Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.02.2016 20:22 - Борци, гребци, бармани, сервитьори, кадри на ДС, комсомолски перекендета...
Автор: budha2 Категория: Политика   
Прочетен: 1677 Коментари: 0 Гласове:
4

Последна промяна: 09.09.2018 17:36

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

image

Комуниста е обречен на доживотна борба срещу свободите и средния бизнес, особенно опасен за тях.  Първите години куките от ДС занимаващи се с заведения живееха охолно, назначаваха сервитьорки без договори и след това ги гонеха без да им платят а запалати евентуално на края на месеца,... ако го изкараш. Но новото време роди дребен бизнес които започна да салга пръти в червените педераски колела или по-свободно заплащане,... на ден, това предизвика ужас всред агенти, грижещи се за еврейските схеми на юдейската - ДС т.е. зависимост, минимално заплащане( или безплатно), контрол и "минали срамни дела". Естествено тези "своеволия" или стремеж към свободи бяха наказвани от добре смазаната машина на ДС, в началото силово, а по-късно и законово, чрез дегенератите монтирани в данъчни, ХЕИ-та, общини, полиция и т.н. 

image


Основната цел на комунистите левити днес е унищожение на средния бизнес. Окрупнявания на банки и финансови къщи, на червени производствени, търговски, транспортни, развлекателни компании, хотелиерски и ресторантьорски вериги, в малко на брой свръх големи – гигантски – корпорации, сме го живели. Това е колхозничество, текезесарщина, несвобода, невъзможност за изява на човешките качества, възможности и намерения, комунизъм!

image
         
Какво да очаквате от територия, в която населението е тъй „умно“, че произвежда дегенерати, които „от деца мечтаят да станат полицаи и да работят тази професия със сърце“.Такъв е хоризонтът на всезнайковските блянове. Те опират до пълната копаня в кочината и нищо повече.

Групи от дегенерати, кошерен легион, роби на комунягите, работници в техни фирми или просто членове на техните партии, продали се за жълти стотинки, или за да ги уредят на работа,...това е във всички по големи градове. Герб, главата на змията ДС, захапа опашката си - БСП - и копира техните структори, като си присвои, младия "невинен" комсомолски електорат.

Съдебната система, която е масонска ложа, се изгражда на принципа на пчелното семейство. Групите от продадени души също са изградени на масонски принцип и от отделни кошери.Много пчели работнички работят за системата, като са заблудени че правят добро.

По този комунистически принцип работи и партийния електорат на БСП, ГЕРБ и ДПС, групи от генномодифицирани микроюрганизми. Партийният електорат се насочва за услуги към определени партийни фирми или към по дребни фирми, където има внедрени куки от ДС, ...е може и "котки" от Герб, снабдяващи ресторанти ,по точно презареждащи ресторанти на средния бизнес с цел фалит (които източват, помагат на дребния и среден бизнес под закрилата на ДС). Както казваше един бивш вече бивш полицай, които обичаше да "помага" на хората: Чуждите парички трябва да станат наши.


image

Комунистите са като хищното растение росянка. Насекомите биват подмамени от аромата и красотата на цветовете и хоп в капана, за да бъдат изконсумирани употребени и захвърлени. Властта произлиза от народа и е за народа във всички държави. Защо в България не се получава? Дойдат на власт и се започва: безотчетно харчене на всичко придобито в държавата- принадената стойност от държавните предприятия, от експлоатацията на всички подземни и надземни богатства, от всички такси и акцизи, от експлоатацията на географското положение и държавните граници. Всички започват с увеличаване на данъците, таксите и акцизите , увеличаване на всякакъви тегоби върху народа (раята). С други думи управляващите я карат по комунистически (с мимикрия) идват в името на народа, а си отиват с огромните богатства, спечелени (откраднати) на гърба на народа. До кога?

