Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.02.2016 17:34 - Убиец ли?... Такова било времето…/Не е възможно лошо дърво да даде добри плодове
Автор: budha2 Категория: Политика   
Прочетен: 3720 Коментари: 4 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
image

Най-добре да започна настоящия епизод от тази поредица като предната част: И това доживях! Курварлъкът сред висшата алчно червена фашистка номенклатура да бъде оценяван като „интелектуално бижу“! При това курвата беше представена като мъж – „министър-госпожа“!

Без друго е известно, че у нас женските полови органи са далеч повече от представителките на уж нежния пол, който отдавна не е такъв – стреля, бори се не само на тепиха и извън него, боксира, управлява кранове, носи милиционерска и военна униформа… Изобщо – изцяло е омъжествен, болшивизиран е. Това е друга драма – педерастите са повече от мъжете… Как очаквате да се размножаваме?

На крак, о курви вий презрени, на крак робини на сластта, въздигнати, възвеличани, да живей, живей страстта!

Ала нека отдадем дяволското дяволу. Да видим и чуем как пародията на човек товарищ Танев, Тодор Александрович, за когото мълвата нашепва, че носи гена на баба унгарка с хазарско потекло, провъзгласява проституцията за „интелектуално бижу“.

www.youtube.com/watch

Аферим!

Преди 60 лета една мъжка гювендия на име Павел Писарев, врътнала се на 180 градуса от семейните си корени, издигнала лозунга: „Да се женим за дъщерите на Политбюро!“ Последваха го видни артистки – например Иванка Димитрова, Ванча Дойчева, Йорданка Кузманова, Аня Пенчева,[1] Цветана Манева,[2] шантански певачки Лили Иванова, Йорданка Христова, Богдана Карадочева, телевизионни водещи – Лилето Ванкова… Много комсомолски активистки направиха кариери, а в „демократичните“ времена и нещо повече, преминавайки през креватите на съответните номенклатури – окръжна – например Нора Ананиева и Цецко Цачев, и централна – Ангелина Матева, станала Горинова, Дража Вълчева, Станка Шопова, да речем…

image

И макар, ако перифразираме „поета-революционер“, че „курвите у нас считат за честни“, все пак нито една от изброените и останалата кохорта от номенклатурни пачаври не получи оценката „интелектуално бижу“! Имитацията на човек Тодор Танчев – продажница, отгледана в бардаците на Интернационала, стори и това. Народната милиция го е закичила със звание „професор“. Партията-майка – с „доктор“.

Направих си труда да изгледам видеозаписа от срещата на другарката Брижит Бардо от село Банкя, Софийско, иначе казано Б.Б. – премиерка-слънце на чалгарите в Номенклатурия. Предполага се, че те са „представителна извадка“ на онова, което представляват 99,99 на сто от тукашните нечовеци. Тамошните и тукашните не са и добичета. Животните са далеч над тази вечно подчинена, безмозъчна пасмина. Поне проявяват чувство за самосъхранение, могат да реагират в своя защита.



Бездуховното простолюдие, тълпата от неодушевени предмети, струпаната камара от кашони с етикети, изобразяващи хора, тоест – участниците, безкритично приеха и аплодираха щатния сътрудник на ЦК на ДКМС, другаря Константин Димитров – посланик на НРБ, другарката Б.Б., от която всяко човешко същество изпитва омерзение, представлява избрана част, „елит“.



От тук насетне ще определям всеки, дръзнал да обяви онези които напуснаха червено фашисткия режим в Позитания като „най-доброто“, „най-качественото“, „най-знаещото“, „най-можещето“ от българите, за тъпанар, идиот, червен боклук, достоен за бунището. Чух текезесари и изроди, егоисти, които са абсолютно същите като тукашните. Точно такава гнила, отвратителна, безсъвестна и безродна гмеж, чиято воня сякаш се разнася по електронен път от британската столица.

image

Тези твари са толкова долнопробна, низка, подла, ошашавена, зле образована, невъзпитана и немислеща, непочтена, алчна, безчестна, подла, мръсна, презряна, отвратителна, мизерна, срамна, робска аморфна маса от дегенерати – изроди, която не заслужава нищо друго, освен да бъде мачкана, експлоатирана, насилвана, пребивана, прегазвана, съсипвана и всичко останало. Това е сбирщина от гадни, вулгарни, гнусни, комуняги и техни наследници; от жалки, низвергнати, както от шепата останали българи, така и от свестните англичани, шотландци, ирландци, уелсци, с отблъскваща външност и безупречно позорно поведение.

