Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.06.2016 19:59 - Развитието на комунистическия заговор у нас продължава
Автор: budha2 Категория: Политика   
Прочетен: 980 Коментари: 1 Гласове:
2

Последна промяна: 12.06.2016 20:12

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Самият Тилев или „Румянцев“, си спомня:

„През 1981 г. в Швейцария имах удоволствието да се запозная с Негово величество Цар Симеон Втори. Многото срещи и разговори, които сме имали, превърнаха първоначалното ми сърдечно отношение към този изключително фин и интелигентен човек в дълбоко уважение. България пропусна голям шанс, защото не намери начин да използва влиянието и престижа на Царя, особено през невероятно тежкия период непосредствено след падането на комунизма през 1989 г.

Не се съмнявам, че всички щяхме да спечелим, ако управленията на страната бяха проявили повече добра воля и въображение за използването на международните му връзки. Неговият престиж и достойнство можеха да имат неоценимо значение за установяването на нови стандарти на публичния живот в България и биха помогнали да се усмири дивият балкански темперамент, както и да се обуздае т. нар. „политически елит“.

Имах интересни срещи с Негово величество през 1984 и 1985 г., когато го поканихме да посети концерна „Тампела“ и го посрещнахме на най-високо държавно и корпоративно равнище. Президентът на „Тампела“ помоли Царя да окаже помощ на нашите дъщерни компании и на партньорите ни в различни страни. Той прие и мога да твърдя с гордост, че и до днес мнозина от бившите ми колеги си спомнят мъдрите съвети на Негово величество.

Царят беше мой близък приятел и винаги бе готов да подкрепи бизнеса.

… Именно тази смесица на фигурата на Царя с прагматичното поведение на бизнесмен прави Цар Симеон изключително способен днес да води България за излизане от икономическата безпътица и към едно светло бъдеще.“

Няма що – цъфтим! Иначе, Симо действително преуспя. От служител средна ръка във фирми, свързани с КГБ, се превърна в крупен собственик. Прибра и онова, което не му принадлежеше. Като типичен комунист – все в името на народното добруване, но… с пълнене на неговия собствен джоб.

„В създадената през 1993 г. „Дару инвест“ тази виенска фирма на Тилев “DARU Handelsgesellschaft” mbH има най-голям процент от акциите. „Дару инвест“ от своя страна купува от Агенцията за приватизация 80 на сто от капитала на пивоварната „Астика“ за 5 млн. долара, сделка финансирана от Банката за земеделски кредит, която Тилев контролира.

Атанас Тилев участва и в борда на директорите на Банката за земеделски кредит, във фирмата издател на в. „Континент“ – „Мегапрес“ [главен редактор на всекидневника беше Владимир Костов, син на активни борци, член на БКП, майор от ДС, настанен в Радио „Свободна Европа“ и провъзгласен за… „дисидент“ – даже за „антикомунист“?!] и в застрахователното дружество „Витоша“.

В имуществената си декларация за 2003 г. Симеон Сакскобургготски, като премиер, обявява пред Сметната палата, че със съпругата си са придобили и 5 на сто дял от застрахователна компания „Витоша“ на стойност 180 000 лева. Основни акционери в дружеството са „Дару финанс“ ЕООД, която се свързва с банкера Атанас Тилев, и Асоциацията на българските предприятия за международни превози и пътища. Член на борда на директорите и на „Витоша“, и на „Дару финанс“ е бил Бриго Аспарухов.

Година по-рано управлението на Сакскобургготски участва във втория по големина опит за замитането на престъпленията на комунистическия режим след унищожаването на част от досиетата през 1990 г. от БКП/БСП, а именно отмяната на първия закон за досиета, приет през 1997 г. и променен през 2001 г., който макар и твърде несъвършен е бил трън в очите на невидимата мрежа на кликата на ДС и нейната невидима агентурна мрежа в политиката, бизнеса, медиите и всички останали сфери на българското общество. Голямо, макар и за кратко облекчение за такива хора като специален агент „Румянцев“, чието минало от времето на тоталитарния комунистически период на България днес Комисията по досиетата осветява благодарение на закона за досиетата, приет през 2006 г.“

