Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.12.2015 23:52 - Интернационалното ционистко лоби настройва цели народи срещу други / Проблемът е интернационалният елит съставен от същества със старозаветни имена
Автор: budha2 Категория: Политика   
Прочетен: 3584 Коментари: 0 Гласове:
5

Последна промяна: 10.10.2016 21:17

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
image

Вие сте от бащата на клеветата и искате да вършите похотите на баща си,
който… е човекоубиец и никога не отстоява истината, понеже е лъжец и баща на измамата

А как лъжат! „Големите“, „великите“, които формират „обществено мнение“. Вече шеста година интернационалното ционистко лоби подхранва човечеството с измами, настройва цели народи едни срещу други, подклажда и поддържа братоубийствени войни между мюсюлмани.

Известно е, че след лов и преди война се лъже най-много. За пореден път изтъпаниха в залата на Съвета за сигурност на ООН някаква язидска селянка от Ирак. Тя разказала, как „джихадисти“ от Ислямска държава я пердашили и изнасилили. Видът й не издава следи от подобни зверства.

Защо, когато честните хора се гневяха от варварството на „въоръжената опозиция“ в Сирия и Ирак, съобщаваха за страданията и мъките на християните и язидите, „демократите“ от Запад, но и от Изтока, не си мръднаха пръста? Не, подвеждам ви. Не само се разшаваха, ами изпращаха оръжия и амуниции, дрехи и храни на всевъзможни бандити и авантюристи, за да съборят режима на Башар ал-Ассад. Който никога не беше атакувал нито една религиозна общност.

Не го защитавам. Говоря истината.

Западните „миротворци“ изпращаха огромни транспортни самолети, от които с парашути спускаха своите „хуманни“ помощи. Най-често, по някакво неписано правило или „поради постоянни и неотстраними грешки“, пратките попадаха в ръцете на разбунтувалите се бивши иракски военни и полицаи – основната бойна маса на настоящата Ислямска държава. В същото време Русия неуморно снабдяваше Дамаск със същото – всякакви въоръжения и бойно оборудване. Даже си построи нова военно-морска база, снабдена с… летище! И проводи военни, които да я обслужват и охраняват.

За да не останат назад, Саудитска Арабия, Катар и други сунитски шейхства от района на Персийския залив, изливаха порои от пари в касите на разбойниците.

И ето, сега извадиха отнякъде иракска язидка, чието малко име е типично арабско – Надя?! И тази Надя Мурад Базее Таха разказа приказката, написана авторите на съвременния близкоизточен „фолклор“, които са на заплата в мозъчните центрове на Интернационала. Ще я видите и чуете, заедно с припомняне на същото, но отпреди 15 лета. Dйjа vu.

image

Важният въпрос е: Защо хората вярват? Нямам обяснение. Изглежда, такава е природата на мнозинството от онези, които се имат за човеци, а на практика не са нищо повече от добичета. Преди около 170 лазарника дядо ви Любен Каравелов е зърнал и описал доста нашенци от шоплука точно по този животински начин:

„… Жителите на Софийският, Пиротският, Кюстендилският и Трънският окръги биват високи и мълчаливи…. С особено трудолюбие тие са не отличават, но и техните потребности съ твърде ограничени. Храната им е повече нежели умерена: кукурузник, сол, лук, оцет, краставици, млеко и сирене; месо, риба и сланина са употребляват редко. Единствената неумерена склонност у тие хора е ракийката и винцето. От това животът на тие шопе, които твърде много се отличават в много отношения от другите българе, не е твърде завиден. Но и земята им не е до толкова плодородна, до колкото, например, на софийско поле. Софиянците, а особено пиротчене, съ трудолюбиви, трезви, но необикновено неразвити, ако и да имат сичко в изобилие. Потребностите на последните съ още по-малки. Съществува анегдот, че един шоп, който ходил в Едирне да коси, изял от Гергьовден до Петровден [от 6 май до 30 юни] 120 оки хлеб и 10 оки оцет. Само на Петровден си купил за 20 пари сирене.“