image

НАВСЯКАДЕ В СЪД, ПРОКУРАТУРА, ДАНЪЧНО, ОБЩИНИ И Т.Н. НАГОРЕ ПО ПИРАМИДАТА СА МОНТИРАНИ ДЕГЕНЕРАТИ КОИТО ПАЗЯТ КОМУНЯГИТЕ. ДДС БЕ СЪЗДАДЕНО КАТО БЕЗДЪННА КАЦА С МЕД ОТ КОЯТО ДЕЦАТА НА КОМУНИСТИТЕ ДА СЕ ПОДХРАНВАТ И ДА ИЗТОЧВАТ ДЪРЖАВАТА. ДАНЪЧНОТО БЕ ЗМЕЯ ПАЗЕЩ КАЦАТА САМО ЗА БОГОИЗБРАНИ. ПО СЪЩИЯ НАЧИН ДАНЪЧНИТЕ ГЛЕДАХА КАТО ПИСАНИ ЯЙЦА ТЕГЛЕЩИТЕ НАПРИМЕР БЕЗАКЦИЗНИ ЦИГАРИ А ЕВРЕЙЧЕТАТА МОНТИРАНИ КАТО РЕДОВИ СЛУЖИТЕЛИ УНИЩОЖАВАХА ДРЕБНИ ТЪРГОВЦИ ПРОДАВАЩИ СТОКАТА.

image


Навремето средният бизнес по точно собствениците на заведения във В. Търново направиха черен списък на крадливите бармани и сервитьори агенти. Причината за тази мярка е, че почти всички от 23-мата членове на сдружението са били "опарени" от крадливи бармани, готвачи или сервитьори. Така всеки постъпващ на работа щял да бъде проверяван дали фигурира в регистъра и ще му се иска характеристика от предишния работодател. Днес тях ги няма но останаха по големите червени хотели и ресторанти, именно те които им внедряваха крадливия, 
завербуван персонал,... "копи - пейст" на схемите на ДС през комунизма. 

image


       > Основната цел на НАП е унищожаване на средния бизнес

Няма значение как ще се казват властимащите. ГЕРБ, БСП, ДПС, АТАКА, НФСБ, АБВ, ББЦ, РФ… всички са от „нашите” или от „по-нашите”. Кои ще са разбойниците е все тая. Единственото сигурно е, че ще спазват двата основни закона на ДОПГ (държавна организирана престъпна група). Първо – да запазят вече награбеното и второ – да продължат да грабят. Само че, точно тук в продължението на лапаницата има проблем. Накратко ситуацията може да се опише с формулата: Крадци много, а за крадене остана малко. Малко не в количествен смисъл, а като форми и възможности.

Наприватизираха се до насита. Фабрики, заводи, предприятия и цели отрасли потънаха за жълти стотинки в ненаситните търбуси на бивши бармани, сервитьори, ченгета и комсомолски секретари, величаещи се днес като олигарси и местни феодали. Изпозамениха къде що можаха. Плажове и планински курорти не останаха. Надземни и подземни богатства погълнаха с концесии за вечни времена. Вече в ролята на частни собственици на довчерашното общо държавно благо, сключиха с откраднатата от тях държава, т.е. със себе си, фантастични договори с гарантирани свръх-печалби. Уредиха дъщери, синове, любовници, шуранайки и лелинчовци с вятърни електроцентрали, слънчеви и дъждовни хранилки. Задължиха балъците – българските данъкоплатци да източват кръвта си доброволно. Подсигуриха и узакониха грабежа/герббежа-геноцид, назначавайки и развивайки кариерно свои кучета-пазачи – прокурори и съдии.

 image

Толкова много и толкова лесни пари. Но за жалост, вече все по-рядко могат да се връткат познатите фокуси. От известно време насам се налага първо бандитите да намерят милиардите, а после да ги откраднат. Затова сега на мода е да се взимат заеми. Огромни кредити, които ще плащат баламурниците и техните деца – тъй нареченият народ, гинещ в мизерия, докато семействата на бейове и чорбаджии тънат в лукс и охолство.

image

Ето, Бойко точи лиги и директно обещава, че ще вземе нови 5-6 млрд.лева. Тоест, Шайката да е спокойна, ще има за всички. Преди него Олигархски и Станишев цяла година и те само това правеха – трупаха дългове.

image
http://afera.bg/wp-content/uploads/2014/10/BOI4E.jpg


Още по-рано – постната пица Дянков и обещавачът на справедливост Борисов ни омагьосваха да стягаме коланите. Само че, в същото време тихомълком харчеха 2 млрд. лева годишно извън бюджетните приходи. Кефът им идваше от заеми и от фискалния резерв. Дори се опитаха да откраднат и парите за пенсии – Сребърния фонд, но ги спряха от Европейската централна банка и ЕК.

 image

Тенденцията е ясна. Алчните свине изплюскаха, каквото можаха, но апетитът им е ужасяващ. Нямат насищане. Така, както задължиха, източиха и съсипаха хиляди предприятия, така ще задължат, източат и съсипят България. Те, господарите от ДОПГ живеят в златни дворци, купени с парите на робите – послушните български граждани. Бандата взима милиардните кредити, но ще ги връщат жертвите на 25-годишния геноцид.

