Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.04.2016 23:38 - Социализмът – новата религия, почитаща ционисткия бог
Автор: budha2 Категория: Политика   
Прочетен: 1483 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 29.04.2016 23:39

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image

„Русия [правилно СССР] е перфектен днешен пример на онова, което илюминатите планират за света. Има около милиард и половина души, или около една трета от световното население [когато са писани тези редове], които понастоящем живеят под комунистическо управление. Повечето комунистически страни не са нищо повече от концентрационни лагери под открито небе. И противно на Марксовите пророчества, конфликтите, престъпността и предразсъдъците не изчезнаха в тези комунистически страни. Съществува толкова голяма централизация на богатството на нацията или придобивки на малцина за сметка на бедната и средната класа, колкото и в некомунистическите страни. В комунистическите държави може да се наблюдава същата национална и расова ненавист, от която се предполагаше, че ще се избавят. Но кой в действителност дърпа конците зад днешното световно комунистическо революционно движение?“[Alex Christopher – “Pandora’s Box: The Ultimate ‘Unseen Hand’ Behind the New World Order”, вече цит. съч., стр. 142. ]

За кратко ще прекъсна този чудесен автор на най-интересното място. Но скоро ще продължа с отговорите, до които е стигнал.

Действително, какво друго представляваше, предприетият от БКП начело с Тодор Живков репресивен процес, наречен унизително „Възродителен“, освен „национална и расова ненавист“?

Постепенно, посредством властта, собствеността стана подконтролна, зависима, фактически притежавана, от ограничена на брой партийна върхушка. На свой ред скритите властелини на планетата контролираха тази мнима аристокрация с метода на моркова и тоягата – чрез партийните привилегии и наказания.

След като подробно се занимава с богатството на тази дяволска фамилия, британският историк Никълъс Хагър достига до общата сума на личните Ротшилдови съкровища. През 2004 г. те са възлизали на… 7,5 трилиона долара!

image

По данни от 2008 г. семейство Ротшилд е било близо два пъти по-богато от тогава втората, а днес третата икономика в света – Япония. Тогава островната империя е имала брутен национален продукт в размер на 4.9 трилиона долара. Също така излиза, че Ротшилдови са били повече от два пъти по-богати от Китай с неговото население от 1,3 милиарда души!

По оценки на икономисти, в момента семейство Ротшилд управлява – не притежава, а коландрѝ – повече от 600 трилиона долара! За сравнение, размерът на приходите в приетия и действащ бюджет на САЩ за 2016 г. възлиза на 3,525 трилиона долара. За да стане по-ясно, в момента фамилията Ротшилд управлява около 170 държави, чиито икономики са с размерите на американската! Иначе казано: Целта им е постигната – те ръководят света!



Естествено, не го вършат сами, а чрез управители – специално набирани и обучавани доверени лица, пръснати по цялата планета. Това е новата глобална номенклатурна класа – на мениджърите. Изяснявал съм тяхната двойнственост, граничеща с шизофренност. От една страна, те са наемни работници, макар и високо платени. От друга, през петдесетте години и насетне започнаха да ги вербуват чрез предоставяне на дялове в компаниите, които ръководят. Така ги превърнаха в корпоративни собственици.

Изключително хитър ход. Ето как, неусетно, Ротшилд и сие формираха възможно най-преданата преторианска гвардия, съществувала в историята. Нейната лоялност е основана на личен интерес в грамадни размери, който може да се наследява. Командирите й боравят с много пари. След съответни промени в законодателствата тази армия от „бели якички“ се сдоби с правото и възможността да наема свои въоръжени сили – охранители. Ала носещи съответни корпоративни униформи и въоръжени до зъби.

Пример за това е „Газпром“, която е толкова „руска“, колкото всеки астронавт, стъпил на Луната, притежава естествения земен спътник. Като важна придобивка, на корпоративните управители е предоставен шансът, при необходимост или желание да изграждат частна, фирмена затворническа мрежа. В нея ползват безплатен робски труд!

image

За да премахне масовото невежество и заблудите, на помощ се притича интернационалният интригант Кръстьо, а ако искате Кристиян Раковски, с истинско име Хаим Раковер. В показанията си пред следствието, копие от чийто протокол е съхранен, този висш масон и деец на комунистическия Интернационал не разсъждава, а обяснява:

„Ако всичко, което можем да предположим в светлината на тези факти, е вярно, тогава, мисля аз, бихме могли дори да определим кой изобрети тази ужасна машина за натрупване на богатство и анархия, каквато е финансовият интернационал. Същевременно, разсъждавам аз, това би могла да бъде същата личност, която създаде и революционния интернационал. Това е гениален акт: с помощта на капитализма да натрупаш възможно най-голямото богатство, да тласнеш пролетариата към стачки, да насаждаш безнадеждност, а по същото време да изграждаш организация, която трябва да обедини пролетариите около целта да бъдат хвърлени в революция.