Кой беше на власт през същата 2006 година? Да, тройната коалиция с премиер Сергей Станишев – роден в Съветска Украйна, притежавал двойно гражданство – тамошно и тукашно. Син на главния външнополитически касиер на ЦК на БКП, който още през шейсетте и седемдесетте години е напазарувал зад щанда много от днешните западни политици. Например Герхард Шрьодер – един от водачите на делегацията на ФРГ за Фестивала на младежта и студентите в София през 1968 г.[ От канцлер на ФРГ премина на работа като шеф на изграждането на газовия проект „Северен поток“, назначен от Путин. Винаги защитава руската позиция. (Вж. напр. “Ex-Chancellor Schroeder criticizes Merkel’s Russia policy”, RT, rt.com, Autonomous Nonprofit Organization “TV-Novosti”, Moscow, 28 March, 2015 г., online: https://www.rt.com/news/244909-germany-schroeder-russia-policy/; “Altkanzler Schrцder zur Flьchtlingspolitik: “Merkel hatte keinen Plan”, “Der Bild”, bild.de, Berlin, 14.01.2016 г., online: http://www.bild.de/politik/inland/gerhard-schroeder/interview-merkels-fehler-in-der-fluechtlingspolitik-44155974.bild.html; „Шрьодер: НАТО провокира Русия“, News.bg, София, неделя, 12 юни 2016 г., online: https://news.bg/world/shryoder-nato-provokira-rusiya.html; “Gerhard Schroeder has called NATO’s plans to strengthen the Baltic mistake for Germany”, CypLIVE, cyplive.com, Nicosia, Sunday, 12 June 2016 г., online: http://en.cyplive.com/ru/news/gerhard-shreder-nazval-plany-nato-po-ukrepleniyu-baltii-oshibkoy-dlya-germanii.html)]

Тук е моментът и мястото да напомня за онова признание на Бригадир „Бриго“ Аспарухов, че лично е предложил Б.Б. на Симеон.

„Всички знаем за Бойко Борисов много неща. Той е популярна личност. На публичната сцена е от доста отдавна, от шест години [вече петнадесет]. Имам заслуга за неговото развитие. Той имаше голямо желание да се върне в системата на МВР и това стана. Предложих го най-приятелски пред Симеон Сакскобургготски за главен секретар на МВР.“[„Борисов дължи кариерата си на мен“, в. „Стандарт News“, Брой 5264, София, вторник, 4 септември 2007 г., online: http://paper.standartnews.com/bg/article.php?article=202374; пълна стенограма от интервюто с Бригадир (Бриго) Аспарухов, кадрови офицер от ДС и бивш шеф на НРС, в предаването „Денят започва” на БНТ в: „Бриго: Приятелски казах на царя да направи Бойко главен секретар“, mediapool.bg, , София, понеделник, 3 септември 2007 г., online: http://www.mediapool.bg]

За да прогледнете за още детайли от Тяхната мрежа, нека допълня картината.

Покойният брат на Аспарухов също беше офицер от Държавна сигурност. Неговата съпруга Елена – снахата на „Бриго“, беше заместник-генерална директорка на ВТО „Техника“. Начело на външнотърговската организация здраво стоеше Емил Дойнов – брат на члена на Политбюро, храненика на Тодор Живков и Робърт Максуел, близкия с Андрей Луканови Георги Пирински, другаря Огнян Дойнов. Краят на социализЪма завари Елена Аспарухова в съдружие с Валентин Матов – посланик на НРБ в Люксембург. Двамата плюс директора на ВТО „Инфоспорт“ изнесоха от тук стотици милиони долари и ги вложиха в „свои“ фирми в Бенелюкс.

Не знаете кой е Матов? Незаконен син на Тодор Живков от дългогодишната му секретарка и любовница Ангелина Горинова. Нейният втори мъж, генерал Иван Матов, ръководел лаборатория за отрови на Държавна сигурност.

It is. C’est. Това е.

Да вярвате или не във връзките на мадридския Симо Болшевишки със съветските секретни служби е право на всеки от вас. Друг въпрос е, какво ви дава това доверие в такъв дребен мошеник не материално, а духовно? Не разбирате ли, че той е слаба фигура в световната шахматна партия, разигравана от Братството – комунистите глобалисти?

Всяка следваща вълна от алчно червени задгранични „юпита“, подобна на онази, с която той ни заля, ни обрича на окончателно затриване. А те се напъват – да гласуват, но и да се кандидатират за различни постове.

Къде е умът на населението, погрешно имащо се за народ?