Раболепни плебеи, готови да слугуват на всяко нищожество. Такива мерзки, угоднически, невежи закрепостени гадини – утайката на човешкия род, които завладяха и трайно окупираха България. Те ме принуждават почти да не излизам от дома си, за да не ги срещам. Да не мърся погледа си с антипатичните им грозни, неприветливи сурати. И да не се задушавам, дишайки един и същ въздух с тази мъртва материя, гнилоч, гъмжило от зомбита, която в някакво вуду опиянение се щура, мърсейки улиците на древния ми роден град.

Някакъв архитъпанар с „българското име“ Виктор определи себе си и своето свинско поколение като „бъдещето на България и на Европа“. Слава Богу, че безумството му не позволява да проумее: бъдещето на България и Европа са други младежи, от различни региони, които са по-образовани от туземните ни илитератчета – прасетата на милиционер-комунистите. Те са по-смели, по-дръзки, по-вярващи, макар по различен начин.

Младите хора извън ретроградния, вече изоставащ юдейски свят са далеч по-цивилизовани. За разлика от недодяланите юдеизирани местни и европейско-американски животни, които комунистическата идеология и социалистическата практика превърна във вещи, бъдещите европейци не продават майките и бащите си, спазват традициите, държат на Бога и на позитивното национално, не се отдават на разврат. Не въздигат в „човешко право“ хомосексуализмът и останалите многобройни извращения, характерни за упадъка на всяка държава. Не проявяват особена склонност към ексхибиционизъм и воайорство. Показват наличие на съвест и чувство за взаимопомощ.

image


С какво се изчерпват моделът на живот на повечето ни съвременници? Със смърт по пътищата и порно в преносимите телефони? Отчуждението, изолацията, самотата, неизбежно довеждат до невъзможност за общуване с другите и особено с различния пол. Пряка последица е твърде осезаемото нарастване на онези, които минават под дъгата – на обратните, извратеняците, дегенератите. (Можете да ми лепите каквито етикети пожелаете.) Това е част от модерната „криворазбрана цивилизация“. Другари „разкрепостени“, „свободомислещи“; товарищи соросоиди – на практика роби на талмудистите – защо не поработите над това, педерастите и лесбийките да допринасят за биологичното си възпроизводство? Ала без осиновяване в стил Елтън Джон.

Увеличаването на изнасилванията, но и повсеместното нарастване на агресията са пряка последица от отчуждението и електронното (компютърно-телефонното) уединение.

Продължавайте да обзавеждате три-четиригодишните си рожби с компютри. Или задоволявате собствените си неосъществени детски мечти, или се стремите да имплантирате вашите несбъднатите амбиции в наследниците си.

image

Не е от днес. В най-ранното ми детство родителите на мой съсед, връстник, а сетне за десетина години и най-добър приятел, не го пускаха на улицата или на двора, за да играе с нас, останалите деца. Пазеха го, да не би да го увредим или заразим – все едно бяхме прокажени. На четиригодишна възраст започна да учи пиано. Учителите ходеха у тях. Пет-шестгодишен се катереше като маймунче по гардеробите, върху които семейството държеше куфарите си. Живееха на партера и ние не с детска радост, а с тъга наблюдвахме как дири убежище сред кутиите за пренасяне на багаж. Така го и нарекохме – „Маймунката Пинго“. Като поотраснахме, остана само „Пинго“.

