Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.10.2016 18:50 - Най-малко една трета от дълга на САЩ се държи от ЦК на ККП, от Ротшилдови
Автор: budha2 Категория: Политика   
Прочетен: 1444 Коментари: 1 Гласове:
3

Последна промяна: 09.10.2016 19:38

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
image

След Кисинджър – с няколко отбивания до китайската столица – там се замъкна и Дейвид Рокфелер. Когато се завърна, прослави социалистическата система и самия председател Мао – навярно челник по избити човешки същества в историята.

„Социалният експеримент в Китай под ръководството на председателя Мао е едно от най-важните постижения в историята“ – посочил Рокфелер. – „Колко широко се отваря Китай и как светът тълкува и реагира на социалните нововъведения и начини на живот, който страната е развила, със сигурност ще има силно влияние върху бъдещето на народите.“

Не е ли странно? До онзи момент, по международно приети данни, режимът на поета Мао Дзедун е унищожил най-малко 4 712 000 души!

image

Наслушал съм се на глупостите на зле образовани „професори“, които пробутват Роналд Рейгън като „икона“ на „консерватизма“. А се оказа, че той е бил агент на комунистите в Белия дом. Справка – публикации в тази медия през настоящата година.

image

Сега Китайската народна република – една първокласна комунистическа сатрапия – е първата икономика на планетата. Най-малко една трета от дълга на САЩ се държи от ЦК на ККП. Ротшилдови са там – по местата си. А Съединените щати станаха социалистическа страна с репресивен тоталитарен милиционерски режим. В САЩ годишно държавата убива повече хора, отколкото понастоящем загиват в Либия и Афганистан, взети заедно, да речем.

image


Какво представлява икономиката на тази „най-демократична“ тирания – корпоративно-фашистка или социалистическа, е все едно. Първо предлагам да видите и чуете мюрето в тазгодишната кандидат-президентска кампания Доналд Тръмп – също „десен“. Записът е от неговото встъпително обръщение по време на първия дебат с Хитлери Клинтън – негова приятелка, на която е дарил стотици хиляди долари.

www.youtube.com/watch

image

Какво остана от могъщата империя Съединени американски щати, която възникнала като такава по време на Първата световна война? Но я утвърдили след Втората. Тя беше продължителка на Британската империя, чието въздигане като главна световна сила се дължало на промишлената революция и забогатяването на Третото съсловие. Съставено предимно от представителите на градските занаятчийски гилдии, постепенно превърнали се в крупни производители, то формирало свой елит. Тази върхушка била предвождана изключително от евреи, обединени в тайни, подривни общества.

САЩ са били създадени именно като пример, че животът извън схемата на феодалната държава с управляваща аристократична класа е възможен. Първоначалният замисъл скоро бил опорочен. Оказало се, че някакви лихвари – вече станали могъщи банкери, чийто потенциал далеч надхвърлял националните държави, бил междуконтинентален – интернационален – претендирали да заемат троновете на кралете, креслата на принцовете, князете, херцозите, графовете, маркизите, бароните… Както писал още през 1823 година лорд Джордж Гордън Байрън:

image

„Евреинът Ротшилд и неговият християнински брат от „Беърингс“. Ето кои – те и „истинският либерал“ Лафит[53] са действителните господари на Европа. Всеки кредит не просто е спекулативен удар. Той нация завзема или катурва трон. Тя и републиката има дял в това…“[Lord George Byron – “Don Juan” (1823 г.), Canto The Twelfth, The Project Gutenberg EBook, 2007 г]

