Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.03.2016 08:38 - Не комунистите ръководят комунизма/ ЦРУ и КГБ като една организация
Автор: budha2 Категория: Политика   
Прочетен: 1076 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image

Не комунистите ръководят комунизма;
има друга ръководна сила зад комунизма[ Алекс Кристофър – американски разследващ журналист. (Alex Christopher – “Pandora’s Box: The Ultimate “Unseen Hand” Behind the New World Order”, Pandora’s Box Publishing, Washington, DC, 1993 г., стр. 164, Chapter – The Illuminati going to America, online: http://www.whale.to/c/illuminati_going_to_america.

Мотото на книгата „От Русия с любов“ на майор Джордън е фраза от обръщението на Хари Хопкинс, по време на митинг в помощ на Съветския съюз, проведен през юни 1942 г. в нюйоркската зала „Медисън Скуеър Гардън“:

„Решени сме да не се спираме пред нищо, за да споделим с вас всичко, което имаме…“[ George Racey Jordan, USFA (Ret.), with Richard L Stokes – “From Major Jordans Diaries”, Harcourt, Brace and Company, New York, NY, 1952 г. Книгата е в архива на автора и даже е преведена на български. Очаква издател ]

Хари Хопкинс, социалист, е бил най-близкият съветник на президента Франклин Д. Рузвелт. По време на т. нар. New Deal – Новия ред, превеждан у нас като Нов курс, което го лишава от смисъл, той надзиравал системата Федералната администрация за подпомагане в извънредни ситуации. Тя включвала Администрацията за трудов прогрес, в рамките на която били организирани концентрационни лагери, наричани „трудови“. В човекомелачката на принудителния труд в тях загинали между 10 и 12 милиона американци.

image

Тъкмо Хопкинс бил най-големият пропагандатор на програмата “Lend-Lease”. През юли 1941 г., малко след германското нахлуване в СССР, той посетил Кремъл. Срещнал се лично със Сталин. Хопкинс предложил, а президентът приел и одобрил, включването на Съветския съюз в програмата „Заем-наем“.

Рузвелт го водел навсякъде със себе си – на своите срещи с Чърчил и на конференциите на Съюзниците в Техеран, Казабланка и Ялта. Никой друг толкова високопоставен американски държавен представител не е бил тъй близък със Сталин и Съветите, колкото Хари Хопкинс.

image

През декември 1949 г. Джордж Рейси Джордън свидетелствал пред Комисията за антиамериканска дейност на Конгреса, оглавявана от Ричард Никсън, че именно Хопкинс е предоставил ядрените тайни на СССР. Следва „демократичната“ игра. Докато представителите на Демократическата партия в комисията отхвърлят обвиненията на майор Джордън – свидетел на събитията, Републиканците се правят, че го подкрепят.

През 1963 година вездесъщото Федерално бюро за разследване, оглавявано от „големия антикомунист“, хомосексуалиста Едгар Хуувър, заключава, че твърденията на Джордън не могат да бъдат доказани. На всичко отгоре ФБР добавило, че „Джордън е излъгал или заради реклама и за печалба, или е бил заблуден“.

image

Хари Хопкинс бил женен за еврейка Етел Грос, имигрирала от Унгария. Подобно на Елинър Рузвелт, тя била изявена активистка на Прогресивното движение, но в Ню Йорк. Иде реч за чиста проба подривна комунистическа организация, която разпространявала идеите за социалното равенство и за неговото неизбежно постигане единствено чрез революция. Доста преди Дейвид Рокфелер, Хенри Кисинджър и Ричард Никсън, Хари Хопкинс се изявявал като твърд поддръжник на комунистически Китай!

Съветските шпионите ръководят САЩ. Доказвах го в разговори с Брайън Алекс – българинът Благой Алексиев, живеещ в Калифорния, отровен там от агенти на КГБ с обеднен уран. Чрез интервюта, като например с Юри Безменов, избягалия офицер от КГБ. Само в тази медия съм представил стотици документи, източници, свидетелства… На мнозинството не му се вярва. Идиотът си е идиот…

Уилям Пърл бил роднина на Ричард Пърл – троцкист, станал неоконсерватор в кръга около малоумния президент Джордж Уокър Буш. Днес този Пърл е сред опълчилите се против Доналд Тръмп. Повечето републикански антирепубликанци са евреи – Робърт Зелик, Дейвид Адесник, Дениъл Блументал, Франк Левин, Филип Леви, Макс Буут, Филип Зеликоу, Майкъл Чертоф, Ерик Еделман… Барабар Петко с мъжете, с тях е и бившият кандидат-президент Мит Ромни.

image

В отговор, с присъщата му безцеремонност, одиозният Доналд припомни на Ромни, как е падал на колене и е молел за финансова помощ за предизборната си кампания. Междувпрочем, цялата работа представлява добре подготвяно и отколешно активно мероприятие. Солидно документирано и съхранявано в архивите. Иначе как да си обясним бързината, с която счетоводителите на Тръмпо показаха доказателства, че шефът им е финансирал почти всички претенденти за Белия дом от Бил Клинтън досега?

