Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.12.2016 19:41 - Време е Европа да се освободи от опеката на САЩ и двойника му Путин
Автор: budha2 Категория: Политика   
Прочетен: 800 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 01.12.2016 21:04

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg


Време е Европа да се освободи от опеката на САЩ и двойника му Путин (2)

image



Студената война - театър за гоите - продължава с пълна сила, сякаш никога не е спирала.

Вече 70 години сме свидетели и облъчвани от нейните рецидиви. Преди беше между СССР и САЩ на идеологическа основа, като СССР спечелиха и построиха - дистанционно - чрез КГБ и Моссад кабало-комунистическия капитализъм в Щатите. След 1989 г. войната между САЩ и Русия продължи на търговско икономическа основа, като олигарсите на двете страни с еднакъв корпоративен олигархичен обществен модел на неолибералния капитализъм, вече се бият не на идеологическия фронт, а за делба на енергийните и оръжейни пазари на света.
Американците добре знаят, че Путиновата дезинформираща машина действа само на изток в бившите комунистически страни и е насочена само към техните "меки мозъци", пълни все още с бръмбарите на съветската пропаганда, промила дълбоко мозъка им, оставила ги без разбиране за демокрация и правова държава и в 21-ви век. Но тъй като са превърнати тези страни в пълни свои сателити, ограбили и изнесли парите и националните им богатства в свои банки, превърнали ги в „бедните роднини на запада“, сега играят покровителствена роля на генерал губернатор. А забравят, че действат в ограбването заедно с техните посткомунистически елити.
Американците също добре знаят, че причината Путин и пропагандата му да се ширят у нас и в целия бивш комунистически лагер е продължаващото и след 1989 г управление на бившите комунисти в тях, сега превърнали се от „борци срещу капитализма“ в едри хищни капиталисти-олигарси и мултимилионери в новата си неолиберална система, докарана от тях след 1989 г. с която замениха старата си „социализъм“.
Новите посткомунистически елити на източните страни продължават да държат * вся власть советом* + медии и хуманитарно образование , управляват със със старото съзнание и прийоми на управление на бай Сталин, спират развитието на демокрацията и изграждане на правова държава по европейски.
Путин е първи неолиберал и олигарх на Русия, бетониращ неолибералния капитализъм в Русия, но останал със старото съветско съзнание, вървящ по стъпките на бай Сталин, използва неговите прийоми на управление и политика от времето на Първата студена война, сам последна издънка на бившия елит на КПСС.
И всичко това нашият посткомунистически елит ,произлязъл от последния елит на БКП, върши у нас ЗАЕДНО с американското „Отворено общество“, явяващ идеолога на неолибералния капитализъм и идеолога на новия наш посткомунистически елит от псевдото „ляво“ и „дясно“ политическо пространство на България.
Това разказвам в материала си * Втора Студена война дели Европа на две…

image

Американците добре знаят ,че путиновата пропаганда сега не оказва никакво влияние на западноевропееца, понеже той е изграден демократ упражняващ от 70 години реална демокрация и имащ силно работеща правова държава. Демокрацията на развития европейски запад е *питомното*, a липсващата демокрация на изтока и Балканите е *дивото*.
Никога дивото не може да замести питомното, нито се среща в човешката история случай, при който някой да е захвърли питомното и грабнал дивото.
Така беше по време на Първата студена война, комунистическата система загуби съревнованието със запада по строителството на социализма и се провали именно поради липсата на демокрация и правова държава. Тя дори не можеше да шпионира запада, сал един Зорге имаше. Комунистическите шпиони пуснати на запад нищо не можеха да направят в общества живеещи в демокрация с двата и лоста -свобода на словото и политически убеждения, без душеща вътрешна политическа полиция както беше нашето ДС и руското КГБ. Всички ги знаеха, че са шпиони , но никой не им обръщаше внимание, оставяха ги свободно да си живеят и им се смееха.
Единственото спасение от путиновата пропагандна машина е свалянето на бившите комунисти от властта, основали и загнездили се в днешните партии на България( и всички останали бивши комунистически страни). И това американците най сетне трябва да разберат, престанат да покровителстват техните посткомунистически елити и да оставят народите сами да си градят съдбата и бъдещето по европейски, не по американски.

image

Всички араби в България са агенти на ДС/КГБ.

"Аладин Фрют" - дяволчето Фют е фирма на Деса Баничарката.  
 
От близо 5 г. нелегалната ДС се насочи и към баничарския бизнес, като внедряваше свои куки в подобни обекти на българи,...обектите с добри обороти се фалираха( по същата схема сложиха и павилионите на руско - турската "Лафка, с кражби, гонене на клиенти, данъчни). След това обектите се даваха на цигани с фирми на тяхно име, но в комбина с дегенератите от ДС.

Днес в цялата страна оборотните баничарници са под контрола на ДС.

image

>  Чешки политик: Всеки изяден дюнер - крачка към бурката


image

ideyazabulgaria.org/aktualni/analizi/4668-article-id-4668 
 



Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8744203
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930