Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.01.2016 22:39 - Новото „оръжие“ на Тръмп
Автор: budha2 Категория: Политика   
Прочетен: 1381 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image

Доналд Тръмп има ново „оръжие“: бившата губернаторка на Аляска Сара Пейлин застава зад неговата кандидатура. С нейна помощ той ще печели гласове сред суперхристияните в Америка, а и не само сред тях.

image

Не може да се отрече, че Доналд Тръмп умее да предизвиква сензации. Никой друг кандидат за президентския пост не се радва на толкова голямо медийно внимание, както Тръмп.

image

Сега кандидатът за републиканската номинация за президент има нов коз: Сара Пейлин. Само няколко дни преди тъй важните първи предварителни избори в Айова и Ню Хемпшир, тя обяви, че застава зад следващия президент на страната, визирайки Доналд Тръмп.

image

Суперхристияните обичат Пейлин

image

За милиардера Тръмп подкрепата на Пейлин е скъпоценна, защото бившата губернаторка на Аляска притежава едно оръжие, което той няма. 52% от твърдите избирателки и избиратели в Айова са евангелисти.

image

И независимо, че през последните седмици Тръмп даде всичко от себе си, за да привлече на своя страна избиратели от този лагер, по отношение на религията той просто не може да трупа точки пред своите съперници Бен Карсън и Тед Круз.

image

И тук на помощ идва Сара Пейлин. Суперхристияните обичат нейните традиционни ценности – както нейното категорично отхвърляне на правото за аборти, така и расистките отенъци в изявленията ѝ за мюсюлманите.

image

Всъщност жената, която бърка Северна и Южна Корея и може да види Русия от Аляска, би била още по-полезна на Тръмп след вота в Айова и Ню Хемпшир. Защото тя е особено симпатична на американците в южните щати – те харесват нейната приземеност, карираната ѝ риза и пушката в ръката й.

image

Най-силното оръжие на Сара Пейлин обаче е нейният пол. Тя може да напада Хилари Клинтън по-различно от Тръмп, който вече си навлече неприязънта не само на отявлените феминистки.

image

Сара Пейлин спокойно може да каже това, което от устата на Доналд Тръмп би прозвучало сексистки. И за Хилари Клинтън ще бъде трудно да реагира, без да падне на популисткото ниво на този нов звезден тим. А това не е в нейния стил.

image
trophyplus.org/



Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8734414
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930