Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.02.2016 09:37 - Йудо-комунистическите убийци искаха награда. И каква да е тя? „Отменяне на партийното наказание“!
Автор: budha2 Категория: Политика   
Прочетен: 1432 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 14.02.2016 09:39

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Целта на комунизма е да властва, а не да спасява; на неговото знаме е изписан лозунгът на властта, а не на помощта[ Карел Чапек – чешки и чехословашки писател. (Карел Чапек – чешки и чехословашки писател. (“Why I am not a Communist?” by Karel Čapek, translated and provided by Martin Pokorny, “Přнtomnost”, № 4, December 2, вече цит. съч.)]

Както и покъртителните документални разкази за потресаващата катастрофа на българския холокост след кървавия 9 септември 1944 година. Следват инквизициите в милицията и следствието. Също – и монтираните съдебни процеси, затворите и лагерите на смъртта.

www.youtube.com/watch

Такова било „великото дело на партията“, за което Мирчо Спасов се биел в гърдите, че бил готов на всичко. Зад гърба му останали няколко хиляди избити затворници в концлагерите на смъртта на комунистическия режим. На съвестта му – нищо. Просто нямал такава. Даже не знаел какво означава това.

Както са се убедили онези от вас, които притежават ум и са запазили някакви добродетели, подобни качества нямаха никакво значение за другарите. За Мирчо Спасов и Тодор Живков човешкият живот извън семействата им нямаше никаква цена. Беше нещо нищожно. Така бе и за останалите „висши“ в Номенклатурия. Така е и сега.

image

С гьонсуратлъка на всяко нечовешко същество – комунист – във връзка с „предстоящото величествено честване на двадесетгодишнината от социалистическата революция у нас“ убиецът иска награда. И каква е тя? „Отменяне на партийното наказание“!

Не си ли задавате въпроса: Защо? Какво толкова?

Отговорът се намира в Талмуда и синагогата. Партиец беше професия. Безпартиен – участ, нещо като обреченост. Ала високопоставен партиец, номенклатурчик, означаваше материално изобилие и недостижимост от законите в рамките на възможното. Според схващанията на действащия генерален секретар на Партията.

Същото е и при евреите. Който е в синагогата, папка обилно. Прогонването от там е равносилно на забрава и бавна смърт. Синагогата е сатанинско сборище – храм на Мамон.

Ние, „обикновените хора“, които не бяхме в списъците на Партията – сиреч сред номенклатурата – можехме да умрем по всяко време, без това да впечатли някого. За потомците на обявените от властта за „бивши хора“ смъртта на техните предци даже означаваше облекчение, надежда за шанс. Но не непременно реализация.

image

Хей, обикновени хора, събудете се! Приспаха ви, но тази дрямка е кървава и убийствена. Води към небитието, но в недоимък и страдания.

Колко „благочестиви“ и „милосърдни“ бяха и са комунистите? Да чуем свидетелството на моя адаш Георги Константинов, издържал десетилетие в концлагера Белене и в Старозагорския затвор. Прибрали го едва 19-годишен. Защото със съмишленици – анархокомунисти – с малко експлозив гътнали бюст-паметника на Сталин, който се е намирал на гърба на Паметника на съветската армия. Баща му също претърпял „поправителните мерки“ на другарите…

Разговорът е в телевизионното предаване „Диагноза с Георги Ифандиев“ на вече несъществуващата пловдивска телевизия „Евроком – България“. Той беше проведен в пряк ефир на 11 април 2008 година – в рамките на официално обявения Ден на политзатворника и концлагериста.

www.youtube.com/watch

Пак питам: Как смятате, дали човешки същества са вършили всичко това, за чието окачествяване нито една дума не е достатъчно силна? Ако ваши близки са изгорели в този адски пожар, разпален и поддържан цели 45 години от комунистическата сган, щяхте ли да простите и забравите?

Как мислите, какви чувства изпитват жертвите, които по някакъв едва ли не свръхестествен начин са оцелели в преизподнята, организирана на българска територия от комунистите – лакеите на Интернационала и на Съветска Хазария? Особено онези, които не са се пречупили и не са продали душите си?

image

Даже доста от агентите са кандисали да станат такива, защото духът и телата им не са издържали на инквизициите. Те също са жертви, макар и покрити с не малко позор. В такъв случай какво остава с осъждането на истинските виновници?

