Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.01.2016 08:31 - Никой не е застрахован/Жълт код за тероризъм със звездата на Давид
Автор: budha2 Категория: Политика   
Прочетен: 922 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 13.01.2016 08:51

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image
  Прогноза за времето: Жълт код за тероризъм под звездата на Давид


Но същият този живот има и опака страна, която често бива представяна като нещо правилно, едва ли не – естествено. Какво имам предвид? Превръщането на света в глобален колхоз. В комунистическа кравеферма, в която никой не може да бъде сигурен, че гледачът няма да го жигоса с клеймо, обричащо го на заколение.

В самия край на миналата година белгийската милиция арестува двама души, „заподозрени“, че могат да извършат терористични нападения. Задържанията станаха на различни места в страната. Но друго е важното: Милиционерите прибират „по подозрение“? Така, както в социалистическата народна република?

„Белгийските медии, позовавайки се на анонимни източници, допълниха, че атаките щели да бъдат насочени специално към полицейските управления близо до брюкселския централен площад “Grand Place”. Макар официалните източници все още да не са потвърдили точните цели.“

После прокуратурата разпореди задържаните да бъдат освободени. Потвърдиха го – извинете, папагалски го изрецитираха – и в тукашните болшевишки медии, всъщност – публични домове за олигофрени.

www.youtube.com/watch

НякоХора, къде останаха свободите и правата на човека? Кам ги прословутите libertй, йgalitй, fraternitй?

Арестуваните имали камуфлажни облекла. Ами у нас ги продават по пазарите, бре! Носели пропагандни материали на Ислямска държава. И това е достатъчно, за да бъдат прибрани на топло и евентуално съдени? Та навсякъде по света свободно се предлага антихуманните трудове на идеолозите на най-масовия тероризъм – на Карл Маркс, Фридрих Енгелс, Владимир Ленин, Йосиф Сталин…

Най-големите убийци на хора бяха съюзници на Запада. Върнете се към Октомврийския метеж в Русия, замислен от интернационалните банкери и проведен от техните аргати – болшевиките. Сетне – към трийсетте години и Втората световна война. Ами т. нар. Студена война не беше ли златен век за западните финансисти, които отпускаха крупни заеми на комунистическите диктатори – най-сигурните платци, по всеобщото признание на банкстерите.

Наскоро в Германия издадоха Хитлеровата “Mein Kampf”. Даже известиха, че имало опашки от мераклии да се сдобият с тъй дълго забраняваното четиво. А то е толкова елементарно, като Лениновите. Може би сега ченгетата си изкарват заплатите, следейки купувачите? Познато, нали? Stasi – Държавна сигурност – пак е тук и си е същата!

image

Да не би да се връщаме в Средновековието? Защо не обявят списъци със забранени книги? Те още съществуват и са валидни във Ватикана – „центърът на Павлото антихристиянство“, където, както ще разберете в следващата публикация, властва сатаната. Не е ли по-добре, вместо да се крият зад названия като Министерство на вътрешната сигурност, милициите на мисълта направо да възстановят Инквизицията и да я обявят за „свята“? Наследници на евреина Томас Торкемада ще се намерят. Винаги е имало изверги. И сега ги е наспорил дяволът.

На всичко отгоре никой не доказа, че прибраните в Белгия наистина са носили „пропагандни материали на Ислямска държава“. Затраяха и заметоха случая. То е като разказвания от мен виц за цар лъв, който чул, че животинче с три тестиса любило царица лъвица. И в ревността си първо късал съответните органи, а после ги броял…

Така постъпваха комунистите по време на техните престъпни режими. Милиони невинни хора загинаха след т. нар. монтирани процеси. Тъй като имахме такъв трагичен случай в семейството, се задушавам от гняв.

Онези, които не са го преживели, трудно ще схванат. Пък и нищо чудно да са гузни. Предците на мнозина са били извършители или съучастници в такива тежки престъпления против човечеството. Самото членство в БКП, обявена със закон за престъпна организация, освен всичко друго, представлява изразено съгласие с нейните криминални деяния. А действащият Наказателен кодекс квалифицира това като съучастие. Ала никой от престъпниците, членували в компартията, не пострадал. Даже никого не докоснаха.