Това означава, да напишеш най-величествената глава от историята. Даже нещо повече: спомнете си фразата на майката на петимата братя Ротшилд: „Ако синовете ми поискат, повече няма да има войни.“ Това означава, че те бяха арбитрите, господарите на мира и войната, но не бяха императори. В състояние ли сте да си представите факт от такова космическо значение?

Нима войната не е вече революционно действие? Война – комуната. От тогава насам всяка война беше гигантска крачка към комунизма. Сякаш някаква тайнствена сила задоволяваше нетърпеливите желания на Ленин, които той бе изразил пред Горки. Спомнете си: 1905-1914 г. Признайте, че поне два от трите лоста на властта, които доведоха до комунизма, не са и не могат да бъдат контролирани от пролетариата.

image

Войните нито бяха разпалени, нито бяха направлявани от Третия интернационал или от СССР, който по онова време дори не съществуваше. По същия начин те не биха могли да бъдат провокирани, а още по-малко пък контролирани от онези малки групи от болшевики, които се шляеха в имиграция, макар те също да искаха война. Това е съвсем очевидно. Интернационалът и СССР имат още по-малко възможности за такова огромно натрупване на капитал и за предизвикване на национален или интернационален хаос в капиталистическото производство. Такова безредие, което е способно да принуди хората да изгарят огромни количества от хранителните продукти, вместо да ги дадат на гладуващите, и е в състояние, според разкритието на Ратенау в един негов израз: „Да направи така, че половината свят да произвежда тор, а другата половина да го използва.“ И в края на краищата може ли пролетариатът да повярва, че той, а не лихварският капитал, причинява тази инфлация, която нараства в геометрична прогресия, девалвацията, постоянното придобиване на добавена стойност и натрупването на финансов капитал?

И в резултат на това, че той не може да предотврати постоянното намаление на покупателната способност, идва пролетаризирането на средните класи, които са истинските противници на революцията. Пролетариатът не контролира икономическите лостове, нито тези, които предизвикват войните. Но самият той е третият лост – единственият видим, който може да бъде показан, който нанася окончателния удар върху властта на капиталистическата държава и я превзема. Да, те я завладяват, ако под Те разбираме…“[ Dr. J. Landowsky – “Red Symphony”, translated by George Knupffer, The Plain-Speaker Publishing Company, London, 1968 г., стр. 26; на български език: Д-р Йожи Ландовски – „Червена симфония: Протоколите от разпитите на Кристиян (Кръстьо) Раковски по време на следствието в НКВД – януари 1938 г.”, ИК „Огледало”, София, 2009 г., стр. 78. ]

Точно на това място Раковер или Раковски бил прекъснат от следователя. За да не довърши, че под Те, трябва да разбираме онези най-могъщи наднационални еврейски банкови и промишлени магнати, които самият арестуван революционер назовава финансов интернационал.

Социализъм? Откъде е произлязъл фашизмът? Бенито Мусолини бил не само член на Социалистическата партия, но и главен редактор на нейния вестник. Как се наричала политическата организация, основана от Адолф Хитлер? Германска работническа националсоциалистическа партия!

Лейба Бронщейн, който откраднал името на аристократичен руски род и се самоназовал Леон Троцки, прозрял, че:

„Независимо от дълбоките различия в техните обществени основи сталинизмът и фашизмът са симетричен феномен. В много от своите характеристики те показват пълно сходство.“[Leon Trotsky – “Revolution Betrayed: What is the Soviet Union and where is it going?”, written 1936, ]

image

Дълги години Джон Коулман е работил като таен агент на британското външнополитическо разузнаване MI6. Специализирал се е в проучването на военната мощ на СССР – по-късно – Русия. Когато напуснал шпионското ведомство, започнал да преподава конституционно право и да изследва невидимите нишки, които свързват правителствата и елитите на най-големите и най-влиятелните държави на планетата. В продължение на 35 години, още в рамките на своите шпионски служебни задължения, д-р Коулман изучава съответните архиви на американския Конгрес. Твърди, че е прочел повече от 37 000 страници с документи. Книгите му са резултат на този непосилен за мнозина труд. В тях авторът разкрива действията на един таен интеранционален елит, който си е извоювал позиция, позволяваща му да е над законите на отделните страни. Това затворено общество контролира всеки аспект от политиката, добива на природни богатства, индустрията, търговията, услугите, банковото и застрахователното дело, религиозните организации и дори търговията с наркотици.

