Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.07.2016 20:46 - Ние, които ви обещавахме рая, ви дадохме нов ад
Автор: budha2 Категория: Политика   
Прочетен: 1077 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 10.07.2016 22:25

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image

Ние, които ви обещавахме рая, ви дадохме нов ад[Д-р Оскар Леви – евреин, германски доктор, последовател на Фридрих Ницше. Често обвинявал евреите за бедите на човечеството. (Alex Christopher – “Pandora’s Box: The Ultimate “Unseen Hand” Behind the New World Order”, Pandora’s Box Publishing, вече цит. съч., стр. 84.)]

Както не веднъж съм посочвал, крупният измамник Ели Визел не се беше посвенил да включи в своята автобиографична творба „Нощ“ историята за това, как през януари 1945 г. в лагерната болница в участъка Биркенау на Аушвиц оперирали инфектирания му крак. Неговият лекар предложил две седмици почивка, но руснаците скоро щели да освободят лагера.

Да, да, пръсналият се от алчност еврейски Тартюф разказва за „ужасния“ нацистки концлагер Аушвиц. Където имало лечебници и доктори се грижели за затворниците. Басейнът винаги бил пълен. Играели футбол. Сформирали оркестър… Даже в края на войната, когато германското население умирало от глад, лагерниците получавали храна най-малко два пъти дневно!



Не възхвалявам нацизма, гадостите на извратеняците в човешки образ и изобщо не одобрявам и една секунда робски труд. Но я сравнете Ели-Визеловите спомени и истината за нацистките лагери, наречени „на смъртта“, с тези в комунистическия СССР, Народна република България, Титовата Югославия… За какво иде реч?

Хора, в Белене милиционерите са давали труповете на убитите от тях за храна на подивелите прасета! Осъзнайте се!

Та през януари 1945 година в Аушвиц на болничните пациенти и на всички други, които били смятани за неспособни да пътуват, германците предоставили възможността да избират: да останат в лагера и да бъдат освободени от руснаците, или да бъдат евакуирани с германците.

image

След като обсъдили вариантите, Ели Визъл и баща му решили да се евакуират със своите предполагаеми „убийци“ – нацистите! Не е ли изумително!

Смешното е, че цял живот Доналд Тръмп е бил наведен пред евреите. Тази пролет, заедно с всички останали кандидати за президент на САЩ, на специален форум на Американо-израелския комитет за обществени работи – AIPAC, положи клетва за вярност на тях и на ционистката държава.

http://diagnosa.net/

image


Две седмици преди злополучния „случай“ с шестлъчната звезда до мутрата на Хитлери Клинтън, той прогони ръководителя на своя предизборен щаб. Този Кори Люандоуски – Левандовски, също евреин, на часа беше приютен от… CNN. Въпреки всичко, той заяви, че „изображението не е важно.

„В дъното на всичко можете да прочетете неща, които ги няма там“ – рече той пред CNN, която го нае за коментатор няколко дни след като го уволниха преди две седмици. – „Знаете ли, това просто е една звезда.“

Люандоуски сподели, че звездата беше „същата, каквато шерифите навсякъде носят, за да се представят като законоприлагаща сила“. Всъщност на звездата й липсваха кръгчетата в края на всеки лъч, които тези значки имат по принцип.

„В края на краищата“ – рече Люандоуски по повод на обвиненията, – „дали това побесняване не беше предизвикано от политическата коректност?“

Тръмп пропусна да коригира обидните си коментари във връзка с мюсюлманските забрадки.

Дъщерята на Тръмп – Иванка, прие юдаизма, когато през 2009 г. се омъжи. А самият кандидат-президент многократно потвърждаваше своята привързаност към Израел и подкрепата си за него…

image

Лидери на Републиканската партия, като например Пол Райън, са наричали изявленията на Тръмп расистки. Но ще гласуват за него, настоявайки за партийно единство и с аргумента колко важно е републикански президент да запълни овакантения пост във Върховния съд.“
[ “Trump comments ‘clearly’ racist, says Gary Johnson amid antisemitism furor” by Alan Yuhas, “The Guardian”, вече цит. съч.]

И синът на Тръмп прие юдаизма. А политическата коректност си е чиста цензура, както и да гледате на нея. Доналдчо се прави на боец, но е мадама. Не обиждам жените. Сещате се, какво искам да кажа – лигльо.

Всички, които отстояват истината, са подложени натиск от всякакво естество. Само онзи, който истински се стреми към промяната, се бори. Няма как, другото е вдигане на бялото знаме. Понеже целият живот на този свят е непрестанна борба с всевъзможни трудности и препятствия. По-често дело на хората, отколкото на природата.

