Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.03.2016 22:01 - Съвременният свят като сатанинската Съветска Русия или за общия път към геената
Автор: budha2 Категория: Политика   
Прочетен: 1284 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image
Кои са и днешните патриоти? Онези, които служат на враждебните руски – по-рано съветски, интереси? На американските, европейските, всъщност еврейските, ционистките? Кому служат тези антибългари? Защо не им поискате да ви представят сметката във вид на ДНК-изследвания? За да установите, че вождовете им не са българи. Кой от тях е такъв? Интернационалистът Сергей Станишев, пръкнал се в СССР от майка от еврейския Херсон? Или семейство Живкови, които са цигани и това е доказано от учени, не от мен? Тези, чийто създател, първо искаше да присъедини страната ни към СССР? А в своята мегаломански намерения за деветмилионна България докара стотици хиляди румънски цигани?

image

Някъде през седемдесетте години, доволно мрачни и безнадеждни, докато Тодор Живков и неговият колега диктатор Николае Чаушеску си хортували, правешкият „цар“ предложил на румънския да изнася… цигани за милата ни Татковина. При наличието на мащабен и нерешим цигански проблем в нашата северна съседка, думите на Тато прозвучали като небесна мелодия за ушите на тамошния болшевишки сатрап. Речено, сторено.



Така местните комунистически продажници взеха да доставят цигани от Румъния. Преместваха хиляди от тях като стока, както техният любим „бащица“ Йосиф Сталин правел през трийсетте и четиридесетте. До ден днешен в Северна България има населени места, където възрастните мангали почти не говорят български, а си общуват на влашки.

За тях плаче румънската евродепутатка и бивша прокурорка Моника Маковей, която също издигнахте в култ. Понеже беше скоро, още се чудите, в коя миша дупка да скриете угодническите си мутри. Не съм ли прав?

Смятахте, че се е появила румънската Жана Д’арк, която ще отсече безбройните глави на болшевишкия змей. Ще въздаде справедливост и ще прати корумпираните политици зад решетките. Единствен аз от телевизионния екран обявих, че тя е същата като останалите – съвсем.

Румънската номенклатура просто прочиства редиците си. Който не се съобрази с това, пострада. Едного – млад прокурор – даже самоубиха… Вместо това Моника Луиза намери петцифрена заплата като депутатка в Европейския парламент. Сега поде акция за защита на правата на румънските цигани в България! Каквото са й възложили, това прави.

www.youtube.com/watch

Когато пръв и единствен заговорих за тези неща още преди единадесет лета, ме изкараха по-фашист и расист от Ротшилд, Херцел, Ленин, Сталин, Мусолини, Хитлер, Щерн, Вайцман, Шарон и Нетаняху, взети заедно! Господ е постановил, че нищо скрито не остава вечно такова. Истината лъсва и заслепява с блясъка си.

Един единствен мой познат, испанист, университетски преподавател, поет и публицист, преводач от испански и португалски, ми се изповяда. Той е от Великотърновско. Някъде именно през седемдесетте тогавашният председател на изпълкома – тоест кметът – бил „осенен“ от идеята да направи родното село на моя познат град. Мястото отговаряло на всички изисквания, някои от които – повече от странни. Например, да разполага със… собствен стадион и футболен отбор. Стоичковщината не е от вчера…

image

Едно не достигало – селото наброявало около 4500 жители. За да стане град, били необходими 5000 души с адресна регистрация в него!

Преди няколко лета, когато окончателно се завърнал от почти дългогодишно ръшкане по Латинска Америка, познатият ми се отбил до селото, за да сложи цвете на гробовете на своите родители. Що да види? Жителите били намалели до около 1200 парчета. От тях – не повече от две стотици били българи. Останалите – от по-тъмно зелените, които някои навремето наричаха евфемистично „от боята“.

Роднина на испаниста му припомнил, как навремето кметът заселвал цигани, за да превърне селото в град. Те не говорели български. Опитът се провалил. Обаче мургавите останали и постепенно прогонили българите.

И тогава, призна моят събеседник, се сетих за теб и онова, което каза по телевизията. Как Тодор Живков договорил с Николае Чаушеску внос на румънски цигани у нас. Призна, че след онова предаване взел да гледа на мен подозрително, с друго око. Рекъл си – чак толкова антикомунизъм не бива. В разговора, който описвам, ми поднесе извиненията си. Изреченото от мен се оказало вярно.

Такива работи.

