Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.04.2016 14:38 - Необходимост е номенклатурата на комунистическата партия, обременена с възможно най-тежките престъпления, да остане без имоти, пари и без позиции.
Автор: budha2 Категория: Политика   
Прочетен: 896 Коментари: 0 Гласове:
4

Последна промяна: 10.04.2016 15:21

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
… В съветската държава израсна и се формира нова историческа личност – съветският човек, който се отличава с преданост към делото на комунизма, социалистическия патриотизъм и интернационализъм, висока трудова и обществено-политическа активност, непримиримост към експлоатацията и подтисничеството, националните и расовите предразсъдъци, класова солидарност с трудещите се от всички страни.

… Съветският съюз оказва решително противодействие на всяка агресивна политика, където и да се появява тя. Затова съветската държава от всички народи на света е признат авангард на мира и демокрацията.“[„Църковен вестник“, брой 29, 1972 г., в: Стефан Груйчев – „В Служба на антихриста: Из тайните на светия синод“, „Инфомакс – С.Г.“, вече цит. съч., стр. 43.]

Това е позицията на светия синод. То издава, че църквата не е Христова, а Шаул-Павлова. Ако сега се появи сред нас, Исус Христос ще я осъди и няма да стъпи в нея.

Само фарисей – богоборец би могъл да води някого към „красивото комунистическо общество“. Неговата „красота“ беше изписала с кървав грим автографа си върху мутрата му – стотици избити свещеници, стотици хиляди – миряни, вярващи в Исус. Ето го истинското лице на „пазителите на вярата“.

image

Първо, Сътворението е отречено. КПСС е създала нов „съветски човек“. Навярно – по образ и подобие Лениново и Сталиново. Този „съветският човек“ изби десетки милиони човешки същества. Много от тях – също „съветски хора“ – комунисти. Което представлява комунистическо признание, че комунистът не е човек. Що се отнася до „високата трудова и обществено-политическа активност“, от първия ми работен ден бях наблюдател, как всеки се стараеше да се скатае, да се измъкне от това, което се смяташе за тегоба. Само най-големите мерзавци – кариеристите-натегачи – проявяваха демонстративна склонност към второто.

На първото ме научи семейство от Лом, което беше дошло в столицата да работи в строителството с единствената цел – да получи софийско жителство. Та децата му да станат „софиянци“, както ми разясниха. Вдигнах рамене – какво друго ми оставаше? Това беше изкуствена, невидима, но съществуваща гранична линия за разделение между хората. Познавах я от казармата…

През есента на 1977 година ме изпратиха на 40-дневна бригада. Полагахме пътни панели за панеловозите, които доставяха готовите стени за сградите. Отначало, като всеки новобранец, добих усещането, че всички са се вторачили в мен. И гледах да не изоставам.



Усетили, че влагам прекомерно старание – един вид – натягам се (за какво ли), мъжът и жената от Ломско, които всеки обяд поглъщаха огромно количество непозната ми дотогава туршия от чесън, и воняха отдалече, веднъж ми рекоха:

„Она работа̀та не е заек, нѐма сбега.“

image

Схванах. Максимата не само ми подейства отрезвяващо. Падна като мехлем на душата ми. Понеже никога не съм се стремял към съревнования. Най-малко – социалистически… Разбира се, че „трудът беше песен, но друг да я пее“.

Такъв беше „новият социалистически човек“ – „всестранно развитата хармонична личност“, според налудничавото въображение на правешката „принцеса“. Неговите отроци срещаме днес навсякъде – дегенерати, с редки изключения, потвърждаващи правилото.

Какъв е днешният християнин?

Невежа, който има смътна и невярна предства нито за природата и сърцевината на християнството, още по-малко – за същността на църквата, съвсем никаква за проникването на фарисейството в нея и оформянето й като инструмент за покоряване на евреите.

image


„Според Талмуда Исус е екзекутиран за богохулство от истински равински съд, защото подстрекавал други евреи към богохулство и презрение към властта на равините. Всички класически юдейски източници, които споменават тази екзекуция, са твърде щастливи да поемат отговорността за нея. В талмудските версии римляните дори не са споменати…

За евреите самото име „Исус“ беше символ на всичко, което бе отвратително и противно. И тази народна традиция все още съществува. Евангелията са еднакво ненавиждани. И даже в съвременните израелски, юдейски училища, не се позволява да бъдат споменавани, камо ли – изучавани.

