Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.08.2016 23:10 - Живеем в период на бързо, систематичен и много последователен демонтаж на демокрацията
Автор: budha2 Категория: Политика   
Прочетен: 628 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 03.08.2016 23:28

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Когато събитията, свързани с camarade Лагард, се развиват буквално часове едно след друго, няма как да не помислим за някаква връзка и зависимост между тях. Прочее, тя, както и бившият шеф на Европейската централна банка Жан-Клод Тришѐ, провидяха, че Европейският съюз ще прерасне в държава. Не беше толкова отдавна – преди точно три лазарника.

www.youtube.com/watch

Първото опровержение дойде от островната Британия. Наесен, след повторението на опорочените президентски избори, очаквам Австрия да вземе пример от Албиона и обяви напускането на Евросъюза – новия СССР. Тя е дала не малко на света: от масоните Волфганг А. Моцарт и издънката на виенските Ротшилдови Genosse Хитлер, Адолф Алойзович, до Курт Валдхайм – генералния секретар на ООН, който пречеше на незаконните сделки на интернационалния военно-промишлен комплекс.

Тогава Моссад му спретна компромата с „нацисткото минало“.

„Фалшифицираните документи после бяха „открити“ от израелския посланик в ООН Бенямин Нетаняху, като част от мръсната кампания против Валдхайм, който бил критично настроен спрямо израелската позиция за Южен Ливан.“

От достатъчно много години същият Нетаняху, който всъщност изпълнил гадната поръчка на Моссад, е начело на ционисткото правителство…

Та се надявам се да дойде ред и на Италия – настоящия „болен човек на Европа“. („Без да броим страните от съветския блок“, би добавил Джероум Клапка Джероум.) Диагнозата на обединението на държавици от Апенините беше поставена преди доста време. Северната лига – партия, изразяваща интересите на мнозинството от около трийсетте милиона жители на промишлено и туристически развитите райони Пиемонт, Лигурия, Ломбардия, Емилия Романа, Венето, Вале д’Аоста и Трентино-Алто Адидже или Южен Тирол, отдавна апелира за измъкването от Италията на двамата масони на име Джузепе – Гарибалди и командирът му Мацини.

„Във футбола два жълти картона са достатъчни за изгонването на един играч от терена“ – припомни Ротшилдово-Аниеливото списание “The Economist”. – „Но в Европейския съюз три могат да минат без да бъде обелена никаква дума. При системата от „жълти картони“ на ЕС, ако една трета от националните парламенти в Съюза сметнат, че предложен закон се намесва в проблеми, които могат да бъдат оправени по-добре в националните рамки, те могат да накарат Европейската комисия да признае това. До началото на тази година парламенти показаха два жълти картона – веднъж срещу ограничаването на правата на работниците да стачкуват, и още един път – против създаването на обща прокурорска служба на Евросъюза. И в двата случая Комисията отхвърли картоните (макар да оттегли закона за стачките поради други причини).

Тази седмица [последната на юли 2016 г.] комисията направи hat-trick. През март десет страни от Централна и Източна Европа (плюс Дания) показаха жълт картон на директивата, която би принуждавала фирмите, обявили потребност от работници в други държави от ЕС, да спазват местните заплати и условия, вместо просто да им дават минимална заплата. Източноевропейците заявиха, че това подрива тяхната възможност сами да установяват равнището на заплащане, а то би унищожило работни места. Но на 20 юли Мариане Тейсън, комисарката по заетостта, обяви, че директивата ще остане непокътната. Източноевропейците, вече достатъчно раздразнени от Комисията заради нейните планове да преразпределя бежанци из целия Евросъюз, сега са бесни.

Гневни са и някои, които желаят по-голяма роля на Европейския съюз в работата на националните парламенти. Тъй като след Brexit-а Евросъюзът преживява един от своите периоди на търсене на идентичност. Колкото и да е популярен, той страда от недостиг на легитимност. Европейският парламент се провали окончателно в опита си да привлече въображението на европейските гласоподаватели. Изборната активност постоянно намалява успоредно с придобиването на повече власт от Съюза… Смята се, че националните парламенти изпитват повече съчувствие към основните проблеми и на Комисията й е по-трудно да ги държи отговорни. Може би това е някакъв лек, иначе Euro-blues-ът[ Игра на думи, заимствана от популярната музика. Стилът blues е създаден от афроамериканските роби. Blues означава тъга. Тоест, в случая иде реч за евротъгата.] ще им влияе повече.“

Ако някой не разбира, а друг изпитва страдания за бъдещето на Европейския съюз, да преведа: Той също вече никому не е необходим. Елитът в САЩ имаше нужда от него, докато промишлеността отвъд Атлантика процъфтяваше. Какъв пазар за американските стоки може да бъде Европа, която няма къде да реализира собствената си продукция? Втълпяването на антиамериканизъм по тази линия е работа на същите социалисти – мегаломаниаците.

