Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.02.2016 22:04 - Движим се към нов световен ред, към света на комунизма.
Автор: budha2 Категория: Политика   
Прочетен: 996 Коментари: 2 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image

Преди всичко – собствениците от Китайската компартия. На второ – американците, които имат за цел да наложат своето Споразумение за транстихоокеанско сътрудничество и инвестиции. Докато вървяха тези словесни „дуели“, на 4 февруари 2016 г., в най-големия новозеландски гранд Оукланд, представители на 12 държави скрепиха с подписите си Транстихоокеанското споразумение за сътрудничество!

Съвпадението на интересите на Пекин и Вашингтон може да изненада единствено невежите, които не са в състояние да проумеят световната диктатура на корпоратокрацията – комунизма. Както и почти десетилетното необявено съществуване на общата държава Кимерика – от Китай и Америка.

Какви „кандидатури“, какви два лева? Всичко отдавна е определено. Както припомни бившият конгресмен от „дясната“ Републиканска партия, чернокожият другар Алън Уест, кадрови подполковник от запаса от армията на САЩ, през миналата есен въздушното пространство над Сирия гъмжеше от самолети на най-малко четири нации. Сега – на общо осем. Как си представяте, че става това? Като на всичко отгоре липсват инциденти! Свалянето на руския самолет от турските въоръжени сили беше добре обмислен акт. Жалко за загиналите. Но нали това им е работата – да се сражават и мрат?

Та Алън Уест твърди:

„Според високопоставен американски служител, президентите Обама и Путин са се разбрали за процес на „деконфликтизация“ на военните операции. Руснаците „заобикалят този процес“, заяви служителят.

Искам всички да обмислите, какво означава „деконфликтизация“ на военните операции. Онова, за което сега говорим, е контрол над въздушното пространство и може би – над бъдеща територия на сухопътни битки. Точно сега [октомври 2015 г.] над цяла Сирия имате летящи руски, американски, турски и понякога израелски самолети. [Днес – още германски, британски, френски и австралийски.] Кои са институциите, отговарящи за мерките по координацията на въздушното пространство – курсовете, коридорите и височината – както и районите за операции и зоните за нанасяне на удари? Като бивш артилерист и офицер от частите за осигуряване на оръдейната подготовка, координирането на въздушното пространство и на бойното поле не е шега работа…“

image

Разтревоженият политик и бивш военен разкрива, как преди половин година „посолството на САЩ е отклонило искането на Русия за изчистване на въздушното пространство над Северна Сирия, където според заявленията на Москва имаше намерение да извършва военни нападения срещу Ислямска държава в полза на Ассад… Искането беше направено след разгорещена дискусия между руски генерал с три звезди на пагоните и американски представители от посолството на САЩ в Багдад, твърдяха източници.

„Ако сте разположили сили в района, настояваме те да напуснат“ – заявил генералът, който използвал думата „моля“ по време на напрегнатата среща. Висш служител на Пентагона сподели, че САЩ, които също провеждаха въздушни атаки срещу Ислямска държава, но не подкрепят Ассад, не удовлетвориха искането. „Днес все още извършваме нашите нормални операции в Сирия“ – обяви служителят. – „Не искаме и не сме променили нашите операции.“

Говорителят на Държавния департамент на САЩ Джон Кърби заяви пред репортери, че руските въздушни нападения не ще променят стратегията на коалицията, предвождана от американците. „Коалицията, водена от Съединените щати, ще продължи своите въздушни мисии над Ирак и Сирия, както са планирани, и в подкрепа на нашата интернационална мисия да унизим и унищожим Ислямска държава“ – рече Кърби на репортерите, същевременно признавайки за срещата в американското посолство в Багдад.“

image

Този проблем е простичък. Сирия е независима държава. Ако Сирия потърси помощ, преотстъпи своя суверенитет и обяви, че нейното въздушно пространство не е отворено за никоя страна, без координация с нея – имайки предвид с руснаците – имаме проблем. Нещо повече, с вакуума, оставен от досадната стратегическа грешка на Обама да изтегли въоръжените сили на САЩ от Ирак, сега в Багдад имаме иранско ръководство на армията и руски военни съветници. Какво ще стане, ако иракското ръководство, което е напълно подчинено на Техеран, поиска от американците да напуснат? А след като Обама свърши „толкова добра работа“, като не подкрепи кюрдите, предположете в каква позиция се намират те сега?“

Разбирате ли, какво се опитвам да ви обясня?

image

Какво означава това? На часа ще разберете: Европейският съюз вече не е необходим на скрития свръхбогат глобален елит, който не бива включен в класациите на “Forbes. Както съм посочвал:

image

„Неотдавна Джейкъб Ротшилд се обзаложи на близо 200 милиона долара, че еврото ще падне. По време на последната ипотечна криза управителят на инвестиционния фонд на милиардера Джон Полсън заложи някъде около 20 милиарда долара срещу пазара на жилища в САЩ. А сега прави огромни залози за това, че еврото ще се срине, а цената на златото ще тръгне нагоре. А… миналото тримесечие Джордж Сорос вложи близо 130 милиона долара в злато… Полсън също вложи милиарди долари в злато.“

Само преди седмици влезе в сила споразумението от юли миналата година, с което отпаднаха значителна част от санкциите срещу т. нар. режим на аятоласите. (Какъв е в Израел, в САЩ, в Русия, Великобритания, Франция и прочие – на равините?) Обаче преди дни Техеран обяви, че занапред ще търгува с петрол, като използва или собствената си валута, или еврото.