Д-р Коулман твърди:

„Социализмът е унаследено зло, понеже чрез насилие принуждава хората да приемат предварително и преднамерено планирани промени, за които те не са молили нито са ги искали. Могъществото на социализма е прикрито от премяна от утешителни термини и се крие зад маската на хуманизма. Освен това го срещаме още по-далеч, във фундаменталните промени в религията, която социалистите отдавна използват като потенциален проводник, който им позволява да проникнат в душите на хората. След което се промъкват в църквите и другите такива организации, за да увредят всички религии.

Целта на социализма е ликвидирането на свободното предприемачество, което всъщност е истинският капитализъм. „Научният“ социализъм минава под прикритието на множество дегизировки. А неговите пропагандисти сами се определят като либерали или умерени. Те не носят отличителни белези и трудно можете да ги разпознаете. Особено, ако се представят като комунисти. В американското правителство и управление има повече от 300 000 социалисти. Внимателните проучвания доказват, че през 1994 г. 87 на сто от членовете на Конгреса бяха социалисти… Това е движение, направлявано тихомълком…

Социализмът е революция без прилагането на откровено насилнически методи. Ала независимо от това осъществява крайно насилие над народната психика.

image

Съществува поговорка от времената на ранния Фейбиънски социализъм, която гласи: „Когато нараните комунист, кърви социалистът.“

Социализмът горещо приветства сериозното засилване на централната [правителствената] власт, която всячески се бори да осигури за себе си. И в името на това постоянно се представя за изконното обществено добро. Съединените щати и Великобритания са пълни до козирката с лъжливи пророци, които налагат новия световен ред. Тези социалистически мисионери проповядват мир, хуманност и всеобщо добро. Те напълно осъзнават, че няма как с преки средства да преодолеят съпротивата на американския народ срещу комунизма. Затова коварните социалисти фейбиънци съзнателно се придвижват тихо и полека. Така заобикалят бдителността на хората, като прикриват истинските си цели. Това е начинът, възприет от „научния социализъм“, за превземането на Съединените щати и превръщането им във водещата социалистическа страна на света.“[Dr. John Coleman – “One World Order: Socialist Dictatorship”, Bridger House Publications, Inc., Carson City, NV, 1998 г., стр. I-II.]

Онова, което д-р Коулман или не е прозрял, или по някаква причина спестява, е фактът, че социализмът, както и комунизмът, либерализмът, фашизмът, националсоциализмът и т.н. са рожби на същия таен интернационален елит, който изобличава в своите книги.

Големите корпорации изядоха свободните собственици. Така, както през ХVІІІ век в Англия начеващата промишлена революция, зародила капитализма, довела до пролетаризирането на милиони собственици на земя. Днес по-голумите акули се нахвърлят върху по-малките. В САЩ все повече супермаркети затварят врати. А другарката Кристин Лагард, предлага на правителствата да повишат заплатите на държавните служители. За да раздвижат потреблението. Което не е нищо друго, освен кристално кейнсиянство – продължение на марксизма, социализъм.

image

Тя, която по дефиниция следва да бъде Церберът на финансовия капитал, на монетаризма, пледира за печатане на пари и централното им разпределение от държавата! Кой ще произвежда самите пари и каква ще е цената, на която ще ги предоставя на управниците – лихвата? Какво друго, освен още по-голяма задлъжнялост и обричане на идущите поколения ще произлезе от подобна мярка?

Още преди петнадесетина години и у нас се чуваха подобни призиви, идващи от „демократични“ ченгета, някои – пребивавали в кадесарска имиграция. От години този опит за държава живее на кредит. Понастоящем – съвсем. Все някога инкасаторът ще позвъни на вратата и ще поиска издължаване. Как мислите, че ще стане това? Питайте гърците…

Имайте предвид, че подобни процеси отнемат време. Обаче все повече се ускоряват. Така че, който има очи, би следвало да ги вижда.

image

Схващате ли изобщо, че сме в капана? А Те протягат кокалестите си ръце, за да щракнат резето!

diagnosa.net/



Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8723838
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930