Гениално просто или просто гениално? Все тая. Нали на никой не му пука?

image

Нашенската олигархия е съвсем различна от представителите на тази обществена прослойка в бившите страни на източния блок. Етимологията на думата съвсем не е сложна, дори за нейните представители. Идва от старогръцки, където ОЛИГОС означава „малък, дребен, ситен”, а в Русия като олигарх се разбира член на такава форма на управление, при която властта е съсредоточена в ръцете на малка група от обществото, забогатяла по незаконен, тъмен или съмнителен път. Или казано с други думи - привилегията и властта им се основава на притежаването на богатство, т.е. това е особена форма на плутокрация. Разбира се, плутокрацията вирее само в общества, където политиката се е сляла с бизнес, неясен и непрозрачен за обществените интереси. Та за типична олигархия се заговори в Русия от началото на 90-те години на миналия век, когато една чаша водка, изпита с Елцин, можеше да стане повод да получите завод, мина или петролен кладенец. Такива бяха времената в необятните руско-съветски измерения.
А всъщност става дума за доста по-старо и научно обяснение на явлението. Негов откривател и тълкувател е един полугерманец – полуиталианец на име Роберто Михелс/1876 – 1936/, който дълги години е професор по социология в Базел и Перуджа. Този Михелс е твърде любопитна политическа персона. Започва като социалдемократ по убеждения, после приема идеите на радикалния синдикализъм и накрая логично завършва като фанатичен привърженик на фашизма. В книгите си „Политическите партии” и „Теория на елита” разработва в подробности така наречения „Железен закон на олигархията”, според който олигархия може да възникне само в общества, изповядващи принципите на фашизма или социализма. Любопитно нали? Май и затова не бе популярен... Все пак, преминал през социализма и фашизма, Роберто Михелс вижда само и единствено в тях темел за олигархично управление, което за него не е обезателно негативно.

image

Нека се вгледаме от кои университети дойдоха родните олигарси? Бивши магураджии, борци, боксьори, гребци, фелдшери, шофьори,келнери, бармани, милиционери, сервитьори, кадри на ДС, бръмчалки от Попа, дейци на Указ 56, епизодични актьори, старшини от войската – това е родния истаблишмънт, родния бизнес-елит и поетично наречени „национално-отговорен капитал”. Разнасящи вино, ракия и свински пържоли някои от тях се сдобиха с дипломи от многобройните свободни университети. Особено модерно бе преди време да се учи задочно икономика в Свищов – град, родил много гиганти на макрорамката. Познавам един такъв, който без да стъпи в дунавския град се сдоби с диплома за специалист по „финанси и кредит”. От Илия Павлов /лека му пръст/ научихме, че във ВИФ имало и специалност журналистика. После на мода дойдоха Бургаския и Благоевградския свободни университети. Ами няма как да става сравнение с руските олигарси, нали?
Друга съществена разлика между българските и руските олигарси е странната форма на скатавка при нашите. Докато за руснаците е въпрос на чест да обявят размера на капитала си, българските им колеги са царе на офшорки, подставени лица, прокуристи и т.н. По този начин потайни финансови зони като остров Ман, кантона Цуг или Каймановите острови придобиха в България почти митично звучение и стана въпрос на престиж да не плащаш данъци на страната, в която развиваш „бизнес”. Родните олигарси по примера на средиземноморската традиция винаги имат под ръка подставени лица или адвокати за всичко. В италианската мафия gabbellotto означава момче, което брани имотите на боса срещу заплащане, т.е. същото като нашенските лица на втори план или подставени защитници. Често gabbellotto го отстрелват, вместо боса.

image
http://hadjigenov.com/wp-content/uploads/2015/01/1794528_10201302243269084
_2074261640_n.jpg


  Нов тип евреин ще владее народите с жезъл



image

mejdu-redovete.com/wp-content/uploads/2014/02/boiko-borisov-vinetu.jpg



Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8726891
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930