Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.05.2016 10:59 - Светът е съюз от корпорации, мотивирани от неумолимите закони на бизнеса/ Вече няма семейство и дом, които да се грижат за децата.
Автор: budha2 Категория: Политика   
Прочетен: 1202 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 15.05.2016 12:47

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image

Светът е съюз от корпорации, мотивирани от неумолимите закони на бизнеса. Вече няма семейство и дом, които да се грижат за децата. Сега всяка червена крадлива интернационална фирма се превръща в част от роидната талмудистка система, кошер - семейство за робите й / работниците й./.


image

Маркс направи Комунистическия манифест с което просто рационализира Талмуда за езичниците. Но кой е най-важна роля за прокарването на JWO/Нов Еврейски Ред/ и привеждането на Америка в състоянието което е в момента, да не говорим за Русия, Япония и останалата част на планетата? Има много претенденти за тази съмнителна чест, особено на Ротшилд, те винаги са заети на многобройни фронтове чрез мръсните делата си. Но Якоб Шифт, който е живял в продължение на известно време с Ротшилд като младо момче, стои над всички останали, когато става въпрос за налагане на Tалмудизма върху останалата част от нас.
Шиф е основен играч не само в болшевишкото движение на Русия, но и в Съединените щати.


image

"Някои го наричат марксизъм ~ Аз го наричам юдаизъм." ~ The American Бюлетин, равин С. Мъдрий, 5 май 1935 г.

"Комунистическата душа е душата на юдаизма. От това следва, че както в руската революция триумфа на комунизма беше триумф на юдаизма, така също и в победата на фашизма ще триумфира юдаизма. "~ Програма за евреи и хуманност, равин Хари Waton, стр. 143-144

"Болшевишката революция в Русия беше работа на еврейския ум, на еврейското недоволство, на еврейското планиране, чиято цел е да се създаде нов ред в света. Тя се провежда по отличен начин в Русия, благодарение на еврейските мозъци, поради еврейско недоволство, и с еврейската планиране, също така, чрез същите еврейски умствени и физически сили, ще стане реалност в целия свят. "~ The American Hebrew 10 септември, 1920

"Комунистите са против религията, и те се стремят да унищожат религията; И все пак, когато се вгледаме по-дълбоко в същността на комунизма, ние виждаме, че от съществено значение не е нищо друго освен една религия (юдаизъм). "~ програма за евреите и хуманност, равин Хари Waton, стр. 138

"Евреите приветстват тази революция в християнския свят, и евреите трябва да дават пример. Това не е случайно, че юдаизма ражда марксизма, и не е случайно, че евреите лесно вдигнаха марксизма:. Всичко това е в съвършена хармония с напредъка на юдаизма и евреите "~ програма за евреите и човечност , от равин Хари Waton, стр. 148

"Правителствата на народите, включени в тази свята република, с помощта на победилия пролетариат, всичко това ще падне без затруднения в еврейски ръце. Частната собственост след това ще бъде удушена от еврейските директори, които ще управляват държавите навсякъде по света. Така обещанието на Талмуда ще бъде изпълнено, това е, обещанието, че евреите, при пристигането на Месията, ще притежават ключ към богатството на всички народи на земята. "~ Барух Леви, в писмо до Карл Маркс, публикувано в контролираното от Ротшилд, La Revue де Париж, 01 юни 1928.


image

"Ние ще унищожим собствениците на имоти в Русия (и България) като тези имоти ще станат наши. Ние ще направим същото и в Европа и Америка. "~ The евреин, декември 1925 г., Zinobit

"Световната революция, която ние ще осъществим ще бъде изключително нашата история и ще почиват в нашите ръце. Тази революция ще затегне еврейското господство над всички други хора. "~ Le Peuple Juif, 08 февруари, 1919.


image


Що се отнася до морала, знам само, че морално е онова, което те кара да се чувстваш добре след него, а след неморалното се усещаш зле[Ърнест Хемингуей – известен американски писател, носител на Нобелова награда за литература. (Ernest Hemingway – “Death in the Afternoon”, Simon and Schuster, Neeew York, NY, 2002 г., стр. 13.)]

„Ние вече не живеем в свят на нации и идеологии… Светът е съюз от корпорации, мотивирани от неумолимите закони на бизнеса. Светът е бизнес.“[ “Network”, Written by Paddy Chayefsky (Sidney Aaron Chayefsky), Directed by Sidney Lumet, Starring Faye Dunaway, William Holden, Peter Finch, Robert Duvall, Produced by Howard Gottfried, MGM, Los Angeles, CA, 1976 г., от 1:32:09 до 1:37:45 ч.]

