Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.04.2016 13:20 - Комунист означава ненаситно алчно същество
Автор: budha2 Категория: Политика   
Прочетен: 932 Коментари: 0 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image

Да обяснявам ли, че 58-годишният „олигарх“ Михаил Сафарбекович Гуцериев, пръкнал се в Акмолинск, Казахската ССР, центъра на съветския бизнес, may be, е членувал в КПСС и е вербуван от КГБ. Това, както знаете, е като Костовия тен и партийна принадлежност – до живот. Започнал като хамалин, а стигнал до управител и съсобственик на АО НГК „Славнефть“ и ОАО НК „РуссНефть“. Как наричат това? Не е ли американска мечта? Само че осъществена на съветска почва. Разликата е в детайлите. Не бъдете придирчиви…

Между двете на товарищ Сафарбекович му се наложило да позабегне във Великобритания. В тази толкова „антикомунистическа“, „демократична“ и „справедлива“ държава, в която също „так вольно дишет человек“. Там мълвят и имената на въпросните „свободни“…

Страната, подслонила такива заслужени дейци на големия перестроечен грабеж, като Борис Березовски, Роман Абрамович, Елена Батурина, добре обучения убиец от КГБ майор Александър Литвиненко и много друго по-малко знайни „герои на нашето време“. Някои ги поумряха. Така казват. Нищо не е доказано. Никой не е осъден.

През 2010 година Михаил Гуцериев триумфално се завърнал в Русия. Казват – като негласен пълномощник на Ротшилдови. Очаквате да го заяви на всеослушание? Не бъдете наивни. Търсете косвени улики. Например интервюто му в московския „Ведомости“, за който се знае, но не се говори и пише, че е на Нат Ротшилд. И излиза – на хартия и в електронния вариант – в розов цвят, както Техния “The Financial Times”.

image

Междувременно успял да се сдобие с поне три дипломи за висше образование. Заръчали на Жириновский, Владимир Вольфович, да го направи депутат в Руската държавна дума. През 1995 г. това не само било изпълнено. Сафарбекович „украсил“ трибуната като заместник-председател на парламента. По онова време го смятали за сянка на Владимр Волфович Еделщейн. После му се наложило да побегне…

Подгонил го… Олег Дерипаска. Което не е игра-шега. Невярващите да питат днешните правителствени ръководители на Великобритания. Гуцериев се озовал на Албиона. Така, полека-лека, дялове от руските нефтени корпорации попаднали в ръцете на Ротшилдови.

Но мюсюлманинът е близък с всички. Даже с църквата. Същата – „руската“ и „православната“. Личи от илюстрацията, не мислите ли. Ами от кръста на фалшивата църква до полумесеца и звездата на сватбената торта на сина му има само една крачка. Нарича се душепродажба.

image

По същия начин преди години Илия Павлов построи параклисче, което нарече на себе си. Провъзгласиха го за „най-великия“ ктитор. После повториха с потомствения комунист и ченге с хазарско потекло Тодор Батков.

Третия път преминаха всякакви граници. Ако някой ден светът забрави, че е съществувал милиционер-банкер на име Цветан Василев, крупен крадец, екскурзоводите в Гигенския манастир ще му напомнят. Там един Никанор, подгонен от финансовите власти в САЩ, намери лек начин да печели и да се отдава на телесните си щения. Кой казва, че сатаната не си знае работата?…

       image

Случайно или не, но в новопоявилите се “Panama Papers” – архивите, изсмукани от юридическата фирма “Mossack Fonseca” в „данъчния рай“ Панама, липсва името на поне един гражданин на САЩ. Явно там корупцията, прането на пари, избягването на издължаването към държавната хазна са непознати явления?!

Блазе им!…

Трагедията на съвременния свят е, че за две столетия, откакто попадна под господството еврейския престъпен кабал, оглавяван от фамилията Ротшилд, не само Русия, още от времената на крепостничеството, през съветското робство, чак до сегашната авторитарна сатрапия, беше превърната в мафиотска държава. Всички страни по света станаха такива – мафиотски. Колкото са по-големи, толкова повече еврейската организирана престъпност беснее из тях.

Все повече разумни хора го схващат. Но затова техните права – например на свободно изразяване, включително в медиите – бяха окастрени. Сега всяко електронно издание има право да блокира и да не публикува мнения, съдържащи схващания, различни от тези на редакцията. А редакционните са на собствениците – корпорациите.

image

Стигна се до там, че например електронната версия на залязващия псевдодесен английския „Делничен телеграф“ – “The Daily Telegraph”, освен че промени архитектурата си, отмени читателските коментари. Има рубрика, има проблем; няма рубрика, няма проблем, би отсъдил вождът и учителят на лондонските телеграфисти, товарищ Джугашвили, Йосиф Висарионович, познат като Сталин, а всъщност Едмонович Ротшилд. Обаче така, струва ми се, е по-честно, отколкото този може, онзи не може, както е в много т. нар. форуми сега…

В наши дни комунистическият мафиотски кръг, начело на който са застанали зли, непознаващи милост корсари със старозаветни имена – фамилиите на кръстниците на мафията Ротшилд, Шифф, Уорбърг, Голдмън, Сакс, Менделсън и останалите, затваря напълно обсадата на човешкия род. Тежко ни!