[53] Жан Лафит (ок. 1780–ок. 1823) – роден във френската провинция Баския, американски гражданин, който бил пират, превърнал се в страшилище за мореплаването, който вилнеел главно в акваторията на Мексиканския залив. Брат му Пиер станал уважаван гражданин, на чието име са наречени много обществени места в САЩ – има улици и площади Lafitte. Жан и Пиер Лафит практически владеели Нови Орлеан – Ню Орлийнз, включително пристанището на града. Занимавали се с контрабанда и забогатели неимоверно. По време на Мексиканската война за независимост Жан Лафит станал испански шпионин. Създал своя частна колония в Тексас. Бил приятел с генерал Андрю Джаксън – седмия президент на САЩ и един от отявлените противници на Ротшилдови и идеята за национална банка. Лафит го предал… Тогава Джаксън се обърнал към жителите на Луизиана с думите: „Питам ви, луизианци, можем ли да предоставим някакво доверие в чест на хора, които са сключили съюз с пирати и крадци?“ (Jack C. Ramsay – “Jean Laffite: Prince of Pirates”, Eakin Press, Fort Worth, Texas, 1996 г., стp. 59.)

В средата на деветнадесетото столетие Ротшилдови взели да си купуват аристократични титли, които изобщо не ги превръщали в благородници. На първо място – в републиканска Франция. След това в Англия и Австро-Унгария.

Ето как започнало завладяването на света от елита на Третото съсловие – симбиозата между богати еврейски лихвари, вече банкери, и илюминатите, които изповядвали идеологията на комунизма – властта на ограничено малцинство над всички останали. Началото поставила осъзнатата, или не икономическа индукция на Майер Амшел Ротшилд: Потенциалът на паричните обещания, на печатането на книжни пари без златно или друго материално покритие. Методът разчитал на човешката алчност. Ротшилд излязъл прав. Оказал се психолог на ниво и успял.

„Като имаме предвид двойнствената политика на семейство Ротшилд на едновременна икономическа експанзия и помощ за събратята им, няма как да избягаме от аналогията с двуличието на съвременните транснационални компании… На онези територии, където фирмата [им] вече се беше установила, братята [Ротшилд] използваха присъствието си, съчетано с финансовата значимост на района от тях, като чадър, под който на останалите евреи можеше да бъде сторено някакво зло само при осъзнатия риск от възмездието на семейство Ротшилд.“

image


По този начин ликвидирали Отоманската империя и основали Израел, тяхна частна държава. По същото време унищожили могъщите Австроунгарска и Руска империя и поставили на колене Германия. А след като още при управлението на кралица Виктория превзели Великобритания отвътре, я дресирали и превърнали в нещо като своя главна квартира, която най-вероятно е генералният щаб на световната революция.

Сега удари часът на поредната империя – САЩ. Както се изразява Джералд Селенти, ССАЩ – Съединените социалистически американски щати. Те са фалирала държава, в която не се произвежда почти нищо друго, освен средства за сеене на смърт.

До трийсетте години на миналия век в САЩ нямало обособена военна промишленост. Тя стартирала с влизането на социалиста Франклин Д. Рузвелт в Белия дом и налагането на новия ред – New deal, евфемистично назоваван „нов курс“, който въобще не бил негова идея.

Наскоро, когато един от ледниците край Гренландия взе да се топи, лъсна нелицеприятната истина за размерите и обхвата на злото, каквото е военно-промишленият комплекс на САЩ. Не по-различни са и сливанията между индустриалци и военни елити навсякъде другаде.

„Смятали са, че погребват завинаги под ледената шапка на Гренландия американски проект от Студената война с най-висока степен на секретност и отровните отпадъци, които той укрива. Но навярно съоръжението ще бъде разкрито от повишаващите се температури в течение на десетилетия, заявиха учени.

image

През 1959 г. Инженерният корпус на армията на САЩ е изкопал войскови център на около 200 километра (124 мили) от брега на Гренландия, която тогава беше провинция на Дания. Забележително е, че неговото електрозахранване е било осигурено от първия в света подвижен ядрен генератор. Той е известен като „града под леда“. Трикилометровата мрежа от тунели на лагера, на осем метра под леда, е съдържала лаборатории, магазин, лечебница, кино, параклис и жилища за 200 войници.“

Сега би разполагал със синагога. Не е шега.

