Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.03.2016 13:39 - Днешното правителство на Русия е ариергард на преминалата или излизаща от нелегалност номенклатура
Автор: budha2 Категория: Политика   
Прочетен: 819 Коментари: 1 Гласове:
2

Последна промяна: 13.03.2016 18:30

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image

Днешното правителство на Русия или е ариергард на преминалата в нелегалност номенклатура, или е авангард на новата номенклатура, излизаща от нелегалност[Игор Бунич – „Златото на партията“]

В наши дни чудеса вършат на Запад. Унищожават страни, които бяха образец, служеха за пример. Човек може да се удиви от скоростта, с която постигат разрухата. Наистина е вярно, че рушенето е по-лесно от съзиданието.

Само за десетина години САЩ и Западна Европа пропаднаха така, както едва ли и най-върлите им врагове са допускали в своите мрачни предсказания. Днес безработицата в Испания, спаднала едва забележимо в края на миналата година, удари по-големи върхове – около 27 на сто! Сред младите – 51-52 процента. Но това са официалните данни. А истинските?

image

Франция е на пързалката и лети към пропастта. Великобритания я следва. Да не споменавам вечно забравената Португалия и кой знае защо пропусканата Италия. Даже Скандинавия закъсва!

image

Погледнете на юг. Преди колко време беше, когато тамошните ни комшии гледаха на нас отвисоко. Сега в телевизионните репортажи от границата или от места в Северна Гърция можете да чуете българска реч, надменно „забравена“ до не тъй отдавна. Преди три десетилетия в източните части на Сърбия никой не говореше български. Мога да свидетелствам. Познавам хора, които подигравателно ни сочеха с пръст…

Сега в т. нар. Западни покрайнини искат закрила от България. Сърдят се, че „майката“ се държи като „мащеха“. По нечия заповед градят напълно неверни образи на комунета и ченгета като Красимир-Каракачановци, Валери-Симеоновци, Волен-Сидеровци (той напоследък ги забрави, ангажиран да аплодира Путин), даже на одиозните Божидар-Димитровци и патетичните скатаджийски „професори“. Хайде холан! Жалка работа. Позорна.

Западът се свлича – материално. Духовно – доста преди финансово-икономическата криза. Двете са свързани.

А политиците са марионетки. Ако се задълбочите в живота на Йосиф Висарионович, ще откриете не само съвпадения с кариерата на Владимир Владимирович. Същите сили и все еднакви цели – разграбването на природните богатства срещу лични благини.

Народът?

„Народът, отучил се да мисли и да работи, нека мре. Той вече за нищо на никого не е нужен.“

Ужасното е, че същото вече се отнася и до западните народи. Както и това, че нито Бунич, нито масите по света, проумяват: Строим комунизма и ушите ни пращят! Световния, единния.

Полицаите на Запад пердашат по-зле от туземните ни милиционери. Политическата коректност, прилагана по-слабо на Изток, прави свободата на словото в бившия соцлагер относително по-голяма. Но – непълна. Даже – недостатъчна.

Е, тук действат остатъци от социализма. Да речем атавизъм от живковизма, какъвто е цензурният орган СЕМ. Гогата Лозанов – мой „любимец“, откри в себе си „мъдростта“ кресливо да претендира, че е „голям либерал“. Поради което отчаяно настоява регулацията в медиите да бъде разширена?! Да се разпростре както върху печатните издания, така и в интернет.

Колко „либерално“ наистина!

Тукашната бедност и ошашавяне ги няма никъде. Все пак, каквото и да приказваме, нещата са малко по-добре в сравнение дългите мразовити години на т. нар. Студена война? За жалост тенденцията е към влошаване.

Мен ме осъдиха за цитат в книга. Източникът е академично посочен под линия на същата страница. В Англия обвиниха Владимир Буковски в… „педофилия“! Миналата година бяха изнесени данни, че поради погрешни криминологични изследвания на коси, през последните 15 години в САЩ на смърт са били осъдени 47 невинни. Присъдите на всички са изпълнени!

В момента в „демократичната“ Путинова Русия изправиха пред съда някакъв младеж – блогър, както ги наричат.

„В Ставропол съдят Виктор Краснов заради фразата „няма бог“, подхвърлена в интернет. Неговият адвокат Андрей Сабинин разказа, че „потърпевшите“ са отказали да участват в процеса.

През есента на 2014 година Краснов влязъл в спор с двама участници от групата „Дочуто в Ставропол“. В частност, той нарекъл Библията „сборник с еврейски приказки“. Събеседниците на Краснов го посъветвали „да бъде по-акуратен с гръмките фрази“. Позовали се на това, че изказването на опонента им нарушава закона и подали заявление в прокуратурата с молба за проверка на думите на Виктор Краснов.“[176]

Истината заблестя, но едва ли ще оправдаят момчето. Неговият адвокат обясни:

„Написали са донос и са се оттеглили. И сякаш последиците от всичко това не ги засягат. Много странна позиция, още повече, че и двамата са юристи. Равнището им като такива е просто нулево, в което днес успяхме да се убедим.

– А защо въобще са се обърнали към прокуратурата?

