Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.07.2016 00:27 - „Дайте урок на тези безочливи американци“ – заповядал Нейтън Ротшилд
Автор: budha2 Категория: Политика   
Прочетен: 852 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image

Спекулация, спекулация! Лъжа, лъжа![цитат от романа „Парите“ на френския писател социалист Емил Зола. Целият епизод гласи: „Спекулация, спекулация!“ – повтаряше тя механично, борейки се със своите съмнения. – „А! Представата за нея изпълва сърцето ми с болезнена мъка.“ (Йmile Zola – “Money”, (“L’argent”), Chatto & Windus, London, 1902 г., стр. 140.)]

А както личи от илюстрацията, вече има достатъчно разумни люде, които разбират, че фалитът на Америка е отдавна и добре планирана стратегия. САЩ вече не са необходими на Братството. Още повече, че в началото на деветнадесетото столетие най-могъщият от Ротшилдови – Нейтън, се заканил да я унищожи.

„Дайте урок на тези безочливи американци“ – заповядал банкерът. – „Върнете ги към колониалния им статут.“[ Louis Even – “In This Age of Plenty”, Pilgrims of St. Michaels (White Berets), “Michael” Journal, Rougemont, QC, Canada, 1996 г., Chapter 49 – The History of Banking Control in the United States, online: http://www.michaeljournal.org/plenty49.htm Цялата книга от online: http://www.michaeljournal.org/plenty.htm Вижте също 001 Video The Fed’s A Bankers Punisment to USA and the World, в: Георги Ифандиев – „Ако ви е харесало да живеете в 1984 година, то направо ще обикнете 2014-А! – Част 2“, „Диагноза с Георги Ифандиев“, diagnosa.net, София, 13 януари 2014 г., online: http://diagnosa.net/diagnosite-mi/%D0%B0%D0%BA%D0%BE-%D0%B2%D0%B8-%D0%B5-%D1%85%D0%B0%D1%80%D0%B5%D1%81%D0%B0%D0%BB%D0%BE-%D0%B4%D0%B0-%D0%B6%D0%B8%D0%B2%D0%B5%D0%B5%D1%82%D0%B5-%D0%B2-1984-%D0%B3%D0%BE%D0%B4%D0%B8%D0%BD%D0%B0-2#_ednref40 или от YouTube от online: https://www.youtube.com/watch?v=mTXSva_xIfc]

Списание “Time” потвърждава:

„Златото на Ротшилд задвижваше амбициите на министър-председатели, князе и папи. То финансираше войни и договори за репарации, променяше посоката на политиката и освобождаваше… народи. Ротшилдови прокараха железопътни линии през Стария континент, придобиха за Великобритания контрола върху Суецкия канал, насърчиха изпомпването на нефт от Кавказ и Сахара, разработиха диамантени мини в Голямото африканско плато.“

image

Достатъчно на брой изключително умни, образовани мислители разкриха истината за обществените системи. Почтени историци стигнаха до зародиша на злото и представиха фигурите, които формираха и разпространиха различните човеконенавистни идеологии. Онези фалшиви теории, напълно неверни религиозни догми, които като тежка зараза поразиха хората по света. Свестни публицисти свалиха маските от гадните мутри на представителите на реалната власт – power. Съвсем ограниченото на брой съсловие, което взима решенията и ги диктува – спуска, казано на Техния административен език – на лакеите си от authority – правителствата.

И какво от това? Неотдавна комунист, смятащ се за „бивш“ и настоящ верен последовател на западния начин на живот, се опита да ме убеждава, че „обикновените хорица“ – така се изрази – „просто искат да живеят добре“. А „необикновените“? Те други мечти и стремежи ли имат? Сигурно.

Как „обикновените хорица да живеят добре“, без да се преборят за това. Не искат да си мръднат пръста, а само мърморят. Даже не смеят да изрекат болката си гласно?! В такъв случай действително ли са хора – Homo sapiens? Или наистина са обикновени Homo communisticus? Ако е второто, какво значение могат да имат, както за честните и знаещите, които споменах, така и за богатите изверги от интернационалното Братство – онези 62-ма?

Сега всички – „леви“ и „десни“, както ги приемате, се бият по гърдите и се борят за душите и умовете на раята. В рамките на три-четири дни Териза Мей дръпна две последователни речи, издържани в стила на „най-добрите“ съветски времена. Първата – преди да я назначат. Втората – непосредствено след това. И заговори за… „нов консерватизъм“. То е като „стара революция“ или „закоравял радикализъм“. За „единна нация“ под знамената на Консервативната партия-майка,[98] за „социална справедливост“ и за „защита на интересите на работническата класа“!

image


Някои го нарекоха “Blue-collar Conservatism” – „работнически консерватизъм“ – буквално: „консерватизъм на сините якички“. Но по-правилно – „на сините престилки“! И вместо да го обявят за „нов“, фанфарно прокламираха неговото „завръщане“![99] Значи е съществувал такъв „работнически консерватизъм“?

www.youtube.com/watch

Nihil sub sole novum – нищо не е ново под слънцето. Двете речи на comrade Териза Мей, съответно два дни преди встъпаването й в премиерската длъжност и на 13 юли того, след като от Бъкингамския дворец отиде направо на 10 “Downing Street”, за да поеме инсигниите на министър-председателството, е възможно да са заимствани от непрашасалите учебници по реален социализъм. Звучат познато. Все едно гледам и слушам реинкарнация – превъплъщение – на Тато, но в женски дрехи. И словата се леят без запъване и диалект. Не на конгрес на БКП, а пред тълпа журналя в центъра на Лондон.

