Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.02.2016 19:52 - Източника на нашите неприятности: глупост, невежество, алчност и любов към властта
Автор: budha2 Категория: Политика   
Прочетен: 933 Коментари: 0 Гласове:
2




 image


Ако търсим източника на нашите неприятности,
не бива да проверяваме хората за наркотици, а да ги подлагаме на тестове за глупост, невежество, алчност и любов към властта

     image


Не чак толкова отдавна набързо покриха историята с дипломатическите мераци на нейния племенник Витко Витков – също шумкарски отрок. Бащите им са били в гората заедно със заместник-командира на отряда Тошо Младенов, баща на дългогодишния външен министър, последния генсек на БКП Петър Младенов – първи президент (председател) на Номенклатурия.

  image


„Колко струва купуването на едно посланическо място? На този въпрос отговаря българинът Витко Витков. С над 100 000 евро той се опитал да подкупи лица, представящи се за отговорни фигури в партия ГЕРБ. Целта – да стане дипломат в Прага.

image

Историята си Витков разказва пред Би Ти Ви, като дори представя документи за преведените от него пари.

Витко не е случаен човек – той е племенник на бившия здравен министър Мими Виткова и за кратко е усетил сладостта на дипломатическия пост.

image

Историята му започнала, след като по време на своя командировка се запознал с хора, които претендирали за връзки в средите на управляващите и му предложили срещу 40 000 щатски долара отново да го направят дипломат.

image

„Сумата обаче, която поискаха от мене, първоначално беше 40 000 щатски долара, които аз трябваше да платя при положение, че казусът бъде уреден положително. Първоначално започнахме с Маргарита Багрянова Захариева, с която се запознах през лятото на 2010-а и тя каза: „Г-н Витков, аз имам изключително добри връзки с Николай Младенов, с шефа на политическия кабинет и така нататък. Можем да решим казуса положително, но трябва да платите 40 000 долара“, разказа кандидат-посланикът. След като направили пълномощно за исканите пари, Витков дал на Захариева още 1600 долара на ръка за услугата.

image

Тогава обаче офертата скочила. На Витков били поискани с 20 хил. отгоре от Иван Белберов – с него Витко се запознал чрез Маргарита Багрянова. „И той буквално ми заяви: „Витко, може да се получи нещо, може да направим нещо, да решим въпроса, но трябва да платиш вече 60 000 долара“, разказва кандидат-дипломатът…

image

На финала Витков, уморен от многобройните преговори и запознанства, решил да сезира полицията. От нея той искал да му помогне да си върне дадените пари на управляващите, а самите тях упреква в политическа корупция. След сигнала всички участници били извикани за разпит, а полицаите го уверили, че скоро целият случай ще бъде предаден на прокуратурата.“

image


Представяте ли си колко крадат комунетата в дипломатическите представителства по света, щом като мястото в не чак толкова привлекателната Прага е оценено на такива суми? Никой да не ми споменава, че са хора. Не са.

Както е крайно време да бъдат прекратени спекулациите с някакво държавно насилие преди 9 септември 1944 г. Властта е преследвала терористи и подстрекатели, които с оръжие в ръка са се борили против законната власт. При това – срещу бивши съюзници на нацистите, действали във военно време. Винаги – със законови средства.

image

Нима приказките за „ужаса“ на някакъв „бял терор“, последвал взривяването на столичната черква „Свети Крал“ през април 1925 година, в преобладаващата си част не са фантасмагории на московските слуги?

image

Такава е истинската същност на комунистите – убийци, разбойници, крадци – изобщо престъпници!

    image   http://www.freakingnews.com/pictures/71500/David-Cameron-Running-with-a-Bag-of-Money-71870.jpg     

Резултатите от новите изследвания, извършени по документи от съветските архиви, разбиват на пух и прах догматиката за „справедливата отбранителна война“, която Сталин бил принуден да води. Както и гнусната лъжа за „вероломното нападение над Съветския съюз“, предприето от Хитлер.

