Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.08.2016 20:27 - ДемонКрадЦион – възходът на комунизма/Псевдохристиянската църква, и ислямът са равинско творение
Автор: budha2 Категория: Политика   
Прочетен: 525 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 03.08.2016 20:29

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

image

В днешен Израел се приемат закони, които напълно покриват дефиницията за фашистки. Например законът, който изисква „от онези, които желаят да станат [израелски] граждани, задължително да полагат клетва, че ще бъдат предани на държавата Израел като еврейска, ционистка и демократична; на нейните символи и ценности; и да служат в нейните въоръжените сили или в някаква алтернативна служба.“[http://www.haaretz.com/]

Представяте ли си как се чувстват арабите, жители на Израел? И колко аморално, болшевишко е изискването да стрелят срещу своите при евентуална акция на ционистката войска, в която са длъжни да служат?

Удивителни са евфемизмите, с които сатанистите провеждат своите акции. След като на 9 септември 1944 година Братството постави на власт отечественофронтовците, много лета наред, колейки се помежду си, докато комунистите надделеят окончателно, наричаха терора „борба за народна демокрация“. Насилието над мюсюлманите и жителите на Югозапада – първоначално потурчвани и помакедончвани, а след това – обратното, беше „възраждане“?!

Днес наблюдаваме банални варвари, да претендират за монопол над демокрацията, над национализма, над… Никой не говори за свободата, която ни подариха, а тъй скоро взехме да губим! За огромно мое съжаление, страните, прокламиращи се като „цивилизовани“, застанаха начело на всичко това. Техните народи също са лишавани от свободи. Мозъците им, залинели от тлъстините, натрупани през епохата на кредитната икономика, не схващат, как медиите ги промиват. Затова стават възможни революциите, превратите и войните.

Ще дам пример. Наскоро, след обнародването на Доклада на Комисията за разследване на британското участие във Войната в Ирак, наречена „Чилкот“, някои на Острова взеха да проумяват елементарни истини. Като например, че „Ирак не беше страна, сериозно заинтересувана от оръжия за масово поразяване“. Или, че „Обединеното кралство влизаше във войната, без значение от нейната цена“.

Ала най-цинична е констатацията, че „не се водеше сметка за броя на убитите или ранените цивилни“.[https://www.theguardian.com] Никой не е отбелязвал това. Оказва се, че „цивилизаторите“ не са броили жертвите, не са водили архиви за това, колко от онези, които възнамеряваха да „цивилизоват“, са избити от тях – западните „рицари“ – съвременните варвари.

Не, варварите не са пред стените на „цивилизована“ Европа. Европейците и американците – тези изверги, сражавали се в толкова много войни, лишили от живот стотици милиони жители на Стария континент, на Америка, Азия, Африка, Близкия изток, Австралия и Океания, предизвикаха ответната реакция на жертвите. След като западняците „посетиха“ техните земи, за да разрушат тамошните цивилизации – вяра, култура и традиции – изправени пред дилемата „оцеляване или смърт“, източните народи започват да си връщат.

С типичния цинизъм на „цивилизаторите“, днес в Англия признават:

„Британия занеше, че иракските военни сили не можеха да поддържат сигурността.“

image

Което означава само едно: И тази ответна реакция, барабар с оръжията, храните, финансовите средства за заплатите на наемните бойци, са предизвикани от западните елити и са издържани от техните народи. Точно така – от европейците, американците, руснаците, канадците, австралийците…

Друг архицинизъм е, че това минава под егидата „терористична война на радикален ислям срещу кръстоносци“?! Както псевдохристиянската църква, и ислямът е равинско творение. А онези, които подклаждат сраженията, за да разделят, владеят и печелят, носят старозаветни имена!

Още през първите години, след като Исус Христос напуска Земята, неговите тукашни братя, децата на Дева Мария, предупреждавали, че юдейски първенци (тогава названието евреин – скитник, не е съществувало; появило се по-сетне) се възползвали от невежеството и проповядвали сред хората неща, нямащи нищо общо с Христовото учение.