Ако е имало подобно чудо в Британия, навярно то е било свързвано с Маргарет Тачър. Момиче от долната част на средната класа, като настоящата премиерка Териза „Милиционерката“, тя успешно се справи с работническото движение – профсъюзите. Направо ги разгони. Видя им сметката. От което тогавашния лейбъристки лидер с американска закалка Нийл Кинък одесня̀, ако това изобщо е възможно. Днес бившият синдикалист е сред най-отявлените апологети на тачеризма?!…

image

In fine omnia venit in locum suum – накрая всичко идва на мястото си. Нашият народ се е произнесъл по-образно:

„Търкулнало се гърнето, та си намерило похлупак.“

Тачеризмът беше висша форма на комунизъм. На практика „милата“ Маргарет стартира ликвидацията на средната класа. Целият процес води началото си от времето на Първата световна война. В момента той достига кулминацията си в глобален мащаб – 1 процент от жителите на планетата притежават повече от половината земно богатство!

Какво по-висше постижение на „новата класа“, както близкият до Тито югославски комунист Милован Джилас беше нарекъл номенклатурата? Това е добре изяснено в нов документален филм, изработен от консерватори, откъси от който навярно ще покажа някой ден.

Като знаем отлично, че комунизмът няма нищо общо с никакви пролетарии – работническа класа; наясно сме за невъзможността всички трудещи се да управляват, за да съществува „диктатура на пролетариата“, тъй като някой трябва и да работи; като имаме предвид крайната закостенялост на комунистическите идеи и ретроградността на партиите, които са ги приели; можем да се съгласим: този вид „нов, работнически консерватизъм“ е комунизъм.

Следователно, Консервативната партия на Британия, както и повечето сродни на нея организации по света, са формирования на Комунистическия интернационал, основан от най-богатите финансисти.

Хората от моето поколение, които притежават памет и съзнание за историчност, няма как да не добият асоциации с Тато, с Гиньо Ганеви и Любен Дилов-син от времената на „развития милиционер-социализъм“, включващи принудителна „екскурзия“ до Турция на мюсюлманите, но с еднопосочен билет. Така БКП и ДС ни дариха с разединена нация, с герои като „националистите“ Минчо Минчев и Ахмед Доган, тръгнали от общи митинги. Тогава Волен, Валерий и Красимир – припознатите от Партията за „главни националисти“, още не знаеха, че са такива.

image

Иван Костов – спасител на БКП, кариерист от идеологическите служби във ВМЕИ „Владимир И. Ленин“ и съветник на казионните профсъюзи, се надяваше да попадне в отбора на „великите“ депутати на партията, по-късно станала БСП. А Евгений Бакърджиев се беше издигнал от касиер на квартална дружба на червеното БЗНС „Петър Танчев“ в центъра на столицата до член на Постоянното присъствие на алчното БЗНС „Виктор Вълков“. Казват, че тогава не възнамерявал да посинява. Макар че кой знае? Тези момчета са като хамелеоните…

Например Надка Михайлова, след номенклатурно пребиваване в Кайро, като секретарка обслужваше капризите на другарката Леда Гео Милева… Дали е сънувала гаража на ЦК на БКП или имотите на Института по металорежещи машини? Дали си е представяла, че ще върти любов в Ориндж Каунти – Калифорния, в самолет с чужд външен министър, и даже ще я нарекат „първи дипломат“? Червена, синя, тъмно синя, сега тя се вапца в алчно гербаджийско лилавеещо. Ако увеличи червеното, ще се обагри в родилната си краска – екскрементно фашистки кафявото.

image

Какво да кажем за „антикомунисти“ от сорта на Филип Димитров, Петко Симеонов, Ивайло Трифонов, Венцислав „Коня“ Димитров, Леа Коен – Божкова, Соломон Исаак Пасси, Волен Кобзон, Иван Костов, Бойко Ноев, и Радан Кънев, стартирали от сградата на „Позитано“ 20, когато тя принадлежеше на активните борци против фашизма и капитализма? След като изминаха целия кръг, къпейки се в пари и народна любов, завършиха в нозете на Путинова Русия. Някои – явно, припявайки на Йосиф Давидович, славейки „матушката“. Други – потайно, чрез онзи край на поводите им, които са завързани в яхъра на КГБ, понастоящем ФСБ, находящ се в руското посолство – бивше съветско.

diagnosa.net/ 



Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8685517
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031