Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.09.2016 18:55 - Социализмът е провалена философия, символът на невежеството
Автор: budha2 Категория: Политика   
Прочетен: 759 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 28.02.2017 22:05

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image
       US Socialist Training Conference

Преди 43 лета американският консерватор и патриот Гари Алън обясни същността на социализма в своята най-известна книга, озаглавена „Никой не смее да нарече това конспирация“. Той съвсем вярно посочи:
„Повечето от нас смятат, че социализмът е онова, в което социалистите искат да повярваме – програма за разпределение на богатството. Такава е теорията. Но дали тя действа така?

image

Нека изследваме единствените социалистически страни, съществуващи днес на света, съгласно социалистическата дефиниция на думата. Това са комунистическите страни. Самите комунисти ги назовават социалистически държави, както е в наименованието на Съюза на съветските социалистически републики.

image

В него, в реалния социализъм, имате на върха една съвсем тясна олигархична клика, която обикновено не наброява повече от три процента от общото население. Но тя тотално контролира всичкото богатство, цялата продукция и самия живот на останалите деветдесет и седем на сто.

image

Със сигурност Брежнев не живее като някой от бедните селяни от руските степи. Но според социалистическата теория се предполага той да прави точно това.
Ако човек прозре, че социализмът не е програма за разпределение на богатството, а фактически е метод за укрепване на богатството и за господство над него, тогава онова, което ви се струва като парадокс – свръхбогатите да пропагандират социализма – се оказва, че изобщо не е никакъв парадокс. Обратното, то се превръща в логичния, даже перфектния инструмент на мегаломаниаците, преследващи властта.
Комунизмът, или по-правилно – социализмът, не е движение на потиснатите маси, а на икономическия елит.“

image


Наистина световната революция продължава…

У нас тя донесе небивали страдания и доведе до неизличими поражения във всичко. Но най-страшните са погромите върху душите на хората. Комунистите убиха вярата на българите в Бога. След което чрез тотален страх, с терор, ги превърнаха в покорни роби.
На света има една партия – комунистическа, на парите. Затова не борци против кървавия комунистически режим, а роденият в СССР с лъжичка от червено злато в устата товарищ Сергей Станишев оглавява Партията на европейските социалисти.
По същата причина комунистката и бесепарка и агент на КГБ Ирина Бокова бе два пъти начело на ЮНЕСКО и се снима със семейство Обама.

image

А личната преводачка на Тодор Живков, милиционерката от БКП–БСП Елена Поптодорова е забравила от кога представлява народната република във Вашингтон. Понимаете, таваршутки?
За разлика от тези другари - алчно червени фашистки демократи, настоящият американски президент, превърна Белия дом в Чичо-Обамовата колиба/барака,

image

Смятат ви за гои – дали не с основание – и подобно на Мойсей ви водят в кръг – от социализъм към същото.

Възприемаха левичаря Кристофър Хичинс едва ли не за свръхинтелектуалец. Роден в Англия, късно установил, че е евреин, той направи солидна журналистическа и публицистична кариера отвъд Атлантика. Почина петилетка назад. Преди да узная за съществуването му, се е самоопределял като социалист и марксист. Близостта му до семейство Клинтън го отблъснала и отдалечила от левицата и особено от нейния елит.

image

Когато за пръв път чух за него, няколко години преди смъртта му, вече се смяташе за либерал и независим. Също – за автор с широки възгледи. Не съм имал хабер от Хичинс и не мога да изясня какво означаваше личното му твърдение за себе си. Но помня, че ту защитаваше Израел, ту го нападаше. Подкрепял е Бил Клинтън, пък се оказал на страната на антивоенното движение, когато между 1992 – 1995 г. НАТО водеше война срещу Сърбия в Босна и Херцеговина. Левичарска му работа.

Няма как да отрека, че имаше попадения. В една от книгите си ни запознава със своята леля Дороти Хийли – ветеранка на американското комунистическо движение. Еврейка, разбира се. Тези неща вървят ръка за ръка, както сатаната и антихриста. Известно е, че той ще бъде талмудист.[„Съществува цял ред легенди за антихриста, в които направо се говори, че той, като символ, ще бъде роден от еврейска майка и баща неевреин. Добре запомнете тази формула.“ (Григорий Климов – „Божий народ“, Издательства „Советская Кубань“ и „Пересвет“, Краснодар, вече цит. съч., стр. 24.)]