Ала кой сега оглавява Европейския парламент? Германецът или по-скоро интернационалистът Мартин Шулц е от меншевиките, за които говори Владимир Буковски. Той е умерен комунист, каквото и да означава това, дясно рамо на Сергей Станишев – лидера на Партията на европейските социалисти. Тези негодници, поплювковци, си играят на демокрация. Ще опитам да ви представя мнението за тяхната политика на друг признат – германски театровед, също комунист.

www.youtube.com/watch

Бъркотията в главите на западните интелигенти – да не употребя по-лоша дума – интелектуалци – е пълна. Понеже този е комунист – тотална. Почти всички представители на тази най-продажна прослойка са левичари. Още от деветнадесетото столетия, та до днес.

Кой – кого? Те – нас.

Отново за „чаровната“ продажност на интелигенцията

През трийсетте Сталин ги купувал. Канел техни видни представители и ги заливал с водка, грузинско вино, скъпи меса и риби, черен и червен хайвер, и ги затрупвал с… хубавички млади агентки на НКВД. Така беше предизвикан възторгът от СССР на Ромен Ролан, Лион Фойхтвангер, Анри Барбюс и Емил Лудвиг, да речем. А Хърбърт Джордж Уелс даже описал сатрапа като „ръководния мозък на Кремъл“ и „искрен, мил и честен“![Вж. Ludmila Stern – “Western Intellectuals and the Soviet Union, 1920-40: From Red Square to the Left Bank”, Routledge, New York, NY, 2007 г., Chapter: Introduction – Hiding the Bad News.]

www.youtube.com/watch


По съвсем идентичен начин днешният Европейски съюз, новият СССР, е „земен рай“ за брюкселските бюрократи. Най-малко половината от тях – и в Европарламента, и в Европейската комисия и в Европейския съвет – са били организирани комунисти-социалисти. И о, чудо! Сред тях се мъдри една твърде мъжествена на вид… Сталинка!

Както навремето никой нямаше право и възможност да контролира ръководните органи на управляващите комунистически партии в Съветския съюз и неговите сателити, така не съществува орган, който да има най-малък шанс поне да зърне какво става зад стените на Еврокомисията. Тя не се отчита пред никого.

Досущ като съветското и останалите политбюра при милиционер-социализЪма, нейните членове биват назначавани, а не – избирани. Същото важи и за ръководителите на Европейския съвет начело с неговия президент. Практически – държавен глава на необявената официално, но до голяма степен оформена федерална държава, даже действаща като такава.

Главната задача на тези нехранимайковци е да опазват интересите на своите господари от скрития елит. Като съчетават тази своя най-важна с особена грижа за собственото си обогатяване и за благоденствието на наследниците си. Например двама от синовете на Херман Ван Ромпой са в политиката. Единият – в белгийската, а другият – в европейската!

Сред основните цели, които изпълняват, е постепенното отнемане на свободите и правата на гражданите. Тези дни тук приеха закон, който води към това. А варненско леке, чийто баща е служел за ляв тестис на Тодор Стойчев – секретар на Областния комитет на ДСНМ във Варна, първи секретар на ОК на БКП в Балчик, и на ОК на БКП във Варна, член на ЦК на БКП до 1986 година, ни убеждавало:

„Необходимо е да ограничим демократичните свободи, за да се преборим с тероризма. За съжаление, трябва да свикнем с тази мисъл. Това обяви бившият шеф на разузнаването Димо Гяуров в сутрешния блок на Нова телевизия по повод подготвяното ново извънредно законодателство за борба с тероризма.

Запитан дали няма да има злоупотреба с власт, Гяуров коментира, че бил доста приятно изненадан от текстовете на законопроекта, които според него предвиждали противодействие на евентуални опити за злоупотреба от страна на властта и службите. В тази връзка се разчитало на Специализирания съд, който щял да контролира целия процес и да дава разрешението за прилагане на мерките по антитерористичното законодателство.

По думите му, проектозаконът предвиждал, че ако някой е заподозрян в терористична дейност, щял да бъде уведомяван от властите, но не и преди те да поставят под наблюдение съответния заподозрян, като в такъв режим той можел да бъде до 6 месеца.