Да уточня: Офицерите от Държавна сигурност и Народната милиция в повечето случаи са били оръдия – изпълнители. Някои – доста изобретателни в своя никога неутолим садизъм. Сборниците с разкази на политически затворници са съхранили за малцината с памет не само свидетелства за познатите изверги Мирчо Спасов, Лев Главинчев, Изидор „Бачи“ Зеев, Газдов, Горанов, Гогов, Ръжгева…

Изумителен демон, чудовище, звяр, сатана в човешки образ е бил например Менахем Леон Папо, по-известен като Мико Папо. Той бил комендант на концлагера „Росица“. Неговата дъщеря – комунистката Леа Коен, агентка на Държавна сигурност, беше провъзгласена за… „видна демократка“?! Властта, която семейно и усърдно е обслужвала, я издигна като посланичка на… „некомунистическа“ България.

image

Кой я оставя да съди из медиите и в разни ционистки организации по света? Как така Валери Петров, дребничкият на ръст, нищожен по дух, лишен от душа, но титан по омраза и жестокост Вениамин Меворах, все още бива тачен не просто като автор, въпреки бездарието си и съсипиите, които нанесе в литературата. Ценят го като… човек, моля ви се! Същият мерзавец и злодей, който два месеца след 9 септември 1944 година издигнал лозунга:

image


„Смърт! Смърт! Смърт!“[ Валери Петров – „Народен съд“, Хорова агитка, нарисува Марко Бехар, Младежка библиотека № 5, Издателство на Българската работническа партия (комунисти), София, 1944 г., стр. 41-42. Книгата е в библиотеката на автора.]

Такава била неговата „хуманна присъда“ за подсъдимите в още незапочналия антинароден съд! После лично се включил като съдебен заседател в неговите състави. Колко ли невинни, свестни българи е окачил на въжето? Та той беше архипрестъпник, „мили хора“!

Но и тези злодеи не бяха най-виновните. Те изпълняваха заповедите, решенията на Българската комунистическа партия. Всъщност мафия, престъпна организация, с небивал терор подчинила на своята воля всяко човешко същество у нас. Но не в името на общо благо, а на своите безумни, егоистични и ненаситни стремления. Могъща и разклонена гангстерска структура, подчинена на враговете на българщината, която превърна един чудесен народ в стадо от безчувствени, равнодушни и пасивни добичета.

Днес, както и преди седемдесет лета ни ръководи Политбюро на ЦК на БКП. Това обединение на мафиотските кръстници хитро, лицемерно, перфидно скри гнусната си мутра зад лукаво и ехидно „демократично“ домино.

Как всичко това става възможно? То процъфтява благодарение на вашето неразбиране, незаинтересуваност, примирение, безразличие и апатия. Тази е и причината за настоящето дередже на всички ни. Все повече зачестяват лозунгите от сорта: Да не се говори за антикомунизъм! Престанете да обвинявате комунизма и комунистите! Стига с това противопоставяне! Да се обединим?…

С кого? Овцата да седне редом до вълците? За да я погълнат, без да може и да изблее? Жертвите и техните наследници да се прегърнат с палачите и техните дечица, родени с лъжички от алчно червено злато в ненаситните си усти? С доносниците, пропагандистите, лакеите и клеветниците, които безнаказано тържествуват из цялата ни мила Татковина? И продължават необезпокоявани да безчинстват и вилнеят връз главите ни.

Хайде де! Да се разберем. Не ме интересува дали ви харесва или не. Истината – върховната Божия правда е, че комунистът е човешко същество, предпочело да престане да бъде такова. Насетне то ражда лоши плодове. Няма как да бъдете искрени и верни последователи на Христос, ако не се отречете от комунистите – злото, даже да са ви най-близки.

Той, Бог го е постановил.

Щом аз мога, всеки може. Плодът, изтъркулил се от дънера на лошото дърво, има шанс съзнателно да започне да се променя. Най-малко – за четири поколения. Но дотогава, докато трае катарзисът, не да бъде отпред, да морализаторства, даже да води. На такива „водачи слепи“ – Господ има предвид духовната, нравствената слепота – им се удава да ви отведат единствено до ръба на скалата, надвесена над морето, за да се удавите.

Така, съгласно Божия завет, ако имаше истински демократични промени, съветската злодейка Бокова, барабар с нейните мъжлета, отроците и брат й, щяха да бачкат в каторга. Това, че я приемате, говори зле, твърде зле, невероятно зле, изключително зле, за всички вас, които допускате подобна вопиуща несправедливост. Намират се псевдодесни, които даже бранят гангстерката.

www.youtube.com/watch


image

Истинското безумие е, че тези четири комунистически парцала – включвам и водещата, комсомолска активистка от Кюстендилско – още мърсят грешната земя.