И още нещо. Преди десетилетие богатият евреин Еърън Русо, когото мнозина смятат за умишлено ликвидиран, цитираше Ник Рокфелер, който му обяснил:

„Вече няма семейство и дом, които да се грижат за децата. Сега държавата се превръща в семейство, Еърън. Разбираш ли това?“

www.youtube.com/watch

Още през есента на 2013 г. тогавашната председателка на Ofsted – Службата за стандарти в образованието, за обслужване на децата и на техните умения,[89] баронеса Сали Морган, поиска двегодишните деца на бедни родители да бъдат поемани от образователната система. Те трябвало да посещават занимални, за да влязат в крак с останалите.

image


Пак по същото време надзорникът на британската образователна система „сър Майкъл Уилшоу призова за нови „минимални изисквания“, които да бъдат въведени за всички, които са под петгодишна възраст. Та да бъде осигурена тяхната правилна подготовка за пълноценно образование.“

Схващате ли, какво очаква вашите наследници? Или смятате, че това е част от някаква „конспиративна теория“?…

В свят с такива ценности – „евроатлантически“ или комунистически – как ще ги наречете е без значение – мъчно, извънредно трудно ще намерите територия за свобода и човешки права. Тоест – за реален антикомунизъм. Ако се случи да проумеете горния цитат, представен ни преди 40 години, когато прогледнете за истината, скрита зад картината, поднасяна ни от медиите, ще разберете: При милиционерсоциализЪма беше същото. Ние бяхме опитните зайчета за коригиране на Системата.

Днешният свят представлява „съюз от наднационални корпорации, мотивирани от неумолимите закони на бизнеса“. Те стават все по-малко на брой и все по-грамадни по размери. Какъвто беше експериментът с разните „производствено-търговски обединения“ при социализма. Практически ДСО-та[Съкращение от Държавно стопанско обединение.] представляваха холдингови корпорации. Единственият липсващ им класически елемент бяха банките.

Те започнаха с единение на много предприятия под една корпоративна шапка. Продължиха чрез окрупняване – няколко обединения се сливаха в едно. Така се стигна до тромавите гиганти, които съдържаха в себе си производството на суровините и материалите, на основната продукция, на пласмента й посредством собствените им вътрешно- и външнотърговски организации.

Фактът, че не само не сме познавали терминологията, а по-лошо – структурата на „капиталистическата“ икономика, остава за наша сметка. Откъде можехме да научим това? Бяха ни изолирали в необятен концлагер. Само мафиотските лидери, техните деца и незначителен брой от доверениците им имаха правото да се докосват до капиталистическата „вселена“, както ни се струваше Западът, гледан иззад оградите с бодлива тел и електрически ток, течащ по тях.

image

Днешните свръхгигантски многонационални корпорации стават все по-тромави, а продукцията им все по-некачествена и малотрайна. Тъй като конкуренцията им се топи. В самото начало на ХХ век Джон Дейвид Рокфелер направил признанието:

„Конкуренцията е грях, затова трябва да я ликвидирате.“[ William Hoffman – “David”, Dell Publishing, New York, NY, 1972 г., стр. 29; A. Ralph Epperson – “The Unseen Hand: An introduction to the conspiratorial view of history”, Publius, Tucson, AZ; Westlake Village, CA, Distributed by American Media, 1985 г., стр. 73; James Perloff – “The Shadows of Power: The Council on Foreign Relations and the American decline”, Western Islands, Boston, MA, 1988 г., стр. 44.]

Но не е само това. Всичко е планирано. Гоите да се трудят, да плащат все повече за стоките, които потребяват, и да вършат това по-често. За целта качеството на продуктите трябва да покрива гаранционния срок и още малко… Не е ли така?

Целият проект е свързан с медиите. Те непрестанно заливат гойското стадо с реклами, втълпяват му „модни тенденции“, показват на обезумелите тълпи „звездни“ образци от т. нар. шоубизнес и спорта. По този начин ги заразяват с бацила на несекващото потребление – днешната перманентна революция. Превръщат на пръв поглед човешки същества в бездуховни, безхарактерни добичета, устремени към задоволяване на своите въображаеми материални потребности.

