Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.03.2016 09:15 - Не комунистите ръководят комунизма/Комунистическата партия е само фасада за свръхбогатите
Автор: budha2 Категория: Политика   
Прочетен: 947 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image

Истинският мотив зад комунизма не е да разпръсква равенство по света;  комунистическата партия е само фасада за свръхбогатите, инструмент за придобиване и упражняване на власт[ Алекс Кристофър – американски разследващ журналист. (Alex Christopher – “Pandora’s Box: The Ultimate “Unseen Hand” Behind the New World Order”,]

В Лондон Виктор споделял жилището си с Бърджис и Блънт. Бил на 26 години, когато през 1937-а, след смъртта на чичо си, се сдобил с титлата Втори барон Ротшилд. Пак тогава станал депутат в Камарата на лордовете като представител на… Лейбъристката партия – на социалистите.

След войната Виктор Ротшилд бил удостоен със званието “grand old man of espionage”. Нещо като „заслужил деец на шпионажа“. Бил е консултант по разузнаване на поредица правителства. Няма кой да освети връзките му – със Запада, но и с Изтока.

image

След като през осемдесетте името му било замесено в нова шпионска афера, написал отворено писмо, в което настоявал, че е невинен. Не че някой го притеснявал… Просто си купил пожизнена индулгенция.

„През 1986 година,… скоро след писмото, г-жа Тачър издаде един фамозен стегнат коментар, че „нямаме никакви доказателства, той някога да е бил съветски агент“.

Като изчистване, това беше по-малко от неискрено, но той почина през 1990 г. и министър-председателката присъства на траурната му церемония.

Обяснение на нейното хладнокръвие изникна от интервютата на Ким Филби с писателя Филип Найтли в Москва. Филби беше убеден, че напускайки MI5 през 1947 г., Ротшилд е прибрал или копирал всички картони със списъци на съветски агенти в Европа и навсякъде другаде, до един. Те, беше убеден Филби, бяха използвани от Моссад, службата за сигурност на новопоявяващата се държава Израел, за чиято кауза семейството на Ротшилд се бореше още от ХІХ век.

image

Г-жа Тачър може би беше взела под внимание, че неговият конфликт с лоялността не беше между Уайтхол и Лубянка, а между родината му и ционистката мечта на неговото семейство.“

Когато са се развивали тези действия, далеч от очите на нас – „малките народи“ от Изтока, според квалификацията на академик Игор Шафаревич, но и встрани от погледите на британците, неочакван гост взе да навестява „милата“ Маги Тачър. Той е белязан по рождение. А трудно ще попаднете на съветско ченге или политик извън т. нар. опозиционни среди – все болшевишко-кагебистки, които да не твърдят: Михаил Горбачов е бил на пряко подчинение на наемателката на 10 “Downing Street”.

image

Който го е преживял и си спомня, Горби се разбираше повече от прекрасно с Тачър, с Роналд Рейгън и с бащата Джордж Буш. Взе да шикалкави, че бил комунист от младеж, сетне – член на Политбюро на ЦК на КПСС, накрая генерален секретар на компартията, но… не бил комунист. Или поне – съвсем комунист.

Познато ли ви е? „Всеки има право да се променя“? Любопитен съм, кой орган от организма на Горбачов и на подобните му не е комунистически?

image

Не забравяйте, че Миша отпразнува своя 80-и рожден ден в Лондон, а не в Москва. На сцената излязоха „звезди“ от поп-музиката и киното от величината на Пол Анка, Шарън Стоун и Кевин Спейси. (Вижте илюстрацията.) А сред публиката изпъкваше тогавашният израелски президент Шимон Перес.

image

Според съвременници на онези събития, по онова „Горбачово“ време духът на Виктор Ротшилд вече клонял към нищото. Скоро се преселил при създателя на всички от неговата фамилия – самия „носител на светлината“.

Но не са само евреите. Климов посочва:

„Академик Шафаревич също така описва свещеника Меерсон-Аксьонов (стр. 68). Това е евреин от третата имиграция, който се е покръстил и е станал православен свещеник.

Неговата майка, естествено, също е еврейка. Тя демонстративно носи на шията си православен кръст, но… редом с маген-давид (шестолъчната юдейска звезда на Давид). Тоест, тя не се е отказала от своята еврейска религия, а се опитва да съедини някак си юдейството с християнството.

image

Къде се настаниха тези новопокръстени юдео-християни? Въпросният свещеник със своята майка? В руската православна черква в Манхатън – на „71 улица“.

image

Това е така наречената американска православна църква, или американска юрисдикция, която, впрочем, е напълно замасо̀нена. Всъщност – това е православно масонство. Както се казва – ангелска дяволщина.

image

След това академик Шафаревич споменава за това, че евреите ръководят Америка. И на това място му поставих оценка „5+“. Тъй че, в Русия, в академичните кръгове, вече [1989 г.] се поназнайва по нещо за това, че евреите манипулират американското правителство.

Той не се задълбочава за това, как именно се върши това в Америка, но знае принципа. А те манипулират, разбира се, с помощта на местните дегенерати-извратеняци, тоест – с помощта на масонството.

Чисто и просто, скитайки се по света 4000 години, евреите добре знаят, че дегенерацията започва от върховете на обществото.

Ако се вгледате в онова, което се върши по обществените върхове, ако вземете 10 процента от върхушката, то процентите на доктор Кинси ще нараснат от 54 на сто (за средната част от обществото) до 90 на сто.“

image

По бащина линия самоубилият се Амшел Майер Ротшилд, покоен тъст на Зак Голдсмит – кандидат за кмет на Лондон, беше полубрат на Джейкъб Ротшилд, Четвърти барон Ротшилд, смятан за главатар на клана.

Няма как да убедя скептиците, вярващите на учебниците, на пропагандата, на официално наложеното. Най-общо казано – хората със затворено съзнание. Нито имам намерение да хабя усилия и време за това. Детайлите действително са важни. Но те само допълват картината.

Всеки художник замисля платното си като тема, която да изобрази по един или друг начин. Често – с включване на загадки, символи и т.н.

Ще ви предложа още един откъс от филм на Оливър Стоун. Ако внимавате, ще схванете, какво се опитвам да ви кажа с него. А онова, което „дават по телевизията“, по правило е или измама, или още по-лошо – полуистина.

vimeo.com/15873353

image

Твърде дълго се заблуждавах, че гърците са се справили сами с комунистическата напаст. Лъгал съм се. И тогава, както по-рано, та до ден днешен, Съветите и Западът са действали ръка за ръка. Не англичаните са помогнали на гръцкия народ. Нито американците, които уж ги заместили.

Сталин е спасил съседите ни, оттегляйки подкрепата си за тамошните болшевики. Както признал Уинстън Чърчил:

image

„Сталин никога не наруши думата си. Споразумяхме се за Балканите. Казах му, че за него са Румъния и България. А той рече, че можем да имаме Гърция. Той подписа къс хартия и никога не наруши думата си. По този начин спасихме Гърция.“

image

Струва си да запомните този цинизъм. И как онези, които Шафаревич нарича „големи народи“, завладените от евреите, боравят с нас – сякаш сме играчки на децата им в грамадната синагога на сатаната, в която преобразиха света.

image

http://diagnosa.net/



Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8725015
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930