример „най-демократичната“ държава на планетата. „Маяка на свободата и равните права“ – САЩ. Вече осма година Белият дом има черен наемател, нали? Значи всичко е правилно, изпълнено по образец. Следвайте го.

Дали?

„Ако, без никакъв конкретен повод, ви река, че брадат мъж, който е скрил главата си, е поместил в социалните медии видео, призоваващо неговите последователи да напуснат домовете си с оръжия в ръце, да се преместят в нов район, да завземат държавна собственост „колкото може по-бързо“, и да употребят насилие, ако правоприлагащите сили им се противопоставят , сигурно ще решите, че говоря за най-новото пропагандно видео, разпространено от Ислямска държава, заснето в Ирак или Сирия. Чиято цел е да мобилизира яростни мюсюлмански терористи.

image

Но неотдавна точно такъв призив беше тиражиран във Facebook от бял собственик на ранчо на име Амон Бънди. Той е син на Клайвън Бънди, който през 2014 г. също се беше впуснал във въоръжена съпротива срещу органите на властта. А понастоящем дължи на правителството повече от 1 милион долара за различни невнесени тегоби. [Немислима, невъобразима, непосилна сума за редовия американец.] Този път целта на младия Бънди беше да насърчи своите американски „съпатриоти“, да грабнат оръжие против правителството на САЩ в знак на протест срещу обвинението в палеж на притежателите на ранчо Дуайт Хамънд Джуниър и неговия син Стивън.

Лидерите на милицията твърдят, че на призива на Амон Бънди са се отзовали приблизително 150 последователи. Макар репортерите на самото място да съобщават за доста по-малко. В момента въоръжените мъже са окупирали Националния природен резерват „Мальор“ в Бърнс, щата Орегон – по техните думи – „за да помогнат на жителите на окръг Харни да си върнат земите и природните богатства“. Амон Бънди е заявил, че неговите хора не ще „се въздържат от употреба на сила“, ако правоналагащите органи „се опитат да ги прогонят“.

Но не се притеснявай, Америка: той даде дума пред всички, че „ние не сме терористи“. Какво облекчение.

Разбира се, че те не са „терористи“: Бънди и неговите последователи са просто средностатистически разгневени бели „борци за свобода“, които използват оръжия и амуниции, за да бранят Конституцията на САЩ и американските ценности от правителството и от останалите американци, искащи от тях да се подчиняват на федералните закони като всички други.

Но ако Бънди и неговите последователи бяха като 38 на сто от американците, които не са бели, хората по цяла Америка нямаше да наблюдават този сюрреалистичен, опасен епизод, да се развива. А щяха да се чудят, какво биха могли да сторят, та когато окупират федерална територия с огнестрелни оръжия, да ги окачествят като „милиция“, вместо като „терористи“, „главорези“, „екстремисти“ или „бандити“?

Ако един чернокож, който държи пластмасов пистолет, даже тръгне към някоя федерална сграда, заедно със 150 други чернокожи, всички стискащи в ръце заредени пушки, ще бъде застрелян от правоналагащите сили. Не ще и питане. Ако 15 мюсюлмани окупират [магазин от интернационалната верига] “7-Eleven” с въздушни пистолети и кутии с подправки, федералните правозащитни органи навярно щяха да се дотъркалят с шест специални свръхбронетранспортьора, и незабавно да приберат всеки в стил Уейко, (но без разследване от страна на Конгреса)…

От 11 септември [2001 г.] все повече хора в Америка биваха избивани при терористични нападения на десни екстремисти, отколкото от въоръжени джихадисти (48 срещу 45 загинали). След избирането на президента Барак Хюсеин Обама Америка е свидетелка на „безпрецедентно нарастване“ на радикалната десница. Въпреки това Министерството на вътрешната сигурност [МВС] покри предупреждение на анализатори, изготвено през 2009 г., относно увеличаващата се заплаха от дясноцентристки терористични групировки. За да се фокусира само върху мюсюлманските екстремисти. Като се съобразяваше с консервативните жреци, които се оплакваха, че МВС демонизира дясното говорене като се преследва тези групировки…

image

Подобни групировки, някои от които, след укриването на доклада, участваха във въоръжени стълкновения, породени от омраза, всъщност са неприкрити бели расисти, враждебни към имигрантите, ислямофоби, и са склонни на антиправителствени заговори. С други думи, по същество те не се различават от Доналд Тръмп…

Тъжната истина е, че тези екстремисти – както тук, така и извън страната – често са недоволни, изплашени и разгневени хора, отчаяно търсещи цел, утвърждаване и смисъл в един свят, който, както те чувстват, ги е изоставил, захвърлил далеч назад. Това е болест, която може да зарази почти всеки, независимо от раса, етнос, религия или пол.“

Америка започва да гневи и слава Богу!

diagnosa.net/



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8736391
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930