Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.02.2016 22:35 - Надеждата на всеки един от нас е да изградим нов световен ред - Р. Никсън
Автор: budha2 Категория: Политика   
Прочетен: 1312 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image

Според вас, за какво си хортуваха папата и съветският патриарх Кирил, който е агент на КГБ с псевдоним „Михайлов“, на срещата си в Хавана? Мериха си илюминатството или кой от двамата е по-голям марксист? Може пък да канонизират приживе Фидел Кастро като светец на единната религия холокостока и на нейната църква – световната революция?

Та нали по време на комунистическия режим Кирил е бил биз-бизе с Кремъл, откъдето разпространяваха атеизма по земята? Че и даваха заповеди за разрушаване на черкви, манастири, за изтреблението на свещеничеството!

Вождовете на така наречената руска православна църква не обелваха и дума срещу канските зверства на болшевишката власт. Тъкмо наопаки – валяха се из меките седалки на „Чайките“. И се надпреварваха, кой по-пръв ще се отърка у комунистическите Fьhrers. Зер Сталин и Микоян са били семинаристи и любовници при това…

image

Папата пък е йезуит, какъвто е бил и Адам Вайсхаупт, основателят на Ордена на илюминатите. Нима миналата есен Франциск не разкри истинския си лик на богоборец, заявявайки в Ню Йорк, че „Исус се е провалил на Кръста“?

Възможно е да действат по план за обединяване на юдеохристияните под девиза на холокостиката “Arbeit macht frei” – „Трудът ви прави свободни“?

image

Крушката си има опашка. Знаете кои са истинските създатели на комунизма като идеология и практика. Същите интернационални банкери променяха обществените системи, хвърляха огромни човешки маси една срещу друга, за да се избиват във въоръжени конфликти, чиито мащаби умът не е в състояние да обеме. С планините от трупове на погубени хора натрупваха планини от пари. Забравяте ли, че смятан за меродавен източник, какъвто е списание “Time” – собственост на „ирландци“, посочи:

„От седем поколения [вече девет, статията е от 1963 г.] една европейска фамилия е господства над невероятно огромна част от всичко, което може да се купи с пари… Тази стара и необикновена банкерска династия се пази от любопитното око на обществото, но картата и историята на Европа са били променяни от нейните действия, а името й е гравирано върху нея: the House of Rothschild.

Златото на Ротшилд задвижваше амбициите на министър-председатели, князе и папи. То финансираше войни и договори за репарации, променяше посоката на политиката и освобождаваше… народи…

Никое друго съвременно семейство не е било толкова важно за толкова дълго в европейския бизнес. По-новите династии, като например тези на Рокфелер и Форд, са спечелили повече милиарди. Но счетоводните книги не могат да отразят земите на семейство Ротшилд. Тяхното имущество и влияние, натрупани с поколения, безценната им сбирка от произведения на изкуството. Днес легендата е съвсем жива – и към нея е добавено още.

image

Ротшилдови нанасят удари в множество нови посоки, но зад сребърните завеси на дискретността. Вместо само да управлява компаниите си, семейство Ротшилд често предпочита да започне да влиза в обединения, като поставя свои хора в управителните тела, за да извлича максимално влияние с минимален инвестиционен риск. Ротшилдови продължават да разчитат на простряла се на длъж и шир мрежа от техни агенти, които рядко даже признават, че са наети от фамилията.“

Ако не вярвате на мен, може би ще се доверите на авторитетното „ирландско“ издание, излизащо в САЩ.

Всемогъщата фамилия се е настанила и у нас. Така е още преди подписването на Сан-Стефанския мирен договор на 3 март 1878 година. Нали тогавашният надзорник на делата на семейството в тази част на света – барон Едмон дьо Ротшилд, зорко следял за правилното сключване на споразумението, както личи от илюстрацията.

image

У нас всичко това се забелязва едва след Руско-турската война от 1877-1878 година. Чрез две от своите банки – “Banque de Paris” и “Paribas” – те се вписват сред акционерите на основаната през 1895 г. Българска търговска банка. Практически тя е била подопечна на френския клон на фамилията Ротшилд. Днес въпросните две Ротшилдови банки се наричат “Banque Nationale de Paris” и “BNP Paribas”.

С какво, или по-скоро с кого, свързвате последната финансова институция?

„Снахата на митичния по времето на соца съратник на Тодор Живков – Иван Пръмов, получава над 200 000 евро месечно възнаграждение от френската банка „Париба“.



Иван Пръмов, комунистическият садист, който в качеството си на първи секретар на Окръжния комитет на БКП в Пловдив през 1953 година заповядал на милицията да стреля срещу стачкуващите тютюноработници – 12 загинали – имаше три снахи. Иде реч не за телевизионната шефка Уляна, наименувана на Улянов-Ленин (комунягите не се кръщаваха). Нито за телевизионната говорителка Лили Ванкова. Става дума за Меглена – настояща заместник-председателка на Министерския съвет и министърка на образованието и науката.



„Първият български еврокомисар Меглена Кунева е влязла в Управителния съвет на френската БНП Париба след изричното разрешение на Европейската комисия. Това става ясно от отговор на Представителството на ЕК в България след отправено запитване до Комисията от БГНЕС, съобщават от офиса на Кунева.

image

На 14 април 2010 г. Меглена Кунева е поискала разрешението на Комисията да приеме назначение като член без изпълнителни функции на Управителния съвет на финансовата институция.

На 15 юни 2010 г. Комисията издава необходимото разрешение, става ясно още от отговора на Представителството на ЕК в България, в което се посочва, че „Меглена Кунева е спазила съответните задължения, както изисква Кодексът за поведение на комисарите“.

