Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.03.2016 11:00 - ХИЛЪРИ - АЗ ЩЕ ПОЗВОЛЯ ИЗРАЕЛ ДА УБИВА ПО 200 000, А НЕ САМО 2000, ЖИТЕЛИ НА ГАЗА
Автор: budha2 Категория: Политика   
Прочетен: 930 Коментари: 0 Гласове:
5

Последна промяна: 20.03.2016 11:32

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image

Кандидатът на Демократическата партия за президентския пост Хилъри Клинтън е написала писмо до голям еврейски донор/спонсор обещавайки да предложи на Израел "обща" подкрепа в следващия сблъсък с ислямистките управници в Ивицата Газа.

Изтеклото писмо, изпратено миналата седмица до израелско-американския медиен магнат, обещава да позволи на Израел картбланш в някоя бъдеща война с Хамас, включително президентска зелена светлина, за да бъде убито почти 10% от населението на анклава. 

image

"Честно казано, Израел не даде на Хамас достатъчно суров урок миналата година. Верен на себе си, Обама е твърде труден за да бъде нашия демократичен съюзник, и твърде мек към нашия ислямски враг ", се казва в писмото, получено от Близкия изток. "Като президент, аз ще дам на еврейската държава всички необходими военни, дипломатически, икономически и морални подкрепи от които се нуждае за да победи наистина Хамас - дори ако това означава, да се избият 200,000 жители на Газа, така да бъде ."

image

Според един TMB източник, писмото е било изпратено заедно с друго писмо - което, за разлика от това, което доброволно е освободено за пресата, е предварителна консултация на израелско-американския медиен магнат за това как най-добре да се борят САЩ с световното анти-Израелско движение.

В отговор на възмущението сред либералните демократи и групите за човешки права след освобождаването на второто писмо, кампанията Клинтън обяви печатна грешка: "Хилъри очаквала да е изписано 20000, не 200,000.

image

Клинтън също е приведена в съответствие с неоконсервативни служители като Виктория Нуланд и финансирана от ционистки евреи като Хаим Сабан, египетски-роден израелски американски финансист и филмов продуцент.

Сабан е твърд поддръжник на Израел, и заявява, че най-голямата му грижа е да защити ционисткия режим.

На конференция в Израел през 2010 г., Сабан е казал че най-добрият метод за подкрепа на Израел е да се повлияе на американската политика, което включва, лобиране чрез вземане на даренията за политическите партии, създаване на мозъчни тръстове, и контролиране на медиите.

image

През септември 2004 г., Хилъри Клинтън, описа Saban като много добър приятел, поддръжник и съветник. Американската политика е разбита и е почти 100% контролирана като марионетка от ционисти и двойни граждани на Израел.

Писма на Хилъри Клинтън разкриха истината за свалянето на Кадафи

Поредната порция разсекретени електронни писма на Хилъри Клинтън разкриват истинската причина за западната интервенция в Либия. От кореспонденцията става ясно, че Муамар Кадафи е свален, а страната – разрушена, заради огромните й златни запаси и опасността от създаване на панафриканска валута, която да се конкурира с долара в региона, съобщи в събота (9 януари) „Взгляд”.

Либийският лидер е притежавал 143 тона злато, напълно достатъчно за обезпечаването на проекта за панафриканска валута, отбелязва изданието.

В последните публикувани писма са назовани конкретните причини, поради които САЩ подкрепяха активно свалянето на Кадафи – крупните златни и нефтени запаси на Либия, както и разширяването на френското влияние в северноафриканския регион. Куриозното е, че именно Франция инициира офанзивата срещу либийския диктатор при подкрепата на САЩ. Излиза, че страната е работила против собствените си интереси.

Но главните опасения на САЩ са, че огромните златни запаси на Кадафи могат да послужат като основа за създаването на панафриканска валута – един от амбициозните проекти на либийския лидер.

В едно от писмата се споменава, че по онова време Либия разполага със 143 тона злато и приблизително същите количества сребро, чиято обща стойност се изчислява на 7 милиарда долара през 2011 г. Адресатът на писмата остава неизвестен, тъй като е скрит зад псевдонима „Сид”.

Хилъри Клинтън бе подложена на остри критики за нахлуването в Либия, след като американската общественост започна да разбира, че в тази операция „има нещо гнило”. Точката на пречупване се оказа жестокото убийство на американския посланик в Триполи Кристофър Стивънс през октомври 2012 г.