Според ексшефа на Националната разузнавателна служба обаче имало и два-три опасни текста по отношение на подслушването, като се давало възможност на ДАНС да подслушва, без да оставят документална следа, което го имало и преди, когато се подслушваха журналисти и бизнесмени, припомни Гяуров.“[„Свиквайте с ограниченията на свободите, за да преборим тероризма, призова Димо Гяуров“, News.bg, София, понеделник, 6 юни 2016 г., online: https://news.bg/politics/svikvayte-s-ogranicheniyata-na-svobodite-za-da-preborim-terorizma-prizova-dimo-gyaurov.html]

Опонент на комунистическата отрепка Димо бил другарят Христо Смолянов – агент на Държавна сигурност. Вместо зад решетките – пред телевизионните камери! Такава е предпочитаната тук форма на „справедливост“ и „демокрация“!

Самият проектозакон за борба с нищото представлява форма на държавен тероризъм, легитимиран от Парламента. От началото на ХХ век досега тук е съществувал единствено комунистически тероризъм, подклаждан и финансиран отвън – Москва, Вашингтон и Лондон. През 1984 година бяха извършени последните терористични актове засега. Те бяха планирани и подготвени от Държавна сигурност и осъществени от агенти на тази репресивна служба.

Как Гяуров и Смолянов – „синове на алчно червения фашистки полк, да помнят това? Вменено им е да го забравят.

Комсомолски деец от Варна, за камуфлаж другарят Димо беше внедрен като депутат не от БКП-БСП, а от БКП–СДС. После Симо от НДСВ му подписа пътния лист в дипломацията, назначавайки го за посланик в Будапеща. Мислите, че е знаел унгарски? Не ме разсмивайте…

„Димо Гяуров… беше любовник на Антонина Стоянова, после беше посланик в Унгария. Него Петър Стоянов  го издигна за шеф на националната разузнавателна служба и той направи кариера.“[ Александрина Роканова – „Николай Колев-Босия: Димо Гяуров беше любовник на Антонина Стоянова“, Информационна агенция БЛИЦ, София, 25 септември 2008 г., online: http://www.blitz.bg/article/7021; Валери Ценков, Таня Джоева – „Секс и политика“, сп. „Тема“, София, дата не е посочена, online: http://temanews.com/index.php?p=tema&iid=536&aid=12974; „Николай Колев-Босия: Антонина Стоянова водела доста разпуснат сексуален живот“, Obshtestvo.net, София, октомври 2007 г., свалено от интернет, препечатано в „Клюки.нет“, София, сряда, 10 октомври 2007 г.]

Така е – с любов всичко се постига. От редник, произведоха креватния заместител на Фернандел в генералски чин. А вие слухтете едни за други и донасяте. За да съсипвате душите си и да ги правите богаташи.

Никоя друга медия няма да направи достояние за вас на речта, произнесена на 10 юни 2016 г. от американския равин Майкъл Лърнър в Луизвил по време на погребалната церемония на Мохамед Али – олимпийски и трикратен световен шампион по бокс за професионалисти в тежка категория.

Наблюдавайте реакцията и изражението на мутрата на комуниста Уилям Джеферсън Клинтън – известен като „Били Лъжеца“, незаконен син на Дейвид Рокфелер, колчем стане дума за Израел и палестинците.

www.youtube.com/watch

Убедихте се, как лъсна моят „антисемитизъм“, нали?

Това на финала, за финансирането на кампаниите, дойде часове, след като Доналд Тръмп обяви, как семейство Клинтън е изградило печеливш бизнес от своите публични лъжи. Те са станали метод за печелене на стотици милиони долари: Чрез скъпо платени лекции, участия във фондации, в пропагандни кампании, в маменето на американците.

„Тръмп заяви: „Клинтънови превърнаха политиката на лично забогатяване във форма на изкуство за самите тях. Те натрупаха стотици милиони долари чрез продажба на достъп до информация,[Има предвид преди всичко дейността на Хитлери Клинтън като държавна секретарка и „изтеклите“ нейни писма, изпращани по личната й електронна поща, съдържащи държавни тайни.] продажба на услуги, продажба на договори с правителството,[ Достатъчно е да припомним блидкото приятелство на Бил Клинтън като президент с еврейския интеранционален мошеник, вече покойния Марк Рич, който въртеше далавера с комунистическите лидери и техните организации, като тукашната варненска групировка ТИМ, нарушавайки всякакви международно-правни норми, забрани и санкции, наложени от ООН. Рич внасяше иракски петрол по време на ембаргото. Също – пшеница. Имаше работа все с комунисти и ченгета, като споменатите „бизнесмени“ и разни ръководни дейци на БКП-БСП, търговци, произлезли от Държавна сигурност. В последния ден от своя мандат в Белия дом Бил Клинтън амнистира осъдения Марк Рич.] и аз имам предвид стотици милиони долари. Държавната секретарка Клинтън даже вършеше цялата своя работа чрез напълно незаконен частен сървър. Никой не може да разбере по какъв начин тя се измъква, хора. Тя е проектирала всички свои корупционни далавери така, че да останат невидими за обществото, изправяйки пред риск сигурността на цялата страна. А президентът в една корумпирана система я защитава тотално! Не е правилно… Хилари Клинтън превърна Държавния департамент в свой частен привилегирован инвестиционен фонд. Руснаците, китайците, саудитците – всички даваха пари на Бил и Хилари. А в замяна получаваха благосклонно отношение.“[“Donald Trump Humiliates Himself With Pathetic Teleprompter Attack Speech On Clinton” by Jason Easley, PoliticusUSA.com, Washigton, DC, Tuesday, June 7th, 2016 г., online: http://www.politicususa.com/2016/06/07/donald-trump-2.html]