Когато вече бяхме в трети-четвърти клас, най-сетне техните пуснаха Пинго сред нас. Не знаеше какво да прави. Държеше се като смахнат или по-скоро – като див. Сякаш току-що хванат от гората. Разбира се, това бързо премина. За да стигне до там, че на 12-13-годишна възраст взе да се опълчва срещу майка си и баща си. (Таткото, син на писател и актриса с швейцарско потекло, беше един от най-ерудираните хора, които съм срещал.)

image

Животът и обстоятелствата ни разделиха. От други научавах клюки за неговия „възход и падение“. Беше станал композитор на чалга и музикант. Съчиняваше песньовки за най-популярната чалгарка и обикаляше СССР и останалия соцсвят с нея и нейните „макове“. Говореше се, че се е пропил. Започнал да се боцка. Пропиля изключителния си талант, който, и без друго, тук едва ли би могъл да бъде оценен и реализиран.

Сега чувам, че се мотае между арабските шейхства, където печели с моноизяви из луксозните питейни заведения, които Коранът уж забранява, и Чалгария. От време навреме, твърде рядко, го виждам по телевизията. Дано е добре. Но няма вид на такъв. По-скоро прилича на детето-маймунка, което се криеше сред куфарите върху двата гардероба в семейната спалня…

Това бъдеще ли желаете за децата си?

Животът с курва – даже да е най-добрата
курва на света – не е легло, покрито с рози[3]

Да се върнем към лондонската авантюра на банкянската пожарникар-премиерка, тази гордост на селенията. За да бъда честен, в британската столица все пак се е намерил някакъв, който е събрал всичката си заешка храброст, за да се включи по малко по-различен начин в уйдурмата. „Актьорчето“ отправи въпрос, който само изглежда неудобен. По-скоро – да зададе отговор. Тъй като измъкването от такова питане е най-лесно – „не е вярно“. Можеше и… „лъжете“, и пр.

Въпросът нямаше нищо общо с основното, важното, темата на темите – със Системата, с онази престъпна подредба, която е ядрото на масовото обезчовечаване на чалгарците не само в Номенклатурия. С нейната промяна, задължително напълно изключваща представителите й – алчно червената фашистка номенклатура от комунисти, безенесари, щатни дейци на комсомола, профсъюзите, офицери и старшини от Държавна сигурност, милицията, армията, униформените мъчители от трудова повинност…

image

Изправянето пред справедлив трибунал с право на защита на най-големите престъпници. Конфискуване на цялото имущество – движимо и недвижимо, в това число авоари – парични, във вид на всякакви ценни книжа и т.н., включително и наследеното, от представителите на номенклатурата – до крак и без изключение. Тази огромна собственост трябва да постави основата на бъдещ пенсионен фонд, който да осигурява и малцината, ощетени и неспособни да се справят – различните видове инвалиди. Крупна корпорация, действаща в името, в полза на остатъчните хора – българите. Тя би била в състояние да осигурява работа на стотици хиляди, както е било, докато е съществувала България във вид на царство.

image

Значителна част от напусналите страната Позитания са откровени уроди. Те явно пренасят навсякъде по света своята безлична простота и простотия с хималайски размери. Изключенията потвърждават общовалидното правило. Най-добре малцината посетители със свяст да видят и чуят, ако вече не са го сторили:

www.youtube.com/watch

Все още е възможно на Запад да се битува десетократно по-заможно в сравнение с Чалгария. Но това изобщо не означава, че който се е уредил да мие кенефи, да бърше насраните задници на старците или на разглезените дечица; да бъде джебчия, просяк, келнер, крупие, продавач, каналджия, водопроводчик, шофьор, зидар, изкопчия; даже проектант, доктор или зъболекар, обслужващи презиращи ги пациенти, е кой знае колко по-умен от масовия местен идиот.