От двете страни на Океана се печем на един и същ огън – на залязващото могъщество и възможности. Залезът на християнската цивилизация е съпроводен със загуба на свободи и права. За мен това е най-тъжното, даже – тъпото.

Системата за заплащане е друга тема. Тя действително вече трудно може да бъде решавана в Брюксел. Например Франция пощръкля, когато източноевропейците поставиха въпроса за своите нископлатени работници и тяхното свободно придвижване и назначаване в страната. Макар те да съставляват едва 0,7 на сто от цялата работна сила в Евросъюза поне по официални данни.

Според “The Economist” това мислене предизвикало опасенията на Еврокомисията от евентуално увеличаване на влиянието на „антиглобалистките популисти като Марин Льо Пен“, както ги квалифицират комунистите. Впрочем, обвиняват я, че е финансирана от Путин. „Доказано“ толкова, колкото „нахлуването на руски войски почти до Киев“?! Въпреки че изобщо не бих се учудил, ако и американският президент е на заплата в Кремъл. Белият дом и червенотухлената крепост са едно и също – обща централа, разпределена на две места.

На свой ред еврокомисарят, отговарящ за икономиката, французинът Пиер Московисѝ[Възможно ли е да е променил името си от Московичи; баща му е евреин от Румъния, а майка му – еврейка от Полша с моминско име Бломберг?] заявил:

„Трябва да действаме съгласно общите интереси на Европа. Ако имате пълна свобода за приемните работници, сте мъртви.“

С други думи – необходима е регулация. В противен случай…

Едва ли ще бъде възможно занапред заканите да минават толкова леко и безнаказано. Европейците все повече се заглеждат в собствените си държави. Нищо, че брюкселските бюрократи правят всичко възможно, за да опровергаят това.

„Европейските граждани вярват на Евросъюза повече, отколкото на собствените си парламенти (с 40 към 31 процента през 2015 г.). Това помага за обяснението на европейската мания за референдуми, които представляват по-голяма заплаха за националните парламенти от всичко друго, което ЕС може да стори. Една от ирониите на гласуването за Brexit е, че той беше предназначен за да опази британската парламентарна независимост. Но мнозинството от членовете на Британския парламент биха гласували за оставането в Евросъюза.“

Откъде знаят тези „икономисти“? И какво от това, че депутатите искали оставането в новия СССР? Неприятностите са за тях. Проличава разминаването между избирателите и представителите им. Цялата торба с разсъждения е безсъдържателна. Току-що прочетените безсмислици едва ли биха убедили първолаците от моето поколение. Не мога да се произнеса за сегашните – от ерата на литературни герои като Хари Потър и на покемоните, възприемани като действителност?! На това ли му казват „виртуална реалност“? Тежко и горко…

Въобще не е трудно да се прогнозира, че Европейският съюз може да бъде запазен единствено зорлем. Понеже трудно ще стане със сила, ще предизвикат затварянето на нациите в общата брюкселска черупка чрез атентати, приписвани на кого ли не. Също – посредством икономически беди, които тъй или иначе предстоят. Добре е да си задавате въпроса: Кой има полза?

Преди четири години Жак Делор беше категоричен в прогнозата си, че е вероятно Британия да напусне Евросъюза.[154] Той оглавяваше Европейската комисия и познава душичките на брюкселските комунисти. Ако проектираме върху пейзажа на континента заплахата от федерализиране на Европейския съюз – преминаването му към единна държавна, финансова, данъчна и дори военно-полицейска структура, с голяма доза увереност можем да предскажем, че още държави ще захвърлят синьото знаме с дванадесетте жълти петолъчки на бунището. А Делор намекна именно за създаване на единна, макар и федерална държава.