Ала кой служи на българщината? „Националистите“ от БКП и Държавна сигурност, като Валери Симеонов, „храбрият“ му кумец Волен – най-непостоянната политико-икономическа изтривалка и пачавра, срещана някога. Може би Красимир Каракачанов, когото потомците на основателите на ВМРО до един, без изключение, осъдиха и проклеха? Включително и в мои телевизионни предавания.

image

„Убавци“ каквито са еврейско-циганските подлоги от кохортата на активните борци против фашизма и капитализма като Филип Димитров, Иван Костов, Надка „Гаражната“, Радан Кънев? Болшевишките продукти с марката „ДС“, като Меглена Кунева-Пръмова, ортакът на генерал Любен Гоцев, одиозният Даниел Вълчев, „професор“ при това, рожбичките на партийните секретари и архиченгета Найден Зеленогорски, Николайчо Младенов, братята Милен и Георги Велчеви?

Или откровената комунистическа камарила, съставена от добре дресирани в лъжите нищожества от породата на Росенчо „Ирландската пастирка“ Плевнелиев, Б.Б. – Брижит Бардо „Гуменетката“, тази „Винету“ от СИК, изходена в село Банкя, Софийско. Цецка Цачева ли, приличаща на Цецко, физкултурникът Ц.Ц. от обслужващия персонал на Григор Шопов – гаулайтера на КДС?

Цялата мазна болшевишка котерия от подлеци, произлизащи от мрачните среди на БКП и нейните служби за партийна сигурност? Тази алчно червена мафия, която ви е стиснала за гушите, та едва си поемата дъх! Тя ли ви допада? Нея ли имате за елит? Разчитате, негодниците и некадърниците, приютили се в своеобразния политико-икономически милиционерски участък, да ви изведат на път, който води напред и нагоре?

image

Или сте наивници, или – ненормални!

Обяснете ми, ако сте в състояние да го сторите, защо не такива като мен, преследващи истината, за да узнаем, че сме най-древната цивилизация на земята? Хора, които не сме се цапали с никаква власт. Изобщо не ламтим за някаква. Не продаваме душите си за постове. Не протягаме пари към никаква баница. Доказали сме, че не лъжем, не пренаписваме биографиите си. Миналото ни е прозрачно, настоящето – също. Подсказали сме, че знаем как заедно можем да постигнем благополучие.

Затова сме забранени.

Защо отказвате читавите хора да стъпим на здрава почва, добре отъпкана от предците ни? Пък да се вземем в ръце и да изхвърлим комунистическата блудница. За да градим своя, българска, национална, но приветлива, заможна, привлекателна държава.

image

Не желаете това. Държите на мястото си в блатото, пълно със смърдяща болшевишка помия. Ваша воля.

Обичате си и поробителите. Смятате ги за… освободители!

За жалост, почти всички последователи на Георги Раковски са били вербувани от руснаците. В един или друг момент те са служили многократно повече на „проклетата Русия“, отколкото на народа си. Вероятно не са го чувствали такъв – свой. Доказателствата за това започнаха да изплуват от тайните руски архиви. И не само от тях.

Даже т. нар. Априлско въстание се оказа… отомански проект. Пише го в онази брошура, издадена през лятото на 1876 година на чужди езици, и разнасяна из европейските монархически дворове от дует представители на тази нашенска помащина, зародила се кой знае кога. Цитирах доволно дълъг пасаж от нея? Не от някакви „спомени“, излезли години след края на Руско-турската война. И – възможно – писани под диктовка или по целесъобразност. А докато жаравата на бунта още димяла, не била напълно потушена.

Не забелязвате ли, че населението беше превърнато в пача? Комунистите, всички техни юдеомасонски ортаци и чорбаджии я желирахте от костите и кръвта на прекрасния някога български народ.

image

Слепи и безчувствени ли сте? Не виждате ли, не усещате ли, как с все по-голямо ускорение пропадаме в пропастта, от която няма измъкване? Това личи във всеки изминат ден, с всеки убит възрастен човек заради пет лева, с всеки пребит на улицата младеж, с всеки загинал в катастрофа, с всеки разбит и ограбен дюкян, с всеки преджобен от цигани, с всеки противоконституционен закон и наредба, превръщащи ни във вечно виновни длъжници, с всеки милиарден кредит, теглен от правителството на комунистическите безумци, от всичко!

diagnosa.net/wp-content/uploads/2016/03/091-1.jpg



Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8729654
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930