Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.08.2016 21:48 - Райтайството като манталитет
Автор: budha2 Категория: Политика   
Прочетен: 1137 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image

Българинът никога не е бил роб на собствената си територия. Значи иде реч за чужди твари, за нашественици, мърсящи нашата земя и овоняващи атмосферата ни. Тези нищожества винаги са се държали като ратаи пред другоземците, идвали тук.

Преди да ви върна малко по-назад, нека припомня, че Б.Б. се смята не само за телячка, изтърквала кирта от „свещеното“ за всички туземни комунисти и комунета, безенесари и ченгета, правешко тяло. Тя е признавала, че е негова ученичка. Което възмути даже „славния“ главен зет на народната република. И „Батето“ невъздържано възкликна:

image

„И какво е научил Бойко от Тодор Живков?! – Нищо! Какво може да научи от разговорите с Тодор Живков? Има книги, да вземе да прочете – политикономия, марксизъм-ленинизъм, кейсиянство,[Правилно кейнскиянство – от Джон Мейнард Кейнс; но и Живковият зет – коньовичарят Иван с моминско име Словков беше също толкова ерудиран, колкото и банкянската пожарникарка. Също така е възможно грешката да е на автора или медията – „истински професионали“!] има какво да прочете Бойко. Една книга се чете много бързо и може дори да си подчертава.

– Бойко е бил толкова близък на Тодор Живков, че дори му е разтривал ушите?!

– Не си спомням двамата да са излизали в планината зимно време! Пък и Живков не ходи по бельо.

– Не си спомняте, но сега Бойко Борисов споделя спомени от работата си с Живков…

– Естествено! Така се прави биография. Да! Така се прави биография – със спомени, които не могат да бъдат оборени и доказани.“[„Иван Славков: Зор видях, докато науча Тодор Живков да пие уиски!“, едно интервю на Мария Друмева, в. „Шоу“, Брой 51 (531), София, 22 декември 2009 г. – 5 януари 2010 г., стр. 18, online: http://www.blitz.bg/article/15677 ]

Не веднъж съм припомнял и онова изтървано признание от учителя на банкянската пожарникеса – Тодор Замфиркьов, циганин, превел името си на Живков. Навремето той призна, че „Хрушчов го е драл“! Дере се животно.

Хвалебственият тон на оногова, когото масите закичиха с прозвището Тато, издава вроденото и отгледано слугинско преклонение пред господаря, по-силния. Ето кое води тълпите към обожанието на шушумиги, страхопъзльовци, които потискат с желязна ръка, но чужда – на репресивните органи. Заровите ли се в руската и британската литература, ще откриете десетки примери на тази крепостническо-ратайска благоговейна покорност през чорбаджията – помешчика, лорда. Докато у нас е било различно.

Когато се спира набързо на Руско-Турската война от 1828 година, летописецът на Априлското въстание уточнява, че „самите ни освободители, които са газили Дунава уж да ни освободят, са били роби, десет пъти по-мъчени и по-угнетявани, отколкото ние, раята. Разликата е била само в това, че на Балканския полуостров тираните са били с чалми, а в Русия – с шапки. Солдатинът – роб, който е умирал по крайдунавските брегове, без да знае защо, брат му е умирал в това същото време в своето отечество на бесилото. В Турция по онова време биеха само селяните, а в Русия – наред. Достатъчно е да ви припомня горчивата участ само на нещастния малорусийски[11] поет Тараса Шевченка, когото хищният негов господар помешчик биел по лицето, докато страните на поета станат червени като на рак! А Щепкин? А Тропинин? Сибиряков? Тях са ги биели така също само затова, защото са били талантливи.

В Турция отнемаха само имуществото на раята, добитъка и пр. А в Света Русия помешчикът имаше право да отнеме и любезното чедо на милозливата майка и го продаваше на пазара. А знаете ли каква продажба? Трампа за две ловджийски кучета! Най-после мислимо ли е било да се чака по онова време освобождение от такова едно правителство, което забранявало да се произнесе думата свобода и народ (наместо народ туряло се население), което забранявало на 21 000 000 същества, свои братя малоруси, да пишат и четат на майчиния си език?“

