Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.11.2016 17:17 - Панаир на сатанизма
Автор: budha2 Категория: Политика   
Прочетен: 1159 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image

На света съществуват множество идеологии под формата на религии или политически доктрини. Но – само една могъща догма, способна да извършва промени, включително и чрез войни – комунизмът. Той е изконното и най-грандиозното зло. Също така е целта, към която е устремено интернационалното Братство – световното господство. То е и крайната задача на ционистите. Нейното постигане ще изведе княза на този свят до пълен триумф.

image
    Тръмпумф - Welcome To Jew Trumpland

Но да се върнем към Съветския съюз при наследника на Ленин. По заповед на тайната световна власт Сталин започнал въоръжаването на СССР. Заедно с него, на същата територия, Хитлер вършел съвсем идентични неща. Такива били резултатите от „великия“ Октомври 1917 година. Този преврат прераснал в първата истински решаваща за човешкия род криминална революция.

image

На пръв поглед тя започнала с малобройния, но невероятно добре подготвен и въоръжен отряд на болшевиките. Ако приемем, че властта се търкаляла по улиците на Петроград, ще излезе, че Ленин, Троцки и техните главорези просто се навели да я вземат. Струва ви се, че всичко представлявало банален преврат. Обаче целият процес бил подготвен до последната подробност. В това число – разложението сред висшите военни. На практика Руската империя била изпаднала в безвластие. А още воювала. И народът, дал огромни жертви във войната, бил изморен, направо разорен, от и без друго неуспешните бойни операции на армията.

Така революцията от февруари 1917-а се явявала генерална репетиция на Октомврийската, наченала с метеж в столицата. Парите за двете били предоставени от интернационалните банкери, оглавяване от Ротшилдови. С изпълнители Джейкъб Шиф от нюйоркската “Kuhn, Loeb & Co” и Макс Варбург от хамбургската “M.M.Warburg & CO (AG & Co.) KGaA”.



Под името Пол Уорбърг братът на Макс – Паул Варбург, от години живеел в Съединените щати, вече напълно завладени от евреите, напуснали Русия. По-малкият брат на Макс, който през войната оглавявал германското имперско военно разузнаване, не само бил женен за Нина Дж. Лоуб – дъщеря на Саломън Лоуб, един от основателите на инвестиционната финансова къща “Kuhn, Loeb & Co”. Той бил двигателят за основаването на Банката на Федералния резерв на САЩ. Както и първият председател на нейния Съвет на директорите.



В такава международна обстановка през 1933 година, с помощта на цяла групировка около тях, същите интернационални банкери изтласкали Хитлер до Канцлерството в Берлин, а Рузвелт – до Белия дом. Това отдавна е установена историческа истина, а не „конспиративна теория“. Само мошениците, върлуващи на историческото поле, отричат фактите.

Ето как през 1936 фюрерът едностранно година отхвърлил диктата на Парижката мирна конференция. По този начин отворил пътя назад към родината пред германската военна промишленост барабар с офицерите и войниците. Завърнали се у дома, те усилено се готвели за война. Не малко западни лидери подаквали на Адолф Алойзович. От своя страна пък интелигенцията – предимно от Англия, Франция и Германия – славословела комунистическия сатрап Сталин. Той вече се бил развихрил. Империята ГУЛаг била пришпорена да действа на пълна пара.

Не друг, а еврейският съветски публицист Аркадий Ваксберг, член на КПСС и сътрудник на КГБ, подчертава в чии ръце се намирали комунистическите лагери на смъртта в СССР. В характерния за комунистите стил за преследване на изгодата, той ту изкарва евреите „жертви“, ту – палачи. Последното било вярно, затова спестявам кавичките. Знаете, че съветската власт фактически била еврейска. Както и българската, комунистите се състояха от чистокръвни през 1/2 до 1/4 евреи естествено хазари.