Нашенци не поискаха да се борят. Мнозинството се доверяваше на измамниците. Не прояви минимален инстинкт за самосъхранение, още по-малко – здрав разум. Не си задаваше въпроси за миналото на представените му ментета. Прие и се съгласи с втълпяваната от реалните, но скрити зад кулисите господари, че всеки има право да се променя. Мнозина предпочетоха по-лекото – бягство далеч от Чалгария.

Не твърдя, че имигрантският живот е лесен. Но е доста по-трудно да се борим с червената хидра. Ако не беше така, подирилите на баницата мекото щяха да останат и да вършим всичко заедно. И тук стигаме до най-важното нещо. То има връзка и с отминалия британски референдум за членство в Евросъюза.

image

То се съдържа във въпроса: Кое е възможно да ни обедини?

Защото хора като мен – съмишленици, поради сходна и даже по-тежка семейно-родова съдба – както и осъзналите причините за нашата катастрофа, няма да се съгласят да тръгнат рамо до рамо с палачите си. Не само личните ни, но и на българския народ. Разбирате – иде реч за номенклатурата на БКП, БЗНС, ДС, МВР и останалите „тоталитарни организации“, както ги нарекоха самите лидери на компартията. Както и за извършителите на тежки престъпления. Само нищожество може да се прегърне с убиеца на своите родители. Или да целуне по ниското онзи, който е прекършил личната му съдба.

Друга тема е, че останалите сме длъжни да намерим път едни към други – незаразените от бацила на комунизма и обикновените болни, редовите комунисти. Заедно да проведем декомунизация, която няма да съсипе живота на никого. В противен случай цунамито на следващата трагедия ще се стовари върху всички ни в рамките на идното десетилетие. Повярвайте. Кога съм ви излъгал или подвел?

Бог ни съветва да поискаме, за да постигнем. Нам е необходима радикална промяна, без участието на наставници и настойници, съветници и контрольори – без никакви „големи братя“. Толкова ли не можем да се оправим сами?

Приключвам този текст в деня, когато огласиха Доклада „Чилкот“. Неговото изготвяне отне повече от седем лазарника. Той трябваше да отговори на въпроса, дали британското участие във Войната в Ирак беше законно? И ако не, кои са виновниците?

image

Кой помни, колко пъти отлагаха неговото публикуване? Той съдържа повече от 2,5 милиона думи и по обем е четири пъти по-пространен от романа „Война и мир“ на Лев Толстой!

Дори да отговори на очакванията, от него ще произлезе толкова, колкото от приетия тук през 2000 година Закон за обявяване на комунистическия режим за престъпен. Тоест – нищо.

Докладът „Чилкот“ е една от най-дългите ялови декларации, които някога са били съставяни в човешката история. Когато преди няколко години съдия от Интернационалния криминален съд в Хага поиска да издаде заповед за задържането на Джордж Буш-младши, се оказа с вързани ръце. Както тогава, така и сега, преди изваждането на светло на Доклада на Комисията Чилкот, този съд потвърди: Не може да се занимава с юридическото преследване на американския президент и на тогавашния министър-председател. Извън пълномощията му е?!

image


За какво е създаден тогава и от кого? За да съди Милошевич, Караджич и още неколцина африкански диктатори? Чий е този орган на безправието? Кого обслужва? Ако сръбските лидери действително бяха комунисти, не бива да пропускаме: едновременно с това те слугуваха на задокеанските си господари. Четете биографиите им. Милошевич е специализирал в САЩ. Преди да застане начело на Съюза на югославските комунисти оглавяваше клон на американска банка в Белград. Досега описват близкото му приятелство с всички посланици на тази комунистическа държава в Белград. Не кой знае колко по-добра от Съветския съюз, днес Русия, с която Слободан и семейството му са имали не по-малко тесни контакти.

Но впечатляващи са и връзките му с Мило Джуканович – наместника на Ротшилдови в Черна гора. (Вижте илюстрацията.) Там, в най-големия курорт на мъничката държавица, през Средновековието – част от България, наречен Porto Montenegro – Пристанище Черна гора, собственост на семейството, Натаниъл „Нат“ Ротшилд отпразнува своя 40-и рожден ден. Беше заобиколен от унизителното преклонение и внимание на 300 специално подбрани гости – представители на новия глобален елит. Разбира се, присъстваше екс-премиерът Джуканович – доказан гангстер, контрабандист на цигари и алкохол, на какво ли не още…

image

До настоящия момент Мило – член на организацията на Съюза на югославските комунисти в Черна гора, е председател на неговата наследница – Демократичната партия на социалистите. Без нито едно прекъсване тя ръководи страната, откакто в нея е въведена „многопартийна“ политическа система! Шта да се ради? Нема јјача опозиција. Ово је „демократија“, зер не?