Например бащата на моя съученичка, сетне въдворен като професор в Юридическия факултет на Софийския университет, е бил „народен обвинител“ в „антиевреиските процеси“ на практически антинародния съд. Разполагам с част от речите му, избродирани с конците на черната лъжа и долнопробната измама. Бодът им е толкова плитък, че обижда читателя им, стига последният да има ум и съвест. Но са хванали декиш и са изпратили не малко честни и достойни български патриоти на бедилото.

Узнах за тези изяви на таткото на съученичката ми от нейния девер – антикомунист. Тя завърши в Дрезден. Назначиха я за външнотърговка, но стоенето на бюро 8,5 часа дневно пет пъти седмично не й понесе. От края на седемдесетте заживя първо в Канада, а след това в САЩ. Там никой не ги е проверявал каква зараза са занесли.

image

Сегашните природни бедствия (дали) са незначителната цена, която Западът предстои да заплати пред Бога и нас – нормалните източноевропейци. За своята надменност, пренебрежение, двуличие…



Ако в пет сутринта през почивните дни не отидат комисарите, за да ги привикват на бригади, то Темза ще дойде, както свършваше стар виц. Но ще го разкажа, тъй като е подходящ и за двата случая – буквалните наводнения, както и иносказателно – за проявеното търпение към писъците на народите, поробени от съюзника на Запада – СССР.

„Лорд пушел лулата си, четейки лондонския “The Times” в своя кабинет. Имението му било разположено недалеч от река Темза.

Без да бъде повикан, икономът на негово превъзходителство почукал настоятелно. Когато лордът отговорил с утвърдително „Да“, служителят изразил безпокойствието си: нивото на Темза застрашително се покачвало.

Лордът дал знак, да не бъде безпокоен повече за подобни дреболии.

Минали час-два, на вратата на кабинета отново се почукало. Икономът не изчакал отговора на господаря си, а направо нахълтал. И разтревожено съобщил, че водите на реката са залели двора и наближават централното стълбище.

Лордът пренебрежително махнал с ръка, прогонвайки слугата си.

     image

След още половин час, без да почука, икономът рязко и шумно отворил вратата на кабинета и обявил:

„Сър, Темза.“

И водата нахлула…“

Нека водите не само на Мисисипи, а на всички големи реки, заливат САЩ. Ако може – езерата да излязат от бреговете си, а океанските вълни да пометат градове и села. Дано англичани, шотландци, ирландци, даже по-бедните уелсци се давят в мътните порои. Същото да стигне французи, белгийци, холандци, испанци, австрийци, западните германци, италианците, и всички комунисти от Русия, Китай, Северна Корея, Куба и останалите номенклатурчици от социалистическия концлагер… Неизбежно е, защото:

„А Исус излезе от храма, за да си тръгне; и неговите ученици го последваха, като му показваха сградата на храма.

Но той им рече: Погледнете, не виждате ли всичко това? Честно ви казвам, че нито един камък върху камък не ще остане, всички ще бъдат срутени.

Докато седеше на Маслиновия хълм, неговите ученици започнаха да бъбрят помежду си. И му рекоха: Кажи ни, кога ще станат всички тези неща. И какъв ще е знакът за твоето пришествие, а онзи за края на света?

image

Исус им отговори, като им рече: Внимавайте никой човек да не ви измами. Защото много ще идват в мое име, и ще казват, аз съм Христос, и ще измамват мнозина. Ще бъдете принудени да слушате за революции и слухове за войни; гледайте и не се безпокойте; защото всички тези неща трябва да отминат, но краят – още не. Тъй като народ срещу народ ще се надигнат, и царство срещу царство; ще има глад и епидемии от чума, и земетресения на различни места. Но всички тези неща са само началото на мъчителното раждане [на новата епоха]. След това ще ви предадат, за да бъдете потискани, и те ще ви убият; и ще бъдете мразени от всички народи заради моето име. Тогава мнозина ще съгрешат, ще се намразят помежду си, и ще се предават едни други. А много фалшиви пророци ще се издигнат, и ще подведат огромно мнозинство. А поради нарастването на неправдата любовта на мнозина ще изстине. Но онзи, който прояви търпение до края, ще бъде спасен. И тази истина за Божието царство ще бъде проповядвана по целия свят като свидетелство пред всички народи; тогава ще настъпи краят.“ 