Ако не вярвате и на Захария, даже сте готови да го намразите и отхвърлите, прегледайте творбите на Николай Гогол, Михаил Салтиков-Щедрин, Александър Херцен, Николай Некрасов, Фьодор Достоевски, Лев Толстой, Даниел Дефо, Уилям Уилки Колинс, тъй „любезната“ Джейн Остин, Уолтър Скот, Робърт Луис Стивънсън, Чарлз Дикенс, Томас Харди, Ан и Емили Бронте, даже Дейвид Хърбърт Лорънс. Четете гъзоврътчика Костадин Чакъров, признат от народните маси и от телевизионните проститутки за „класик“. Той писа за своя думбаз Тодор Живков:

„Ценеше Н. С. Хрушчов, ала споделяше, че и той го е „драл“, а в последните години на своето ръководство говорел само за „дубинка“.“

image

Обърнахте ли внимание на съюза „и“ – „и той го е „драл“? Значи е имало и други! Какво ли ги правят сега във Вашингтон, в Брюксел, в Берлин, Лондон, Париж, пак в Москва?… Как ли ги щавят? По колко кожи им свалят, а те търпят… Нищожества, мижитурки, вкопчени в постове, осигуряващи им пари и измамна слава!

Комунисти!

Нали масово сте приели, че бай ви Коста, който в среда на нормални хора, а не сред овче стадо, не би могъл да стане повече от изкопчия – най-много – каналджия, е бил Замфиркьов-Живковия душеприказчик? Защо му е да лъже?

Комунистите, тези свръхегоисти, насадиха и възпитаха чувството на постоянен страх и покорство пред силния на деня. Към всеки, който може да причини беда – от мутрата, през милиционера, прекия началник на работното място, кмета, чак до депутатите и правителството. Възползваха се от отблъскваща черта в народния характер, на която ще се спра скоро.

Когато Тодор Живков си призна как Никита Хрушчов го „драл“, бях дете, но ме хвана срам. Десетилетия след това, като служебен министър-председател, назначен за от БКП-ДС в лицето на агента Петър Стоянов, Божем – президент, „антикомунистът“ Стефан Софиянски, замина на поклонение в Москва. Когато се завърна, и той призна:

image

„От дете не са ми се карали така“, заяви премиерът Стефан Софиянски след посещението в Москва и срещата с руския премиер Черномирдин.“[Галина Александрова – „Климатът в Москва не понесе на премиера Софиянски“, в. „Капитал“, capital.bg, София, 21 април 1997 г., online: http://www.capital.bg/politika_i_ikonomika/bulgaria/1997/04/21/8550
95_klimatut_v_moskva_ne_ponese_na_premiera_sofiianski/]


В този случай ми се доповръща, да ме прощават по-изнежените читатели. За преобладаващото мнозинство местни абдали двамата са „успели хора“. Първият ни мачкаше цели 35 лазарника, без да можем гък да кажем! Който се обади, изгоря в човекомелачката, наречена Българския ГУЛаг.

А вторият? Той извървя сходен път. Подобно на Живков сякаш изгря от нищото. Любомир „Пъпката“ Павлов го назначи за икономически директор на вестник „Демокрация“. По това време се е записал в Демократическата партия, възстановена все от ченгета. За да стане лидер на ОХДЦ в СДС, заместник-председател на „синята“ коалиция, кмет на столицата и служебен министър-председател. Именно в последното му качество се случи случката в Съветска Русия.



Софиянски „преуспя“ и след излизането си от политиката. Казват, че е сред крупните собственици на енергийни мощности, на дялове във фармацевтичната индустрия, в аптечната мрежа и на други активи. Стана сват на един от първобитните червени новобогаташи – Васил Божков, който присъства в грамите на американските посланици до Държавния департамент на САЩ като „Черепа“.[15] Омъжи една от дъщерите си за син на велинградския магураджия, за когото се твърди, че е укрит агент на ония служби. Загуби внуче… Бог си знае работата!



Подлостта и материалният просперитет твърде често вървят ръка за ръка. Обърнете внимание, че най-видният член на делегацията, която през 1997 година отиде в Москва и официално беше предвождана от Софиянски, се оказа… мултакът Илия Павлов. Най-вероятно той беше върховният представител на България в това пратеничество.



