Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.06.2016 18:13 - Убийците викат: „Дръжте убийците!“/Обединеното кралство е по-комунистическа държава от Русия!
Автор: budha2 Категория: Политика   
Прочетен: 966 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image

Петък, 24 юни 2016 година – Британия напуска Европейския съюз, новия СССР!

Агентът на КГБ обяви, че ще си тръгне от резиденцията на “Downing Street” № 10 в Лондон! Дали?

Това е денят, когато британците, натикани в европейското текезесе, надделяха над своите угнетители и надзиратели. Надмогнаха страха, внушаван им хорово от „леви“ и „десни“. Дали ще се сетят да натирят тази агитка в дома на покойника. Там да си пее за „глобализацията“ и нейната неизбежност.

Консервативната, Лейбъристката и Либералната партии доказаха, че са изживели времето си и не са необходими никому. Историята ги изхвърля и това следва да бъде разбрано. А опортюнисти като Найджъл Фараж също следва да заминат на бунището за провалени политици.

Кой има право да претендира, че е цивилизован?
Западът и Русия – в никакъв случай.
Те са съвременните диваци и варвари – зверове


Четвъртък, 16 юни 2016 година, 18:45 часа по Гринуийч, 20:45 минути у нас.

„Плъзгането от цивилизация към варварство е по-кратко, отколкото можехме да си представяме“ – констатира от първата си страница лондонският “The Guardian”. – „Всяко престъпление с насилие покварява идеала за дисциплинирано общество. Но когато това престъпление е извършено срещу хора, които са избрани мирно, за да пишат законите, тогава публичното оскърбление е още по-дълбоко.“

image

Значи т. нар. обикновени хора – раята, не са чак толкова важни. Така излиза.

„Убийството на Джо Кокс чрез наръгване и няколко последователни изстрела [сякаш биха могли да са през паузи] на улицата е, на пръв поглед, изключително гнусно злодеяние. Тя беше майка на две съвсем малки деца, които сега ще трябва да растат без нея.“

Джо Кокс беше млада социалистка, депутатка в Британския парламент от Лейбъристката партия, която твърде невъздържано подкрепяше агресията на САЩ и доста от европейските държави срещу Сирия, Либия, Египет, Тунис, Мали… Тя нито веднъж не запита: Каква причина отведе специалните служби и войските на тези страни на хиляди километри от бреговете на Америка и Стария континент, за да убиват не само майки, но и техните деца, мъже, родители? Дали не бяха и не са тласнати от военнопромишлените комплекси в тях? От какъв зор рекрутираха, финансираха, въоръжаваха и подготвяха терористи – често – криминални престъпници, главорези, освободени от затворите – обявявайки ги за „опозиция“?

Разбира се, на часа набедиха едного за неин убиец. И го обявиха за… Сещате ли се? Да, да, за „крайно десен“. И докато едновременно застрелвал и намушквал „лявата“ депутатка, крещял: “Britain First” – „Първо Британия“.

На това място е редно да припомня мнението на антисъветчика Яков Кедми относно правото на Запада да се кичи с определението „цивилизован“. Преди половин век той се опълчил срещу тоталитарната комунистическа власт в Москва. Сетне оглавил една от секретните служби на Израел.

Като държа да изтъкна: Не мога да пролея и сълза за Джо Кокс и подобните й социалисти – всъщност комунисти. Те и предците им носят вина за целия хаос и обедняване по света, и по-конкретно – в уж бившия, а съвсем непроменен социалистически блок.

www.youtube.com/watch

Съвсем вярно – военнопрестъпници. Каквито бяха Ленин, Троцки и цялата тяхна кохорта от еврейски болшевишки касапи, Сталин и наследниците му, Рузвелт, Чърчил, Мао, Пол Пот, комунистическите изверги, поставени на власт в страните от някогашната Източна и Централна Европа, режимите в Южна Африка и някогашната Родезия, Шарл дьо Гол и останалите френски унищожители на 1,5 милиона алжирци, ционистите, изтребили повече от 70 000 палестинци и прогонили от земите им 750 000.

image


Как бяха настанени комунистическите диктатури в източния блок? С политика на държавен тероризъм от страна на Съветския съюз по споразумения със Запада и под неговите одобрителни погледи. Както достатъчно дълго съм изяснявал с доказателства и свидетелства – с факти, но ще го направя и сега, комунистическите диктатори и техните сатрапски режими бяха и все така са приятели и съюзници на същия този „цивилизован“ Запад. Той не даваше да се обели и дума срещу червените сатрапии и техните главатари.