Подкукоросван, финансиран и материално осигуряван от Вашингтон, още от 1933 година СССР се готвел за агресия. Старите сведения бяха разсекретени и отворени, и заговориха на нов глас. Те разкриха реалните планове за нападателни бойни действия на Москва не само срещу съседите на „страна огромная“, но и над европейските народи.

image

По същия начин беше разпердушинен измамният канон за „чистите“, „непорочни“, „непознаващи алчността“ тукашни комунистически „идеалисти“. Които, видите ли, винаги са били „антифашисти“, че и „антихитлеристи“. За това пледира и другарката Бокова, Ирина Георгиевна, наследствена фашистка „антифашистка“. Добре обучена съветска комунистка от старата стоманена школа, преквалифицирана на… „антикомунистка“?!

image

Тук лъчите на истината трудно пробиват плътната многослоеста облачност на мозъчната недостатъчност. Не случайно.

image

Онова, което четете в тази медия, не е по силите на нито един съвременен учѐн. Още по-малко – на историците с дипломи от милиционерските школи. То какви историци тук въобще? И по-новите са само милиционери. Достатъчно е да се заслушате в заплетените „разсъждения“ на по-младата другарка Дарина Григорова, специалистка по руска история, „доц. д-р“ при това. До един – исторически материалисти със здрави марксистко-ленински позиции в разбирането на историята.



На тази територия всеки верен на партията и достатъчно нагъл идиот бива провъзгласяван за „доктор“ на някакви науки. Най-вече – на пералните. И го удостояват със съответния кита̀п…

image

Всички недоучили дьонмета, чиито силиконови мозъчета са обрасли с идеологеми, поднасят своята „високоакадемична“ простотия, усвоена от предшествениците им, техните преподаватели, възпитаници на същите заведения. Точно така – заведения, и то „висши“, че и „учебни“!

image

Търпението на добре обучена и тъй почти сраснала се с интернационалните власти лелка, родена и отгледана в алчно червена среда, специализирала ченгесарството в Москва и Ленинград, не издържа. Местната дебелашка, по̀казна изостаналост и невежество в средите на „учѐните“, я извади от равновесие. Затова не се сдържа и избухна:

„… Божидар Димитров е едно ченге и политик, който само се представя и се маскира като учен. И не е възможно той винаги да е навсякъде и да има последната дума.“

image

След което насочи стрелите на справедливия си гняв към Божидар-Димитровите колеги и по диплома, и по милиционерщина, другарите „историци“ Георги „Гоце“ Първанов и Красимир „Иван“ Каракачанов:

„… Академичните правила… са: да изложиш своите аргументи против, да направиш академични публикации, да се позовеш на литература, на извори, на каквото искаш, и всичко това да се публикува. Патриотизъм се възпитава, когато обществото има възможност да се запознае с всички гледни точки.

А тук става дума за някаква просташка истерия, която ще заглъхне, но щетите на България са нанесени.“

image


Съвсем вярно. И нищо чудно, че тук не възприемат истината, лъснала изпод изсъхналите и напукани пластове на дългогодишно отглежданата измама. Още повече, щом зависими, непочтени[44] и недоучили компартийни пияндета, същите Божидар-Димитровци, Андрей-Пантевци, Георги-Марковци, Иван-Илчевци, Христо Матановци, Красимир-Каракачановци, Пламен-Митевци[45] (вижте илюстрацията) и прочие текезесарски недоразумения, цялата „на̀учна“ шайка, колят и бесят в онова, което наричат „историческа на̀ука“. И все така раздават „историческа справедливост“ от последна инстанция.

Ето доказателства, които донякъде, пак не съвсем, обясняват истината за началото на Втората световна война:

www.youtube.com/watch


Не веднъж съм заявявал, че на студентите, които се готвят да станат историци, непременно трябва да бъде преподавана дисциплина, наричана от мен „историческа логика“. Тя може да осигури методологията за пълното разбиране на фактите, за тяхното правилно подреждане в цялостната мозайка така, че да се получи завършена и ясна картина на големите събития. Подобна дисциплина нито преподават, нито се намират подготвени кадри за нея.

diagnosa.net/






Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8728744
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930