„Едва сега, когато Софиянски отиде в Русия и говори на този език, който ние препоръчвахме през последните 3 години, се получиха веднага положителни резултати“, допълни го [премиера Софиянски] в изявление пред Ройтерс президентът на „Мултигруп“ Илия Павлов.“

Авторката на цитираната кореспонденция определя сключената в съветската, пардон – в руската столица, газова спогодба, като „отстъпление от българските интереси“.

image

И още: „Активно рекламираното през последните седмици затопляне в икономическите отношения между България и Русия в действителност не се състоя. „Никога преди това България не е била унижавана по такъв начин. Никога българската делегация не е била така слабо подготвена. Думата, която руснаците постоянно повтаряха, беше санкция“, заяви за „Капитал“ член на българската делегация.“

Да продължа в същия стил: Никога никой не подири сметка от Стефан Софиянски и придружаващите го лица за това. Илия Павлов си го получи, но от ръката на своите и в рамките на мафиотската вендета, а не на държавното правосъдие, както е редно. А бившият кмет и служебен премиер само се сдоби с нов прякор – „Усмивката на Черепа“…

Нима самозваните „американци“ – тези архикомунисти, основали първата на планетата държава на измета в човешки образ, на пролетариата, не са знаели какво представлява страхливата Б.Б.?


Слуги на много господари

Бившият американски посланик Джон Байърли е охарактеризирал премиерката по следния начин:

„Неговата енергичност и кратък диапазон на съсредоточаване върху даден въпрос понякога го карат да крачи напред-назад като тигър в клетка…

image

Борисов изгради ПР машина, която му спечели широка подкрепа сред всички възрастови и социални групи и го провъзгласи за „шериф на нацията“, въпреки поне 123 поръчкови убийства и нито един арест на голям шеф на криминална групировка…



Американците все пак признават, че си сътрудничат много добре с Борисов, като припомнят редица арести на трафиканти на наркотици, хора и фалшиви банкноти. „Той използва тези връзки за собствени цели, често хвалейки се, че има близки отношения със западните служби и специално американските“, коментира Байърли и допълва, че много не се шуми около честите срещи на тогавашния секретар на МВР с руското посолство. Всичко това провокира двама от най-добрите американски посланици тук – Байърли и Нанси Макълдауни (първият настоящ посланик в Москва, а втората – висш кадър в Държавния департамент), да стигнат до извода, че егото на Борисов може да се окаже най-силния[18] американски коз. „Той копнее за международно внимание и за одобрението на САЩ. С други думи, трябва да го бутаме в правилна посока, но да не забравяме с кого си имаме работа“, казва Байърли.“[ Байърли: Борисов е непредсказуем, политически наивен, но хитър, с голямо его и с тъмни връзки в миналото“, в. „Капитал“, capital.bg, София, четвъртък, 26 май 2011, online: http://www.capital.bg/politika_i_ikonomika/bulgaria/2011/05/26/
1095780_baiurli_borisov_e_nepredskazuem_politicheski_naiven_no/]

Що за твари могат да приемат такова нищожество! Американските дипломати в София описват и други, даже още по-отблъскващи черти от характера на слагачката Б.Б.:

„В миналото Борисов сътрудничеше тясно с Посолството в правоохранителната дейност, и, поне публично, остава силно проамерикански настроен. Борисов, обаче, е обвиняван в сериозна криминална дейност в миналото и поддържа тесни връзки с „Лукойл“ и руското посолство.“

image

Така ги държат. Събират информация, включително от свои агенти тук и чрез проследяване, подслушване и т.н. Сетне ги приклещват, стискайки топките им, образно казано. Често – и буквално. След което няма мърдане.

Обаче поне за мен най-отвратителна е склонността на Б.Б. към предателства, интриги и самопредлагане, в което проявява майсторство, достойно за магистралните момичета: „Борисовите националистически заявки за „твърда ръка“, проевропейска реторика и популистки стил, карат много от политическите наблюдатели да го смятат за единствения, който може да обедини българската десница.

Борисов не се старае да отхвърля тези идеи. По време на скорошна среща с посланика, Борисов говореше пренебрежително за другите десни партии, като заявяваше, че „ще унищожи“ АТАКА, и че Националното движение „Симеон Втори“ (НДСВ), с което беше свързан в миналото, „се топи“. Ако би се съюзил с някого, каза, това би бил Съюзът на демократичните сили (СДС), дясната партия, която управляваше България през голяма част от 90-те години. Партията има в момента по-малко от 5 на сто подкрепа в проучванията, според Борисов е „свършена“, той би се замислил за партньорство, „за да запази марката“ жива…

image

Понякога, обаче, Борисов променя посланието, особено когато се опитва да критикува непопулярния начин по който правителството се ангажира с инициативата. В реч в Хасково на 5-ти април, той каза на публика от няколкостотин човека, че лично той подкрепя базирането на американски войски в България, но описа нежеланието на правителството да проведе референдум по темата като „фундаментален пропуск“. Други коментари, в следващо интервю, бяха по-твърди. „В Ирак (от правителството) казаха, че ще изтеглят войските ни незабавно. Не ги изтеглиха, изпратиха още една бригада там. Те дадоха и бази на американците, без да поискат нищо в замяна.“ Писмо от посланика, адресиращо категорично тези коментари, постигна желания резултат – кметът се отказа да критикува правителството по този въпрос, и в обширна статия, излязла на 5-ти май (повтаряйки дословно аргументацията на посланика) изрази подкрепа за съвместните военни бази.