В тържеството в „Сан Тропе на Адриатика“ са участвали близкият приятел на домакина лорд Питър Менделсън, потомък на равини, „ляв“ политик и министър; руско-еврейските олигарси Роман Абрамович и Олег Дерипаска; Тони Хейуърд – бивш бос на “BP”, оттеглил се след катастрофалния разлив на петрол в Мексиканския залив година по-рано; Тамара Мелън – крупна производителка на обувки и съсобственичка по наследство на веригата от фризьорски салони “Vidal Sassoon”…

image

Придружен от бременната си чернокожа съпруга там е бил и „историкът“ Ниъл Фъргюсън, чийто документален телевизионен сериал „Възходът на парите“,[Вж. “The Ascent of Money”, Channel 4, London, 1988 г.] „опроверга“ истината за ролята на семейство Ротшилд в световните дела през последните повече от два века. Заради услугата беше възнаграден с пълно професорско място в Харвард, успоредно с още пет-шест доходоносни длъжности в Оксфорд, Станфордския университет, Института „Хуувър“ и т.н. У нас БНТ показа сериала, като ни спести последния му епизод, озаглавен “Chimerica” – „Кимерика“, от Китай и Америка.

Руската красавица Саша Волкова – манекенка на… бельо, египетските магнати от фамилията Сауири, израелската актриса Натали Портман, смятана за бивша любовница на рожденика и други подобни фигури „украсявали“ приказното тридневно тържество.

image

„Един жител на Porto Montenegro заяви пред “The Sunday Telegraph”: „Миналата нощ това място се превърна в нещо като бар на “Sloane Square”.[Площад „Слоун“ е сред най-малките в центъра на Лондон. Разположен е в смятания за най-богаташки квартал “Knightsbridge” – „Рицарския мост“, и близо до други два подобни – “Belgravia” и “Chelsea”. Някога е бил обитаван само от аристократи. Символ е на свръх богатство. Носи името на сър Ханс Слоун (1660–1753) – доктор и естествоизпитател, който е притежавал цялото място.] Преди месец или два бяхме го нарекли Porto Moscow,[Пристанище Москва.] защото имаше толкова много руснаци наоколо. Но с всички британци тук атмосферата е напълно различна.

Флотилия от специални грамадни камиони премина разстоянието от Британия до страната в Югоизточна Европа, превозвайки оборудване и мебелировка, включително 100 палмови дървета, които да бъдат използвани за създаването на отпускаща обстановка.

Смята се, че само за вината от най-добрите изби на Ротшилдови в Бордо са били похарчени почти 100 000 лири…“
[ “Peter Mandelson parties with his super-rich chums again … and the security guards DEFINITELY don’t want you to see him” by Abul Taher, “The DailyMail”, dailymail.co.uk, London, 10 July 2011 г., online: http://www.dailymail.co.uk/news]

Няма как да ви го докажа, макар да съм показвал снимка, но се знае: Владимир Путин е присъствал на празненството за кратко и инкогнито.

Who rules this world? Qui gouverne ce monde?[Кой управлява този свят, англ., фр.]


Господарите на войната

Излиза, че практически всичко е безсмислено. В това число и парламентарни акции като изготвянето на доклада от страна на Комисията, предвождана от лорд Чилкот. Пак опираме до оная шопска приказка за ручането на жабетата…

Агресията в Ирак, която по нищо не се отличаваше от началото на Втората световна война в Азия и Европа, от съветската във Финландия през зимата на 1939-1940 година, от американската намеса в Корея и войната на Франция срещу алжирците, от нахлуването на Червената армия в Унгария през 1956-а и в Афганистан през 1979-а, на въоръжените сили на САЩ във Виетнам, а сетне и в целия Индокитайски полуостров от 1962 до 1975-а, на войските на Варшавския договор в Чехословакия през 1968-а, от Шестдневната война на Израел срещу Египет, Сирия и Йордания през 1967 г., от израелската атака срещу Ливан през 1982 г., от дебаркирането на американските военни в Панама през 1989-а, на НАТО в бивша Югославия, на Русия в Чечня…

image

Според различни източници във военните действия в някогашния Вавилон загинаха между 450 000 и 1 250 000 иракчани, повечето – цивилни: деца, жени, старци… Да приемем средната аритметична – 850 000 души. Малко ли ви се струват? Ала една от последиците от безумното ограбване на цели народи в полза на военно-промишлените комплекси посредством битките на тази територия е настоящата Ислямска държава.