Идиотът си е идиот, където и да е. Избягалият е по-голям егоист. Вари го, печи го, продуктът на милиционер-социализЪма си е такъв навсякъде – тъп, неподлежащ на еволюция, безкултурен, обречен.

image


Идиотите, преселилите се далеч от тук и останалите в номенклатурия, са едни и същи чалгарци – примитивни, прости, ретроградни същества. Те не са в състояние да осмислят обективната реалност. Болезнената им изостаналост засилва до краен предел техния егоцентризъм. Такива твари не могат да се обединяват в общности. Мотивирани от дребни, евтини цели, те лесно се предават и биват асимилирани.

Затова от сърце, съвсем искрено, се присъединявам към политическия затворник на мръсния комунистически режим Петър Гогов: Дано Господ ми даде дни, та с удовлетворение да гледам как сатаната прибира тези нищожества в геената. Да горят във вечен огън. Да се варят в казана с екскременти, който Луцифер – еврейският бог, подклажда. Да бъде!

Амин!

Впрочем, нито един от гостите на телевизионното предаване „Диагноза с Георги Ифандиев“ нито веднъж не отрони добра дума за тази сган, която поради всеобщото затъпяване наричат гръмко „български народ“.

Твърдо съм за инкриминирането на универсалното оправдание с времето. Как така? Пръв го използва Добри Джуров, който вместо да довърши дните си в каторга, пое към геената от легло във VIP-стая на недокоснатата Правителствена болница. А неговата дъщеря – освен всички облаги, привилегии, кариера – нейна, на съпруга й и на техните деца дегенерати, е доказана агентка на Държавна сигурност – все така се ползва с уважение и май още преподава на студенти?!

image

Сетне и Тато се оправда: „Такова беше времето“.

Дойде ред на Бокова, Ирина Георгиевна, да извинява баща си – окървавен садист и безжалостен убиец. Да го оневинява с… времето, епохата. Като обиди всички българи – повтарям: българи, човешки същества, а не комунистите и комуноидите – че, видите ли, Георги Боков бил… „антифашист“?! А той беше идеолог и високопоставен деец на фашизма в неговия червен вариант, и на пропагандирането му.

Тукашната алена и алчна разновидност под властта на БКП и БЗНС беше многократно по-ужасна от оригинала – оцветения в кафяво италиански фашизъм. И от неговия епигон – еврейския на циониста Владимир „Зеев“ Жаботински.

Самият Мусолини определил Жаботински като „еврейски фашист“. През трийсетте години на миналия век първият министър-председател на Израел Давид бен Гурион нарекъл този фашага – всъщност масона Волф Евнович Жаботински – „Владимир Хитлер“.

image

В края на януари безсрамницата Ирина Бокова, тежко обременена съветска любимка на „демократичния“ Запад, си послужи със същия аргумент, за да оправдае баща си – убиец. Такова било времето…

Ето свидетелствата:

www.youtube.com/watch

„МилионНи хора“ – рече Тато, и то два пъти! А признанието за „копчето от Москва“?

Другари комунисти, вие сте били ратаи на чужда държава, която, заедно с еврейството, разпространило се по земята пак от нея, винаги е била наш първостепенен враг. Самозваните „руснаци“, отрекли се от българските си корени, и ограбили историята ни. Съвсем буквално. От ХVІ век руски шпиони, предрешени като странстващи монаси, обирали нашите манастири и отнасяли отвъд Дунава ръкописи, преписи, исторически и богослужебни книги, църковни съдове – утвар, скъпоценности…

image

„Децата трябва ли да носят вината на родителите си?“ – пита пачаврата от bTV, опозоряваща арменците. Отварям скоба: От личен опит мога да заявя, че тукашните са неблагодарна и тежко увредена с комунизъм отломка на народ, пръснат по целия свят. Но най-близък с Русия, Турция и еврейството, което е извършило геноцида над тях. Туземните ни арменци страдат от стокхолмския синдром. И така:

„Не, разбира се“ – отговоря престъпницата, обременена от родителите си, но и с не по-малко нейни собствени тежки криминални деяния срещу българите и страната ни.