Това се оправя само по един начин – с хващане за гушите и изтръгване на гръцмуля на еврейската сган. Пълна и най-строга забрана на юдаизма по цялото земно кълбо, в това число на т. нар. Библия – Стар завет, Талмуд, Кабала, Халака. Както и на имената, произлизащи от тях.

Неотложно ни трябва съвременен Exodus – Изход. Чифутите, натоварени на конски самолети, да бъдат хвърлени в Червено море. Нека Моше моли Яхве-Йехова да разтвори водите му. И аз ще се присъединя.

Светът е мафия. Комунистическа нива, на която народите бъхтят като добичета, впрегнати от своите еврейски господари.

Преди седмица, при участието си в т. нар. ядрена среща в Ню Йорк, Реджеп Таип Ердоган не беше поканен в Белия дом. Коленопреклонно молеше Чичо Барак да го приеме в своята колиба. Почти се просълзи пред иранско-британската чифутка Кристиян Аманпур, на американска служба, засега в CNN. Накрая, след като му уредиха среща с еврейския елит, т. нар. израелско или ционистко лоби, Обама благоволи да му отдели петнадесетина минути в кулоарите на мястото, където се проведе срещата.

image

Пак питам: Защо не с китайското, индийското, японското, индонезийското, корейското, арабското лоби? Или такива не съществуват? Има само една властваща прослойка на земното кълбо – еврейската. В нея Ротшилдови са богове, а банкерите – пророци.

Даже булката на одиозния кандидат за президент Доналд Тръмп притежава не малко акции от банката “Golman Sachs”. Съпругата на друг от републиканските мераклии, роденият в Канада мексиканец Тед Круз – Хейди, е била в ръководното тяло на същата банка. Както посочи преди месеци друг евреин в една от най-консервативните медии в САЩ:

„Веднъж “Goldman Sachs” даде заем от 1,43 милиона долара за кампанията на Тед Круз. Неговият щаб получи заем от не по-малко от 500 000 долара и от “Citibank”. Според Доналд Тръмп, той го повтори, грубо казано, милион пъти, това означава, че те притежават Тед Круз.

image

Както съобщих вчера [21 януари 2016 г.], по различно време Доналд Тръмп изтегли милиони долари от “Citibank” и “Goldman”, някои от които бяха погасени, други бяха отписани при преднамерения фалит на казиното на Тръмп в Атлантик Сити. Според собствените стандарти на Тръмп “Citibank” и “Goldman” притежават и него…

Истината е, че всяка банка на “Wall Street” притежава Доналд Тръмп.“

Не го ли осъзнаят, земните жители ще изчезнат. Единствената причина ще бъде необходимостта на елита от прислуга. Казват – не повече от милиард – милиард и половина души. Откъде накъде ще се пречкаме из краката на еврейските разпоредители на света?…

image

Ако се вгледате в т. нар. Money trail – „схемата“, по която, според твърденията в западни медии, Владимир Путин се „обогатява“, ще ви стане ясно: взимат ни за имбесили, правят ни на идиоти. Нали преди три петилетки руските им колеги разкриха, че семейство Ротшилд превърна невзрачния кагебейски кабинетен плъх – „анализатор“, „съвестния“ ленинградски общински чиновник, в милиардер. Публикува го „Правда“, която има малко общо със старата – Лениновата.

image

Говорих за тези неща преди десетилетие от телевизионния екран. Писах ги отдавна. Беше по времето, когато „демократите“ бранеха съветския висш комсомолски деец, крупния комунистически еврейски крадец Михаил Ходорковски. Прочее, тези дни сатаната прибра нациста и комунистически деец Ханс-Дитрих Геншер, който лично посрещна на летището Михаил Борисович след освобождаването му от пандиза. Вие си отговорете на въпроса, какво общо може да има световноизвестен „десен“ германски политик със съветски номенклатурчик?

image

Освен с нацисткото си минало, Геншер беше известен и с подходящото си забягване от ГДР на Запад. Както и с първоначалното си участие в левичарски правителства на ФРГ. Започнал политическата си кариера от Freie Demokratische Partei – Свободната демократическа партия, класическа либерал-социалистическа формация. Тя е основана през 1945 година като първата общогерманска политическа организация. Но била призната от Съюзниците само в съветската окупационна зона. В тези на запад, където властвали „свободолюбивите“ и „демократични“ американци и британци, я възприемали като националистическа. По-точно – като националсоциалистическа. Затова не я допуснали. Това станало чак през 1948 година, след подялбата на Германия.

image

Ханс-Дитрих Геншер се прочу с близостта си с всички източноевропейски комунистически диктатори. В предаване на някаква телевизия споменаха, че използвал София – разбирайте Тодор Живков и обкръжението му, навярно главно роднините по кумство Петър Младенов и Андрей Луканов – като скрит център за връзка с Москва.

diagnosa.net/
 



Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8688048
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031