Запалена по СССР, тя била нещо като менторка на познатата и у нас Анджела Дейвис. Писал съм коя е тя.[http://diagnosa.net/]

image

„Дороти бе преминала през множество свои убеждения, докато през Голямата депресия не беше станала пролетарски червена. И поради същите тези убеждения твърде дълго се беше люшкала насам-натам. Тя беше успяла да се измъкне от съветските репресии и агресии. В радиопредаването, което водеше в “Pacifica channel”,[ Пацивистка станция, анг.] често предоставяше ефирно време на гостуващи официални лица от Москва.

Веднъж, скоро след прогонването на Александър Солженицин от СССР, тя покани някакъв съветски културен деец – некадърник, за да отговори на „истерията в стил Студената война“, че инцидентът е сътворен в доминираната от империалисти американска преса. Негодникът обясни, че Солженицин е „provocateur“[200] и оръдие на реакцията. И автор на лъжлива история за Сталиновата епоха, и… Внезапно Дороти му зададе въпрос, който не беше планирала: „Казвате, че това е ужасна книга, пълна с лъжи?“[Става дума за издадената първо в Париж на руски език „Архипелагът ГУЛаг“, появил се после и в САЩ, преведена на английски. Тя беше забранена и тук преследваха даже за нейното споменаване.] „Да“ – отвърна тъпакът. „И как само“ – заразпитва тя, – „узнахте това?“ „Защото“ – отвърна драскачът, – „я прочетох.“

„Дороти изчака малко, за да премине обзелото я възмущение, преди да изрече следващото. Като взе да вика – в пряк ефир – та всички другари да чуят отговора: „Как е възможно да сте я чели, ако тя е забранена за всички други в Съветския съюз?“

Тогава, на мига, както ми каза сама, без да е имала никакво предварително намерение да постъпи така, разбрала, че вече е напуснала Комунистическата партия. Но въпреки това, усещам, че известно време тя още продължаваше да се задушава от опасения, че е постъпила неправилно. И достигна до точката, в която всеки момент можеше да се пръсне.“[Christopher Hitchens – “Hitch-22 – A Memoir”, Hachette Book Group, New York, NY, 2010 г., стр. 441-442. ]

Опитвам се да докажа още веднъж, че заразата на комунизма е неизлечима. Колкото и да се старае да се излекува поразеният от нея, тя не го оставя на мира до края на дните му. Както постановил прочутият руски психиатър Бехтерев, който се грижел и за психясалите съветски ръководители, даже за самия Сталин, това е „пример за съюза между сатаната и антихриста“,… „за който говорел и философът Бердяев“.[Вж. Григорий Климов – „Божий народ“, Издательства „Советская Кубань“ и „Пересвет“, Краснодар, вече цит. съч., стр. 27, 33.] Никой не се е измъкнал от него.

image

„Антихристът – това са евреите, а сатаната – това са дегенератите от обкръжаващата ги среда…

Маркс съчинил драма, в чието название била закодирана думата „антихрист“, а самият сатана бил главният герой в тази пиеса.“

image


А пък всички комунисти – „прогресивни“ – са психопати.

Без да уточнява причината и да поставя диагноза, Кристофър Хичинс, вярващ на измамата „холокост“, и разглеждащ само участта на що-годе по-леко отървалите се поляци, заявява, че:

„Онова, което хората все още не могат да разберат, е, че имаше две престъпления под формата на едно. Точно както унищожението на еврейството беше необходимото условие за въздигането и разрастването на нацизма, така и етническото прочистване на германци беше предпоставка за сталинизацията на Полша. За първи път забелязах това, когато прочетох есе на покойния Ърнест Гелнър.[ В Чехия и Германия го знаят като Ернест Гелнер. Пълното му име е Ernest Andrй Gellner. Ударението е заради неговото родно място – Париж. Родителите му били евреи от Чехословакия. Неговото детство и финалните му години преминали в Прага. Там и почина. Става доктор по философия в Оксофрд и цял живот преподава. Никога не успя да се откъсне от своите корени – левичарството, типично за евреите, както и връзката си с интернационалния аферист Дьорд Шнарц – Джордж Сорос, чийто слуга беше. Тъкмо с пари и съдействие на Сорос създаде интернационалисткия Институт за изследване на национализма в Прага.] В края на войната той беше предупредил източноевропейците, че колективното наказание на германците би ги поставило под Сталиново ръководство и то за неопределено дълго. Те винаги щяха да чувстват необходимостта от виновници, като свои съюзници срещу потенциално германско възмездие. Тъкмо страхът от отмъщение мотивира най-големите престъпления – от избиването на децата на враговете, вместо да бъдат оставени да пораснат и да извръвят своя собствен път, до заличаването на гробищата на неприятелите и на техните свещени места, за да е възможно омразните им имена да бъдат забравени.

Обаче ето как, за мое крайно и най-печално откритие: Огромен брой от Сталиновите насилници и палачи в Източна Европа бяха евреи. И не само голям брой, а грамаден процент. Относителният им дял беше особено висок в тайната полиция и службите „за сигурност“, където несъмнено отмъщението играеше своя собствена роля. Както и – идеологическата свързаност с комунизма, която беше толкова силна сред интернационално настроените евреи през онзи период: юдеи като Давид Шмулевски.[Оцелял в Аушвиц – как ли, щом като твърдят, че това бил „лагер на смъртта“ – той станал пламенен офицер от службите за сигурност на полския комунистически режим. Избягва в Израел и се отдава на обругаване на всичко, което не е еврейско и комунистическо. Смята масовите убийства за допустима мярка, ако са в името на идеите – талмудизма, комунизма.]

image

В Чехословакия и Източна Германия имаше сравнително силни комунистически партии, но в Унгария и Полша комунистите бяха нищожно малцинство и го знаеха. Те бяха зависими от Червената армия и наясно с този факт. Освен това сред тях евреите бяха непропорционално много и по тази причина – масово ненавиждани. Много от наказателните трудови лагери, построени от нацистите, по-късно бяха използвани за задържане на германци, депортирани от комунистите. А доста от онези, които ръководеха тези мрачни места, бяха евреи.

Никой от евреите в Израел или от разселението, който отива в Източна Европа, за да се запознае със семейната си история, не бива да забравя шанса да открие – повече или по-малко – от това в своето туристическо пътуване, което му е било обещано. Лесно е да се каже с думите на Албѐр Камю̀, че те „нито са жертви, нито палачи“. Но истинската история е по-безмилостна, отколкото са ви я разказвали.

„Такъв човек може да бъде толкова язвителен, колкото руско-еврейските писатели в тяхното изобличаване на евреите и Израел – по-точно – на израелското правителство.

Да последва Менделе [Менделе Мохер Стефарим (1836–1917, основоположник на литературата на идиш в Русия], когато сравняваше евреите с гърбици („Еврейското робство и избавление“, 1951 г.). Макар той също да подражаваше на алегорията на Кафка относно еврейската уродливост, „Обяснение за учените“.[Franz Kafka – “Ein Bericht fьr eine Akademie”, на английски – “A Report To An Academy”, 1917 г.] [Айзая] Берлин вярваше, че еманципацията е превърнала евреите в бездомници, в психично деформирани чужденци, опитващи се да бъдат приети в света на неверниците.“

image

Дейвид Аберахт, в посвещение за едновековния юбилей на Айзая Бърлин,[Руско-британски социалист и политик, социолог, историк, евреин, удостоен от кралицата с титлата „сър“. Роден през 1909, поминал се през 1997 г., той беше един от най-противоречащите си изследователи на обществените ценности и отношения. От противник на Просвещението стана защитник на пълната свобода и т.н.] юни 2009 г.

Не бива да забравяте, че Хичинс беше евреин. На него му е било известно, че в СССР и навсякъде в Източна Европа водещите комунистически ръководители и палачи от концентрационните лагери и затворите бяха евреи.

