Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.02.2016 18:46 - Комунистът е крадец, който не знае морала на помощта и съчувствието към страдащия/потърпевшия от неговата кражба
Автор: budha2 Категория: Политика   
Прочетен: 978 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 13.02.2016 19:01


image

През деветдесетте индипендънци фалираха. („Демокрация“-та им – малко след това.) През 2010-а англичани продадоха вестника на члена на КПСС и офицер от КГБ товарищ Александър Лебедев. На свой ред, той го прехвърли на сина си. От разпада на СССР семейство Лебедеви охолства в британската столица.

image

Фалитът на „Независимият“, както се превежда названието на вестника, беше неизбежен. След като наливали в него десетки милиони лири, отмъкнати от народите на Съветския съюз, Лебедеви обявиха банкрута. Запомнете: От комунист предприемач не става. Това е аксиома, постулат, както речете.

А първият коментар за финала на “The Independent” в „класическия“ вестникарски вид, поместен в друга подобна медия, беше следният:

„Първоначално – велик вестник, но доведен до нищото от поредица ръководства, които не забелязваха заглавието му.“

И още едно читателско мнение на Майкъл Смит, както се е представил авторът:

„За “The Independent” проблемът е, че в продължение на десетилетия те уйдисваха на любопитството на читателите си и на тяхното желанието да научават все повече, да издирват фактите за всяка една ситуация.

Сега, когато пожелаха да се придвижат наляво в политическия спектър и да възприемат тази позиция на воини за социална справедливост, подтискащ левичарски манталитет, читателската им аудитория ги отхвърли заради глупостта, която самият “The Independent” я учеше да разпознава.

Бих насърчил всеки, който прочете това, да си свали програма за блокиране на реклами, и да ударим цялата новинарска индустрия, където я боли, в нейните банкови баланси. “The Guardian”, “The Independent”, “The Telegraph”, “The Daily Mail”, всички те и останалите. Никой от тях не заслужава и пени. Ако искат нашите пари, ако желаят да изключим блокировачите на реклами, ще им се наложи да заслужат доверието ни. “The Independent” можеше да стори това, като не бързаше чак толкова в цензурирането на своя раздел с коментари.“

Нямам представа, колко души ще прочетат тези първи мнения. Още по-малко, дали някой ще се вслуша в призивите. Струва ми се, че днес всички знаят всичко. Никой не слуша другите. Нито обръща подобаващо внимание на прочетеното. Всеки се напъва да се изкаже – по-скоро – да се изкашля. Малограмотната всезнайковщина е плъзнала по цялата планета…

В едно съм убеден: У нас никой не би последвал зова за съпричастност за слагане на край на рекламирането. В битността си на телевизионен водещ бях първият, който опита да организира два-три пасивни протеста. Резултат се изчерпва с трибуквеното: Уви…

image

Западът почита Мамон, вярва в парите, а не в доброто, справедливостта, истината – сиреч в свободата. Той никога не е бил антикомунистически и антисоциалистически. Обратното.

image

Както доказа Владимир Буковски, преди столетие интернационалните комунисти се разделили на болшевики – революционни, и меншевики – еволюционисти. И едните, и другите ви поквариха и изсмукаха жизнените ви сили, „мили“ западни момчета и момичета. Останахте без живец, без мечти, без визия, според изразяа на местните полуграмотни комплексари, набавящи си самочувствие и чрез употреба на чуждици. Хоризонтът на съзнанието ви е тесен. Нямате никаква идея, ни най-малка представа накъде и с кого да вървите. Изпитвате остър дефицит на енергия. Никакви ви няма…

image

Близкоизточните варвари, чиито живот вашите елити разбъркаха с революции, бунтове, заговори, преврати, военни намеси, са пред портите на още по-нецивилизованата от тях Европа. Вие ги прогонихте от родните им места. Този път няма кой да спре тяхната многомилионна вълна. Източните гранични царе и народи останаха в историята. Посрещайте „скъпи гости“!

И падайте на колене в молба за милост пред “Royal Dutch Shell”, “BP”, “Total”, “Eni”… И това няма да помогне. Днес тази далавера се върти от новите челници, китайските “Sinopec” и “China National Petroleum Corporation”, както и завръщащата се “National Iranian Oil”! Проверете какви са дяловете на Ротшилдови в тях…

image

Продължавайте да се прегръщате с червените мерзавци, кучите синове и дъщери на милиционер-комунизЪма. Те ще ви видят сметката. И слава Богу!

„Децата трябва ли да носят вината на родителите си?“ – услужливо попита мръсната гюдерия от bTV.

„Не, разбира се“ – отговори продажната наследствена злосторница Ирина Бокова, катил в пола, и миндил на всичко отгоре. Фамилното й име произлиза от турското “bok”, както ме подсети читател. Лайнарова ще ръководи ООН? Ако сте гнусливи, може би Говнарова е по-благозвучно…

image

Какво остава за нас? Да простим и забравим? Като до края на дните си носим „синините от бича и следите от теглото“? И да завещаем на чедата си белезите, нанесени по гърбовете, но по-лошо – върху душите ни – от кръвожадните и свирепи червени тирани? Това предлагат Бокова и съпартийците й по света. Както и онези безочливи слугинчета, които заради трохите от масата на номенклатурата, за шепа леща, ги защитават. Що за стока са те, ще узнаете след малко.

Време е да покажа нищожна част, прашинка от онези беди и трагедии, които безчовечните комунистически диваци донесоха и нанесоха на българския народ.

www.youtube.com/watch

Някъде през 1999 или 2000 година чух за масовите убийства в местността Вълчешкия дол – падина между видинските села Макреш и Вълчек. Някои от местните я наричат Вълчи дол, и това е по-точно.

Четири години по-късно взех да издирвам хора от Макреш, чиито близки са били убити от комунистите в мръсните т. нар. безотчетни дни през зловещата есен на 1944-а. Натъкнах се на хора, които с половин уста споменаваха за 36 или 38 изклани. Запознаха ме с жена, чийто баща бил претрепан. Тя беше толкова изплашена, че само като разбра за какво искам да разговаряме, вдигна ръце към небето и проклинайки избяга. И как иначе?

Една късна утрин пред входната врата на макрешката общината заварих другарката Мими Виткова. Провеждаше разговори по два подвижни телефона, като сменяше слушалките. Държеше се така, сякаш беше у дома си.

image

Узнах, че селото с 18 паметници на комунистически терористи – малко градове могат да се „похвалят“ с такова „постижение“ – не само е родното й място. Нейният баща Мико е бил шумкар с псевдоним „Дамян“. Както се досещате – и един от касапите на хора през онези страшни есенни дни, когато комунистите уж взимали властта с кръв. Всъщност тя им била подарена от Съветите и техните танкове, от английските и американските финанси и бомбардировачи, и от британските военни инструктори на комунистическите терористи.

Виткова, Мими Миковна, не беше само министърка на здравеопазването в кабинета на Жан Виденов. Тя се оказа почти господарка на родното си село. И не само там, а във Видин и околността. Барабар с други видни нейни съпартийци. Освен това се занимавала – казват – със здравно застраховане и „други разрешени от закона дейности“… Говори се, че е доста богата.

image

От друга страна – тази любимка на Интернационала, е специализирала вътрешни болести в прочутия с порцелановите си изделия със синя декорация холандски град Делфт, медицинска статистика в Москва и здравна икономика в Йорк, Англия. Всичко това – преди промените, когато се заблуждавахме, че Западът е антикомунистически…

image
diagnosa.net/




Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8671153
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031