Хубавото на тази медия е, че изпреварва известяването на събитията. Споделям го със самочувствие, но не и като хвалба. Поне трима души ми писаха, че са побързали да заминат за Британия, именно понеже са повярвали на прогнозите ми за Brexit. Един вид – изпреварили са задаващите се ограничения. И това не е малко, си мисля.

Бях първият, който запозна ограничената по брой мислеща публика с мненията на Еърън Русо, Алекс Джоунс, Анатолий Голицин, неговия издател, убития Кристофър Стори, Пол Т. Хелиър, Пол Крейг Робъртс, Джерълд Селенте, Брат Натейниъл Капнър, Яков Кедми, Юрий Безменов… С всичките им недостатъци. Кой ги няма? Има ли идеални люде?

Съветският съюз ще омекне и ще стане по-социал-демократичен, докато Западна Европа ще стане по-социалдемократическа и социалистическа; тогава ще има сливане[Владимир Буковски. (“Former Soviet Dissident Warns For EU Dictatorship”, from the desk of Paul Belien, “The Brussels Journal”, brusselsjournal.com, Brussels, Monday, February 27, 2006 г., online: https://www.brusselsjournal.com/node/865)]

Бях пионер и в споделянето със зрители и читатели на онова, което Владимир Буковски пророчески изрече преди десетилетие. Затова продължавам. Който има очи, да прочете.

„Следователно, вече сме били предупредени. Междувременно те въвеждат все повече и повече идеология. Съветският съюз беше държава, свикнала да бъде управлявана идеологически. Днешната идеология на Европейския съюз е социалдемократическа, привързана към държавното планиране и контрол.[В оригинала – “statist”, което няма български превод. Означава именно онова, което съм използвал. Някои са приели етатизъм, но той не обяснява казаното от Буковски. И монархиите от Средновековието до Магна Харта, че и чак до началото на ХХ век, са били етатистки. Партиите са късно, фарисейско изобретение. А демокрацията, заимствана от антична Елада, е измама.] А също така значителна част от нея изповядва политическата коректност.

Много внимателно наблюдавам как разпространението на политическата коректност се разширява и прераства в потисническа идеология. Да не споменавам факта, че сега забраняват пушенето почти навсякъде. Вижте това преследване на хора като шведския пастор, когото гониха няколко месеца, защото беше заявил, че Библията не одобрява хомосексуалността. Франция прие същия закон за езика на омразата, отнасящ се за изказвания спрямо обратните. Британия сега приема закони за езика на омразата във връзка с мнения за расовите отношения, а понастоящем – и за религиозните изявления, и така нататък и т.н.

Онова, което виждате, взето в перспектива, е систематично въвеждане на идеология, която на по-късен етап може да бъде наложена със сила, с репресивни мерки. Очевидно това е цялата задача на Европол. Иначе за какво ни е? За мен Европол е твърде съмнителна. Наблюдавам много внимателно кого преследва, причините за това, и какво става след туй. Тъй като това е едно поле, в което съм експерт. Знам как възникна ГУЛаг.

Изглежда, сякаш живеем в период на бързо, систематично и много последователно демонтиране на демокрацията. Вижте този Закон за законодателството и регулирането.[ Legislative and Regulatory Reform Bill – приет в Британия през 2006 г. Той ограничава старите и добре отработени конституционни свободи и права. Съгласно този закон преследват хората, които носят кръстчета на публично място, да речем. Благодарение на него ограничиха до максимална степен явното честване на празниците Пришествие и Възкресение Христово, и т.н. Обаче той по никакъв начин не пречи на еврейските тържества, на излагането на показ не юдейски символи като менората – седмосвещника, на меган Давид – шестолъчната звезда, на шофара – козия рог, и пр.] Той превръща министрите в законодатели, които могат да предлагат нови закони, без да се безпокоят да известяват Парламента или когото и да е. Незабавната ми реакция е: Защо ни е необходим? Британия оцеля в две световни войни, във войната с Наполеон, с Испанската армада, да не споменавам Студената война, когато ни казваха, че всеки момент може да има световна ядрена война, без никаква необходимост от въвеждането на такъв вид закони, без необходимостта от премахването на нашите граждански свободи, и без въвеждането на извънредни сили. Защо това ни е необходимо точно сега? Това за нула време може да превърне страната ви в диктатура.