Защо „въображаеми“? Пресметнете: Колко автомобила можете да шофирате; колко рокли и костюми сте в състояние да носите и къде ще ги покажете; по колко телефона сте в състояние да говорите?…

Подобно на октопод, пипалата на интернационалната корпоративната камора прихващат нови и нови територии. Отдавна е погрешно да се смята, че само у нас мафията има държава. Организираната престъпност, на чийто връх са клановете на доновете от най-богатите левитски фамилии, начело с кръстниците от Ротшилд, притежава този свят.

image

Ето защо въобще не се изненадах, когато разбрах от книгата на Робърт Емет Тайръл-младши, че чехословашкият soudruh Кополд е преподавал в… Лондон. И какво, според вас? Марксизъм, разбира се.[94] Нали „научният комунизъм“ потеглил тъкмо от Албиона? Британците се гордеят, че гробът на Мордехай Леви или Карл Маркс е сред лондонските забележителности. И обявиха същия потомък на равини и роднина на Нейтън Ротшилд за… „най-великия мислител на второто хилядолетие“ след Христовото Пришествие.

image

Онова, което е най-интересно, съвпада с изложението на истинския чешки антикомунист Петер Цибулка. Робърт Емет Тайръл-младши е убеден, че Уилям „Бил“ Джеферсън Клинтън е истински комунист, който е бил вербуван от Съветите. В характера му, досущ както у всички марксисти, не се съдържа и нотка патриотизъм. Още един белег, който го свързвал с комунистическото, сталинистко и атеистично семейство Кополд.

image


„Космополитите Кополдови цял живот са били използвани от политиката и са я употребявали, та през 1993 г. бяха станали политически идиоти…

Никога не произнесох името Клинтън. Кополд го стори. В Оксфорд Клинтън бил познат с единствения им син Ян…“[ R. Emmett Tyrrell, Jr. – “Boy Clinton: The Political Biography”, Regnery Publishing, вече цит. съч., стр. 69-71.]

Навярно авторът е искал да каже, че Кополдови са интернационалисти. На Запад не са свикнали с онази ужасяваща терминология, която неговият елит ни наложи чрез своите доверени лица – комунистите ленинци. Те не бяха гробокопачи на свръхбогатото западно малцинство, а на собствените си народи от Изтока. И това не е точно. Бидейки интернационалисти, комунистите никога не са изпитвали любов към народ и родина. Следвайки догмата на своя бог Карл Маркс, зад който се крият Ротшилдови, те нямат родина. “Ubi panis ibi patria” – „където е добре, там е родината“ – това е основата на тяхното вероучение.

image

Когато чуете комунисти като Валери Симеонов Балевски и неговото „куче-касичка“ Емил Димитров „Ревизоро“, или издънки на болшевики, при това зависими от милиционерите, каквито са Волен Кобзон и крадецът на Македонските братства барабар с имуществото им Красимир „Иван“ Каракачанов, пак вЕрвайте!

Патриотизмът е неделима част от консерватизма. Той отсъства в останалите идеологически доктрини, включително на либерализма, разновидност на социализма. В националсоциализма патриотизмът е изкуствено напомпан, и е напълно фалшив. Най-малкото, понеже социализмът е несъвместим с нацията.

Социалистическите теории отричат националната принадлежност и държава. Затова виждате как брюкселските бюрократи, типични представители на марксизма и на неговото сетнешно продължение – кейнсиянството – се стремят да формират голяма европейска държава. В нея националните политически образувания, датиращи от хилядолетия, ще бъдат стопени. Надявам се монарсите да не допуснат това да се случи. По същността на произхода и ангажиментите си те би следвало да са най-големите врагове на интернационализма – глобализацията.

Мнението на Тайръл-младши за Хитлери Клинтън не е по-добро. Освен за комунистка, той я смята за „уличница“, а „по важните въпроси – напълно неспособна“.

Сега, който е в състояние, нека се върне към онзи ноември на 1999 г., когато цялото семейство Клинтън довтаса в София. И столицата беше блокирана по начин, какъвто не беше прилаган даже при посещенията на Никита Хрушчов, Леонид Брежнев, Ким Ир Сен и Михаил Горбачов. Понеже работех на петдесет метра от храма „Александър Невски“, бях принуден да паркирам автомобила си на три километра, отвъд Военна академия, и да бъхтя пеша. Никак не ми беше до „движение за здраве“. Вървях и псувах на ум. Специални пропуски за живеещи в озаптения район или за такива като мен – чието работно място се намираше зад огражденията, все пак ни допускаха ходом. Милиционерите бяха зли, както ги помнех от десетилетие по-рано…

image

Кои бяха основните партньори на комунистите Бил и Хитлери Клинтън? Петър Стефанов Стоянов – син на агент на Държавна сигурност и на деятелка на казионния БЗНС от градски мащаб. Кум на родителите му бил шумкар – активен борец. Самият товарищ президент е оглавявал Ученическия комитет на ДКМС на цялата номенклатурна пловдивска езикова гимназия „Лиляна Димитрова“. Оженил се за дъщеря на комунистически полковник, неразкрита агентка на ония служби, какъвто е и той. Неговият брат освен като шеф в комсомолския и компартийния окръжен печат беше сред „интелектуалците“, подписали „кървавото писмо“, осъждащо поета Петър Манолов като „проводник на западно влияние“.