Година по-късно сенатор Ранд Пол, който е сред кандидатите за президент на рапубликанците, заяви, че Стивънс и американското посолство в Триполи са причастни към доставката на оръжие за либийските бунтовници. Тази информация бе потвърдена и от известния френски журналист Бернар-Анри Леви, който участваше в преговорите с либийските опозиционери.

„Писмата на Клинтън потвърждават резултатите от изследванията. Диктатори възглавяват много африкански страни, но Западът не бърза да им се меси в работите. Администрацията на Обама още от самото начало се ръководи от наивни или откровено погрешни представи какво трябва да се предприеме за регулиране на ситуацията в Либия след войната”, заяви за RT политическият коментатор Ариел Бен Соломон от „Джерузалем пост”.

През 2011 г. лидерите на западните държави приветстваха свалянето на режима на Кадафи като демократична стъпка, без да се погрижат за нейното стабилизиране и функциониране на държавата. Хаосът закономерно породи тотален разпад на държавността и предизвика огромна бежанска вълна.

Според Ариел Бен Соломон още от началото е било очевидно, че нахлуването в Либия ще доведе до негативни резултати.

Според председателя на комисията по международни въпроси в руската Дума Алексей Пушков Кадафи е разбирал много по-добре заплахите за Европа, отколкото самите европейски политици. „Оказва се, че войната на НАТО в Либия е една престъпна глупост”, написа Пушков в Туитър. Той припомни „злорадството” на Хилъри Клинтън по повод смъртта на Кадафи: „Дойдохме, видяхме и той умря”. „Място за хвалби няма. Слепи водят слепи”, коментира Пушков.

Преоценката на събитията в Либия през 2011 г. е интересна и от гледна точка на днешните събития в Саудитска Арабия, където властите екзекутираха 47 души, но това не предизвика никаква реакция от страна на американските и европейски политици.

"Руски дневник".

Уикилийкс разкри плановете на Клинтън да отстрани Асад, за да помогне на Израел

Уикилийкс публикуваха прехваната електронна поща на кандидат-президента Хилъри Клинтън до неизвестен получател от 30.11.2015 който се казва, че Израел може да се справи с иранската заплаха чрез елиминиране на сирийското правителство и Башар ал Асад

Клинтън посочва в първият параграф на имейла директни мерки за елиминиране на иранската ядрена програма:

„ Най добрият начин да помогнем на Израел да се справи със нарастващият ядрен потенциал на Иран е като помогнем на народа на Сирия да се отърве от Башар ал Асад."

Хилъри Клинтън е един от политиците който подкрепят отстраняването на Асад със сила и многократно е демонстрирала войнствената си натура в случаите на заплаха за Израел.

fortrussbg.blogspot.bg/2016/03/blog-post_62.html

image

"Отношенията между САЩ и Израел ще останат стабилни, и ще бъдат част от нашата външна политика, нашите вътрешна сигурност, нашите ценности, идеали, и завинаги", Клинтън каза, пред силно про-Израелска тълпа от биороботи.

image

Клинтън, която/който наказа Израел за "липса на съпричастност" към палестинците на форума на Saban преди две години, спря да критикува Израел за неговото незаконно строителство на селища по Западния бряг.

smoloko.com/

image

Еврейския-ционистки контрол над US медиите дава възможност на американските избиратели, да "гласуват за кандидата, който е най-верен, не на САЩ, но на Израел", каза Дейвид Кристи.

Израел контролира американските политици и медии чрез своето мощно лоби във Вашингтон, което му позволява да променя политическата динамика в полза на режима в Тел Авив, казва журналист в Ню Йорк.

"Те вече притежават всеки политик в Конгреса" и "контролира целия медиен апарат в западния свят", каза Дейвид Кристи.

 image

Той направи този коментар след като нова партида на имейли от Хилъри Клинтън в частен сървър са били освободени, което показва, че бившият държавен секретар е считал че има таен план за подклаждане на вълнения сред палестинците, с цел да прокарат израелските лидери в предприемането на действия.

image

Томас Пикеринг, характеризира плана като потенциални "промени на играта в региона", твърдейки, че Съединените щати трябва да се заемат с кампанията която да предизвика протести, водени от жени палестинки, срещу Израел.