Днешната ситуация е истински мрачна. Големи политически партии бяха напълно превзети от проекта за новия Европейски съюз. Никоя от тях не се противопостави в действителност. Те станаха прекалено корумпирани. Кой ще отстоява нашите свободи? Изглежда, че сме се отправили към нещо като сгромолясване, нещо като криза. Най-вероятният изход е, че в Европа ще има икономически срив, който в скоро време ще се случи при това увеличение на разходите и данъците. Неспособността да създаде конкурентна среда, свръхрегулирането на икономиката, бюрократизирането, ето какво ще доведе до икономическия разпад. Специално, въвеждането на еврото беше налудничава идея. Валутата не бива да бъде политическа.“

Това е изречено преди десет години. По онова време Европа, светът, Чалгария се радваха на лесно достъпните кредити. Цените на недвижимите имоти и наемите летяха нагоре. Хората теглеха заеми за какво ли не, даже за… почивка?! Това също е лудост. Тя е израз на философията „всичко тук и сега“, неподплатена с разум и материални средства. Още повече, че тя няма нищо общо с Исус Христос и неговото учение. Само евреите, които не вярват в следващия живот, искат всичко тук и сега. Но две хилядолетия, особено през последното, след разгрома на Хазарската империя, поколения са градили синагогата – тяхната общност.

Да си евреин е професия. Анатемосването – изхвърлянето от синагогата, е почти равносилно на смърт. Знаете ли го, или не, убедени ли сте, че това е така, или не, е без значение.

Буковски не беше пророк, но предвиди икономическата криза две лета предварително. Жак Делор също не притежава способности да предрича, но прогнозира британското напускане на Евросъюза четири лазарника по-рано.

Да оставя Владимир Буковски с неговите виждания, споделени през 2006 година:

„Изобщо не се съмнявам. Ще има сгромолясване на Европейския съюз, което ще бъде почти същото като разпадането на Съветския съюз. Но не забравяйте, че когато тези образования рухнат, оставят след себе си такова опустошение, за чието възстановяването е необходимо поколение. Само си помислете какво ще стане, ако се стигне до икономическа криза. Взаимните обвинения между държавите ще бъдат огромни. Така може да се стигне до взрив.

Вижте огромния брой имигранти от страни от Третия свят, които сега живеят в Европа. Това беше популяризирано от Европейския съюз. Какво ще стане с тях, ако има икономически срив? Накрая навярно ще имаме, както в Съветския съюз, толкова етнически спорове, че умът не го побира. В никоя друга страна не е имало такива етнически сблъсъци, както в Съветския съюз. Може би с изключение на Югославия. Та точно това предстои да стане и тук. Трябва да сме готови за него. Тази грамадна бюрократична постройка ще се срути върху главите ни.

Ето защо съм толкова откровен и рязък за това: колкото по-бързо приключим с Европейския съюз, толкова по-добре. Колкото по-бързо рухне той, толкова по-малко щети ще е нанесъл на нас [Британия] и на другите страни. Но трябва да побързаме, защото еврократите се придвижват с голяма скорост. Ще бъде трудно да ги победим. Днес все още е просто. Ако сега един милион души поемат на поход към Брюксел, тези момченца ще избягат на Бахамите. Ако утре половината британско население откаже да плаща своите данъци, нищо няма да стане и никой няма да отиде в затвора.

Днес все още можем да направим това. Но не знам каква ще бъде утрешната ситуация, с Европол, овластен напълно, съставен от бивши офицери на Stasi или Securitate.[Съответно – тайните служби на комунистическите режими в Германската демократична република и в Социалистическа република Румъния.] Всичко може да се случи.

Прахосваме време. Трябва да ги победим. Длъжни сме да седнем и помислим, да изработим наша стратегия за възможно най-краткия начин, по който да постигнем максимален ефект. Иначе ще бъде прекалено късно.

Тъй че, какво бих могъл да кажа? Заключението ми не е оптимистично. Въпреки това, независимо от факта, че в почти всички страни наистина имаме известни сили, насочени срещу Евросъюза, това не е достатъчно. Губим и прахосваме време.“

Колцина пожелаха да не е така, да не допуснем цялостното социализиране на Европейския съюз? Изобщо, за какъв дявол ни беше включването в това сатанинско образование? Нали тъкмо се бяхме измъкнали от лапите на такова? Или поне си мислехме, че е така. Сигурен съм, че имахме шансове и можехме, но не слушахте честните и знаещи хора, а политическите мошеници. И следвахте проститутките на комунистическия режим. И сега не спирате?!