Йерусалим и храмът са символи, използвани от Бог. С тях той обозначил антибожествения, потиснически и развратен свят, който с нестихващо упорство юдейският елит гради вече повече от 2000 години. Пренесени във времето, събитията, които Исус предвидил, не са спирали. Сега сме свидетели на техния по-интензивен ход, на увеличения им магнитуд и скорост.

image


„Градове в Тенеси и Южен Илинойс се подготвяха във вторник [29 декември 2015 г.] да се справят с потенциални наводнения, след като прелелите вследствие на дъждовете реки отнесоха стотици сгради в Мисури, Арканзас и Източна Оклахома, като принудиха хиляди хора да избягат от домовете си.

В четвъртък сутринта [31 декември] около 9,3 милиона души из цялата страна бяха предупредени за възможни наводнения. Това е по-малко от онези 12,1 милиона в сряда и 17,7 милиона във вторник.

Най-малко 28 души са загинали в Средния запад на САЩ от почивните дни насам в редките зимни наводнения…“

Пороите засегнаха и южни щати като Луизиана, големи градове – например Сейнт Луис. Телевизионните репортажи показаха, че хорицата са останали без имущество, за което са напъвали жили цял живот. Но какво е представлявало то в действителност? Дървено-картонени къщурки, струващи от четвърт милион долара нагоре. Нещо като детски играчки, приемани за… подслон, за дом, за…

Мои познати в Канада и САЩ, живеещи в същите бунгала – според скромното ми мнение – твърдят, че не съм прав. Къщите били достатъчно уютни, съвременните изолационни материали осигурявали топлина…

Вятър и мъгла. Както се видя от кадрите по телевизиите, когато пороите дойдоха в „стил Темза“ от вица, от тези „постройки“ останаха само дребни отломки. Наблюдателното ми око не пропусна да забележи, че всички тухлени огради, които панорамите на телевизионните камери бяха „уловили“, се оказаха непокътнати или с незначителни щети.

Това не остана в миналата 2015 година. Продължи през новата 2016-а. Но наказанията не започнаха през предишната. От десетилетие Калифорния се измъчва от суша, за която официалните медии не съобщават. Или го вършат с половин уста – от кумова срама, казано по народному.

image

Както единствен у нас обсъдих проблема в този сайт, доста експерти са на мнение, че бедствието е причинено от т. нар. фракинг – технология за добив на нефт и газ от шистови скали дълбоко под земната повърхност.

От една страна, методът изисква използването на огромни количества вода. С нея, напомпвана под високо налягане, разбиват подземните слоеве, за да освободят въглеводородните съединения. От друга, възможно е дълбочинните промени да водят до изменения в повърхностните слоеве, където се намират източниците на вода за битови нужди.

Някъде, включително в квартали на мегаполиса Лос Анджелис, беше въведен режим за ограничено потребление на вода. Даже прословутият район Бевърли Хилс, приютил едни от най-богатите имения на холивудски босове и кинозвезди, беше санкциониран, задето на поддържа достатъчни запаси от питейна вода.

image

Тези дни стана ясно, че както обикновено, някои губят, но други се възползват от бедите. Някой си Скот Слейтър е разработил план за изпомпване на 814 милиарда галона (3 695 560 000 000 литра) вода от земните недра под пустинята Мохаве в Южна Калифорния, с които да подпомогне водоснабдяването на Лос Анджелис. Не мислете, че се е извъдил поредният „филантроп“.