Между 2003 и 2009 година на бойното поле там паднаха и 179 британски военни. Родителите на някои от тях призовават Джордж Уокър Буш – тогава „десен“ президент на САЩ, и подлайващият и угаждащият му Тони Блеър, „ляв“ министър-председател на Великобритания, да бъдат изправени пред Интернационалния криминален съд в Хага, за да отговарят за поредица престъпления против човечеството.

Уви, както разбрахте, няма да стане. Недосегаеми са.

image


Защо е така? Понеже:

“There’s a law for the rich and one for the poor…” – „има закон за богатите и друг за бедните“.[Вж. “No One Came” в: Deep Purple – LP “Fireball”, Harvest Records (UK), Warner Bros. (US), 1971 г.]

Всичко било формулирано през четиридесетте години на ХІХ век. Първо, през 1844-а бил издаден романът „Конингсби; или новото поколение“ на младия Бенджамин Дизраели. Като прототип на главния герой на своята книга еврейският автор използвал Лайънъл Ротшилд. По-късно синът на Нейтън станал първият евреин в Парламента. През 1885 година кралица Виктория удостоила неговия наследник Нейтън с рицарско звание. Така той станал първият евреин, член на Камарата на лордовете.

Държа да припомня, че Лайънъл Ротшилд бил син на Нейтън Майер Ротшилд, учредителят не само на английския клон на банкерската династия, но и основоположникът на гигантското фамилно богатство. Същият, който през 1812-1815 година поставил САЩ на колене. Обаче той бил женен за богатата еврейка Хана Барент Коен. На свой ред тя била роднина на бащата на Карл Маркс и на предците на поета Хайнрих Хайне. Лайнъл Ротшилд се явявал братовчед на „бащата на научния комунизъм“.

image

На осведомените читатели е известно прочутото признание в творбата на Бенджамин Дизраели, че „светът е управляван от съвсем различни персони. Те нямат нищо общо с представата на онези, които не са зад кулисите.“[Benjamin D’israeli – „Coningsby”, First published in 1844, Longmans Co., London, 1881 г., стр. 252 или в: Benjamin D’israeli – „Coningsby”, The Century Co., New York, NY, 1907 г., стp. 233, както и в: Stanley Weintraub – „Disraeli. A Biography”, Truman Talley Books, Dutton, New York, NY, 1993 г., стр. 216.]

След време Лайнъл Ротшилд, който вече държал в ръцете си Bank of England, не скрил от своя високопоставен довереник, министър-председателя Бенджамин Дизраели, когото уредил да бъде лорд Бийконсфийлд:

image


„Докато контролирам парите на нацията, не ме интересува кой прави нейните закони.“[“Channeling” by Jon Ydomo, “The New Age Journal”, Atlanta, GA, December 1987 г., стp. 37 в: Tal Brooke – “When the World Will Be As One: The Coming New World Order”, вече цит. съч., стр. 249.]

Фактически Лайнъл цитирал дядо си Амшел Майер Бауер – Ротшилд.

Доколко осведомен е бил лорд Бийконсфийлд можем да съдим по следните факти. Британският клон на семейство Ротшилд познавало Мери Ан – съпругата на Бенджамин Дизраели, още преди брака й с него. Жените от фамилията дори били твърде близки с нея.[Вж. напр. Dr. John Coleman – “The Rothschild Dynasty”, Global Insights Publications, Hayden, ID, 2006 г., стр. 187.] Самият Дизраели често бил канен на тържества в дома на Ротшилд.

„Те го смятали за част от семейството.“

На свой ред премиерът не пропускал случай да отбележи, че „смята Лайънъл за своя най-добър приятел… След смъртта на жена му Мери Ан, Дизраели на практика живеел в дома на Ротшилд.“

Все по онова време, през 1848 година в Лондон на немски език се появила брошура под наслов „Манифест на комунистическата партия“. Любопитно е, че това първо издание било без обозначени автори. (Вижте илюстрацията.) Имената на Карл Маркс и Фридрих Енгелс се появили по-сетне.

image

Изкривеното съзнание на Маркс го довело до там, че разглеждал историята не като на поредица от събития, които се намират в някаква причинно-следствена връзка. Даже не и като съревнование на идеи. Това наистина било прекалено възвишено, за да може със сръчността на талмудист да обясни нещата. Той подходил по най-елементарния и затова най-лесния за възприемане начин – борба на материални интереси. Досещате ли се кой му диктувал?

