Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.05.2016 22:32 - Как еврейските банкери създаваха и финансираха Третия райх?
Автор: budha2 Категория: Политика   
Прочетен: 1295 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 23.05.2016 22:56

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image

ЗАДКУЛИСНАТА ПРЕДИСТОРИЯ НА ВТОРАТА СВЕТОВНА ВОЙНА: ЗА ОТГОВОРНОСТТА НА ЗАПАДА

Един от изпитаните през годините прийоми на водената от Запада информационна война срещу Русия е насочването на интелектуална енергия в безизходното русло на водене на безкрайни безсмислени дискусии, в които руснаците са заставяни постоянно да се оправдават и да се защитават от обвинения в извършването на престъпления, които те никога не са извършвали. Неотдавнашната /2015 г., б.пр./ резолюция на Парламентарната асамблея на Организацията за сигурност и сътрудничество в Европа /ОССЕ/, напълно приравняваща ролите на СССР и на нацистка Германия в разпалването на Втората Световна война, освен че преследва чисто практическата цел да измъкне от Русия пари за издръжката на някои банкрутирали икономики, но е насочена и към това да демонизира Русия като правоприемник на СССР и да подготви юридическата почва за лишаването й от правото да се противопоставя на преразглеждането на резултатите от войната /неслучайно резолюцията е одобрена едновременно с приемането от японския парламент на закон, провъзгласяващ Южните Курилски о-ви за „изконна” територия на Япония/.

image
Хитлер в затвора Ландсберг по време на посещението на съпартийците. 1924 г.

В навечерието на 80-годишнината от началото на войната на Запад вече се разгръща широка „информационна кампания” по формирането на „единно разбиране на европейската история”, насочена към „признаването” на „престъпленията на комунизма” против човечеството в юридически порядък, така както това е сторено по отношение на нацизма. Но ако се поставя въпросът за отговорността за тези престъпления, то именно Русия като основна жертва на общоевропейската военна експанзия през ХХ в., трябва да поеме върху себе си инициативата за огласяването и осъждането /със съответните политически последици от това/ на истинските виновници за състоялото се световно клане. И ключов тук се явява въпросът за това кой обезпечи идването на власт на нацистите и кой ги насочваше по пътя към предизвикването на световната катастрофа.

image


Цялата предвоенна история на Германия показва, че за обезпечаването на „нужния” политически курс са послужили управляемите финансови сътресения, в които в крайна сметка светът се оказва въвлечен и понастоящем

image
                Хитлер дьо Ротшилд с еврейката Ева Браун



РЕЧТА ПРЕД ИМПЕРСКИЯ СЪД В ЛАЙПЦИГ ПРЕЗ 1933 г.

И тогава, и сега организатори на тези жестоки финансови сътресения са еврейските англоамерикански финансови кланове, образуващи висшата световна банкерска прослойка. И затова, когато съвършено справедливо се предлага да бъде обявен 30 септември – датата на подписването на Мюнхенския сговор – за Ден на паметта на жертвите на либерализма и националсоциализма, трябва винаги да се помни, че този сговор беше просто едно от звената във веригата от събития, подготвени в пълно съответствие с плановете на англо-американската еврейска финансова върхушка, чиято стратегия е насочена към организирането и провеждането на военно стълкновение между СССР и Германия.

image


В предвоенната история на Европа можем да отделим множество дати, които световната общественост трябва да отбелязва официално като Дни на паметта на жертвите на пакта на международните банкери и нацистите.

Също толкова трагична дата, за съжаление, се явява и денят на подписването на т.нар. „конкордат” между Ватикана и нацистка Германия, обрекъл християните-католици на тотално и до живот подчинение на нацисткия режим.

Ключовите структури, определящи стратегията на следвоенното развитие на Запада са централните, основополагащите финансови институти на Великобритания и САЩ – Bank of England и Федералната Резервна система на САЩ, както и свързаните с тях индустриално-финансови организации, поставили си за цел установяването на абсолютен контрол над финансовата система на Германия с оглед да могат да управляват и политическите процеси в Централна Европа.

image


В хода на реализацията на тази стратегия могат да бъдат откроени следните етапи:

image
image




Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8671366
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031