Такива сме били, но сме се умножавали, както самият автор изтъква не на едно и две места в подробните си пътеписи от Българско. Докато сега видиотяването е тотално. Твари, смятащи се за българи, теглят заеми от банки и всякакви други мошенически фирми,… за да пазаруват за Коледа и Нова година. Сякаш първият празник не е посветен на Пришествието Божие на земята. Което ни дава основание, насърчава ни, на него да славим Господа още повече от всекидневната си благодарност. Все едно се задава краят на света, та трябва да се плюска до пренасищане. А дечурлигата да бъдат затрупани от пластмаси, често – отровни!

image

Още по-красноречив и пикантен – на някои ще се стори невъздържан и краен – е Каравелов, когато рисува онези, дето понастоящем ръководят света. И водят онази част от човешкия род, която е извън тяхната религиозно-политическа секта, към погибел.

„София е прекрасен град, каквито са сичките турски градове не само в Европа и в Азия, но и в Африка, ако само в тоя или в оня турско-африкански град не живеят евреи. Разсказват, че столнината на еврейското отрицателно благовоние е Солун, а аз ви уверявам, че тоя град треба да падне на колена пред София и да предаде своя венец. Ако солунската нечистота са нарича готова холера, то софийският еврейски арсенал може свободно да се нарече вонейшеща чума.

Аз нийде не съм виждал, даже и в Измаил, такова улично блато, каквото видех в София. Софийските нечистотии са отличават от нечистотиите на другите градове – аз говора само за некои махали, а особено за еврейската, – с това, че в първите вие редко виждате мъртви котки, издъхнале кокошки и магарета, незатъпкани още черупки от варени или пържени яйца и т.н.

image

Но и софийският евреин не е по-благовонен от своята улица. В София вие ще срещнете такива еврейски типове, каквито са не срещат даже и във варшавският еврейски музеум. Разбира се, че между Ротшилда и Биконсфилда и между софийският евреин съществува такова различие, каквото Катрфаж, при сичките свои старания, не е можел да намери даже между горилата и Мария Стюарт. Не зная, имат ли редакторите на „Пестер Лойд“ и на „Нова Виенска преса“ своя собствена миризма, зная само това, че ако софийският евреин са приближи до вас, то вие сте принудени да идете в банята и да са омиете с хума. Един мой приятел, който обича да си поговори, ми разсказваше един път, че купил от един едирненски евреин пошове [торби, чували], които, даже когато са скъсале (той ги прал стотина пъти), се още вонеле на лакерда. Ако да ни би поживел неколко деня в София и ако да не би помирисал софийските евреи, то историята на пошовете одавна вече би са изветрила от главата ми. Аз мисля, че ако в София желаят да имат здрав воздух и да са избават от тифозните трески, то са длъжни да преселат своите евреи на върх Витоша, или да ги натопат в саламура.

Но да оставим евреите, които са известни на сичкия свет не само чрез своята телесна, но и душевна нечистота…“

Ето кои допуснахме да ръководят съдбите ни. Не само нашите, а на цялото човечество. Затова сме затънали в нечистотия – главно – в душевна, както е установил бая ви Любен Каравелов още през петдесетте години на ХІХ век.

Сега същите тези „евреи, които са известни на сичкия свет не само чрез своята телесна, но и душевна нечистота“, проявяват втората си черта, като подстрекават останалите хора да се бъхтят помежду си. Ето как манипулират масовото съзнание.

www.youtube.com/watch

А ако последната университетска терористка не беше еврейка?…

На тази нищо не й се случи. Така, както Джордж Буш, Дик Чейни, Пол Уолвофиц, Доналд Ръмсфелд и останалите военнопрестъпници даже не бяха сериозно упрекнати за войните в Афганистан и Ирак. Нито Барак Обама за тази в Сирия, Либия, Йемен, за Ислямска държава… Най-много художничката на свастики да е получила някоя по-солидна сума. Нали специално даряват „оцелелите в холокоста“, които лъжесвидетелстват, плещейки съвършени небивалици?

image

Думите на кошаревската свидетелка в ООН: „Караше ме да нося дрехи, които не покриваха тялото ми“, издават измама. То е почти същото, като „мюсюлманските терористи“, които уж извършили атентатите в Ню Йорк на 11 септември 2001 г. Предната вечер те – „ислямските екстремисти“, тоест фанатично вярващите, били в бар със стриптийз и се наливали с алкохол?! И двете – забранени от исляма!

