Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.03.2016 00:05 - Чалга е сега в туземната ни Номенклатурия
Автор: budha2 Категория: Политика   
Прочетен: 1102 Коментари: 0 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image

Не си ли задавате въпроса: Защо евреите винаги са прави? Хем, от една страна, са жертви, хем, от друга, са главните причинители на неприятностите и палачите!

Навремето периодично пускаха евреите да имигрират. Същото се отнася и за арменците. Само веднъж, в края на четиридесетте, за „македонците“, станали такива по заповед на БКП. От време навреме пускаха и „турците“, също насилствено вписани като такива по нареждане от Москва. Имам предвид – извън „голямата екскурзия“, предизвикана с масови репресии от комунистите и техните западни наставници, за пръв път – вероятно без съветско участие.

image

Всички тези, както и разните араби, иранци, всякакви, имат по две родини. Нахално ни обвиняват в какви ли не грехове. А много от тях искат и да ги издържаме.

Как не се намери един български държавник, който да помисли, да се загрижи за българите?

Отговорът е дал задочно, обяснил го е имигриралият в САЩ руски царски генерал Юрий Лариков, който пишеше под псевдонима В. Ушкуйник. Когато разказва, как след като се разправя със Сталиновия наследник, началника на НКВД Лаврентий Берия, братовчед на кагана Лазар Мойсеевич, генерал Жуков не довършва освобождението на Русия от юдеоболшевишкото робство, авторът разкрива голата истина:

„Сталин, укрепил властта си с победата на армията, беше убит при отчаяния опит най-сетне да свали от себе си юдейските окови. Наближаващата всенародна беда роди своя Герой – маршал Жуков, който извърши своя главен подвиг. Новият бек – Берия – падна убит. Каганът Каганович заедно с всичките негови васали беше свален. Но отстраненият впоследствие от длъжността му „Георги Победоносец“ – маршал Жуков, умря, така и не разбрал своята основна мисия и затова не довел делото си до край. Той не посмя да вземе властта в ръцете си. Преди всичко той беше комунист, а след това – руснак. Ето защо семената и корените на юдеомасонството останаха в изобилие в руската земя…

По време на юнската операция от 1953 г. Жуков не спаси Русия. Той спаси само своята партия от диктатурата над нея от страна на еврейския каган – и то не напълно. След мълниеносното „връхлитане“ върху главния щаб на палачите, партията престана да бъде напълно инструмент на хазарския каган. Но тя така и не успя да се очисти от „номенклатурните“ измамници и съсипващите народа юдеомасонски агенти.

Движението на еврейските дисиденти показва, че партията престана да бъде неделима собственост на евреите – машина за изтребление на национално мислещите хора от гойските нации. В това се състои заслугата на маршал Жуков. Много евреи станаха дисиденти, защото престанаха да бъдат пълни господари на Русия. Това изобщо ли не се смята за заслуга?“

image

И туземните ни управници – жалки кукли на конци, смятащи се за „държавници“ и „политици“, „преди всичко са комунисти, а след това – българи.“

Затова.

У нас израелският посланик е невидимият кукловод на властта. А професионалните убийци от Моссад вилнеят навсякъде и разполагат с живота на нашенци. Вече никой не може да бъде сигурен, дали по каприза на марксист-ционистите няма да го стигне дългата ръка на Кидон.

В петък, 26 февруари 2016 година, тази машината за убийства на израелското разузнаване ликвидира живеещия от години у нас палестинец Омар Найеф Зайед. Както съобщи кореспондентката на лондонския “The Daily Telegraph” в Тел Авив:

„Палестински беглец е бил „убит от шпиони на Моссад“ в България. Тялото на Омар Найеф Зайед, обвинен в убийство, който се изплъзна от израелските власти, беше намерено в градината на палестинското посолство в София.“ (Вижте илюстрацията.)

image

Начело на правителството е банкянската шубелийка Б.Б., току-що завърнала се от секс-поклонение пред своя пореден учител, военнопрестъпника Бенямин Нетаняху. За това след малко. Според неофициални сведения, самата тя – „д-р на науките“ – е унищожила с гранатомет харманлиеца Тодор Димов – Чакъра пред очите на сина на жертвата.

През юли 2012 година отново Моссад извърши атентат на летището в Бургас. Единствен аз и само в тази медия посочих терористите и даже бях заплашван. Но не се оплаках никому… Тогава отново чифутското мишле Б.Б. огляваше правителството.

Без съмнение Номенклатурия е окупирана от Израел.

Следващият епизод от тази поредица ще разкрие още много дълго укривани истини.

А дотогава – нещо като премия: Образът на едно от главните нищожества, оваляно в собствения й словесен сос.

www.youtube.com/watch

www.youtube.com/watch






Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8732316
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930