Слейтър, 57-годишният главен изпълнителен директор на “Cadiz Inc.”, възнамерява да спечели от проекта повече от 2 милиарда долара.Той е типичен представител на новата класа, която корпоратокрацията формира – тази на наемните работници-собственици. Класата на управителите, мениджърите – по съвременен нашенски. Тези хора работят въз основа на специални трудови договори – за управление. Обикновено сред условията за заплащането в тях е придобиването на дялове от компанията, която ръководят. Което образува тяхната двойственост.

„Компанията “Cadiz” притежава правата за ползване на вода върху 45 000 акра земя (около 180 000 декара) покрай Път 66, на около 75 мили североизточно от Палм Спрингс. Земният участък беше придобит от основателя на компанията Кийт Бракпуул, британски импресарио на конни надбягвания, който дойде в САЩ след като призна, че е нарушавал финансовите закони във Великобритания през осемдесетте.

image

Най-големите инвеститори в компанията, някои от които чакаха повече от десетилетие водата на “Cadiz” да потече към Лос Анджелис, включват нюйоркския hedge fund “Water Asset Management” и “Crispin Odey’s Odey Asset Management” от Лондон.“

Опитвам се да илюстрирам мащабите на интернационализацията и окрупняването на бизнеса, наричана глобализация. Което е записано като крайната цел на комунистите в тяхната програма – „Манифеста на комунистическата партия“. И кои са глобализаторите. Най-често – негодници, зависими от миналото си на крупни мошеници, или хванати здраво заради други техни дефекти.

Непознатият поне на мен чернокож американски комик Уолтър Камо Бел е от онези артисти, които обикалят театри и клубове, за да изнасят едноличните си представления. Той се опита да навлезе по-дълбоко в проблема с калифорнийската суша.

„Защо в Калифорния има суша? Имам предвид – разбирам буквалната причина: не сме имали достатъчно валежи. Но какво става с водата в останалата част от страната? Не се ли предполага, че това са Съединените американски щати? Ако в Калифорния има суша, не трябва ли да опрем гърбовете си един в друг? Да признаем, че тъкмо това не е силната страна на Щатите. Но проблемът не е толкова сложен, колкото онзи – да желаем по-малко хора да загиват от огнестрелни оръжия. Това е вода.

image

Като комик пътувам много из тези така наречени Съединени щати. Преди две седмици, в рамките на шест дни, бях в Остин, Хюстън [в Тексас], Вашингтон, Федерален окръг Колумбия, Балтимор [щата Мериленд] и в Ню Йорк Сити. Храних се в доста ресторанти. В нито един от тези градове не забелязах знак, който да ми подскаже, да поискам да ми сервират вода. Просто със сядането на масата ми я носеха.

Тези други градове са подгизнали с вода от дъждовете. В Окръг Колумбия наистина валя. Мисля, за голям срам за мен и моите калифорнийски съжители. По същото време в Южна Каролина имаше наводнения. Да, докато Калифорния преживяваше една от най-страшните суши през – нека кажем така – последните повече от хиляда години, Южна Каролина беше поразена от най-големите наводнения от хилядолетие насам.

Как да съвместим тези два факта? Това е нещо като екосистемна версия на романтична комедия. Вече сякаш чувам какво звучи в рекламния откъс [trailer]: „Суша и наводнение – ако само можехме да съберем тези две неща заедно, те щяха да си паснат перфектно едно на друго. Вижте какво стана тази есен в „Когато Съсухрената срещна урагана Сали“.

image


Глобалното затопляне действително е „глобална зла орис“, според Хънтър Лавинс, президент на [неправителствената организация] „Решения на естествения капитализъм“. Безводните места по планетата стават още по-сухи, а влажните – все по-мокри. А пък същевременно учените са убедени, че на земята има 26 на сто по-малко вода, отколкото преди 3,8 милиарда години. Въпреки това изглежда, че на планетата се намира достатъчно вода. То е нещо от сорта на това, да решите, че нямате необходимост да отидете и да си купите тоалетна хартия през почивните дни в края на тази седмица. Но ако не отидете и в края на следващата седмица, вашият свят ще пропадне.