На всичко отгоре, за да няма съмнение, оставили в един от своите автомобили цели пакети с… Корана?!

Показват и ни разправят холивудски врели-некипели! Ние да не сме малоумни?

Комунистите извършиха, при това наистина, хилядократно по-жестоки неща на цели народи. Избиха милиони, изнасилваха, отнемаха имущество – недвижимо и движимо. Пребиваха невинни хора, хвърляха ги в концентрационни лагери и затвори. Заради убежденията им, но не рядко – ей така, по случайност, поради лошия късмет на жертвата, попаднала пред погледа на червен господар в махмурлук или лошо настроение.

Само у нас тези изверги ликвидираха повече от 222 000 българи! Не отварям дума за ограбения живот на наследниците им. Отсъства всякаква милост спрямо тях. Не само у комунистическите престъпници и техните потомци, но и у масата нашенци. Понеже за 70 лазарника им внушиха грамадната лъжа за някакви „чорбаджии изедници“, „алчни и крадливи фабриканти“, „ненаситни кулаци“. В 99 на сто от случаите това са били умни, предприемчиви и най-вече – трудолюбиви българи.

Никакъв Запад, никакво световно обществено мнение, нито веднъж не поведоха война срещу тези касапи, затрили повече от 100 милиона човешки живота и изкривили съдбите на още стократно полуживи сенки на хора. Не си мръднаха пръста.

image


Вместо това, привидно изразяваха „възмущение“, което изобщо не топлеше поробените народи. А зад стените на банките и посолствата отпускаха кредити на дивашките червени тирани и въртяха други свръхдоходни далавери с тях. Преди това бяха вършили същото с Хитлер и нацистите.

Къде е моралът?

Защо преди Интернационалът да започне войната в Ирак, а след това и в Сирия такива неща отсъстваха? По времето на Саддам Хюсеин и семейство Ассад съществуваше верска търпимост. Та най-близкият сътрудник на иракския диктатор, неговата дясна ръка, вицепремиерът и външен министър Тарик Азис беше… християнин!

Както се убеждавате, схемата е една и съща. Тя е комунистическа и доказала своята жизненост.

Така е още от 1917 година, когато интернационалните банкери проводиха еврейските болшевики, за да съборят руския цар, да разграбят богатствата на държавата и на нейните жители, и превръщайки се в червени Харун-ал-Рашидовци, да отворят пред западните корпорации портите за безжалостна експлоатация на природните богатства и човешкия труд.

Дойде ред за закриването на витринните псевдодемокрации в САЩ и Западна Европа. Те са основните творци на всичко зло на този свят – от Английската, Американската и Френската революция, в които изпробваха комунизма, през съветската система, до настоящата неоколонизация чрез кредитната система, лихвите и неиздължимите дългове на хора и държави. Сталинизмът вече ги полазва. Скоро ще ги погази.

image

Ислямска държава е следствието, а не причината. Интернационалният елит, съставен в значителната си част от същества със старозаветни имена, е проблемът. Но със сигурност оглавяван от тях – от евреи..
  


image
ЕГИПЕТ, знамето е червено, бяло и черно от 1958 до днес

Черния цвят обозначава Египет и стават абсолютно ясен произхода на черния цвят на саксонските Веттини/Saxon Wettin.Още през 10 век днес "белите" саксонци бяха черни като смола.

image

Флаг на Саксония и Габсбургската монархия

image

Имперския флаг наистина прилича на флага на Ханнновер - потомствени земи на Уелф-Уеттин-Уиндзор но само в долната част.