Какво представлява нецивилизованият, несвободен и недемократичен Запад – създателят на комунизма, фашизма, национал-социализма и на СССР? Как „се бореше“ против Съветския съюз и неговите престъпления? Кога е имало свобода на словото в този Запад? Да видим и чуем в известна хронология – от 1967-а, през седемдесетте и осемдесетте, до наши дни.

www.youtube.com/watch

А кой имаше полза от убийството на левичарката Джо Кокс, която водеше кампания за оставане на Британия в Евросъюза? Не, това не бяха онези, които държат на суверенитета. Подготовката за референдума беше прекъсната. В навечерието на фаталния за Кокс 16 юни социологическите проучвания показваха, че Brexit надделява значително…

Изглеждаща мъжествено еврейка, която работи ту в “The Times”, ту в “The Wall Street Journal”, ту в “The Daily Telegraph”, ту в…, и е типичен пример за това, че собствениците на всички влиятелни медии са едни и същи, даже произнесе присъда:

image

„Време е да назовем убийството на Джо Кокс такова, каквото е: „акт на крайно десен тероризъм“.“[“It’s time to call the killing of Jo Cox what it is: ‘an act of far-Right terrorism’” by Juliet Samuel, “The Telegraph”, telegraph.co.uk, London, Friday, 17 June 2016 г., online: http://www.telegraph.co.uk/news/2016/06/17/its-time-to-call-the-killing-of-jo-cox-what-it-is-an-act-of-far/]

„Нашето общество не е имунизирано от екстремистка омраза, независимо дали е ислямска или фашистка“ – декларира със самочувствието на главен специалист по обществени заразни болести въпросната другарка със старозаветно фамилно име. Явно нейното общество е ваксинирано срещу комунизъм, социализъм, либерализъм… Кое ли е то? Тъй като тя е британска гражданка, обаче не е англичанка, шотландка, ирландка, уелска. „Но млъкни сърце“, както е рекъл поетът.

Мултикултурализъм е сега. Само да не се опитате да го разпространявате в Израел. Тежко и горко ви…

Преди трийсет-четиридесет години тероризмът беше все „крайно ляв“. Напоследък стана „крайно десен“. Какъв ли ще е утре?

Убийците викат: „Дръжте убийците!“

Но нещо прелюбопитно спря вниманието ми в излиянията на платената comrade Семюъл, че и Жулиетка при това. Тя посочва:

„Трябва да се отбележи, че все още не знаем със сигурност всички подробности за нападението. Но вече измина повече от ден, откакто то стана, а доказателството, че Томас Мейър, обвиненият за убийството на Кокс [чрез разстрел и намушквания едновременно] е проявявал дълготраен и продължаващ интерес към неонацистки външен вид, е много убедително. Има архиви чак от 1999 г., показващи, че е купувал книги от неонацистки група в САЩ, наречена Национален съюз. А трима свидетели са заявили, че той е крещял „Британия първо“, докато е извършвал нападението. “Britain First” е отхъврлила всякаква връзка с г-н Мейър, който, също така, според неговия брат, е психично болен.

image

Защо е толкова важно да се позоваваме на тоза злонамерено действие?

Понеже, наричайки го с истинското му име, то ни разтърсва и вади от нашето самодоволство. И ни помага да разберем, как трябва да реагираме. Съществува тенденция да се смята, че Британия е спокойно, чувствително и разумно място. До вчера, докато ни бяха спестени ужасните екстремистки нападения, напоследък станали в други страни. А Британия е предимно сигурно и спокойно място.“

Колко лесно е да използвате един луд! А дали „свидетелите“ не са били истинските извършители? Освен това, не изтръпвате ли от спокойно поднесения факт за съществуването на дългогодишно следене и слухтене в „свободната“ Британия, преди век – Велика? Така постъпват тоталитарните и авторитарните режими, какъвто беше комунистическият тук.

Той душеше около всички. Само при такава власт на всеобхватното подозрение и доносничество е възможно да се знае, че някой е „проявявал дълготраен и продължаващ интерес към неонацистки външен вид е много убедително. Има архиви чак от 1999 г., показващи, че е купувал книги от неонацистки група в САЩ, наречена Национален съюз.“

Едно към едно, както беше и все още е тук. Преди часове Google поиска да кандисам да ме следят. С едно натискане на бутон, да се превърна в съучастник в голямото глобално преследване. Какво е това, ако не комунизъм?

Дали без да иска, от глупост – при евреите тя се среща шест пъти по-често, отколкото при хората – или по заповед, но комунистката Семюъл е издала четата, както се казва. Показала е, че сталинизмът с неговия Голям брат е на власт в Британия. Нещо, което знам отдавна. Но преобладаващата част от безмозъчното овче стадо тук, там и навсякъде, не е в състояние нито да проумее, а още по-малко да си направи необходимите полезни изводи.

Преди седем и половина години някакъв автор, явно напълно с всичкия си, чувствителен към обществените явления и промени, възкликнал:

image


„Британия е комунистическа държава – добре дошли, другари!“[ “Britain is a Communist State – Welcome Comrades!” by Rod Collins, Rod Collins, A Website About Everything & Nothing, Lincolnshire, UK, rodcollins.com, January 29, 2009 г., online: http://www.rodcollins.com/wordpress/britain-is-a-communist-state-welcome-comrades]

И с тъжна ирония продължи:

„Добре дошли в Комунистическата федеративна държава Британия, другари!