Борисов безсрамно си правеше реклама като главен секретар, умело комбинирайки влиятелни контакти със собствениците на медии и по холивудски перфектните си медийни инстинкти, за да осигури благоприятно отразяване, върху което се базира имиджът му...

В частни разговори, Борисов се представя като яростен антикомунист – епитет (комунисти, комунистически), който той прилага към съвременната Българска социалистическа партия, както и към бившия режим. Той често споменава смъртта на дядо си от ръцете на комунистите и ръмжи срещу водещата роля на потомците на „старите комунистически семейства“, като министър-председателя Станишев, главния прокурор Велчев и председателя на Народното събрание Пирински. Въпреки уличното си образование Борисов често изглежда наивен, както когато директно ни заяви, че очаква американска подкрепа за политическата си кариера, като знак на благодарност за нашето сътрудничество.“[21]



Харесва ли ви? Такива нищожества ли трябва да представляват страната ни и да определят нашата съдба? Не се ли учудвате, че американците удобно пропускат членството в БКП на „антикомунистката“ Б.Б. и на нейния баща? Те знаят почти всичко за тогавашната столична кметица, устремила се към премиерския пост. Ето още свидетелства, които потвърждават това:

„Обвинения в миналото свързват Борисов със скандали с източване на гориво, с нелегални сделки в комбинация с „Лукойл“ и със сериозна контрабанда на метаамфетамини. Информацията от SIMO е в потвърждение на тези обвинения. Смята се, че Борисов е използвал поста си, като глава на българските правоохранителни органи, за да прикрие криминалните си деяния, а жената, с която съжителства, Цветелина Бориславова, управлява голяма банка, която е била обвинявана в пране на пари за престъпни организации, както и в участие в незаконните транзакции на самия Борисов. Говори се, че Борисов има сериозни връзки с някои фигури от мафията, включително с Младен Михалев (наричан още Маджо), и с неговия бивш партньор от организираната престъпност Румен Николов (наричан още „Пашата“).

image

Борисов поддържа тесни финансови и политически връзки с директора на „Лукойл България“ Валентин Златев, изключително влиятелен политически брокер и политически кукловод. Лоялността му (и неговата уязвимост) към Златев, играят голяма роля в процеса на взимане на политически решения на Бойко Борисов. Кметът ангажира „Лукойл“ в множество публично-частни партньорства, откакто е на власт: „Лукойл“ се ангажира да дари асфалт за поправката на столичните улици, да се грижи за паметника на съветската армия и да финансира жилищно строителство за малоимотните. Като насрещен жест, Борисов съдейства за предоставяне на общинска земя за изграждане на нови бензиностанции на „Лукойл“. Въпреки че сделката изглежда танто-за-танто, публичните договорки на Борисов с „Лукойл“ са само една страна на неговите много по-дълбоки и по-широки бизнес взаимоотношения със Златев, информация за които получихме по други канали…

image


Егото на Борисов може да е най-силния ни лост за влияние върху него – той жадува за международно внимание и особено цени одобрението на САЩ. Ние трябва да продължим да вървим по тънката линия между това, да бъдем експлоатирани от пропагандистката машина на Борисов или да отблъснем един изключително популярен и видимо проамерикански политик, който вероятно ще бъде следващият български лидер. С други думи, ние трябва да продължаваме да го бутаме в правилната посока, но никога не трябва да забравяме с кого си имаме работа.“[„Най-популярният политик в България: Големи надежди, сенчестти връзки“, „Биволъ“, bivol.bg, София, Бургас, Париж, сряда, 25 Май 2011 г., online: http://www.bivol.bg/06sofia647.html]

Живков не е търпял униженията от съветските ръководители, за да зареже властта на улицата и да остави потомството си безпризорно, на волята на келешите от ЦК на БКП, които сам е издигал. Още по-малко – на милостта на тълпата. Неговата телячка и прислужница Б.Б. – също. Такъв е комунистическият морал. Няма как да избягате от тяхната безнравственост.