Но ако се съчетаят тези две знамена, както е прието в хералдиката...

image

През 1865 г. е одобрено (като е било прието по-рано, през 1858 г.) знаме в този ред, с черно на върха. То е било пробутано от покръстения евреин, барон фон Ken Бернхард. Но после се оказало, че това е знамето на Хановер, Хановер наскоро с ордите на Наполеон е воювал с Русия. Основата на Хановерския флаг е флага на Тевтонския орден! Резултатът е объркване. По -късно, през 1883 г Александър III отменя този флаг. Имперския флаг наистина прилича на флага на Ханнновер - потомствени земи на Уелф-Уеттин-Уиндзор но само в долната част.

...тогава получения флаг ще показва че руските императори Романови са като васали на Wettin-Welf. Анулиране на този флаг, както държавен по същество сигнализира за отказ от васална зависимост, всъщност следствие на това, което е станало през 1913 година. Да барон фон Ken Бернар е бил брилянтен хералдист, и не е направил грешка.


image
http://megavselena.bg/wp-content/uploads/2014/01/00245.jpg


Остава само жълтия цвят. Достатъчно е да си припомним любимата дейност на израилтяните по време на пътешествието им из дивата природа на пустинята. Златният телец! Възможно ли е да си представите англосаксонеца без злато? Категорично не! Златото - е било и остава основната цел на това племе. И маската на Фараона говори за това.

След като саксонския жрец Моше ограбва тайните на фароните. По късно издига ционисткия план за расата им в култ и чрез създадената мрежа от масонски ложи завладяват света. Аварис, по късно аварите се местят в Европа и останалото се знае. Сет е върховно божество в Аварис, по време на управлението на хиксосите (1710 – 1560 г.г.пр.н.е.). По това време в столицата Аварис, са засвидетелствани нови обичаи, като:
- човешко жертвоприношение – недопустимо за Египет;
- погребение на деца в делви – недопустимо за Египет;

image

Кшатриите, които са се скрили от аватара на Вишну-ПАРАШУРАМА са се скрили в Кавказките планини("Ной-ския ковчег"???), по-късно са познати като АБХИРАС и мястото, което с населявали е известно като "Абхира-деша".

HEBREW=hABIRU=hAPIRU=ABhIRU=(HAR-AP)-
"ЗЕМЯ-ВОДА"=ЗЕМНОВОДЕН=РЕПТИЛ

Друг етимологичен корен за "ВОДА" на санскрит иде АВАРИ/АБАРИ/АПАРИ, сходно племе с хазарите, за което имам, пък информация, че са били РУДРИЧЕСКИ извън-класови племена на АВ(х)ИРИ/АБ(х)ИРИ- http://en.wikipedia.org/wiki/Abhira, от където иде от думата "евреи"(х-аб-иру/апиру), идещо от санскритската дума АПА-"ВОДА". Думата "ар-апа"(ар-аба) иде пак от корена ап-вода+(х)ар-земя, т.е "земно-водни"(рептили).
Аварите (apar/abar; гр. αβαροι, ομβροι; руск. обри; кит. а-ба, а-бо; ар. ал-абар) са номадско евразийско племе, появило се в Европа в началото на 6 век и създало своя държава първоначално на река Волга, а после в Панония.
В литература се използва и името евразийски авари (Eurasian Avars), за да се прави разлика от кавказки авари (аварци) - съвременна народност от Северен Кавказ.
"Аба" на персийски(авестан) е "баща", анаграма на санскр. "баб-а"(пап-а), но всъщност "АБА" иде от अप् АПА/АБА-"ВОДА". на латински е "Акуа"(Aqua).

image


Извънкласовите след като присвояват Свещените писания,ги подобряват като се описват за божи народ,вместо Българите. Авалон/Авалока е бил точно в Тракия. Бащата на Авраам,носещ името Тара(Аватар) всъщност е Българският Тиро,наричан понякога Киро (Геро,Херо) и известен на скандинавците под имената Тор и Тир. Именно него египтяните са наричали Хор, който не може да е друг освен Пелгарският (Пелазгинският) Хорс ,наричан още Сур (Сол). Имената на братята му също имат древни Български съответствия. Абрахам живееше в твърдинатаТар Тар ,в средата на Авалока с майка си Ава Мария и баща си Ава Тара.