И още нещо. Споменатият разказ на Франц Кафка – “Ein Bericht fьr eine Akademie” – „Обяснение за учените“, бил публикуван през 1917 г. Главният герой в него е човекоподобна маймуна на име Червен Петър. Тя се научава да се държи като човек, и представя пред академичната общност историята на своето преобразяване.

image

Името на маймуната издава, какво е мислел за комунистите прочутият автор на разказа…

При социализма най-лошото беше това, което дойде след него[Петер Юхас, унгарски българист, бивш професор в Софийския университет. (Петер Юхас – „Смъртта не е алиби“ (Анекдоти за български писатели), ИК „Огледало“, Унгарски Културен Институт, София, 1999 г., стр. 226.]

Да се доверим на виден антикомунист, служил в ЦРУ – Григорий Климов. Той си спомня:

„Веднъж срещнах някакъв евреин. Това беше доста културен и интересен мъж на около 45 години. В Съюза е работил в някакъв отдел на ЦК. С една дума информиран човек. След като прочете книгата ми „Протоколите на съветските мъдреци”, той ми каза: „Да, вие сте прав. Вижте какво – евреите са повече склонни към оралния секс, а арменците към аналния. Има даже и такъв израз: „арменски двойки“ – това са педерастите. Въпросното определение на арменците е дадено от народа, а народният глас е глас на мъдростта.“

image

Както и евреите, повечето арменци се намират в диаспора и не смятат да се завърнат в родината си. Както и при евреите, арменците имат силно влечение към търговията и неприкрито отвращение към земеделието. Както и при евреите, при арменците също е имало погроми, най-големият е бил в началото на ХХ век и ако Русия не ги е била взела под закрилата си, не се знае дали са щели да оцелеят като нация…

image

Трябва да отбележим още една закономерност. Веднага след революцията властта се е намирала в ръцете на евреите. След това властта преминава в ръцете на прикритите полуевреи. Сталин е от прикритите кавказки полуевреи. Берия също е прикрит кавказки полуевреин. След смъртта на Сталин властта, колкото и странно да е, преминава в ръцете на еврейските жени, тъй като всички ръководители след Сталин са били женени за еврейки.

В първия си брак Хрушчов е бил женен за еврейката Горская, която Сталин е разстрелял. Разбира се, всички деца на Хрушчов от тази еврейка са полуевреи. Всички те в браковете си се връщат назад към еврейството. След Хрушчов, Брежнев също е бил женен за еврейка. Андропов, който е бил полуарменец, полуевреин,[Грешка! Андропов беше стопроцентов евреин.] е бил женен за еврейка. Само Горбачов може би не е в този списък, но дъщеря му е омъжена за евреин.[Пак грешка! Раиса Максимовна беше еврейка.]

Виждаме, че в правителството е имало няколко души с фамилия Каганович. Съвсем наскоро, преди около една седмица [1989 г.] в еврейския вестник „Ново руско слово“ прочетох следната информация – Лазар Каганович (тъста на Сталин) е имал трима братя на много високи държавни длъжности. Всичките те били разстреляни от Сталин. А Лазар Каганович дори не е и гъкнал, а напротив е говорел: „Аз имам само един брат – Сталин!“

Днес се забелязва, че в третата еврейска емиграция от Съветския съюз има много на брой грузински евреи. Много на брой! По мое време не бях чувал за грузинските евреи. Но веднага със започването на третата емиграция от Съюза, изведнъж десетки хиляди грузинци бяха обявени за евреи.

Ако разгледаме списъка на Съветското правителство в края на тридесетте години, ще видим, че и тогава картинката в Русия е същата. Приблизително 80 на сто от състава на правителството са били отново тези евреи – същият този „богоизбран народ“.

image
https://static.ylilauta.org/files/9a/orig/5m3tbuhj/bolshevik-jews.jpg


А сега нека да видим кой е ликвидирал и унищожавал всичките тези евреи…? Да разгледаме състава на ОГПУ. Онези, които се занимаваха с Великата чистка, когато Сталин е унищожавал привържениците на Ленин. А мнозинството от тях били евреи.