Същевременно, всички тези факти демонстрират истинското лице на бъзливото, безмозъчно, необразовано, лишено от вяра, съвест, себеуважение и възпитание стадо, в което за 138 години превърнаха достойния български народ. Наближава 9 септември. Най-вече събитията след тази дата през 1944 година допринесоха за това, което предстваляват чалгарците – остатъчното клозетно население на номенклатурна Позитания.

Б.Б. е любимка на тази помиярска сган. Сега, забравила какви ги е плямпала само допреди седмици, тя заявила, че:

„… В близко бъдеще ще бъдат създадени и ще започнат работа работни групи както по въпросите на строителството на АЕЦ „Белене“, така и по перспективите на строителството на газоразпределителния център „Балкан“ и доставките на руски газ за него, така като „до се решат тези въпроси без участието на Русия е невъзможно“, цитира ТАСС.“

image


Ако не сте разбрали съвсем, погледнете илюстрацията. Правописът е запазен, стилистиката – също.

Стари лъжи на нов глас

Река ли, халал да са ви Б.Б. и останалите комуняги, ще направя беля и на себе си. За гушите, с ритници на и на улицата, с пълна национализация на заграбеното от тях наше имущество! Нататък – като безпризорни съветски деца от епохата на сталинизма – да се оправят. Намери ли се между останалите – некомунистите, милостив, нека им помага. Иначе е най-добре да дойдат Розенкранц, Гилденщерн[24] и останалите гвардейци, за да изнасят труповете – прогнилата болшевишка мърша, заразила и отровила почти всички и всичко в родината ни.

Така е и по света. Неговият псевдо елит, изграден от чучела на интернационалното Братство – измамници и стражи на лъжата – е непобедим.

Колкото до евентуалния градеж на атомна електрическа централа край комунистическия концентрационен лагер Белене, предполагам, че е неизбежен. Споменах това и се опитах да подскажа причините. Те нямат нищо общо с нормалния живот. Строителството се налага, за да бъде скрита кражбата на повече от 2 милиарда долара. Поне още толкова, отмъкнати от джоба на населението, са заровени в нивята край Белене. Във времена, когато тази валута беше по-скъпа от сегашния й курс. По официални данни, за изграждането на площадката на централата – изключително сложно и допълнително оскъпено от грабежите инженерно съоръжение, са потрошени даже повече от споменатата сума.

image

Писах и, че АЕЦ „Белене“ е мегаломански интернационален проект, зад който стоят капитали на онези лица, които управляват света. Започнат е с кредити от Ротшилдовите банки. Тоест, от джоба на населението са гепени и заровени в полето край Белене около 5 милиарда днешни долара. Кой е спечелил, се пита в задачата, както казваха едновремешните даскали.

Тогава, преди четири лета, ми се присмяха. Разни „всезнайковци“ от кол и въже предлагаха да се обзаложим, че централата никога няма да бъде изградена. Де ги сега? Увехнали китки…

Съвсем малко по-късно отбелязах, че comrade Дейвид Камерън е бил proxy – ходатай, на сделката. По-точно – a go-between – посредник или съвсем пунктуално – сводник.

Отново се смяха. Сега Камерън може и да не се облажи, но Дмитриевич – със сигурност. И банкянската мома покрай него. Когато известих, че се очаква обзавеждането на централата да бъде изпълнено със съветски – пардон – руски ядрени реактори и „американска“ турбинно-генераторна машинария, доколкото наднационалната компания „Уестингхауз“ може да мине за… американска, пак се смяха. Сега международният арбитраж бърка в джобовете и на „милите“ тролове от породата „Аз съм най- по-“. А както е известно, който се смее последен, се смее най-добре. Нам предстои да се озъбим, но не от смях…

Междувременно Териза Мей, тази „възкръснала Маргарет Тачър“ на британския консервативен социализъм, също позвънила на Владимир Владимирович в Кремъл. И предложила двете страни да оправят отношенията си. Казват – Путин напомнил, че той не е развалял нищо. Сторил го промърморвайки. И кандисал.[www.reuters.com/article/us-russia-britain-idUSKCN10K285] Къде ще иде? Нали една и съща ръка дърпа конците на двете световни политически марионетки?

