Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.02.2016 22:13 - Общността на жертвите на комунизма срещу комуната на палачите на българския народ
Автор: budha2 Категория: Политика   
Прочетен: 1148 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Сега ще обясня на двата предмета – изродите, напънали се да демонстрират пълното си силиконово безумие, какво представляват.

Първият пезевенк е изакал:

„Те циничните работници са така! Пък и кво ли ще им вземат на тея пенсионери!“

image


От половин век и повече „тея пенсионери“ правят най-посещаваните представления, които човечеството е виждало. На прочутия плаж Копакабана в Рио де Жайнейро – намира с в Бразилия, подчертавам за дегенератите, които се срещат в изобилие и тук – те събраха… повече от 1 милиона зрители![116] На концертите си в лондонския “Hyde Park” – през 1969 и два през 2013 година – над 250 000 на първия, и по 300 000 души на всеки от другите два.

Едва ли има други музиканти, освен Elvis Presley и “The Beatles”, които да са продали повече плочи – записи, от тях. Не отварям дума за богатството им, което би било невъзможно, без еврейската мафия. В самото начало на съвсем пресния сериал “Vynil”, заснет от Мартин Скорсезе по идея на Мик Джагър, който е и основен продуцент, един от героите заявява:

„През 1955 година рок-енд-рол означаваше двама евреи и един италианец да записват трима чернокожи с китари.“

Но също така – нямаше да стане факт, без доказания им, развит и утвърден талант във всичко – от композирането и писането на текстове – „креативността“, както биха се изразили примитивните тъдявашни комплексари, потомци на мангал-комунисти, през тяхната интерпретация, която често се родее с най-свободното музикално изкуство – джаза, до умението да бъдат винаги в крак с модата, да са актуални.

Затова на концертите им можете да видите баби и дядовци, но и деца, още не станали юноши.

А тук е чалгица. Елементарна, долнопробна, нямаща нищо общо с българщината. Несъвместима с нашия фолклор, с традиционната ни интонационна среда и с цивилизоваността кючекчийска неблагозвучност, издържана в непривични нам ориенталски ритми, произлизащи от суковете в Ориента. Ала такава е „културата“ на населението в страната Чалгария, в която „елитът“ беше възникнат зорлем, с насилие, от първобитщината на селянията и от мазетата на милицията.

image

Този апотеоз на малоумието и регреса бе пренесен в световната централа, занимаваща се тъкмо с… образование и култура. Нейната гаулайтерка, наследила и умножила посредствеността и родовото невежество, традиционни отличителни черти на всички комунистически нищожества, не прави разлика между морския бозайник косатка – действително едър, и Голямата косматка – изкуствено създаден хълм преди две и половина хилядолетия, под който се намира гробница на древнобългарски (тракийски) аристократ, или даже владетел.

Вторият мизерник – изявен содомит, пръкнал се с обратна резба, се е опуснал съвсем:

image


„Абе и аз съм дърт ама тия като ги гледам май праскат соло на бастун и патерици егати гранясалите киликанзери.“ (Вижте горната илюстрация.)



Вече 55 лета Мик Джагър няма равен в сценичното изкуство. Майкъл Джаксън признаваше, че се е учил от него. На почти 73-годишна възраст той може да се състезава с доста от съвременните спортисти. Всеки ден играе скуош най-малко два часа и половина. Прави кросове и гимнастически упражнения. Донеотдавна се занимаваше и с хореография.

На концерт Джагър не спира да танцува, да тича по огромните сцени на групата, да скача, като същевременно пее – по два часа средно! Истински артист. Но… според туземните ни всезнайковци, плод на милиционерски кръвосмешения, той е „гранясал киликанзер, праскащ соло на бастун и патерици егати“!

По телата на никого от групата не ще забележите излишна плът. Тези хора са истински професионалисти от най-висш тип, каквито по тези места няма от 72-73 години в нито една област. Даже комунистическите колячи и биячи родителите на посочените „коментатори“ – се уморявали…

image


Най-важното е, че “The Rolling Stones” дадоха толкова много на няколко поколения. Естествено – не и у нас. Това се подразбира. Тук беше и си остава Чалгария. Лайняното блато, напълнено с изсраното от комунистическата номенклатура. Най-смръдливата и антибожествена материя, която може да бъде произведена само от полуклетъчни.