Всичко: евреи – 14; неевреи – 6.

Какво разбираме от тези списъци? Едните евреи, след като идват на власт, изграждат страната и народа на Русия, а другите евреи от ОГПУ (НКВД) са разстрелвали и репресирали евреите, които са били на власт. Работата е там, че в революцията по правило са участвали ненормалните евреи. От тук влиза в сила комплекса за саморазрушение, който е присъщ за такива ненормални хора, в случая евреите. Това се вижда не само в Русия. Същата история се повтаря и в хитлеристка Германия.

image

Цялата върхушка на нацистката партия се е състояла от хора с еврейска кръв. Самият Хитлер е бил четвърт евреин, началникът на Гестапо [Хайнрих Химлер] е бил полуевреин, а неговият заместник [Райнхард Хайдрих] е бил три четвърти евреин. В днешно време еврейските специални служби заловиха главния гонител и изтребител на евреите – Айхман. Него го съдиха и обесиха в Израел. Но Айхман беше чистокръвен, покръстил се евреин, за което пресата мълчи. Всичко това е резултат от комплекса за саморазрушение.

Казват, че последните думи на Айхман на ешафода били: „Е хайде, бесете, бесете! Още един евреин по-малко.“ Тук е уместно да си спомним ръководителя на фашистка Испания, генералисимус Франко. Той също е бил стопроцентов покръстен евреин. А от другата страна комунистите са били направлявани от Пасионария, Долорес Ибарури. А Пасионария означава Пламенната. Така че гражданската война, цялата гражданска война в Испания е била ръководена от двама евреи.

image

Във фашистка Италия е бил Бенито Мусолини.

Да, там също имаме една комедия. Жена му се е наричала Рахил, а майка му Роза. Тези две еврейски имена означават нещо.

Знаменитият професор Ломброзо твърди, че сред евреите има много образовани и талантливи хора, но и лудите сред евреите са 6 пъти повече отколкото при другите народи. Запомнете този коефициент – 6 пъти повече!

Ако днес в Америка 20 на сто от населението са психически ненормални, то колко трябва да са ненормалните при евреите? 20 процента по 6 е равно на 120 на сто… Това означава, че сред евреите психически болните или ненормалните са повече от самите евреи… За да разберете тази аритметика, припомнете си един от главните закони на марксистко-ленинската философия. Имам предвид закона за прехода на количеството в качество. Получава се, че всички евреи са повече или по-малко ненормални.“[Григорий Климов – „Божий народ“, ]

Тези неща не ще прочетете или чуете другаде. Те не са „конспиративна теория“, а реалност. Няма ги в иначе откровените американски, английски и прочие документални продукции. Отсъстват в смелите телевизионни предавания на хора като Алекс Джоунс. За тях се мълчи, понеже е опасно.

Който е чел Танаха, помни: „И във всяка област, във всеки град и всяко място… биваше радост у юдеите, веселба, гощавка и празник. А мнозина човеци от народите в страната станаха юдеи, защото ги бе обзел страх пред юдеите.“[Библия, „Книга на Естир“, гл. 8, ст. 17.]

image

Теб не те ли е страх, може да попита някой. Само лудите не се плашат от нищо. Но няма какво да губя. Мъртво роден съм. Вярвам във вечния щастлив живот в отвъдното. Някои сигурно ще сметнат това за проява на ненормалност. Който вярва в парите, в земното богатство, приема сатаната и става комунист.

След Унгарското въстание през 1956 година майката на моя добър познат Петер Юхас си върнала партийния билет. Сам той се озовал в… затвора. Преди време разказа първия епизод в описание на своя среща с бившия председател на Съюза на българските писатели Георги Джагаров. Освен всички други постове, поетът беше заместник на Тодор Живков в Държавния съвет на НРБ. Юхас го зърнал „в един мрачен ъгъл на кафенето на писателите“ – спомня си Юхас. – „Беше се свил самотен. Сателитите му бяха изчезнали в космоса като падащи звезди.