Самият „Манифест на комунистическата партия“ бил поръчан от братовчеда на Мордехай Леви или Карл Маркс – Лайънъл Ротшилд срещу щедро възнаграждение.

„Ротшилд връчил на Маркс два чека за общо няколко хиляди английски лири (днес равняващи се на стотици хиляди или дори на милиони долари.), за да финансира каузата на социализма. Чековете бяха изложени в Британския музей, след като лорд Лайнъл Уолтър Ротшилд – попечител на музея – завеща собствената си сбирка и библиотека на Бритиш Мюзеум.“[David Allen Rivera – “Final Warning: A History of the New World Order”, InteliBooks Publishers, Oakland, CA, 2004 г., стр. 184.]

Съгласно официализираните и масово разпространени митове Маркс бил беден и икономически зависим от своя „приятел“ Енгелс. Докато истината е, че до голяма степен неговият чичо Нейтън Ротшилд го издържал. В тази връзка главатарят на анархокомунистите, руският дворянин Михаил Бакунин иронизирал в своята „Полемика срещу евреите“, че Маркс и Енгелс „с единия си крак са в банката, а с другия – в социалистическото движение“.[Вж. Mikhail Bakounin – “Polemique contre les Juifs” в: М.А. Бакунин – „Интернационал, Маркс и евреи“, Пер. с французского, Издательство „Вече“, Москва, 2008 г.] Даже съвременни последователи на идеите им като членовете на американската Интернационална социалистическа организация признават, че:

image

„Маркс започна да пише за един вестник, който бе финансиран от някои капиталисти с реформистко мислене.“[ “Marx becomes a Marxist” by Brian Jones, SocialistWorker.org, The International Socialist Organization, Chicago, IL, Issue 691, February 25, 2009 г., online: http://socialistworker.org/2009/02/25/marx-becomes-a-marxist]

Любопитно е дали все още някой се хваща на въдицата за „гробокопачите на капитализма“? Или допуска, че Нейтън Ротшилд и „някои капиталисти с реформистко мислене“ са страдали от суисидален комплекс?

Та втората формулировка след цитираната от Бенджамин Дизраели относно истинските фигури, управляващи света, е първото изречение на самия „Манифест на комунистическата партия“:

„Призрак броди из Европа – призракът на комунизма.“[Карл Маркс, Фридрих Енгелс – „Манифест на комунистическата партия“, Издателство „ГАЛ-ИКО“, София, 1999 г., стр. 23. ]

Та когато някой попита: Защо е така?, верният отговор е:

Затова.

Необявената расово-етническа война в американския Юг е нещо, за което отдавна бия тревога. Тя се води от най-малко три петилетки, но „демократите“ надяват розови очила и не я забелязват. Цели 52 на сто от населението на Батън Руж, щата Луизиана, са чернокожи. Около 70 на сто от полицаите са… бели.

Как така полицаите разстрелват, досущ като тукашните комунисти след 9 септември 1944 година, а оставят свидетелите да снимат техните престъпления и да ги публикува в интернет, си отговорете сами?… Също и на въпроса: Защо, подобно на Хитлер и Бин-Ладен, в Далас предполагаемият стрелец беше ликвидиран? И с робот при това! Каква демонстрация на съвременни възможности и средства за убиване! А битката срещу правото на американците да притежават оръжие и да се бранят, ще бъде възобновена. Това ги обрича…

Нас ни очаква същото. Неизбежно е. През 2012 година спряха телевизионното ми предаване, носещо названието на тази медия, заради предупреждението, което отправих година по-рано в същата връзка.

Докладът „Чилкот“ е забравен! Световните терористи са невинни! Да живее болшевишкият НАТО – спасителят на „цивилизования“ свят, начело с агент на КГБ и най-малко двама премиери – Меркел и Камерън, и поне още толкова президенти – Грибаускайте и Плевнелив, колеги на генсека Столтенберг „Стеклов“.

Честит е този „цивилизован“ свят с такЪви лидери!

Путинова Русия, която е съвсем съветска, каквито са и САЩ, е разположила повече от 120 000 военни и много бойна техника по западната си граница. НАТО ще разхвърля тук-там по батальонче или две?! Не разбирате ли, че става дума за едни пари? Ще се увеличават разходите за отбрана в държавните бюджети. Нали остатъчният западен бизнес все още трябва да печели от единствената си годна индустрия – военната?

Наближават времената, когато тук живите действително ще мечтаят мъртвите да излязат от гробовете си…

Но кой обича вестителите на лоши новини?…

diagnosa.net/



Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8684349
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031