виж. 
ВЕДА БАЛКХАРА    
 
image

"Едуард Дужардин (Еdouard Dujardin) в книгата си Древната история на бога Иисус (Ancient History of The God Jesus-Watts and Co, 1938) документира как юдаизмът или "яхвеистите" са използвали боговете на други нации и са ги превърнали в митичните еврейски водачи,герои и пророци: "Където юдаизмът напълно се е установил,древните Баали на Палестина са били трансформирани в слуги на Яхве (YHVH);а където само частично е постигнал превес,те се превърнали във второстепенни богове... Много от древните Баали на Палестина били асимилирани от юдаизма,който ги превърнал в служба на Яхве,и всъщност много учени споделят убеждението,че патриарсите от Библията са плагиати на древни богове от Палестина ."


image
 Хиксоси или наемници "Гърци и Евреи/Бъдещите саки/" с/у Тракийски фараон?

Добре известният от "Стария завет" еврейски патриарх и пръв пророк Авраам е живял,както днес се смята,ок. XXI или XVI в.пр.Хр.,но не може да се нарече "пръв евреин",понеже по негово време в нито една древна хроника не са споменати евреите. Ако се позовем на еврейската праистория,писана лично от еврейския историк Йосиф Флавий (I в.сл.Хр.),евреите произлизат от "племето" Хиксоси,първи данни за които намираме в египетски документи от XVII-XVI в.пр.Хр. и в такъв смисъл втората дата за живота и "делото" на Авраам е по-коректна от първата. За това,че Хиксосите са роднини или предци на евреите говорят техните имена- Яков,Ианнас (Йонас),Ассис (Исус,Азис) и пр.,както и съдбата им- след краха на тяхното царство много хиксоси биват поробени от египтяните,с което се слага началото на онова робство,от което Мойсей освобождава евреите. Да премахне владичеството на хиксосите успява Яхмос I. Преследвайки ги, той нахлува в Палестина и Сирия. Приемниците му завладяват Палестина, Финикия, Сирия, а страната Куш до 4-тия нилски праг става провинция на Древния Египет.Страната Куш(КУШ=Кая Ешуа=Жреца Ешуа=ЯХВЕ).

Хамурапи , Хиксоси и Хабиру

image
              Карл II (1661-1700)
(последния испански Габсбург, с доста видим прогнатизъм, явно му е било трудно да яде)



image
                              Леопольд I (1640-1705)  
 
image
image
 
Прогнатизъм от африкански тип както е известно, е наследствена черта на семейството на Хабсбургите. При някои от тях той е бил толкова силно изразен, че е пречел на нормалното им хранене. Например, на прогнатизма на Леополд I мнозинство от чернокожите като цяло, са можели само да завиждат.
Все пак не случайно наследниците на австрийските императори се женят за Негро жени - подобното е привлечено/харесва/ от подобното. Също така става ясно защо негрогерманеца Обама така естествено се възприема като галисийците като свой естествен, повелител, благодетел и защитник. Това се нарича генетична памет за времената, когато Галиция е била управлявана от негрогерманците Хабсбурги.


image

Ето една представителка на висшата германска аристокрация 

image


Маргарита Маульташ (1318-1369), последната графиня на Тирол, известна като най-уродливата жена в историята 

imageimage

Реконструкция по череп на готска аристократка


slavanthro.mybb3.ru/viewtopic.php

image

Elector Frederick III the Wise of Saxony (1463 - 1525). House House of Wettin - Father Ernst, Elector of Saxony Mother Elisabeth of Bavaria

image
image
image




Гласувай:
5



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8686024
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031