Господ е разпоредил:

„Добро дърво не може да роди лоши плодове, нито е възможно лошо дърво да даде добри плодове. Всяко дърво, което не ражда добри плодове, ще бъде отсечено и хвърлено в огъня.“

Така следва да постъпват християните. Тук няма такива. Всички са следовници на юдейския фарисей, християноубиеца Шаул – Павел, че и „свети апостол“ при това!

image

Но да приемем, че след седемдесет и кусур години комунистически терор и преследване на вярващите, нищо читаво, свързано с истинското християнство, не е останало по тези земи. Даже поповете, начело с т. нар. висш клир, „изгряха“ с досиетата си на агенти на зловещите репресивни тайни служби на атеистичния тоталитарен режим. Някои от тях лъснаха и като предани членове на атеистичната БКП.

Всеки комунист, който е имал власт, командвал е военна част, комсомолска експедиция или група пионери, е просмукан със садизъм до мозъка на костите си

Обаче съществува правилото за еднаквия аршин, с който да мерим.

От 9 септември 1944 година насетне, чак до ден днешен, наследниците на жертвите на комунистическия терор бяха определяни като „деца на врагове на народа“. Изпитал съм го на гърба си, но няма да ви занимавам с житието на собственото ми семейство. Около мен има достатъчно примери на измъчвани и ограбени хора, чиито съдби са съсипани, заради някаква „вина на техните родители“.

Стойте, спрете. Мой много близък, от заможно софийско семейство, е роден извън София, защото майка му и баща му били изселени поради някакви „грехове“ на дядо му, впрочем – ляв земеделец, сътрудничил на другарите. Познавам толкова много хора, родени между 1930 и 1949 година, на които не беше позволено да учат висше образование. Не малко от тях биваха изключвани и от гимназиите! Все заради делата на предците им. С чисто сърце и отворена душа твърдя: Никой от родителите на тези чудесни мои приятели и съмахленци не беше сторил нищо незаконно и зло никому.

image

Да припомня христоматийния пример със земеделския деец, героя от войните и за кратко министър-председател Иван Багрянов, действал за излизането на България от Оста. Той е бил осъден на смърт от анти-Народния съд и разстрелян през нощта на 1 срещу 2 февруари 1945 година, заедно с останалия политически елит на Царството. Гробовете на тези хора, включително и на Багрянов, не са известни.

Нека за пореден път представя свидетелството на кинорежисьора Атанас Киряков, който на всичко отгоре е тяхно момче. В официалната му биография четем:

„Завършва през 1963 г. кинорежисура в ИДЕК в Париж.“

image

Факт, издаващ, че Киряков произлиза и/или принадлежи на алчно червената фашистка номенклатура. Да го оставим да чисти съвестта си с поредица от филми, разкриващи част от зверствата на комунистите. Преди време, в интервю, той разказа следното:

image


„Във втората част на филма за Багрянов показах разговори с децата на избитите представители на някогашната интелигенция – ами те бяха полуграмотни и смачкани хора. Синът на Багрянов е бил на 7 години, когато убиват баща му. Единственото, което са му позволявали, е да опложда крави и през цялото време са го подозирали, че може да направи саботаж. И как искате да има интелигенция? Всъщност създаден бе един нов тип интелигенция, по новата система, в щастието на която едни бяха повярвали, а други бяха накарани да повярват. И макар голяма част от тези хора да бяха разочаровани, те вече бяха влезли в капана. Така започна създаването на една продажна класа – новата интелигенция.“

image

Тази псевдо интелигенция стигна до там, че разви изродщините на бащите си в обратен ред. И сега наблюдаваме как се налага на бащи – от техните, да отговарят за постъпките на децата си! Справка – конфликта между семейството на Недялко Йорданов – до 10 ноември 1989 година комунистически гаулайтер на културата в Югоизтока, и Станислав „Славчо“ Трифонов – издънка безподобна на долнопробна текезесарска комунистическа фамилия. По-специално – шубелийските словесни схватки между Славчо „Мултака“ и Недялко Недялков Йорданов – ако не друго – крадец на интелектуални продукти.

image

Кои извършваха масовите убийства без съд и присъда? Кои инсталираха съставите на т. нар. Народен съд, който водеше дела по изфабрикувани, скалъпени от партията-майка и нейната милиция, обвинения? Това са били процеси, за които някои свикнаха да се изразяват с евфемизма „монтирани“. Не, драги мои, те са били изцяло съчинени, измислени. А Народният съд често е издавал присъди срещу вече избити хора. И всичко това – под благосклонните погледи на Съюзната контролна комисия.