image


Сред посрещачите и участниците в срещите и митинга бяха Иван Костов и Стефан Софиянски – доказани комунистически слуги. Също – циничният покръстен евреин Александър Божков, по майка Бакиш, „синият барон с червено сърце“, (вижте илюстрацията) смятан за „мистър 10 процента“. Доведен племенник на алчно червената фашистка престъпница, българофобката Леа Коен. Нейният садистичен баща Папо е затрил хиляди напълно невинни нашенци в командвания от него концентрационен лагер „Росица“. Заедно с родителите си Сашко Божков – Бакиш бил „репресиран“ в капиталистически Ирак, където завършил американски колеж! Работил в Либия при Муамар Кадафи… Криеше престоя си в Египет, когато там било семейството на Надежда и Камен Михайлови.

image

Друг такъв е Филип Димитров – потомък на комунистически изверги от Пазарджишко, чиито привилегии безсрамно ползвал. Ами настоящата посланичка в Анкара Надежда Нейнски? През 1999 година тя все още беше Надежда Михайлова – омъжена за партиен секретар, син на партиен секретар! А Муравей Радев, чийто баща е бил сътрудник на комунистическия контрашпионаж? Какво да кажем за Константин Димитров – щатен служител на ЦК на ДКМС, тогава заместник-министър на външните работи, а от дълги години и днес – посланик в Лондон? Сред отрилите се у Клинтън беше и шефът на правителствената пресслужба Михаил Михайлов – агент на Шесто управление на Държавна сигурност с псевдоним „Пешко“.

Ето кои бяха партньорите на товарищ Клинтън, Уилям Джеферсънович, и на неговата формална съпруга, лесбийката Хитлери Родъм, интимна приятелка на Мадлийн Олбрайт и близка до червената еуглена Бокова, Ирина Георгиевна. Тъкмо майката на бъдещата наемателка на Белия дом е начело на Боковата кампания като кандидатка за поста генерална секретарка на ООН!

Накрая, но не на последно място, за медийната част от посещението на комунистическия американски президент отговаряше агент „Ивайло“, познат сред антикомунясващите комуняги като Инджев, Иво Любомирович, изпедепсан професионален лъжец. Да не пропусна и наскоро прибрания от сатаната тогавашен гаулайтер на Народното събрание, изобщо „несвързания“ с ДС Йордан Соколов, известен и като „Момата“.

image

Господи, каква компания! Дали семейство Клинтън се е поклонило пред гроба на „великия мислител“ Тодор Мравешки Живков, засега остава тайна…

image


„Глобализацията е факт“, твърди товарищ Блеър, Антъни Чарлз Линтънович. Преведено на нормален човешки език, това означава, че комунизмът е победил! Нали това е крайната цел на неговата идеология, както е формулирана в „Манифеста на комунистическата партия“? Забележете – на една комунистическа партия, а не на множество!

image


Verstehst du? Понимаете? Do you understand? Проумявате ли?

От поне четвърт век Блеър е изключително близък с Майкъл Леви, ръководител на Еврейския съвет за лидери, с Питър Менделсън, един от приятелите на Нат Ротшилд, бивш министър и влиятелна фигура с дълго равинско потекло, и с Джак Строу, също евреин и външен министър в кабинета му. Тони е подчинен на тези лица, „повлиян е от голямата клика от еврейски съветници“, според думите на сър Томас Делайъл от Бинс, 11-и баронет, а до 2006 г. – и доайен на Камарата на представителите.[Вж. “Dalyell’s ‘Jewish cabal’ remarks denied”, BBC News, BBC, bbc.co.uk, London, Sunday, 4 May, 2003 г., online: http://news.bbc.co.uk/2/hi/uk_news/politics/2999219.stm]

Подсказвам кои триумфират при победата на комунизма по цялото земно кълбо!

До какво води глобализацията – евфемизъм за интернационализъм, използван от марксистите днес?

„Но независимо от световното уеднаквяване,[ В оригинала е “unification”, което може да се преведе и като „унифициране“. Дума, придобила достатъчно гражданственост у нас.] което уж тласка към епоха на напредък и мир, както глобалистите вярват, че ще стане, ще настъпят невъобразими човешки страдания, както е според Божието слово. Антихристът плътно ще следи кой може да купува, и кой – да продава.“[“Ten Conservative Principles” by Russell Kirk, The Russell Kirk Center for Cultural Renewal, kirkcenter.org, вече цит. съч.]

Дори да му звучи мистично, разумният човек няма съществени основания да отхвърли предупреждението. Мъдрият ще обмисли три пъти, преди да отсъди.

diagnosa.net/



Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8731781
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930