Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.07.2016 00:42 - Диктатурата напредва навсякъде.
Автор: budha2 Категория: Политика   
Прочетен: 1281 Коментари: 1 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 image

Колко жертви на преврата в Турция видяхте? На двукратно зададен въпрос от журналист на “Al Jazeera” дали чисто човешки е изпитал страх, „железният джентълмен“ Ердоган, Реджеп Тайипович, евреин от Кавказ, така и не отговори. Зер, възможно ли е “kahraman”, „герой“ с неговия ранг да се уплаши? От звука на ниско прелитащите свръхзвукови самолети над главите им се страхували хората по истанбулските улици… Вот вам богатир настоящий!

Тук и Соломон или Сюлейман „Безстрашни“, който при честите си пиянства редовно се посирал, също изпъчи „гърди геройски“. Така компенсира манкирането от казармата, благодарение на близостта на баща му Исаак с диктатора Тодор Живков. Комунизмички…

Европейският съюз забеляза изнредното положение, наложено преди дни в Турция. Но странно – още не е разбрал за това във Франция, което е в сила от месеци. И току-що беше продължено. Загрижено е за това, въведено от Анкара. И изобщо не вижда въоръжените до зъби униформени в Париж, Ница, Марсилия, Лион…

Това ли са прословутите „евроатлантически ценности“? Винаги са били известни като двуличие, лицемерие, тартюфщина, двойни стандарти. Кой нормален човек би ги приел? Не, драги мои, само комунистите, алчно червените фашисти са способни да изповядват толкова отвратителни, антипатични, нехуманни идеи. Затова и Евросъюзът става все по-непопулярен, отблъсква.

Единственото, което Ердоган показа, е, че е възможно. Досега е лустрирал 60 000 души, ако и това не е спекулация – сиреч – лъжа. Като не забравяме, че в Република Турция не е имало терористичен режим на комунистическа с тоталитарна власт!

Аз знам със сигурност, че съм в състояние за шест месеца да се справя с поне половин милион комуняги – алчно червени фашаги. Като стой та гледай ги оставям голи и боси на улицата. Даже – без разръфани одеялца и със скъсани чорапи. И окото ми няма да мигне!

Ала казват, че единствената партия на земята – на интернационалните комунисти – на бодливи крави не давала власт… Пък и никой не иска това, като единствен начин да живее все по-добре. Както писа Бунич:

„Народът, отучил се да мисли и да работи, нека мре. Той вече за нищо на никого не е нужен.“[Игор Бунич – „Златото на партията“, първо издание, ИК „Прозорец“, вече цит. съч., стр. 348.]

Даже мъртвите му стоят непогребани. Деленето на активни борци против фашизма и високопоставени, номенклатурни комунисти, от една страна, и простолюдие – рая, от друга, продължава и след смъртта. Можете да я видите при различния режим за погребения в гробищата.

Общинската фирма „Крематориум“ в София се е превърнала в печалбарско търговско дружество. Внася от чужбина трупове за изгаряне. Местните да се вмирисват. За кремирането им се чака повече от месец, често – отвъд четиридесетия ден след смъртта. Черният хумор гласи, че ако много бързате и досаждате, вдигайки джангър, ще получите останките на скъпия ви покойник… аланглѐ.

image

Като всичко останало, и най-процъфтяващият и печеливш бизнес – погребалният – също е в ръцете на номенклатурните кадри на БКП, БЗНС и ДС…

И това сме си заслужили. Българите вече не са нужни никому и в отвъдното. Готови са за жалки заплати да бачкат, за да загиват в цехове за „утилизация“ – обезвреждане на боеприпаси. Тези бивши „общонародни“ предприятия също бяха откраднати от комунистите – „панаирджийските крадци, за пореден път до шушка ограбили народа и накрая унищожили държавата“.[103] Нашенци са готови да им робуват и да рискуват живота си в „техните“ примитивни работилници, в които по правило не е инвестиран и лев. Но не и да хванат за гръцмулите алчно червените им собственици.



Всекиму заслуженото.



Какво е дереджето в номенклатурна комунистическа Чалгария? Вижте подборка. Образите в нея са ви познати и любими. Всички, без изключение, са комунисти, дечица на такива, и ченгета. Sorry – но преобладаващата част от туземното ни население, в това число и не малко от посетителите на тази медия, наистина ги харесват. Гяволи и гяволици, казват си. И мечтаят да станат като тях…

image

Предлагам ви своеобразна и твърде ограничена откъм експонати галерия на комунистически дегенерати, цопнали се в различните политически боички преди и след промените. Вижте ги.

www.youtube.com/watch

Кеф, нали? Никога няма да ви втръсне да се срещате с тези изумителни по своята безинтелектуалност и духовна низост твари. И запомнете: Б.Б. ще бъде назначена за президентка!

Докато тук, из Европа и отвъд Атлантика разиграват парада на духовните и нравствени джуджета, в Индонезия започнаха да преследват военни, избивали… Познахте – комунисти. Кога? През 1965 година! Генерал Сухарто и компания май не ги обичаха. За разлика от Запада.

Защо в този „цивилизован“ Запад, експортиращ и налагащ със сила псевдодемокрация, никой никога не повдигна въпроса за комунистическите престъпления – най-мащабните и жестоките в историята на човешкия род? Каква е причината да не бъде допускан за справедлив обзор и анализ дори най-нищожния, плахия и хуманен опит за тяхното изясняване? Как да очакваме осъждането им?

През 2010 година Европейската комисия отхвърли предложението за приравняване на комунистическите престъпления към нацистките. И по този начин не само защити техните извършители – джелатите от социалистическите страни. Остави ненаситните червени касапи и грабители да разиграват коня си в една трета от страните-членки на Евросъюза! Стори го, като се позова на „независим“ доклад, чието изработване беше възложила, за да проучи действащото законодателство на отделните държави.[104]

image

Колко удобно! И „демократично“, може би? В същото време евролидерите имат претенциите да ни отведат в някакво „общо бъдеще“ в „единна държава“ – Съюз на европейските съветски социалистически републики! Възможно ли е вълците и овцата да седнат на една трапеза? Как жертвите ще живеят в съседство с палачите?

Както това ставаше в условията на реалния социализъм с пълното господство на номенклатурата на една партия – комунистическата – и под тиранията на нейния железен юмрук – милиционерите, тайни и униформени.

image

Диктатурата напредва навсякъде. Затова са измислените идеологеми „международен тероризъм“ и „радикален ислям“. В този момент в сърцето на Европа, в страната на първата комунистическа революция, осъществена от илюминатите и интернационалните банкери, е въведено извънредно положение. На югоизток от нас – също.

Измъкнаха Британия. Засега.

През междучасието някъде в геената, извън котела, където ги варят в собствените им екскременти, Адам Вайсхаупт – „Спартак“ и Майер Амшел Бауер – „Ротшилд“ вдигат тържествен тост. Те победиха!

image


Западът поаленя. Не виждате ли?

diagnosa.net/



Гласувай:
3



1. krumbelosvet - Зачетох се без да погледна автора,
23.07.2016 10:18
но като стигнах до патологичното заключение, че "само комунистите, алчно-червените фашисти, са способни...", се сетих, че трябва да е будха. А като прочетох и това, че авторът за половин година ще се справи с половин милион комунисти, като ги остави гладни на улицата, се сетих, че това съм го срещал във фейсбук САМО У ЕДИН АВТОР, и, пази Боже, май мой много близък. Той веднъж е влизал по собствено желание на 4-ти километър, където са му сложили диагноза "алкохолизъм". Но работата май вече е много по-сериозна.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8686621
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031