„Стоунс“ дариха нас, хората, не просто с музика и забава. Текстовете на техните песни захранваха стотици милиони жители на планетата със свободомислие и съзнание за важността, значението на всяко живо същество. Без да са го предполагали, тези момчета – за мен завинаги ще останат такива – ни захранваха с енергия и самочувствие. Тук, в тресавището на педераст-социализЪма. Въпреки техните малко прегрешения, които съм отчитал, им дължим много.

Да бяха направили само песните “(I Can’t Get No) Satisfaction”, “Gimme Shelter”, “You Can’t Always Get What You Want”, разказващата за търговията с роби в Америка “Brown Sugar”, “Sister Morphine” – покъртителна балада за обречеността на наркоманите, щеше да е достатъчно. Първо от тях чух болшевиките да бъдат сравнявани с дявола – “Sympathy for the Devil”. В песента самият сатана разказва:

„Навъртах се около Санкт-Петербург, когато разбрах, че е време за промяна. Убих царя и неговите министри, а Анастасия пищеше напразно.“

В края на 2011 и началото на 2012 година британските образователни власти предложиха стореното от легендарната група да влезе в учебниците по история. Тогава „пенсионерът“ Мик Джагър възкликна:

„Кои сме ние, че децата да учат за нас?“

По тези места, с болшевишко свръхсамочувствие и усещане за превъзходство над другите, всяка Ирина Чмихова, Емилия Димитрова, Лидка Иванова, Василка Найденова, Азис или Славка Трифонова биха изпъчили гордо дирниците си, ако това им се случи!

image

Масовите идиоти – социалистическите архитъпанари, чиито предци са били роби на турци и евреи, искат град да носи името на днешната „национална икона“, ритнитопковец Христо Стоичков! Други пък – улица и площад – на колегата му Трифон Иванов. Наспорили сме на дегенерати!

Определям тази бездуховност и културна низост с една дума – стоичковщина. Тя няма нищо общо с човека като висше Божие създание. Носи всички признаци и белези на коньовичарско-кършиякската комплексарщина. Аромата на онзи градски провинциализъм, разкрачен между спомена за калта в селските покрайнини и подпетените обувки пред входната врата на апартамента. Прикриващ своята разколебаност зад нагла парвенющина – познанства с известни фигури – и демонстративно предметно благополучие. Грандомания, зад която прозира притеснение.

Стоичковщината не е патент на спортистите, фолкзвездите и по-бедните им аналози от естрадата, аркашките и телевизионерите, извадени от бардаците и вертепите. Тя личи най-вече у труженичките на големия публичен дом, наречен политика. Имаше я в Андрей Луканов и Желю Желев. Не могат да я скрият брантии като Филип Димитров, Жан Виденов, Петър Стоянов, Иван Костов, Георги Първанов, Кочо Тренчев… Да не приказвам за Плевнелиев, Цачева и Симеонов-Балевски. Съдържа се в изобилие у Ахмед Доган и Б.Б. При тях е съизмерима с Монблан.

Чух някакъв от Доганово-Местановите главанаци да твърди, че днес всички нашенци искали да са… Пеевски.

image

Аферим – рекох си! Ако е вярно, носете и килограмите му. Каква била „българската“ мечта с евро-атлантическа, босфорско-московска закваска!

Барабанистът на “Stones” Чарли Уотс има албуми със записи на джаз. Както и издадени книжки за деца. Рони Уууд е успешен художник. Още от средата на шейсетте Мик е актьор, снимал се в игрални филми. Всеки от „скитниците“, както се превежда названието на групата, е оставил своя богата звукозаписна следа. Както и многобройни участия в благотворителни концерти и чествания на техни колеги.

 image

А тук? Тук обезумяването и реставрацията на комунистическото иго клонят към 100 процента!

Какво падение, Господи! Какво е съгрешил родът ми, та съм се пръкнал сред тази измет!

Само преди дни дьонме, майкопродавец, а за капак – и „д-р“, допусна някакъв израелски ционист, нацист и комунистически престъпник, да хули безнаказано Царство България от екрана на телевизията, наречена „национална“?! На водещия – екскремент, който отдавна плува из централния ефир и го овонява с присъствието си, изобщо не му мина през ума (дали въобще притежава мозък), да се противопостави. Да зашлеви плесница на този подлец, показвайки му изхода.

image


Вижте и чуйте този позор: 


www.youtube.com/watch

На английски език евреин означава лъжец, измамник. Като глагол – лъжа, мамя.

