Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.01.2016 09:39 - Kомунистически фамилии са превзели управленските стълбици на държавата/Партии, съд, прокуратура, данъчно, общини и т.н.
Автор: budha2 Категория: Политика   
Прочетен: 2380 Коментари: 3 Гласове:
8

Последна промяна: 17.01.2016 12:08

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image

В днешния свят властва една единствена партия – тази на парите, които са притежание на ограничен финансово-промишлено-търговски елит. Той има свои „приказчики“ в отделните страни. У нас Негови пълномощници бяха и са високопоставените комунисти и техните наследници. Затова Ирина Бокова беше назначена за гаулайтерка на ЮНЕСКО а днес е кандидатка за генерален секретар на ООН..Навсякъде – в политиката, икономиката, културата, спорта, медиите – се въртят едни и същи мутри, рекрутирани според изискванията на класово-партийния подход и попаднали в съответния списък – номенклатура. По „списъчен състав“ определят даже гостуващите в медиите.

image


Внучката на секретаря на Живков – Мая Манолова се грижи за гражданските ни права?! Уникално, но факт – комунистически фамилии са превзели управленските стълбици на държавата

image


Представящи се за десни политици се гордеят със своето членство в БКП, вместо да се срамуват

Винаги за едни ще има запазени места по върховете, а други ще опъват каиша.

image

Кюстендилката Мая Манолова – внучка на секретаря на държавния глава Тодор Живков д-р Никола Манолов и усмихнат член на БСП, е омбудсман и се грижи за гражданските ни права – пример за чудна българска демокрация, коментира в социалната мрежа общественикът и политик Александър Йорданов.

image


Ето какво още написа бившият председател на парламента по темата: „Борис Велчев, бивш главен прокурор и председател на Правния съвет на президента Георги Първанов, син на член на ЦК на БКП и внук на член на Политбюро на БКП, бе избран за председател на Конституционния съд. Ирина Бокова – фамилният случай е и ясен, и „покъртителен“, е подкрепена мераклийка за генерален секретар на ООН.

image
           НИЩО НОВО НАВСЯКАДЕ В СЪД, ПРОКУРАТУРА, ДАНЪЧНО, ОБЩИНИ И Т.Н. НАГОРЕ ПО ПИРАМИДАТА СА МОНТИРАНИ ДЕГЕНЕРАТИ КОИТО ПАЗЯТ КОМУНЯГИТЕ. В СТ.ЗАГОРА БИВШИ ПОЛИЦАИ ТЕГЛИЛИ ДДС И ИЗГОНЕНИ ОТ ПОЛИЦИЯТА СЕ УРЕЖДАТ НА РАБОТА В СЪДА, А БИВШ ПОЛИЦАЙ ИЗВЪРШИЛ ОБИР И УБИЙСТВО Е НАКАЗАН С МЪМРЕНЕ ПРЕД СТРОЯ И ДНЕС СВЪРЗАН С ПРОКУРОРИ И СЪДИИ ИЗПЪЛНИТЕЛИ, РАЗДАВА КРЕДИТИ И ПРИСВОЯВА ИМОТИ НА НЕЩАСТНИЦИ.

image


        >   Омертата на политическия „елит“ – да няма осъден властник

Представящи се за десни и десноцентристи се гордеят със своето членство в БКП. Уникално, но факт. Не се срамуват, не смятат, че са „подлъгани” дори. Гордеят се! Днес назначения на лица от стабилни комунистически номенклатурни фамилии има навсякъде по управленските стълбици на държавата. На 25-ата година от началото на демокрацията България е разделена отново: наследниците на комунистите са тези, които единствено имат качествата да ни управляват. Останалите граждани са просто народът, който, както и да гласува, все тях избира. А иначе си имаме всичко – и народняци, и реформатори, и националисти, и социалисти. Но всички те – заедно и поотделно, тласкат и към върховете на управлението все лица от стари комунистически номенклатурни фамилии. Местните избори направо бяха връх в това отношение. Всичко ни е наред. Но има едни, за които винаги „там, горе“ има запазени места и други, които опъват каиша и едва връзват двата края – с мисъл дано тази зима да е по-топла“, пише още Йорданов.

image


„Има ли талантливи и можещи хора извън старите комунистически фамилии? Има ги и всеки знае, че ги има. Но тях ги няма в управлението на държавата. На тях им е отредена ролята да подкрепят – демокрацията, реформите, пътищата и магистралите, дори новия завод за преработка на боклук. Да подкрепят решенията на тези, които управляват. Чудна е нашата демокрация, чудни са и нашите демократи. На път са да ни накарат да съжаляваме, че родителите ни, а ние, не сме били комунисти“, категоричен е Йорданов.

viaranews.com/

image

           > Комунистите са хората на Запада

image
             Земфирков и Боко Боков - мангал ДНК
 
        > БОГДАН ФИЛОВ – НЕ, ИРИНА БОКОВА – ДА

image
           > Троянският кон в ЕС / Конфликтите, в които сме набутани

image

         > Съдебна реформа няма да има, а и да има, не решава проблема с червените масонски ложи

image

                 >Обикновен комунизъм или банализация на злото

image
Що за твари формират общественото мнение? / „Елит“ ли е, да го опишеш…



Гласувай:
8



1. bojinkata - Супер!!!!!!Поздрави!!!!!!!!!! ...
16.01.2016 11:54
Супер!!!!!!Поздрави!!!!!!!!!! Точен и ясен!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
цитирай
2. schumpov - За тези неща трябва да се пише всеки ...
17.01.2016 13:28
За тези неща трябва да се пише всеки ден.
цитирай
3. krumbelosvet - Малкият Иванчо, каквото да става, си мисли за едно и също
17.01.2016 13:33
И авторът като него. И понеже всичкото зло е от комунистите, излиза, че и ислямистите са комунисти. Само че ако избием комунистите до девето коляно, ислямистите няма да си тръгнат. Напротив.
Драги budha2, Злото на света съществува от преди Библията и Троянската война, преди Фараоните, Шумер и Вавилон, когато никой даже не е пророкувал за комунистите, рожба на 19-ти век. Капитализмът е поне с два века по-стар. Знаете ли за ужасите и свинствата на тоя строй, предизвикал появата на комунистите? Знаете ли кога "овцете са изяли хората"? Знаете ли, че Британия е трябвало да назначи инспектори, които да ограничат експлоатацията и израждането на работниците, тъй като английските младежи започнали да постъпват в армията все по-дребни, хилави и болни? Знаете ли нешо извън макартистката пропаганда от едни подскачащи митинги? Знаете ли кой е сенаторът Макарти, защо и какво е направил? Бъдете здрав и прочетете нещо не-пропагандно.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8684179
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031