– Единият от потърпевшите, този, който е от Ставропол, е подал заявление до правоохранителните органи, тъй като, по думите му, се сметнал за оскърбен. От гледна точка на православния християнин, струва ми се, неговото поведение изглежда странно. От една страна, той изпълнява гражданския си дълг и привлича човека към отговорност, а от друга – после пише в социалната мрежа, че е необходимо да се прощава всичко и не бива да се спори.

image

А засегнатият, който служи в армията, не отговори на нито един елементарен въпрос, засягащ вярата. От думите на църковния служител, ако човек не отговори на този въпрос, трудно може да бъде наречен вярващ. Той даже не отговори на питането, какъв е храмът в града, в който се е родил и е живял до двадесетгодишна възраст. А там има само един храм. Ако този човек е вярващ, той е длъжен да ходи там за причастие, макар и понякога. Потърпевшият също не отговори на въпроса за благочестието – даже не знае тази дума. Затова има съмнения, доколко вярващ е този човек. Въобще, непонятно е неговото право да се появява от името на други православни християни. Честно казано, в изказванията на Краснов въобще няма нито една фраза, която по някакъв начин да засяга православието. Да, бил е разговор за Библията, за бога – макар и непонятно за кой точно, за празника Пасха и за християните. Накрая, на онзи засегнат, който е малко по-умен, не му остана нищо друго, освен да каже, как просто си е помислил, че става дума за православието. И се обидил.“

image

Схванахте ли? Всичко произтича от мнението на горкия младеж, че „Библията е сборник с еврейски приказки“. Кой век е? Дали Великият инквизитор Торкемада – прочее също евреин – не е оживял? Доскоро тези неща бяха възможни в ислямския и еврейския свят. Затова ви поднесох безумния пример.

image

Евреите могат да обиждат всякого и то напълно безнаказано. Когато по някакъв начин биват засегнати, или набележат някого – не дай Боже – става страшно. Аз ли не го знам?

image

Сега е моментът, да се позова на разказа на друго комунистическо ченге – архимръсника Владимир Константинов, проведено от алчно червена и доста отблъскваща на вид пачавра. Но преди това непременно следва да уточня правилата в миналата и настоящата световна политико-икономическа система.

       image

За човешкия род евреите са като генералните секретари и ръководните тела на комунистическите партии при социализЪма. Ако перифразирам френския класик, мога да формулирам, че „единственото, което следва да се знае“ за тяхното положение в света, е следното:

image

„Равинът, респективно заместник-генералният секретар, е височайши и премогъщ принц; евреинът ашкеназим и сефарадът, съответно ръководителите на комунистическата партия на централно и окръжно ниво — благороднейши и могъщи господари; обикновеният евреин, членът на комунистическата партия – благороден и могъщ господар; ребето на Любавичи, все едно генералният секретар на компартията – истински господар.

Равините и ръководните комунисти са неприкосновени.

Членовете на синедриона – комунистическите началници – са камара и съд – concilium et curia, законодателно и съдебно тяло.

image

Равините от синедриона, членовете на ЦК, се признават за лордове по право; равините, които не са в синедриона, или онези, които съставляват средната комунистическа номенклатура, са „лордове по благоволение“; лордове са само онези, които са от синедриона – ЦК.

Според един закон на равините Наси, Акива, Гималиел, Хилел, Маймонид, Нахманид, Каро и Шнеерсон, както и на главните комисари и генерални секретари Владимир Ленин, утвърден от Йосиф Сталин, лордовете имат привилегии при непредумишлено убийство. Ако някой лорд убие човек без умисъл, не го преследват.

image

За да бъдеш барон-пер, трябва да си обвързан от главния равин или генсека „per baroniam integram“ – с пълна барония.

Една пълна барония се състои от тринадесет и четвъртина благородни владения, като всяко владение възлиза на двадесет милиона долара, което прави общо цяло състояние.

Лорд, поканен у върховния господар, има право да убие един до два елена в неговия парк.

Недостойно е за лорд да се движи из улиците с плащ и следван от двама лакеи. Той може да се явява само с голяма свита придворни.

Перовете отиват в парламента с каляски в шествие. Някои перове отиват в синедриона или парламента с носилки върху четири колела. Такъв вид носилки и каляски, без предни номера, са разрешени само на лордовете и са част от техните привилегии.

Лордът е подсъден само на лордовете. Лорд може да бъде осъден на глоба само от лордовете и никога на повече от пет шилинга; изключение правят членовете на местните синедриони – окръжните комитети на компартията, които могат да бъдат осъдени и на десет шилинга.

Лорд може да държи осем бъчви вино, без да плаща налог.

При процеси от граждански характер той може да иска отлагане на делото, ако между съдиите му няма поне един благородник. Лордът не може да бъде жигосван.

Ако някой човек от простолюдието удари лорд, ръката му се отрязва до китката.

Лордът е почти генсек – на синедриона или на ЦК на компартията. Генералният секретар е почти бог. Земята е лордско владение.

image

Евреите наричат бога Луцифер или Ротшилд. Комунистите – Маркс, Ленин, Сталин, посветени в малка божественост от самия Ротшилд.“[Виктор Юго – „Човекът, който се смее“, 1869 г., Част първа: Морето и нощта – Две въвеждащи глави, I – Урсус, 3, във: Виктор Юго – „Избрани творби в осем тома, Том 4: „Човекът, който се смее“, Издателство „Народна култура“, София, 1988 г.]

image

Това е триумфът на хищниците. Онези, за които писа Джордж Оруел в „Животинската ферма“. Но нали и човеците съучастваха. Кой пусна тези зверовете в кошарата?

image

diagnosa.net/
 



Гласувай:
2



1. wqpwqp - Кой ги пуснал. . . Ми Горби, кой друг. ...
13.03.2016 14:11
Кой ги пуснал... Ми Горби, кой друг...
Нали той е човека с белега на челото, т.е. Антихриста!

Още малко остана... :)))))))

.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8685679
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031