Ако засега има достатъчно вода, за да задоволи нуждите в целите Съединени щати, голият факт няма да е от голяма полза. Понеже тази вода е на погрешното място…

След като и недостигът на вода в Калифорния, и излишъкът (да го кажем меко) на вода в Южна Каролина са значителни проблеми, защо просто не ги пресметнем и решим? Защо не сме закарали ешелони от цистерни от Южна Каролина, за да ги напълним с онова сладко, тъй сладко (друг вид) течно злато?

Звучи ви налудничаво? Защо? През цялото време го правим с истинското течно злато – петрола. Имаме тръбопроводи и специални камиони-цистерни, и танкери, които всекидневно прекосяват (и съсипват) земята. Тъпа ли е тази идея? Или просто ще спечеля Нобелова награда?..

Не отстоявам това, да взимаме вода от място, което изпитва нужда от нея,… от Сиатъл в Калифорния. Предлагам да оползотворяваме всичката онази вода, която на други места не е необходима. Може да е само капка в морето, но – хей, това е по-добре, отколкото едно пресъхнало море.

Защото, харесва ли ви или не, имате нужда от това Калифорния да продължи да бъде Калифорния. Без нас имате филми, които никой не иска да гледа. [Не е съвсем така.] Без нас все още щяхте да показвате вашите „умни“ затварящи се телефони “Nokia”, от които се възторгвате, понеже съдържат играта със змията. Без нас нямаше да знаете колко вредни са бурените в местата, от които идвате. Нуждаете се от нас.

image

И да, понастоящем аз върша нещо за да преборя сушата. Не взимам душ всеки ден. (Макар това да е главно, понеже имам две малки деца, и не мога да намеря време за това.) Опитвам се да ям по-малко месо. (От соята разбираме, че има Бог, тъй като дяволът трябва да я е създал.) Като цяло, пия по-малко вода. (Може би пак, защото съм баща на две малки дечица. Пия предимно кафе и Red Bull без захар.) А когато поискам вода в ресторант, поръчвам такова количество, което със сигурност ще изпия,… освен, ако не забравя. Но всички ние знаем, че това не е достатъчно.“

На шега или на истина, схванахте ли? Превръщаме се в крайни индивидуалисти – в егоисти. Но челниците в това отношение отново са водещите, т. нар. велики сили. Без да го казва направо, цитираният комик показва отчуждението между отделните щати на САЩ. Те повече не са Съединени.

image

Карта, показваща Илюминатските наги как се опитват да манипулират метео-времето.Те не управляват времето, а го манипулират,т.е.= само пакостят и рушат.

Индийския историк Kuttikhat Purushothama Чон вярва, че Авраам е изгонен от Индия. Той заявява, че арийците, неспособни да победят Асурите които унищожават огромната система от напоителни езера, и причиняват разрушителни наводнения/Технологията ХААРП не е от днес/. В древна Индия, арийската култа се нарича "Brahm-арийски." Арийците се покланяха на множество богове. Авраам се извърна от политеизъм. По този начин, той би могъл да се превърне в "A-Brahm" (вече не Брахман.) Арийците наричат Асурите "Ah-Brahm." Следователно, ние можем логично предположи, че Асурите вероятно са били прототипични евреи. САЩ и РУСИЯ имат изведени в орбита секретни воени спътници. С помощта на спътника лъчите на ХААРП могат да се предават във всяка точка на планетата и да задвижат процеса за поява на мъгла или облак и да предизвикват наводнения ,земетресения или пожари. САЩ и РУСИЯ или по точно ИЛЮМИНАТИ/кръвни линии на Шумерските анунаги/ от древноста се борят с/у ХИПЕРБОРЕЙЦИТЕ живели в Тракия наследниците на които са пръснати из днешна Европа ,България,Украйна и САЩ

Технологията ХААРП не е от днес/Асурите са причинявали разрушителни наводнения

diagnosa.net



Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8726649
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930