Републиканци срещу кандидат на Републиканската партия. Чак до там, че се очаква Републиканската партия да забрани участието на Тръмп в по-нататъшните дебати на кандидатите за президент. Явно се е оказал не нейния „коз“.

Тук не става дума нито за романите и филмите за Джеймс Бонд или за „Седемнадесет мига от пролетта“. Съвсем не за Авакум Захов и прочие блудкави четива за нискочели. Иде реч за съдбата на цялото човечество!

Поставили са ни в атмосфера на постоянни измами и лъжи, на заблуди и изкуствено противопоставяне. Да, думата ми е за достоверността. „Животът е сцена“ – е гениалното прозрение на Уилям Шекспир… Светът е доста обширна арена, не мислите ли? И публиката трябва да бъде убедена, че на нея се играе най-истинската пиеса. Изглеждаща толкова реална, даже естествена, та почти никой да не се усъмни в нейната автентичност.

Пък и защо забравяте медиите, без стеснение често се повтарям?

Отново заявявам: Не желая да убеждавам никого. Но ако някой все пак попита: Как така? Как успяват?, ще река, че отговорът е съвсем елементарен. И ще се изкуша да изпреваря собствените си намерения, като се позова с извадка от споделеното от полковник Филип Корсо – цял живот американски разузнавач:

„Ако добре разгледате как се водеше шпионската война в рамките на Студената, ще разберете, че ЦРУ и КГБ действаха като една организация: с много професионална вежливост, с огромно количество споделена помежду им информация, за да са сигурни, че никой от тях няма да бъде уволнен. И от време навреме с по някоя и друга човешка жертва, за достоверност и за да поддържат почтеността сред персонала си. Обаче опреше ли до лоялност, ЦРУ беше вярно на КГБ и обратното.“

image

Горе-долу същото сподели един от главатарите на тукашната Държавна сигурност. Роденият в Луковит Цвятко Цветков беше завършил математика. Но почти веднага след университета постъпил на работа в тайните служби. Първоначално е работил във Второ Главно управление на ДС, занимаващо се уж с контраразузнаване. После го прехвърлили в Шесто, където достига до заместник-началник.

Масон, виден деец на основния посткомунистически вариант на БКП – БСП, той разказа следното за германската обществена телевизия ZDF:.

www.youtube.com/watch


Съвсем същото многократно е твърдял смятаният за един от най-некадърните шпиони на комунистическия режим в САЩ, другарят Тодор Бояджиев. Този крупен крадец, твърди:

„В резултат на контакта ми с Ричард Столц, зам.директора на ЦРУ, отговарящ за операциите, станахме не само лични приятели, но той стана и голям приятел на България.“

image

Защо „крупен крадец“? Понеже, докато в навечерието на промените действал под дипломатическо прикритие в Ню Йорк, бил настанен със семейството си в апартамент в Манхатън, закупен с пари, взети от нас – раята на комунизма. След това, както ми разказаха, никой не подирил жилището. В него останал да живее синът му – тогава студент там, в „Голямата ябълка“. Прочетох, че и дъщеря му е в САЩ. Вие вЕрвайте на „битките“ между Изтока и Запада, между „доброто“ и „злото“, представяни ви, както е удобно на съответния разказвач на приказки.

За цвят ще добавя, някои „детайли“. Виктор Ротшилд, единственият син на самоубилия се Чарлз Ротшилд и богатата еврейка Ружика, според някои автори Рожика, дъщеря на Алфред Йозеф от прочутия еврейски род Фон Верхаймщайн, отричал, да е бил марксист. В Колежа „Света Троица“ в Кеймбриж, където учел физиология, френска и английска филология, бил прочут като женкар. Колекционирал редки картини и книги. Шофирал “Bugatti”.

Намъкнал се в „Кеймбриджките апостоли“ – тайно общество, в което членували предимно марксисти. След време, когато това излязло наяве, твърдял, че „бил умерен левичар, но никога марксист“. Обаче там, сред „апостолите“ се запознал и сприятелил с Гай Бърджис, Антъни Блънт и Ким Филби – участниците в Кеймбриджкия шпионски кръг. Даже използвал някои от тях, да му вършат дребни услуги срещу скромно заплащане. Например дал на Блънт 100 лири – тогава три пъти повече пари от днес – за да се яви вместо него на търг и да купи картината на френския класик Никола̀ Пусѐн „Елиезер и Ребека“.

http://diagnosa.net/
 



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8740241
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930