Горчиви, но верни факти, отнасящи се до една банкрутирала държава, до нейната разядена от корупция политическа и правораздавателна система, до империя на злото в упадък и залез. Дали да благодарим на Бога, или на интернационалното Братство за това?

Няма връщане назад. Колкото и да се дере по митинги и събрания също фалиралият товарищ Доналд Тръмп, че „отново ще направи Америка велика“, това е невъзможно.

La commedia и finita!

Забележително е, че след края на речта на равина Майкъл Лърнър нито една влиятелна медия – телевизия или вестник, не му обърна внимание. Единствен сайтът “Huffington Post” отдели заглавие, съдържащо ирония. В кореспонденцията бяха пропуснати ключовите моменти от речта. Освен това – и лондонският “The Guardian”, който просто спомена, че се е изявил и такъв оратор.

Свобода на словото ли? В някакъв „свободен свят“? САЩ, Западна Европа, цялата евроатлантическа и евроазиатска част от земята са потънали в комунизъм. Изцяло, до горе, до самите върхове. Но не казвам – безвъзвратно. Ние, хората, имаме думата. Ако не ни я дават, сме длъжни сами да си я вземем.

Неподчинение и в краен случай бунтове – това е нашият изход от глобалното комунистическо робство, което шепата свръхбогаташи, въобразили си, че като богове могат да вършат с нас, каквото поискат, ни налагат. Те са един процент. Да приемем, че още 10 на сто ги обслужват. Ние сме повече от три четвърти от човечеството, хора!

Събудете се! Да се вземем в ръце и да отвоюваме свободата си. В името на бъдещето на човешкия род.

И това не е социализъм, както маса заблудени твари, родени и или отгледани идиоти, различни комунета и ченгета, може би ще си въобразят. Или даже ще озвучат пред мнозина своята тъпота и невежество.

Това е антикомунизъм – истински и неподправен. Битка срещу сатанизма, против луцеферианството, илюминатството, фашизма… Както и да ги наричате, става дума за едно и също – робство на хората по земята.

Този антикомунизъм представлява представа за човека като личност, която притежава собственост. Безпрепятствено реализира своите качества и способности, цени и уважава ближните си. Не им пречи, и те на него, и така живеят в разбирателство и мир.

Ето коя е основата, върху която може да бъде изграден справедлив и привлекателен, приветлив живот за всички хора по планетата. Битие, в което липсват по-равни. Вместо това, всички отговорят с еднаква сила пред законите, приети с мнозинство, а не наложени от малцина „избрани“ от сатаната.


http://diagnosa.net/
 



Гласувай:
2



1. krumbelosvet - О, Буда, маската падна
16.06.2016 11:52
Остава да се гордея, доколкото мога да мина за комунист, че ме поставяте наравно с "шепа свръхбогаташи, въобразили си, че са богове". Т.е. с ФР. Да не знам аз, че са наши хора.
Но едни ваши думи ви НУЛИРАТ като търсач на истината. "Като типичен комунист - все в името на народното добруване, но... с пълнене на собствения джоб." Това надхвърля манталитета на тълпите, които обругаваха Дамян Дамянов и Валери Петров. Да не знам аз, че загиналите партизани и ятаци за джоба си са го правили. Айде, аз съм прост българин. Но французите по време на фашистката окупация наричат комунистите "партия на разстреляните". А те търсели да си напълнят джоба.
Вероятно Ястребинският убиец е чел мнения като вашето.
За два дни изгубихте един читател
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8728181
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930