Как е възможно човек, който има поне грам жив, действащ мозък, да си въобрази, че видната отвсякъде Тодор-Живкова телячка може да олицетворява някакъв евроатлантизъм? Или доносниците на комунистическата диктатура? Нима не сте наясно на кого служеха? Не се ли интересувахте, как така ги допуснаха отново да плуват на повърхността? Защо вече изчезващите политически затворници, непродали душите си, техните наследници, останалите почтени хора, не бяха там – отгоре?

Не знаете ли кои винаги се люшкат върху вълните? Екскрементите. Така е в политическите води. Как не се погнусихте?

С какъв акъл някой допуска, че убиецът ще се промени и ще стане милосърдна сестра? Не сте ли наясно, че наследниците на комунистическите престъпници носят гена, наследствеността на своите създатели? Необходими са поне три-четири поколения за промяна. И то само при откъсване от родната им среда.

Сега на Запад подреждат Б.Б. като русофилка до Волен Кобзон, агент „Иван“ и Валерката Симеонов. Вижте и чуйте съвсем нищожни свидетелства за това, какво представляват. Как са се замеряли с помия едни други. А сега отново са заедно, както тази медия е прогнозирала и то не само аз. И продължавайте да им симпатизирате. Това не е нормално. Бъдете сигурни.

www.youtube.com/watch

www.youtube.com/watch

www.youtube.com/watch

Казват: „Хубава работа, ама циганска.“

Видяхте ли ги? Чухте ли какво си говорят? Юристът, подготвил онази схема със записи на заповеди на стойност по 150 000 евро, с които Волен и Капка държаха депутатите си за топките, сега е кандидат за вицепрезидент на „националистите“?! Потомственият комунист Балевски, Валери Симеонович, което ще рече – интернационалист по наследство – се пъчи като коч на тръне с някакъв глобалистки национализъм, както бихо се изразили в Крайдунавието. На всичко отгоре е етнически черкезин…

Агент „Иван“, все повече приличащ на вида porcorum – търка тлъстите си кълки една в друга и грухти. Навярно шум, характерен за всички доносници.

Възможно ли е в 2016 година да вярвате на някакъв кърваво червен генерал, излюпен в инкубаторите на московската военщина, пенсионирал се „героично“, за да го кандърдисват да стане президент?! Нали при нормално общество, в истинска държава, той щеше да търка затворническите нарове за редица свръхтежки престъпления – преди всичко по Първа глава на Наказателния кодекс – за нарушаване на валидната Търновска конституция и предателство спрямо България!

Toujours un seul et mкme – все едно и също… Ни ви ли омръзна?

Колко пъти доказвах, че пребоядисаните комунисти си остават комунисти. Няма бивш сред тях. Също така е ясно, че завинаги сме привързани към Москва. Измъкването зависеше от нас. Не предприехме нищо. На кого да се сърдим? Може би на… международното положение?

Преди това – кои пожелаха истинската свобода, която освен правото да плямпаме, съдържа пълната възможност за икономическа реализация на отделната личност? Защо приехте за „визионери“ – каква унизителна, долнопробна, провинциална тъпанарщина – комунета, ченгета, масони, всевъзможни шаяци, шарлатани, слагачи и нагаждачи, хартисали от стария режим? Или произлезли от неговото настоящо продължение. Как е възможно да не проявявате елементарна духовна и политическа хигиена? Толкова ли сте покварени?

Да се приемат комунисти, безенесари, милиционери и техните наследници, където и да са се пръкнали – в СССР, САЩ, Британия, Китай, Франция, Германия Полша, Югославия, България и т.н., е неприлично, без ни най-малко извинение. Доверяването на медиите, които Интернационалът притежава навсякъде по планетата, издава глупост, отказ от самостоятелно мислене и възприятие на реалната действителност, каквато е. То е безнравствено и недостойно, демонстрира липса на ум и ерудиция. Да виждате света според идеологемите, които Братството, чрез своите think-tanks, е изфабрикувало, означава попадане в менталния капан, от който излизането е трудно и бавно, почти невъзможно.


diagnosa.net/



Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8727530
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930