Кой би помислил по време на Студената война или даже само преди няколко години, че Обединеното кралство ще бъде последният шанс за кръчма на комунизма? (Макар да не обръщам внимание, че винаги съм подозирал това под някоя от онези луксозни кожени шапки.)

image

Обединеното кралство е по-комунистическа държава от Русия!“

Факт. Печален, но верен.

Но сега – край! От тук насетне, каквото и да кажете, ви очаква ударът на закона – неспазване на политическата коректност, използване на „език на омразата“, обвинения в „хомофобия“ и какви ли не още чудеса, за които даже не сте предполагали, че съществуват! Понеже онзи „добър“ и „цивилизован“ свят – западният – е „свободен“, „демократичен“, и „съблюдава“ действащите международно-правни норми. Например Член 19 от Всеобщата декларация за правата на човека на Организацията на обединените нации. Той гласи:

„Всеки човек има право на свобода на убеждение и на изразяването му; тази свобода включва правото безпрепятствено да се придържа към своите убеждения, както и правото да търси, да получава и да разпространява информация и идеи чрез всички средства и без оглед на държавните граници.“

Освен това съществува и Член 10 на Европейската конвенция за защита правата на човека, който регламентира:

„Всеки има право на свобода на изразяването на мнения. Това право включва свободата да отстоява своето мнение, да получава и да разпространява информация и идеи без намеса на държавните власти и независимо от границите.“

Обаче, нали знаете, че има закони за едни и такива за други. Вие ще попаднете сред вторите… Точно така, в онзи „свободен западен свят“!



Какво е написала „милата“ comrade Семюъл, „славна“ като Червената армия, и и Жулиетка на всичко отгоре? Ето това:



„Защо е толкова важно да се позоваваме на това злонамерено действие? Понеже, наричайки го с истинското му име, то ни разтърсва и вади от нашето самодоволство. И ни помага да разберем, как трябва да реагираме. Съществува тенденция да се смята, че Британия е спокойно, чувствително и разумно място.“



Да се върнем на 11 юни 2016 година. Изминали са 15 процента от ХХІ век. Но в Израел – истинската родина на Джулиет Семюъл – явно действително са отишли твърде напред. Тъй като по тяхното времеизмерване годината е 5776-а. Ние сме „изостанали“, а те са „отлетели“ далеч в бъдещето. И какво е то?



„Израелският закон на бракосъчетанията налага двугодишна затворническа присъда за всеки евреин, който се жени или омъжва извън пълномощията на и разрешението на равините в тази страна, излезе наяве след провален опит за преодоляване на властта на равините в Израелския парламент.

image

Докато отдавна е известно, че в Израел евреите забраняват сключването на брак на евреи с неевреи, съществуването на срок за излежаване на присъда в затвора като наказание за нарушаване на този закон беше пазено в дълбока тайна досега.“[9]



Любопитен съм с какво истинско име ще нарече това „нежната“ Джули Самуилова, която прилича повече на младеж, apropot? Може би ще го определи като образец на мултикултурализъм, за либерализъм, както го внушават еврейските организации. Например действащата и тук Фондация “Paideia”. Ами расистите от Хелзинкския комитет, от „Отворено общество“, Организацията на евреите-комунисти „Шалом“, офицерът от „Моссад“ Яков Джераси с финансираните от Запада негови организации, българофоби и човеконенавистници като Соломон Паси, Юлиана Методиева, Красимир Кънев, Румен Леонидов и конкубинката му, внучка на равин, с която живее в ленински брак – като Илич и Крупская, разните професионални платени т. нар. протестъри около юдео-комунистическия кръжец Реформаторски блок, до един потомци на болшевишки терористи и главорези, и т.н.?[10]



Те си затварят очите и силно ги стискат, колчем иде реч за еврейския расизъм. Защото правилата, заради чието нарушаване в Израел вкарват в затвора, действат тихомълком и в голяма част от останалия свят. Особено в онзи, който плакатно се кичи с определението „християнски“. Докато преследва Христовото учение и онези, които го изповядват и следват.



В тези държави, успоредно с официалните закони, необезпокоявано действа и еврейското религиозно право. На много места тайно съществуват синедриони – юдейски верски съдилища, подобни на циганските мешерета.

Така е в „цивилизована“ Европа и в „най-демократичната“ страна – САЩ. Но също и във фасадната „християнска“ Русия на поповете, политиците и „бизнесмените“ от КГБ. Всички те са в плен на юдеите. Правителствата им са окупирани от ционистите и обикновено начело на тях стоят явни или крипто евреи.

Още едно припомняне:

www.youtube.com/watch

Главният хасидски равин на Русия товарищ Берл Лазар, роден в Италия, но също така гражданин на САЩ и на Израел, излага основите на комунистическата религия.

„Когато човек предварително е наясно кого трябва да обича, и кого не следва да обича, всичко е лесно.“

diagnosa.net/






Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8687467
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031