Израелският комунистически престъпник, людоедът (колко ли палестински деца и майки е погълнал) намерил, та нашъл, както казваха бабите ни. Повтаряше, че и в тяхната сатанинска религия, и в християнството спасяването на живот е задължение. Колко пъти болшевикът, изял не една и две души, натрапваше „фашисти“, „фашистко“… А туземният кучи син – водещият – го слушаше в захлас и го гледаше с възхищение в мътния си, безумен взор!

image


Не измина и седмица, и получихме не от Тел Авив, а от Москва, следното:

„Нелепа ситуация, абсурдно наименование, цинизъм. С тези думи говорителят на руското външно министерство Мария Захарова коментира на редовния си брифинг създадената в българския парламент комисия за установяване имало ли е намеса на Русия и Турция във вътрешните дела на България.

Историята наистина познава примери за своеобразно вмешателство на Русия във вътрешните работи на България – когато руският войник и пристигал на територията на тази страна с оръжие в ръка, за да се противопостави на фашизма и да освободи своите братя от злото. А по-рано – за да освободи славяните от петвековното иго на същата тази Турция, коментира Захарова.“



Първо, да река на „умните“ и „образовани“ преводачи, имащи се за журналя, които „неглежират“ езика ни: На български се казва „работи“ – „вътрешни работи“. „Вътрешни дела“ е на майчиния ви език – съветския. Проличава еднаквата закваска на израелския ционистки марксист и на руските официални представители.



Понастоящем фашизъм има в Израел и в Руската федерация. Той е обагрен в смъртоносно алчно-червено. И по нашите земи съществуваше фашистка диктатура – тази на БКП, подкрепяна от БЗНС – между 9 септември 1944 и 17 ноември 1989 година.

Лепенето на етикети без доказателства е израз на омраза, злоба и умствено безсилие. То е част от начина на общуване в джунгата.

А изобилието от лумпени, които все така пламенно рецитират стиховете на майкопродавците – платени руски и съветски агенти, е отчайващо голямо – легион:

„Кат Русия няма втора тъй могъща на света; тя е нашата подпора, тя е нашта висота.“(Петко Р. Славейков – „Вярата и надеждата на българина към Русия“, 1877 г.)

„Русия! Колко ни плени туй име свято, родно, мило! То в мрака бива нам светило, надежда – в нашите злини!“(Иван Вазов – „Русия“ в: Иван Вазов – „Пейчин“ – „Тъгите на България“, Букурещ, 1877 г.)

„Москва, Москва! Ти ярко пак пламтиш, ти пак туптиш! Ти пак си огнено сърце и с ясна пурпурна усмивка бдиш над братски стиснати ръце.“[Христо Смирненски – „Москва“, в: Христо Смирненски – „Да бъде ден“, Издателство „Общо работническо кооперативно дружество „Освобождение“, София, 1922 г.]

След като дълго зобал от руската хазна, Вазов барем малко от малко прогледнал:

image

„О, руси, о, братя славянски, защо сте вий тука? Защо сте дошли на полята балкански немили, неканени гости? Желали би вас възхитени да срещнем со сълзи и с китки… Но идете вий настървени, на грозни зовете ни битки! Желали би вас да прегърнем и тоз път сърдечно, горещо. Но взорът ви свети зловещо… Как ръце сега да разгърнем?“[Иван Вазов – „На руските воини“, София, 1916 г.]

Огледайте се за резултата. Единственото, което ще зърнете, са „нашите злини“! По-точно – катастрофата на българите и българщината под руското и западното влияние.

Чифутският „убавец“, когото видяхте и чухте, поне признава, че инициативата му „няма нищо общо с неговото вероизповедание“. А „обичат България“, понеже проектът „Израел“ върви към приключване. И те търсят пътища за завръщане към местата, където са били приемани ласкаво от християните. А те – евреите – са ги предавали, изтезавали, унищожавали и плячкосвали. За пореден път пристигат като хищници – като „вълци в овчи кожи, дохождат при вас в овча кожа, а отвътре са вълци грабители“.[ „Евангелие от Матей“, гл. 7, ст. 15.]

Този скот, както би го нарекъл Ботйов, пиявицата, впила се в БНТ, може и да не знае Божието, Христовото предупреждение, „да се пазите от такива фалшиви пророци“![ „Евангелие от Матей“, гл. 7, ст. 15.]

Но кой да слуша? А темата се сдоби с продължение – в сърцето на ционисткия „рай“. То ще е премията за всички, които стигнат до финала на публикацията.

diagnosa.net/




Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8722411
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930