Да ни дава уроци по нравственост прокажената болшевишка държанката мадам В.? Предпочитаната фльорца от вертепа с червените фенери на „Позитано“ 20 през геронтофилския период на Ахмед Демир – Меди Доганов! „Моралният стожер на обществото“, за каквато се представяш“ – гавреше се с другарката „Соколът“ от село Пчеларово, Толбухинско.

image

„Доколкото знам, само преди месец беше подновила офертата си да ни бъдеш таен P.R.“ – разясни „великият мислител“, познат под имена много: „Ангелов“, „Сергей“, „Сава“, Меди и даже Ахмед. – „Колегите ми бяха наясно, че и понятие си нямаш от P.R. стратегии, а с този акт искаш само респектиращо възнаграждение за „добрия тон“, който ще имаш в писанията си за нас.

Знам, че не си изключение в това отношение. Но не мога да проумея, кой ти внуши, че можеш да бъдеш моралния рупор на обществото?

Браво, Мадам В. Много е яко, нали? В случая деликатният въпрос е: от колко места ти плащат за подобни „поръчки“? Или, може би, самосиндикално задаваш неприятната ситуация и притискаш само жертвата? Разбира се, срещу цената за „омекотяване на удара“.

Не знаеш, че това е подсъдно, нали? А за морал, да не говорим…

Когато вчера прочетох сакралните ти заклинания по мой адрес, ми стана забавно, естествено, и интересно. Ако съм в подходящо разположение на духа, бих могъл да ти направя шокиращ психоаналитичен портрет само въз основа на този текст.

И той няма да има нищо общо с твоите миш-маш излияния, които са безпринципна смесица от разнородни понятия, които само внушават непоносимост, ненавист, омраза и дори агресивност.

image

А знаеш ли, че и това също е подсъдно. За морал – да не говорим…

В този текст цялата ти същност е концентрирана в началото на въвеждащото ти изречение: „този път няма“…

Нещо повече. Тези „символни ядра“ се превърнаха в организиращи принципи и „скрити параметри“ на измъчената ти аналитичност и на престорената ти морална позиция. И технологията на правене на собствената ти история е една и съща.

image


Защо, Мадам В., този път няма? Защото не ти плащаме, нали? От къде идваш и накъде си се запътила, Мадам В? Кой те е упълномощил да се правиш на морален съдник на (и в) обществото?…

Именно тук е подмяната, Мадам В, и върху тази виртуална реалност с внушени правдоподобни асоциации (свързването на един обект с друг, които нямат нищо общо), започваш да изграждаш политически, икономически, правни и морални тези…

image

Така е, Мадам В… Явно е, че от време на време изпитваш чувство на вина. Ти си знаеш. Но сигурно не съзнаваш, че комплексът за виновност продуцира агресивност.

Да. От гледна точка на цялостния ти статус, това е нормално. Дерзай! Знам, че имаш слабост към властимащите.

Но запомни: Накрая всеки трябва да си плати сметката.“

Посредством телевизионните екрани допускате „Мадам В.“ в домовете си? Понасяте нейните съвършено несъстоятелни политически анализи, недостойни и за третокласник? Издържате моралните проповеди на една шаврантия? Приемате тя да се явява в ролята на „моралния рупор и моралния на обществото“?

Хайде де. Шегувате се, нали?

image

Каква ли сума е измъкнала от касата на ЮНЕСКО?…

Друг комунистически коляч, роднина на популярна фигура, се оказа дядото на Канна Рачева – журналистка с „пленителна“ външност, „украсяваща“ bTV.

image

Доста по-късно Жоро Жеков подготви предаване за Макреш и неговите комунистически убийци. В името на компартийната идеологическа чистота СКАТ свали рубриката му и заснетото видя разпространение само в интернет. Но и двамата не знаехме колко гигантски са размерите на престъпленията! Поне аз я узнах от филма на моя добър познат, сценариста и режисьора Стойчо Шишков: От цялата страна докарвали хора за ликвидация без съд и присъда! Общо – повече от 800 души!

Такова е било времето ли?…

image

Но грозната картина на онова трагично минало се простира далеч отвъд тези първоначални дни на безчинства и кланета.

www.youtube.com/watch

Цялата несвършваща трагедия – със съгласието и под егидата на западния елит. Същият, който с типичното си двуличие се правеше, че оплаква страданията ни.

„Безумието на комунизма е болест, нещо като обезумяване на нацията. За съжаление прекалено късно социолозите поставиха тази диагноза и стигнаха до извода, че оттук нататък работата е за психиатрите.“[ Игор Бунич – „Златото на партията“, ИК „Прозорец“, София, 1996 г., стр. 10.]

image

Световната революция продължава.

http://diagnosa.net/





Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8684896
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031