„Обични мои, пиша ви с цялото си старание относно нашето спасение. А се наложи да пиша и да ви посъветвам да се борите за вярата, която веднъж беше предадена на целомъдрените.
[ Изопачавайки Христовите слова, дейците на църквата – филиал на синагогата – обявяват някакви „светии“. Макар Господ да учи всички да бъдем братя. Прочетете Глава 23 от „Евангелие от Матей“, ако е възможно – в превода на Джордж Ламза от оригинала на арамейски.] Защото определени хора вероломно се намърдаха сред вас. И от самото начало същите тези заслужиха това осъждане.[Възможно е и порицание, но едва ли това е точно. Думата означава и „конфискуване“ – отнемане на правото да проповядват.] Те са безбожни люде, които превърнаха Божията милост в похотливост, и отричат единствения Господ Бог – нашия Господ Исус Христос.“[ „Послание на Юда“, гл. 1, ст. 3-4.]

Юда, един от синовете на Дева Мария, нещо като плътски брат на нашия Бог Исус Христос, осъдил фарисея Шаул, превъплътил се в Павел. Тъкмо този преследвач и убиец на християни, член на синедриона в градчето Тарс, и неговите съмишленици, изпълнявали задачата на главния синедрион в Йерусалим: Да изкривят Божието учение и да създадат движение, общност – църква, която да служи на талмудизма, фарисейството – по-късно станало равинство. Пред очите на семейството на Дева Мария те признавали юдейския бог, който е сатаната. И изопачавали Христовите думи и наставления в името на ползата за юдеите и техния елит – фарисеите и садукеите, първите комунисти.

Докладът „Чилкот“ беше погребан от лавините с новини за атентати и преврати, извънредни положения и катастрофи… Не ви ли впечатлява колко бързо светът забрави за него и главните герои в него – Тони Блеър и Гордън Браун. Да припомня нашенската комунистическа следа – бившият премиер, а преди това финансов министър Гордън Браун живее в апартамента на Огнян Дойнов – член на Политбюро на ЦК на БКП.

И още нещо в тази връзка. Дойнов, Луканов, Живков и партията им бяха тясно свързани с Робърт Максуел. Днес нашумя (не и тук) скандалът с евреина сър Филип Грийн. Собственикът на куп фирми доведе до фалит не само широко разклонената верига от универсални магазини BHS – British Home Stores, което ще рече Британски магазини за дома.

image

Той обрал до шушка нейните пенсионни фондове, възлизащи на повече от 571 милиона лири стерлинги – около 680 милиона евро или 1,26 милиарда лева![http://www.telegraph.co.uk/] Но извършил далаверата при други, далеч по-благоприятни курсове на британската валута. Хиляди работници и служители навярно ще останат без пенсии или с далеч по-малки от заслужените.

Някои депутати го нарекоха “the unacceptable face of capitalism” – „неприемливото лице на капитализма“.[www.bbc.com/news/business-36139828]
На кой капитализъм? На корпоративния – държавния, социализма под властта на единствена партия – тази на номенклатурата, на елита – комунистическата? Системата, в която пребиваваме? Това ли е целта на нестихващата световна революция?

image

Споменавам това, тъй като преди четвърт столетие Робърт Максуел – всъщност роденият в Чехословакия евреин Ян Лудвик Химан Биниямин Хох, обра най-големия частен пенсионен фонд на Албиона. През 2008 година друг евреин – Бърни Мейдоф, завлече милиарди от парите за пенсии на хиляди американци…

Кой е виновен на тамошните? Защо не само търпят и бранят уродливите евреи, убийците на Христос, но и ги кичат с почетни звания като „сър“ например? Впрочем, освен „трудовете“ на другаря Тодор Живков, Максуел беше издател на първия цветен вестник на света, чието заглавие беше… „Европеец“ – “European”. В него работеше и Теодор Троев, водещ се… българин. Още в първия брой челното заглавие „прогнозираше“: „Едни пари за Европа“. (Вижте илюстрацията.) Сиреч – предстоящото въвеждане на общата валута.

image

И така, не, никакви „кръстоносци“ не воюват срещу „радикални ислямисти“. В джунглата, наречена Земя, скрити от погледите на човечеството господари местят въоръжени фигури по световната шахматна дъска. И печелят трилиони от смъртта на милиони!

diagnosa.net/




Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8684377
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031