Второ, по теологични съображения, повечето вкоренени в пренебрежението, като религия християнството е квалифицирано от равинското учение като идолопоклонничество… Всички християнски знаци и образни символи са разглеждани като „идоли“ даже от онези евреи, които буквално боготворят всякакви свитъци, камъни или лични принадлежности на „светите мъже“.

Като противоположност, отношението на юдаизма към исляма е относително меко.“[Професор д-р Израел Шахак, който преподаваше химия в Университета на Тел Авив. Като дете беше прекарал 4 години в нацистки концлагер. Изявяваше се като правозащитник и яростен противник на ционисткия нацизъм.]

За да не си въобрази някой, че лъжа, показвам горната илюстрация от първото преводно издание на английски, излязло в Лондон.

image

Наближава празникът Възкресение Христово. Пак ще се четат старозаветни измишльотини за някакъв „дом Давидов“ и прочие низости, които оскверняват и омаловажават Бога и унизяват християните. Но вие ще се стичате към синагогите с кръстове отгоре – сатанинските сборища. Както навремето към ОФ-клубовете и залите на партийните домове. Отдавна то е едно и също.



Вместо да славите Бога, ще целувате икони и попски ръце – на новите партийни секретари. Ще се надпреварвате да материализирате „вярата“ си в повече и по-шарени яйца, в повече печено агнешко и в по-бухнали козунаци.

За миг през ума ви – доколкото силиконът в главите ви е оставил естествено вещество – няма да мине, че агънцето е символ на Христовата невинност. Когато го поглъщате, вие – „християните“, ще си помислите ли, че все едно нагъвате Божията плът? Ева ли. Всекиму според вярата. Да ви е сладко…

Струва ми се, че е най-добре да започнете да посещавате синагогите. И без друго обичате евреите, убийците на Христос. Защото равините и техните църковни наместници – поповете, са ви втълпили, че Бог е бил убит. Смятате евреите за по-умни от вас. Уважавате правото им да сквернословят срещу Исус Христос и българите. В техните храмове, които са домове на Яхве-Йехова – сиреч на сатаната – вярата ви тъкмо ще укрепне.

Църква означава общност. Какво общо може да има почтен човек с тези и с всичко това? Къде Господ ни е заръчал да ходим на черква? Ето какво ни е заръчал:

„Когато се молите, не бъдете като лицемерите, на които харесва да се молят, застанали в синагогите и на уличните кьошета, та хората да могат да ги видят. Наистина ви казвам, че те вече са получили своята награда.

image

Щом фарисеите-комунисти са в "храма", бягайте далеч от синагогата на Сатана. В името на овца и свина и светого ДС да го духа.

Но вие, когато се молите, влезте в спалнята си, заключете вратата и се помолете на вашия Отец, който е в потайност. А вашият Отец, който вижда и в тайнствеността, лично ще ви възнагради явно.

И когато се молите, не повтаряйте думите си като езичниците, защото те си въобразяват, че поради голямото говорене ще бъдат чути. Следователно, не бъдете като тях, понеже вашият Отец знае от какво имате нужда, преди да го помолите.“

Другото е от лукавия.

image

Не е случайно: арийските-хазарски вампири са на власт в днешна Русия, както и другаде по света те не могат да устоят на слънчева светлина, боят се от нея. Слънчевата светлина води до дезинтеграция и намаля продължителноста на живота, затова нагите се крият в долната земя където се използват изкуствени слънца -Ярило. Нашата планета упада към към високо технологичните адски планети от Билла Сварга, и е възможно вече да е на изкуствени слънца. Ако централното разпнато слънце-портал липсва, душите циклят в безкрайни кръговрати в материалният свят. Задкулисните инициатори, в модерния свят на деструктивни процеси се наричат "черна аристокрация" или "общност на сенките". Ако, съгласно (2.1.1) Pa е Всемогъщият, Създателят, Слънцето, тогава неговата противоположност Aр е:
Ар – «всенизш», «разрушител», Луна
Именно Aр в синкретичните евангелия е "човекоубиеца от рода." Ако Рa е свързан към светлината, тъмнината, е свързана с Аром. Ако Рa е свързан с деня, Arom е свързан с ноща. Следователно, ако Рa е Слънцето, то Aр е Луната:

Ра = Солнце



Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8727940
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930