Ваксберг прави рекапитулацията, че 11 от общо 12 главни лагера от Архипелага ГУЛаг били командвани от евреи. Началник на цялата status in statu[30] бил еврейският комисар от НКВД Матвей Берман. Обаче, в посочения от мен стил, в същата книга баща на почитаната тук журналистка от Радио „Свободна Европа“ Татяна Ваксберг се обръща на 180 градуса. И проявява цинизъм, типичен за евреите и комунистите, което е едно и също. Настоява, че като назначавал все евреи начело на ръководни постове в системата за робски труд – например и на строежа на Беломорско-балтийския канал, съкратено Беломорканал, Сталин умишлено искал да ги представи в „лоша светлина“, като „подбудители“ на зверствата.

image

„Не би могло да е случайно“ – твърди товарищ Аркадий. Настоявайки, че така кремълският изверг се стараел да възбуди… „антисемитизъм“?![Вж. Arkady Vaksberg – “Stalin Against the Jews”, Translated by Antoninna W. Bouis, Alfred A. Knopf, New York, NY, 1994 г., стp. 98.]

Значи – да настрои народите на СССР и срещу себе си? Умопомрачение!

Да прощава, но даже еврейският либерал-социалист Бенджамин Гинзбърг, професор в Университета „Джон Хопкинс“ в Балтимор, щата Мериленд, е констатирал:

„За да устои и се съхрани, от самото начало съветската държава разчиташе на военните, полицията и на службите за сигурност. А евреите бяха активни в тези агенции… Евреи съставляваха и ръководеха инструментите за насилие, на които държавата се осланяше, за да контролира своите граждани.“[ Benjamin Ginsberg – “The Fatal Embrace: Jews and the State”, The University of Chicago Press, Chicago and London, 1994 г., стp. 30-31.] (Вижте илюстрацията.)

image

Дали пък Гинзбърг не е някой скрит „антисемит“ – „самомразещ се евреин“, както ционистите квалифицират почтените изследователи. От Парвус, Ленин, Троцки, Зиновиев, Сталин, Каганович, Дзержински, Свердлов, Урицки, Ганецки, Каменев, Володарин, Ларин, Радек, Соколников, Юровски,[Командирът на гангстерите, които разстреляли императорското семейство, включително кученцето…] Литвинов и така нататък, през Молотов, Брежнев, Андропов, Горбачов, Елцин, Примаков, чак до сегашните съветски управници Путин и Медведев, все евреи или женени за еврейки заемат най-висшите постове в тази прокълната държава. Мога да твърдя, че между евреин и комунист има знак за равенство. Това са синоними.

Въпросните твари винаги са били на страната на злото и властниците. Навсякъде – в Отоманската империя, в Австро-Унгария, в Полша, когато е била самостоятелна, в германските княжества, в Англия, Холандия… Както изтъква цитираният Гинзбърг, например Хенри Ягода, който оглавявал НКВД, бил фармацевт. Но се „специализирал в приготовлението на отрови, които неговите агенти да използват при ликвидирането на Сталиновите противници“.

Охраната на диктатора се състояла изключително от евреи. Докторите, които се грижели за здравето му, също. Какво има да говорим?

От другата страна, която Братството готвело за война против политическата си рожба СССР, ставали идентични неща. Сам Хитлер бил евреин. И не само. Почти всички от неговото нацистко Политбюро – все от тази религиозна секта. Гьоринг, Гьобелс, Химлер, Хес, Борман, Розенберг (по-рано член на болшевишката партия), Хайдрих, Айхман, Канарис, Щрайхер… Горе-долу – до един![вж. Dietrich Bronder – “Bevor Hitler Kam: Eine historische Studie”]

image


Даже имало съвпадения между двамата тирани – съветския и нацисткия. Личен шофьор и пръв телохранител на фюрера бил полуевреинът Емил Морис. За него фюрерът пише в “Mein Kampf”. Нарича го „моят Емил“. Тъкмо той запознал шефа си с неговата бъдеща съпруга, полуеврейската фотографка Ева Браун. Основният доктор на Хитлер, както изясних наскоро, бил стопроцентовият евреин, професор Теодор Морел.

Щеше да е смешно, ако не беше опасно, че цели 14 лета след издаването на дисертационния труд на американския преподавател по история в Канзаския университет Брайън Марк Риг във вид на книга, в Израел се намери съветско равинче, което да оспорва фактите, изложени в нея. Имам предвид „Еврейските войници на Хитлер: Неразказаната история на нацистките расови закони и мъжете с еврейски произход в германската армия“, на която съм се позовавал не веднъж. Това изследване е основано на двугодишно ровене в германските архиви и на 40 интервюта с офицери от войници от Wehrmacht-а, записани с видеокамера.

image

Още в увода авторът, също евреин, декларира, че повече от 150 000 военни с еврейски корени – пълни евреи или т. нар. Mischlinge – със смесена кръв, са се сражавали с лозунга “Heil Hitler!” на уста. Всичко е доказано по академичен начин, на който тукашните комунистически „учѐни“ са неспособни.