Като седнах до него, веднага ме попита: „Чете ли откритото ми писмо? Написал съм защо напуснах партията.“

„Четох го, Георги, тя и майка ми я напусна преди двайсет години, още преди да започне да потъва корабът. Беше обикновена селска жена, но нейното обяснение повече ми хареса.“„Какво каза майка ти?“ – попита стреснат.„Каза ми: напускам, сине, не искам на погребението ми да говори този глупак партийният секретар. Попът говори много по-хубаво.“Миналата година почина и Джагаров, отиде си и Тодор Живков, за когото вече казват, че е бил голям човек – надживя собствената си статуя…“[216]

image

За жалост на Петер, не само възстановиха премахнатия паметник на Живков. Издигнаха му още най-малко един?!

А Георги-Джагаровите „сателити“, които „били изчезнали в космоса като падащи звезди“, сега са спътници на други сили – САЩ, Европейския съюз… При тях водещата сила е келепирът. Както не веднъж съм заявявал, наложи ли се, за пореден път ще ги видите като посрещачи на столичния Орлов мост. Този път, ако марсианци се задават насам, ще са надянали шлемове с антенки на чутурите си.

Наредят ли им, ще отидат пред американското посолство и ще протестират срещу новоиздигнатия монумент там, издигайки плакати с познатия надпис: „Вдигайте си чуковете!“

Те са едни и същи – слагачи, нагаждачи, опортюнисти – изобщо – комунисти! Чукундури.

Няма причина да кривим душите си: „огледалният образ на лайното пак е лайно“.[ Вж. „Горбачов ни видя сметката: Заговорът в Малта обрече нашите държави на мизерия, твърди унгарският проф. д.ф.н. Петер Юхас“, интервю на Йовка Николова, в. „Старозагорски новини“, бр. 90, Стара Загора, 10 май 2002 г., в: Петер Юхас – „А ние, българите…?“, ИК „Огледало“, София, 2004 г. стр. 84. ]

Народ ли е това?

Да потърсим връзката между комунизма и злото – антихриста, сатаната, пак в лекциите на Климов. Може би ще намерим отговор на смущаващия въпрос: Защо дъщерята на Сталин, синът и внуците на Хрушчов, дъщерите на Горбачов, синът и внучката на Шеварнадзе, едната щерка на Путин, видни комунисти като Гари Каспаров, кагебисти от ранга на Роман Абрамович и цялата останала комунистическа банда намериха такъв уютен пристан преди всичко в САЩ? Но не по-малко радушен прием в Британия (Борис Березовски, Олег Дерипаска, преди това Огнян Дойнов, Стоян Марков „Стенмар“ и шофьорът му Спас Русев) и останалите западноевропейски страни, чак до Швейцария (Красимир Георгиев,[Номенклатурно чедо, завършило в СССР. Бил състудент с Румен Овчаров – „Дългия инкасатор“. Собственик на фирма „Фронтиер“ за когото се твърди, че заедно с Пастиров задкулисно командват тукашната енергетика. Говори се, че негов наместник у нас е Богомил Манчев. Освен всичко друго, Манчев притежава архива на бившата крупна държавна проектантска организация „Еергопроект“. По времето, когато я оглавяваше Кирил Цочев – заместник-председател на Народното събрание и бивш вицепремиер, щатен наместник на ЦК на БКП в нея беше именно Румен Овчаров.] Младен Михалев – Маджо), Австрия (Добромир Гущеров), Италия (Петър Манджуков) и Монако – Любомир „Пъпката“ Павлов!

Произходът на управляващите клики по света днес е един и същ.

image

„Съществуват две еднакво противоположни грешки, в които може да изпадне расата ни по отношение на дяволите. Първата е да не повярва, че те съществуват. А другата е да повярва и да прояви прекален и нездрав интерес към тях. Що се отнася до самите демони, те са еднакво доволни и от двете грешки и с еднаква радост поздравяват и материалиста, и магьосника.“
К. С. Луис


image

В Кали Юга демоните се заемат с дейности, които ще доведат света до погибел

image

ТЕКСТ 9 БХАГАВАТ ГИТА Като следват такива заключения, демоните, които сами се погубват и нямат никакъв разум, се заемат с неблаготворни и ужасни дейности, предназначени да унищожат света. ПОЯСНЕНИЕ: Демоните се заемат с дейности, които ще доведат света до гибел. Тук се казва, че те са нискоинтелигентни. Материалистите, които нямат представа за Бога, си мислят, че са напреднали. Но според Бхагавад-гйта те са неинтелигентни и лишени от всякакъв разум.