Не само свързаната със световното еврейство главна „частна“ телевизия на ЦК на БКП опита да изкара, че инициативата е била на „руската страна“.[btvnovinite.bg/video/videos/emisii/btv-novinite-obedna-emisija-10-08-2016.html] С „неутрален“ тон и „обективен“ разказ Ротшилдовата агенция Reuters, повечето останали англоезични медии, представиха нещата така, сякаш действително телефонната „седянка“ е била поискана от Кремъл. Единствен смятаният за булеварден „десен“ лондонски таблоид “The Daily Mail” едва-едва подсказа, че британската премиерка е помолила за разговор:

image


„Териза Мей е разговаряла с руския президент Владимир Путин за пръв път, откакто стана министър - председателка.
“[www.dailymail.co.uk/wires/pa/article-3732116/Theresa-May-Vladimir-Putin-agree-improve-relations-Kremlin-says.html]

Тукашната bTV стори това в пряк текст чак на… третото изречение.

„След Турция, Русия затопля отношенията и с Великобритания“ – начена текста говорителката – номенклатурна рожба, чиито крачка са криви от таза, сякаш е преплувала Тихия океан на буре. Часове по-късно – повторение. Този път същият текст е прочетен от нещо като момче, нещо като момиче, изобщо като нищо на света. В САЩ политически коректно ги наричат “Blue Oyster” Club goers” – „посетители на клубовете от веригата „Синя стрида“…

Думичките на известието явно са писани от служители в отдел „Пропаганда и агитация“ на ЦК на БКП. В Чалгария върлуват „умници“, които смятат, че вече няма комунисти, а ченгетата са работили за България?! За коя България, не уточняват. Тежко и горко, защото са легион… Иначе говорителките на обяд и вечерта продължиха ето как:

www.youtube.com/watch


Териза Мей също прилича на редовна клиентка на въпросните заведения. Заслужено я представят като мъж – „британския премиер“! Така е при мурдаровщината, когато стандартите в българския език биват определяни от „Драган“ – доносник на Държавна сигурност. Дълги години омъжен за кучето Бисер Йосифов – заместник-министър на…

Не греша и не обиждам.[Както е известно, комунистите не са човешки същества и няма как да ги обидите.] Бисер е чедо на дългогодишния гаулайтер на „българските“ журналисти Веселин Йосифов, далеч по-известен като Весо Кучето. Рожбите на кучето са кучета, нали? А това куче беше метаморфозно – първо – легионерско, а сетне, вапцало се в червено, и станало комунистическо.

image

Когато някой е женен за мъжко, че и куче при това, обърква съгласуването по род, което е задължително в езика ни. Така че не се учудвайте – ние говорим соцбългарски и използваме новопис.

Кучешка мурдаровщина!

image

Що се отнася до медийното отразяване на един скромен телефонен разговор между първи слуги на народа: Бива да се лъже, но все пак е добре да има мярка. Русия не е настоявала да затопля отношенията си нито с Турция, нито с Британия, която, ако изобщо е била „велика“, това е останало около век назад. Не защитавам никого и нищо друго, освен истината. Владимирович е поставен на върха на видимата световна политика. Факт. А както често напомням, ние сме предадени на ненаситната хищна руска мечка за вечно глозгане.

Ще зърнете тогава, с каква скорост Асен-Аговците и Иво-Инджевците за пореден път ще се пременят. Надемократили се, със същия налудничав плам в очите, с който по-рано възвеличаваха КПСС и СССР, а сетне – САЩ и комуниста Клинтън, ще обърнат лице към Паметника на Съветската армия. И размахали юмручета по посока на американското посолство, с цяло гърло ще се дерат: „Вдигайте си чуковете!“ После ще изнасят сказки за „вечната и непобедима българо-руска дружба“ и за „славната освободителка – Червената армия“. Dйjа vu…

image

Британия е центърът, метрополията на семейство Ротшилд. Те гудили нацистите начело на властта в родната им Германия и позволили на тези бродяги – пролетарии – да анексират Австрия – отечеството на Fьrer-а, незаконно изчадие на тяхната фамилия. Но не допуснали Англия да бъде превзета и срината до основи. При Дюнкерк заповядали на Хитлер за три дни да остави на мира обсадените отпадъци от френската армия и цялата британска войска. Гьоринг предложил да ги ликвидира от въздуха със самолетите на оглавяваните от него Luftwaffe. Обаче Адолф Алойзович забранил?!

Как да отречете този тъй важен и документиран исторически епизод?

Насетне британските RAF – Кралски военновъздушни сили – не спрели зверските си бомбардировки над германските градове и села. В повечето случаи – без никаква военно-стратегическа и даже тактическа необходимост. За наказание и назидание.


diagnosa.net/



Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8685102
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031