Обаче се намери едно съветско момче, родено в СССР, наречено Михаил Финкел, което живее в Израел. Явява се по медиите като равин и доктор по право. И преди дни се зае да изобличава неопровержимото. Видите ли, тези повече от 150 000 евреи, които носели униформите на нацистка Германия, не били… такива! Те си били германци. Понеже не било сигурно, че майките им били еврейки. Нито – дали са изповядвали юдаизма.[ Вж. „Рав Михаил Финкель. Правда о еврейских солдатах Гитлера“, программа „Черным по-белому“, ведущий – Александр Гур-Арье, ItonTV1, Тель-Авив, November 4, 2016 г., online: https://www.youtube.com/watch?]

Дурак!

В споменатото телевизионно обсъждане се отделя специално място на Райнхард Хайдрих. Преди да го направят гаулайтер на Чехия, той уж отговарял за „решаването на еврейския въпрос“. Което, според комунистите и ционистите – едно и също – означавало „изтребление на европейските евреи“. До ден днешен не е представено нито едно документално доказателство за повдигането и обсъждането такъв „въпрос“. Камо ли за неговото „окончателно решение“! Но…

Равинчето твърди, че Хайдрих я имал, я нямал и четвърт еврейска кръв.

image

Германският историк и журналист, уважаваният Йоахим Фест, се пенсионира като главен редактор на известния всекидневник “Frankfurter Allgemeine Zeitung”. Преди това посвети задълбочено изследване на нацистите с еврейски произход. В книгата, която е озаглавена „Лицето на Третия райх: Портрети на нацистки лидери“, е поместена цяла глава, посветена на Хайдрих – шефа на отвлечения и осъден на смърт в Израел евреин Адолф Айхман. Авторът, обиколил всички места, където са живели предците на Райнхард Хайдрих, даже е снимал гробовете им в еврейските гробища на съответните места. И документално доказва, че три четвърти от кръвта във вените на гаулайтера на Чехия била еврейска.[Вж. Joachim Fest – “The Face Of The Third Reich: Portraits Of The Nazi Leadership”, Da Capo Press, Cambridge, MA, 1999 г]

Къде чепикът стяга комунистите ционисти – самозваните „евреи“ – в Израел и навсякъде? Ако бъде допуснато истината да излезе наяве, ще се установи, на всички ще стане ясно, кои били по-големите изверги. Дали нацистите или комунистите?

За да не сметнете, че искам да повлияя, нека покажа кратко свидетелство, дело на Брайън Марк Риг. Той разговаря с евреин, гражданин на ФРГ, който е бил в концентрационни лагери от двете страни на фронта. Вижте и чуйте разказа му, за да не ме обвинявате:

www.youtube.com/watch

Ако в първата част на тази трисерийна поредица сте се запознали с мнението на Берл Лазар, главния равин на днешна Русия, би следвало да си зададете въпроса: По какво се различават евреите от нацистите? И едните, и другите не позволяват браковете извън техните секти – партийни или религиозни. Не е ли все едно?

Нима не знаете, че Нюрнбергското законодателство, прието през 1935 година в Третия райх, повтаряло едно към едно еврейския религиозен закон Халака, който регламентира именно расовите проблеми и междурасовите отношения? Според него евреин е онзи, който има поне една баба или дядо евреин. Той действа и днес под формата Закон за правото за завръщане. За какво „завръщане“ може да се говори, когато никой от предците на израелците никога назад във времето не е стъпвал в Палестина?

image


Как се беше изразил товарищ Владимир Путин за еврейските болшевики, които участвали в първото съветско правителство? Владимирович, който по майка е Шаломович, и беше женен за Людмила Абрамовна, заявил:

„Они все гребли под одну гребленку“ – „Те загребвали всички с едно гребло.“[www.youtube.com/watch]

Този подход бил пренесен и на наша почва. Местните комунисти, земеделци, социалдемократи, поставили се в услуга на Москва, имитирали своите кремълски господари. Изпълнявали безпрекословно заповедите на чорбаджиите си от Коминтерна, като влагали във всичко още по-голяма жестокост. Но да не изпреварвам хронологията на събитията.

http://diagnosa.net/



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8742381
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930