image

На кратко планът на ционистите е "продължение на "рухването на комунизма""..ама, че лаф! Ако "комунизмът рухне" значи "рухва и юдаизма", а те се канят да стоят до края на кали-юга, значи има нещо гнило в "рухването".Та, ционистите след 11 септ. 2001 са в нов етап от "световния ред" и в това число мюслитата играят роля, както преди национал-социалистите в Европа...По принцип, ционистите са национал-социалисти. Ето къде виждаме в ислямът нишката на едновременоста юдейския тандем "социализъм-националсоциализъм". Цитирам ислямист" "Исламът е мирна религия, но разрешава атаките, като самозащита". Как ги направялват ционистите?... Заселват ги в Eвропа и им дават прекалено много права(и те се плодят,като знайци- аллах дал !) пред други, примерно пред славяни, китайци или от Далечния Изток. Разбира се, хем им вършат черната работа, хем са им част от плана за "ОБЕЗКЪРВЯВАНЕ" на местното (домакинско) НАСЕЛЕНИЕ...Как ще стане точно диктатът на юдеите описан в "Протоколите на ционистите"?...-ще стане, като цитирам "ГОИТЕ САМИ СИ ИЗБЕРАТ ДИКТАТОРЪТ"( в танахът пише, за "rod of iron", дори в яхувистичното "откровение на йоан"). Юдейският цар ще се наложи след като лансира ПЪРВО ислямът сред "гоите"(говедата)-християни и после ще го(ислямът) разруши, идвайки, като "победител" с новата СИНТЕЗА. Ще го(ислямът) радикализира, понеже е ПОДОБЕН НЕМУ и ще принуди европейците ДА ИЗБЕРАТ финият диктат на ционистите пред пещернячеството на ислямът.


diagnosa.net/


Communist Obama throwing money out the window

image

Движещият мотив в настоящото развитие на Света, не са парите.Те се използват само като средство, като "оръжие" за постигане на основната цел,"остадяване" на населението извън елита(евреите) и редуцирането му до шепа гои, като обслужващ персонал,а след това ликвидиране и него.
На "господарите" пари вече не им трябват, поради простата причина,че те могат да си правят пари от нищото.Вече формулата на Маркс,"пари-стока-пари прим", не работи.
"Те" държат в ръцете си всички инструменти за правене на пари от "нищото"- емисионни банки,борси, рейтингови агенции,агенции за манипулиране курса на валутите. За какво им е да се "балтавят" с някакви си "производства".
"Парите" им трябват за да управляват стадото и го насочват в определените от тях посоки, включително, към "кланицата", част от която са войните.Така както части от тази "кланица" са зареждането на стадните организми с ГМО, с ваксини убийци, ръсенето с отрови посредством "кемтрейлс" и кой знае още колко отрови.
Не трябва да се забравя и най-масовата "отрова", за превръщане на "човеците" в "овце" - медийно-развлекателната и образователната системи.
Това е основното предназначение на парите - онзи камшик, който трябва да закара стадото до кланицата.
Причината е, че благодарение на технологиите,на господарите вече не им трябва работен добитък.

image

Благодарение на тях,се изхвърлят все повече излишни гои. За какво да ги държат?
И така, марш към кланицата. И по пътя към нея се минава през насъскване и взаимно избиване на стадата.
Победителите от тази "битка", ги чака същия край.
Накрая, след окончателната победа ,"Божиите човеци",съгласно Божиите закони,ще почнат да се делят по описания вече начин на "висши и нисши", докато се избият всички.

imageГласувай:
2
1Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 6184365
Постинги: 4190
Коментари: 1145
Гласове: 1520
Календар
«  Октомври, 2019  
ПВСЧПСН
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031