Пред очите на американските и британските представители, командвани от съветския генерал Бирюзов, в Народната милиция бил извършен „хуманен“ акт. Обикновено разказът за него кара косите на нормалните хора да настръхват от ужас.

След като се завръща от имиграция, чрез която избягва справедливо наложената му смъртна присъда за противодържавна и шпионска дейност, земеделският водач д-р Георги Михов Димитров – Гемето, баща на другарката Анастасия Димитрова-Мозер. През петдесетте години, из столичните кафенета тя се подвизавала като „опозиционерката“ „Сиси“. Но милицията не само не я притеснявала. Накрая – подобно на Алекс Алексиев, сина на жертвата на Георги Боков, художника, писателя и издателя Райко Алексиев, народната власт я пуснала да се присъедини към родителите си, кукуващи на правителствена издръжка в САЩ.

image

Та след лъчезарното му посрещане от укриването в имиграция, през 1945 година Гемето се сблъскал с „лоялността“ и „милосърдието“ на своите съюзници комунистите. И то така, че започнало да пари под петите му. По това време в правителството имало негови съпартийци, земеделци. Начело с Никола Петков, те участвали в чистките на почтени българи, в „негласната ликвидация“, на нашия естествено изградил се елит, за което много пъти съм отварял дума.

Рамо до рамо с тях и предвождащите ги комуняги, към клането на българите се присъединили социалдемократите и даже някои радикалдемократи – все отечественофронтовци. Затова не изпитвам милост към тях и потомците им. Да, съществува разлика в размера на тяхната вина. Но не мога да се съглася, че са я изкупили, когато коминтерновците се разправили и с тях, присъдружните си послушници. Болшевиките, пръкнали са на тази земя, репресирали репресиращите. Та нали подписът на Никола Петков се мъдри и под Наредбата-закон за Народния съд, и под Наредбата-закон за трудововъзпитателните общежития – концентрационните лагери на смъртта, приета на 20 декември 1944 г., обнародвана в „Държавен вестник“, брой 15, от 20 януари 1945 г.!

Когато през 1945 година около Гемето станало съвсем напечено, той подирил спасение чрез посолствата на страните, в чиято полза и заради чиито пари вършел шпионската си дейност против законната власт. Подривал установения държавен ред в дотогава процъфтяващото Царство България. Една страна, която била оценена така:

„Тук няма едри земевладелци, нито индустриална или търговска висша класа, която бе настоявала за особена позиция, сравнявайки се с останалия народ. Тук няма никакви езикови спорове, нито политически борби,… тук има здрава солидарност и абсолютно позитивно чувство за равенство… Нищо друго не можете да направите, освен да отдадете почит на тези хора, които са постигнали толкова много за един толкова кратък период от време…“

image

Гемето подирил убежище в легациите на Великобритания и САЩ в София. Преди успешния си опит за бягство той за кратко намерил подслон – нищо повече, у своята бивша секретарка Мара Рачева. Двадесет и тригодишното момиче вече работело като техническа помощничка на министъра без портфейл, съучастника в сатрапиите на комунистите, Никола Петков. Тя и началникът й изпитали върху гърба си издевателствата и чудовищната жестокост на червените фашисти.

Георги М. Димитров останал буквално минути при девойката. Тя само го придружила до негов приятел-чужденец. Което се оказало достатъчно на 24 май 1945 г., по заповед на комуниста Антон Югов – министър на вътрешните работи, Мара Рачева да бъде арестувана заедно със семейството на Гемето.