Имате ли представа, колко военни бази поддържат САЩ по света в този момент? Можете да намерите информация за официалните. Те са почти 800, разположени в 70 страни. Колко са засекретените, няма как да научим. Само в Япония има 34 американски военни съоръжения! За сравнение и за да имате представа коя държава е най-вероятният и реален агресор, Британия, Франция и Русия заедно притежават общо 30 военни бази извън своите граници!

Не изпускайте от вниманието си, че системата на управление в САЩ е съветска, от типа на т. нар. народна демокрация. Което ще рече, колкото и да гласувате, важно е кого ще назначат началствата. Справка – президентските избори през 2000 и 2004 година. Сравнението със социалистическата система под контрола на СССР са неизбежни за мислещите хора.

Военно-промишленият комплекс е използвал всеки най-дребен конфликт или политическо търкане като повод за изграждане на такива бази, за създаване на нови оръжейни видове и средства за убиване. Но не с благородна цел – опазил го сатаната! За да печели, за какъв друг дявол? Този проект е от 1959 година. Наричаха онова време „Хрушчова пролет“ или „затопляне“. В него нямаше нищо кой знае колко по-различно и уютно от Сталиновата епоха. Как иначе, след като Никита Сергеевич беше един от масовите убийци, който по време на Голодомора в родната му Украйна постоянно настоявал да увеличат неговите седмични квоти за изтребление на хора – от 900 стигнал до 17 000 за седем дни!

image


Наследниците му живеят в САЩ като уважавани американски граждани. Използват ги за медийни маши. Някои, като синът му Сергей, преподават в университети. Какво ли? Проверих и излезе, че макар вече 81-годишен, Сергей Никитич Хрушчов все така се подвизава в Института за международни изследвания „Уотсън“ и в Университета „Браун“. И двата – в Провидънс, щата Роуд Айлънд.

image

Този проект е бил създаден преди Карибската криза – също изфабрикувано събитие. Обаче е струвал стотици милиони тогавашни долари, днес равняващи се на десетки милиарди!

„Система от около 4000 километра подземни ледени тунели и помещения се простира на площ, която е около три пъти по-голяма от тази на Дания. Трябвало е да приеме 600 балистични ракети в силози, групирани на 6 километра от базата, насочени срещу Москва и нейните сателити. Обаче инженерите проумяли, че творението под ледовете не би могло да заработи. Постоянно движещият се лед е толкова нестабилен, че щял да деформира и даже да срине тунелите.

От 1964 година насетне Camp Century беше използван само от време навреме. Три години по-късно беше изоставен напълно. На заминаване войниците взели кабината с ядрения реактор със себе си.“

Само че американските данъкоплатци бръкнали дълбоко в джобовете си. А господарите на войната надиплили тлъсти пачки в своите сейфове. В Съветския съюз военно-политическата и стопанската номенклатура постъпваше по същия начин. И не слезе от власт. Онези, които ви пробутват като „олигарси“, са просто аргати. КПСС и КГБ ръководят всичко в държавата.

image

Центърът под ледовете на Гренландия е бил използван и за симулации на ефектите от глобалното затопляне. Което навежда на мисълта за манипулация. За което настояват много от най-известните учени на планетата.

Но да ви върна към януари 1961 г. Вечерта преди да напусне Белия дом, президентът Дуайт Дейвид Айзенхауер, за чиито разговори с представители на извънземни цивилизации вече се намират не само свидетелства, но и документи, произнесъл прощално обръщение към своите сънародници. Предлагам малко по-обширен откъс от него, от обичайно представяния в документалните филми.

www.youtube.com/watch

Бившият главнокомандващ на американската окупационна армия в Германия, който уж провел денацификация, най-сетне проявил известна почтеност. Предупредил американците, но фактически – почти цялото човечество – за опасността, която поставя пред хората на земята военно-промишленият комплекс. Сигурно знаете, че в тази реч, откъс от която току що чухте, изразът е употребен за сефте.