„Източник от държавната National Iranian Oil Co (NIOC) съобщи на Reuters, че Иран ще таксува в евро договорите си за доставка на нефт, сключени наскоро с фирми, сред които френския петролно-газов гигант “Total”, испанската рафинерия “Cepsa” и с “Litasco”, търговската организация на руската “Lukoil”.“

Както достатъчно добре знаем, чрез “BP” фирмата “Lukoil” е повече Ротшилдова, отколкото руска.

Дали Иран се опълчва тъкмо срещу Ротшилдови? Не се залъгвайте. Стават неща, за които ще узнаем със закъснение. Пренареждат света. А ние се занимаваме с Бокови и Сталинки!… Те са избраници на комунистическия Интернационал, начело на който стоят банкерите, владеещи най-малко половината от световната икономика. Под тях са корпоратократорите – ръководителите на промишлено-търговските гиганти с монополни права. Стъпало по-ниско – политиците…

САЩ следват своята стратегия, обявена през есента на 2011 година. Както не веднъж съм посочвал, тогава, по време на своята първа обиколка из азиатския континент, президентът Барак Обама обяви смяната на американските външнополитически – разбирайте военни – приоритети.

image

„След десетилетие на преголяма ангажираност с войните в Ирак и Афганистан, Съединените щати обръщат своя главен интерес към процъфтяващия Азиатско-Тихоокеански регион. Като нарече тази част на света „решаваща за икономическия растеж и националната сигурност“, Барак Обама заяви: „Искам след тази визита всички да знаят, че моята администрация възнамерява да усили и заздрави нашите връзки с всяка отделна страна, но също така и с регионалните институции.“

Втренчването на Америка в Азия предизвика търкания със ставащия все по-могъщ Китай, който отстоява правата си в региона.“

Последното също е лъжа. Всичко е уговорено и съгласувано. Преди три лазарника и половина бившата държавна секретарка Хитлери Клинтън само потвърди започнатото от самата нея през 2011-а. В края на своите ангажименти начело на Държавния департамент тя остави следа, като обяви названието на новия американски проект за бъдещето – “The Pacific century” – „Тихоокеанска епоха“ или „век“, ако така желаете.

image

Вече имате подписано Транстихоокенско споразумение за сътрудничество. Отдавна се знае, че рано или късно, доларът ще престане да бъде използван като резервна валута. Както и ще престане да бъде използван като единствената парична единица за разплащания в търговията с петрол.



Това ли ви разкри триото, сбрано в студиото на свързаната с Държавна сигурност bTV? В предаването на кюстендилската комсомолка „с глава на пчела“, както я беше нарекъл бай ви Георги Петрушев, агент „Жорж“? Чии интереси бранят тримата глупаци и тяхната дашна домакиня?

image

Само тъмночервените фашисти от „Позитано“ 20 и ционистите около Емил Кало в партията уж на „Гоце“ Първанов въртят подобна пропаганда. Върнете се към декларациите на Михаил Миков, крадец от село Кула, Видинско, и на онова, което наричат „АБВ“, и ще се уверите. Тази цуцолана Капон и „Пикаещият във фонтани“ са от един отбор.

image

Страшното е, че зад тях са Белият дом, Брюксел, Москва…

Когато отворя приказка за това, обикновено срещу мен се изправя челичена стена от комунета и ченгета, временно и надлежно преобразени в яростни „евроатлантици“, каквото и да означава това. Те ме атакуват със същия патос, с който в самото начало на прехода ме обвиняваха в крайна русофобия и ме наричаха „пещерен антикомунист“. Един такъв даже ме назоваше във газетките си „оня, който не знае руски“.

Известиха ме, че друг, най-видният „русофоб“, платен от ДС, КГБ, а защо не и от ЦРУ и/или MI6, до ден днешен тиражирал в сайта си и из форумите, които пълнел с изблици на евроатлантическа отрова, гарнирана с вродена любов към Русия, че съм бил обиден на баща му, при когото – видите ли – съм стажувал?! Което, откъдето и да го подхванете – от началото, от края или по средата – все си е лъжа. От долните. Но такова е и съществото – низка, непочтена, озлобена, егоцентрична твар.

image

Истината е, че предателството на Запада датира не от онзи ден или вчера. Друг мой близък, обявеният от „Амнести Интърнешънъл“ за политически затворник № 1 на България и № 3 на Европа Янко Янков, беше първият, който ни припомни как дни след срещата на опозиционери с тогавашния държавен секретар на САЩ Джеймс Бейкър, проведена през февруари 1990 г. в София, посланикът на САЩ Сол Полански заявил по радиото, че:

„… Единствената реална опозиция на комунистите в България е господин Андрей Луканов“.“

Има ли смисъл да преповтарям дотегналата на нормалните хора биография на онзи, чието бащино име по паспорт беше Карлович? Понеже върху въпросния документ за неговата самоличност се мъдреше гербът на СССР… Третото поколение комунист вече става… „антикомунист“!

diagnosa.net/
 



Гласувай:
3



1. 1997 - За сведение на посрещачите
14.02.2016 20:06
Влакът на комунизма няма да пристигне, а влакът на капитализма отмина като причини само щети. Можем да се надяваме само на социализъм какъвто обаче трябва сами да построим
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8671524
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031