С академична прецизност покойният американски професор Чарлз Мозер, зет на Гемето, съпруг на „Сиси“ Димитрова-Мозер, е описал случилото се с нещастното и напълно невинно момиче. То „умира на 28 май след зверски изтезания. Официалната версия за смъртта й е, че се е самоубила, скачайки от четвъртия етаж на дирекцията на милицията в София, но за българските условия от онова време подобно обяснение е равносилно на признание, че затворникът е починал по време на изтезания.

На 30 май в разговор с министър-председателя [Кимон] Георгиев Барнс протестира срещу това зверство. Георгиев отговаря само, че „вътрешното министерство съжалява, че е починала точно преди да разкрие интересна информация“. По-късно полковник С. У. Бейли – човекът, който прекарва Димитров през съветския кордон до вилата на Барнс – докладва във Форин офис за раните върху тялото на момичето:

image

„Лекарят, който при отварянето на ковчега се грижеше за майката на момичето, ме осведоми, че освен раните от огнестрелно и хладно оръжие са установени следните наранявания – които трудно могат да бъдат обяснени с падане дори от четвъртия етаж.

Ноктите на краката са изтръгнати до един.

Три пръста от лявата ръка са отсечени при втората става.

Двете уши са отрязани.

Отрязана е дясната гърда.

Езикът е изтръгнат и всички зъби са извадени.

От една страна на талията е съдрана ивица кожа, широка около два инча.

Искането за изготвянето на протокол, констатиращ тези факти, разбира се, е било отхвърлено.“

На 30 май Барнс изпраща във Вашингтон своя информация за състоянието на тялото на Мара Рачева след смъртта й, която в общи линии съвпада с тази на полковник Бейли. Чуждестранните наблюдатели стигат до заключението, че тя е починала по време на изтезания в дълбините на дирекцията на милицията.“

Как ви се струва? Това дело на човешки същества ли е било? Начело на вътрешното министерство, което вместо да се покае (комунист и съвест?!), „съжалявало, че [девойката] е починала точно преди да разкрие интересна информация“, стоял полуграмотният садист Антон Югов. Лично той издал заповедта за ареста и изтезанията на напълно невинното българско – повтарям: българско, момиче.

image

Ето кои са вършили тези кървави свирепости? Ятак и приятел на изверга Антон Югов бил Аврам Кало – бащата на моя съученик Емил. Не без личното съдействие на въпросния садист той направил „подходяща“ кариера.[18] Понастоящем Емил Кало е депутат от агент-Гоцевата партийка „АБВ“, перце от БКП. Ненаказаната шепа престъпници, които е подслонила, най-ултимативно настоява Ирина Бокова – щерка на жесток убиец, да застане начело на ООН!

Личи приемственост, не мислите ли? Само да им паднем…

diagnosa.net/

image

Всеки комунист е активен или латентен хомосексуалист.




Гласувай:
4



1. 1997 - Още една лопата върху гюбрето
13.02.2016 18:16
долнопробният чалгаджийски стил на текста е в синхрон с цялата ни чалгаджийска култура
цитирай
2. germantiger - ...
13.02.2016 18:19
Изключителен постинг!

Обем, конкретика, проблеми, дори изображения!

Прочетох финала за Мара Рачева и на прима виста разгледах автентичните снимки и колажите.

Архивирам го и ще го чета по-късно - много работа си свършил!

ПОПУЛЯРИЗИРАЙ МАКСИМАЛНО НАПРАВЕНОТО ОТ ТЕБ
цитирай
3. germantiger - ...
13.02.2016 18:28
Линкнах постинга ти на над 10 мои познати във вибокс7.ком и три групи там, макар и не особено активни.

За престъпленията на червените мърши трябва да се знае!
цитирай
4. schumpov - „ Такова е било времето", ще е ...
13.02.2016 21:48
„ Такова е било времето", ще е добре повече комунисти да прочетат Вашите постинги, за да разберат ТОЧНО КАКВО Е БИЛО ВРЕМЕТО .
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8686534
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031