Един от съветниците на Азенхауер по въпросите на националната сигурност, военният разузнавач полковник Филип Корсо, ни преподаде задочно следната лекция:

image

„Информацията е власт, която трябва да се използва. Не само я предавате на вашето правителствено политическо ръководство, без значение дали е републиканско, на торите или на комунистите, просто защото те така ви заповядват. Вие не вярвате на политиците, но можете да имате доверие на другите шпиони. Поне така смятат разузнавачите. Затова и тяхната преданост е преди всичко към другите групировки, които играят същата игра. ЦРУ, КГБ, Британските секретни служби и цялото изобилие от чуждестранни разузнавателни институции бяха лоялни преди всичко към себе си и професията, и бяха най-малко предани на своите правителства.

Това бе една от причините ние във войската да знаем, че ръководството на КГБ, не номенклатурата на комунистическата партия, която се интересуваше единствено по политически съображения, предаваше толкова сведения от съветското правителство, колкото ръководството на ЦРУ даваше за нашето. За да оцелеят, професионални шпионски организации като ЦРУ и КГБ трябва сами да се пазят помежду си. Ето защо нито американските, нито руските военни им се доверяваха.“

image

Това е урок, на чието потвърждение се натъквам постоянно. Други – мнозинството – го смятат за „конспиративна теория“. Да съм ви излъгал или подвел някога? Сравнете процента на сбъдване на моите прогнози с тези на останалите. Клони към 99,99 на сто. Другарят Живков би могъл да ми завиди. На всичко отгоре, обикновено ги правя доста преди съответното събитие. И нямам пророчески дарби…

Джейсън Фийлдс живее в Ню Йорк. От май 2014 година работи като отговорен редактор на едно от електронните издания (платформи) на агенция Reuters, наречено “Военен колеж“ – “War College”. За кратко е бил в „демократичните“ всекидневници “The New York Times”, “The Washington Post” и в седмичника “Riverdale Press”, удостоен с наградата „Пулицър“.

„Съединените щати продават оръжия по целия свят“ – писа наскоро Фийлдс. – „Продава ги на правителства, които одобрява, като Британия, Канада, Холандия и други. Но продава и на държави, към които – да ги представим в най-добра светлина – изпитва смесени чувства: Саудитска Арабия, Египет, Пакистан, Ирак, Руанда, измежду многото. Израел представя свои собствени уникални предизвикателства, в качеството си на близък военен съюзник и демокрация, но с политика, която влудява Вашингтон.

image

Решението за това, кои страни да получат достъп до кои оръжия от производители в САЩ се взимат най-вече от Пентагона, след близко допитване до индустрията, обяснява експертът по въоръжаванията Уилям Хартънг. Консултациите са толкова тесни, че фактически Пентагонът често действа като посредник, който помага за сключването на сделките.

Наистина и Конгресът участва. Неотдавнашното обсъждане между законодателите, дали да продадем нови оръжия на Саудитска Арабия след твърденията за нарушаване на човешките права в Йемен, е крайно необичайно. А специалистите смятат, че продажбите ще продължат.“

Не е ли време да сверим часовниците си с тези на различни наблюдатели?

Първо с родения в Канада професор Питър Дейл Скот, бивш американски дипломат, преподавател в Университета на Калифорния в Бъркли. Той изследва т. нар. от него „дълбока политика“, която е заместила „обществената“. Това е светът на реалната власт, който остава скрит от очите на публиката. Неговата книга „Пътят към 11 септември: Богатство, империя и бъдеще на Америка“ – геополитическо изследване на причините за атентатите в Ню Йорк от есента на 2001 г., беше посрещната „на нож“ от официален Вашингтон. Обаче нейното издание на френски език[64] получи ласкавата оценка на запасния генерал от авиацията Бернар Норлен.

image


А следващата му книга под надслов „Американската военна машина: Дълбоката политика, глобалните връзки на ЦРУ с наркотиците и пътят към Афганистан“ беше окачествена като „блестяща“.


http://diagnosa.net
/



Гласувай:
4



1. krumbelosvet - Странен хибрид
10.10.2016 09:05
между Макартистки чувства и очевадни днес факти. Половината истона е цяла лъжа.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8684939
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031