След изтичане на мандата й като еврокомисар, Кунева е спазила и изискванията на Европейската комисия, според които всяка година трябва да „информира Комисията за своите приходи от професионална дейност през първите три години от напускането на поста“.“

В тукашните медии срещнах обяви, че „гениалната“ снаха – този приличащ на Клара Цедкин „дялан камък“ на псевдомонархо-демокрацията, е напуснала управителното тяло на Ротшилдовата банка.

image

За мен далеч по-важен е въпросът: Кой предложи тази гулия на милиционер-комунизма на Симо Мадридски? Освен това, какви сили движат другарката, гордо закичила се с позорната фамилия Пръмова, а сетне отрекла се от нея, из труднопроходимите тилилейските гори на туземната ни далавера? Искам да кажа – в дебрите на Номенклатурия, в чиито политико-икономически лабиринти се ловят златните рибки. А изходът от лутаницата бива доверяван на малцина.

Като захванем битуването на Мегленка в единственото радио и то с допускане в пряк ефир. Дарили я направо с титлата „доктор на юридическите науки“. Кой мислите, че бил нейният „научен ръководител“? Ами одиозният и малко известен другар Траян Лялев, заедно със сина си познат в мутренските среди като адвоката на СИК!

Сетне Мегленка е внедрена в Комитета за правата на безправните социалистически труженици, учреден, за да бъде противопоставен на Дружеството за защита на човешките права на инж. Илия Минев. Да припомня, че по онова време другарката е носела фамилното име Пръмова, без да се срамува или притеснява. И е блудствала с понятия като „права“ и „свободи“ под прякото ръководство на комунистическия сатрап Константин Теллалов от село Орач, Търговищко.

Следват приключенията й из бесепарски и седесарски министерски съвети. За да стигнем до нейната битност като министър по европейските въпроси, издигната от негово нищожество Симеон Болшевишки. Остава и в кабинета на ДПС под ръководството на потомствения комунист Сергей Станишев. Който – по чия ли повеля или препоръка – я проводи за… „първа българска еврокомисарка“!

image

Но и това нито е началото, нито е толкова впечатляващо. То е въпрос на връткане и връзки. Нещата се коренят във войната, която семейство Ротшилд, без да я обявява (спомнете си „сребърната завеса на дискретността“, водело срещу отоманските султани. Те отказали на всесилните банкери, практически управници на Европа и Северна Америка, няколко неща. Първо Абдул Азис – да предаде грузинското пристанище Батуми на техния делови съдружник в големия петролен проект – руския император Александър ІІ. Наследилите го Мурад V и Абдул Хамид II, освен поради същото, и за отказания свободен достъп на еврейски имигранти в Палестина.

Ротшилдови се настанили трайно в България.

През 1895 г. русенецът Георги Губиделников основал Българската търговска банка с решаващото рамо на княз Фердинанд І. Но, както вече знаете, с инвестицията и влиянието на Ротшилдови върху монарха. Насетне Губиделников влязъл в листата на неотменно поканените на приемите и баловете, организирани от Двореца.

Обаче председател на управителния съвет на банката бил Иван Буров, по-големият брат на Атанас Буров. По-късно Губиделников и бай ви Атанас станали съдружници в застрахователното дружество „България“. Опитвам се да изясня, че слуховете за „великото банкерство“ на този Буров са силно преувеличени. Той известно време участвал в управлението на Българската търговска банка, но не е бил неин директор. Нито в другата, която брат му Иван регистрирал като семейна, носеща фамилното им име. Винаги е бил високо в ръководствата, но никога – начело.

През 1931 г. по-малкият син на Губиделников – Тодор, и Атанас Буров – „свободни зидари“ – били сред основателите на комасонската, подривна комунистическа организация „Ротари Клъб“. Социалист още от ученик, до края на дните си бай ви Атанас останал убеден русофил. Вече се знае – и московски агент. Дъщеря му – на Държавна сигурност.

image

В своите мемоари генералният секретар на ЦК на КПСС Никита Хрушчов, чиито наследници са на луксозна хранилка в САЩ, си спомня за „есента на 1941 г., когато територията на Украйна и Белорусия вече беше завзета от немците. Сталин потърси контакт с Хитлер, та на основата на отстъпването на Украйна, Белорусия и на райони от РСФСР на немците, окупирани от хитлеристите, да се договорят за прекратяване на военните действия.

Берия имаше връзка с един банкер от България, който се явяваше агент на Хитлерова Германия. По лично указание на Сталин наш човек беше изпратен в България. Беше му заповядано да намери връзка с немците, да започне преговори и да им заяви, че отстъпките от страна на Съветския съюз са такива и такива.

Но отговор от Хитлер не беше получен. Видимо, тогава Хитлер беше дотолкова уверен в своята победа, че е сметнал: дните на съществуването на Съветския съюз са преброени и затова няма смисъл да влиза в контакт и преговори, когато неговата войска вече е ето къде. Той планираше по-нататъшното развитие на настъпателните действия, превземането на Москва, смазването на Русия и унищожаването на нейната държава.“

Излишно е да убеждавам предубедените, че това е било така, но не съвсем. Хитлер не влязъл в съветската столица, защото бил спрян със заповед от Братството. По същия начин фюрерът позволил на обречените англо-френски войски, обсадени при Дюнкерк, да се измъкнат. Било е възможно войната да приключи още тогава – месеци след нейното начало. Но това е друга тема.

diagnosa.net/
 



Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8671254
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031