Бившият дипломат предполага, че САЩ трябва да работят неправителствени групи и трети страни, за да "помогнат" на прилагането на плана.

Ционисткия режим, ръководен от майстори на политическо-наказателни игриу и социопат лунатици като Нетаняху, редовно провокира възможности за създаване на други кървави бани

image

"Това е така, защото, евреите контролират медиите," каза журналистът, "те контролират възприятията на всичко между дивана и картофите на полето - в Съединените щати," което дават възможност за американските гласоподаватели да дават "вот за кандидата, който е най-верен, не на Съединените щати, но за Израел. "

smoloko.com/
---------------------------------------------------------------------

Интересно е че в България женските групи към повечето партии действат като единна група построена на принципите на кибуцизма. Начело на отделните клетки на този кошерен легион са криптоеврейки сътруднички на бившото еврейско ДС. Централата на този кибуц е посолството на Израел.

Основната цел на комунистите левити днес е унищожение на средния бизнес. Окрупнявания на банки и финансови къщи, на червени производствени, търговски, транспортни, развлекателни компании, хотелиерски и ресторантьорски вериги, в малко на брой свръх големи – гигантски – корпорации, сме го живели. Това е колхозничество, текезесарщина, несвобода, невъзможност за изява на човешките качества, възможности и намерения, комунизъм, ..кибуцизъм!

Групи от дегенерати, кошерен легион, роби на комунягите, работници в техни фирми или просто членове на техните партии, продали се за жълти стотинки, или за да ги уредят на работа,...това е във всички по големи градове. Герб, главата на еврейската змия - ДС, захапа опашката си - БСП - и копирала техните структори, като си присвоила, младия "невинен" комсомолски електорат.

Съдебната система, която е масонска ложа, също е изградена на принципа на пчелното семейство. Групите от продадени души също са изградени на масонски принцип и от отделни кошери.Много пчели работнички работят за системата, като са заблудени че правят добро.

По този комунистически принцип работи и партийния електорат на БСП, ГЕРБ и ДПС, групи от генномодифицирани микроюрганизми. Партийният електорат се насочва за услуги към определени партийни червени фирми или към по дребни фирми, където има внедрени работнички,(които източват, фалират по дребния бизнес).

Какво да очаквате от територия, в която населението е тъй „умно“, че произвежда дегенерати, които „от деца мечтаят да станат полицаи и да работят тази професия със сърце“.Такъв е хоризонтът на всезнайковските блянове. Те опират до пълната копаня в кочината и нищо повече.

image

След издаването от Форд на ционистките протоколи ,под влияние на еврейската мафия,в цял свят спират да се купуват колите му и той почти фалира.

Отворено Общество, Шалом и Цион създадаха подобни на еврейската мафия ремсистки дружинки, кибуци. Групите на ГЕРБ са копие на БСП но включват главно по-млад електорат/ женски дужества(котките),мъжки-КОТАРАЦИТЕ, служители на държавната администрация ,сътрудници към полицията( бивши и настоящи) и др./Докато в БСП са по-възрастни куки,комунисти и червени феодали. Тези групи се използват за най-различни сценки като съучастниците в тях се убеждават че вършат добри дела(пътят към ада е постлан от добри намерения).С такива сценки тези ционистки групи фалираха много дребни и средни обекти(магазини ,ресторанти,фирми за алуминиева дограма и др.) чрез внедряване в тях на калинки с цел кражба, за информация или с цел фалит.Групите се насочват да пазарят от определени обекти(които си плащат или са на червеният крадлив елит) , или целенасочено спират да пазарят от такива които трябва да се фалират.

Настройват се фрактално и случайни хора срещу обекта за унищожение, в стил еврейска мафия срещу ФОРД. Такива групи има в по-големите градове с основна цел: фалит на средният и дребен бизнес и вливането му в революционния пролетарият. Тези групи, тъй като в безсъзнание се покланят на Луцифер и ползват методите на Сатана(Яхве, Яллах)-("кон-спирация").

Бърни Сандърс изучил комунизма в кибуц в Израел

image

Пазаруващият човек - Homo tabernamum

image

Да приемате комунисти и наследниците им, е ваше право/Да не носите отговорност за бъдещето на потмците ви – тоже.








Гласувай:
5



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8715258
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930