Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.12.2016 22:12 - От болшевишки трън, та на комунистически глог
Автор: budha2 Категория: Политика   
Прочетен: 1574 Коментари: 1 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image

Няма никакъв комунизмът или марксизъм,
а представителна демокрация и социална справедливост в добре планирана икономика[Фидел Кастро – наскоро преселилият се в геената кубински диктатор, евреин-маранос, зорлем направен комунист, кръвна линия на роботърговски клан. (“Castro: Profile of the great survivor”, BBC News, BBC, prezi.com, London, Tuesday, 19 February 2008 г., online: http://news.bbc.co.uk/2/hi/244974.stm)]

Вместо истински антикомунисти, у нас бяха настанени такива като авторът Спахийски и милиционери от сорта на следващия неуморен и ненаситен кандидат за високи постове и слава. Той е воден от „комплекса за властта, вождисткия комплекс, хомосексуалният комплекс на другаря Ленин“. Сам е доказателство за достоверността на предната диагноза. Като главна секретарка на МВР другарката Б.Б. – също Брижит Бардо, но този път от село Радомир, а не от Банкя, опъваше началничката си Йорданка „Момата“ Соколова.

Вместо да възстановим социалната справедливост, допускаме таварашутки като нея да ни обяздват, сякаш сме катъри, а не хора. Наскоро, с характерната за комунистите наглост, тя е поместила следния текст:

„Ще ви призная още нещо от смутното управление на Костов: През 1997-98 г. бях един от най-яростните противници на руския рекет за договорите с газовите доставки. Президентът тогава даже индиректно ме укори, да не се репчим на Русия. След това ме поканиха на официално посещение. За първи и последен път стъпих в Москва. Надявам се пак да отида… и не само там. [Как иначе; най-добре направо в Сибир.] Организираха хората грандиозно посрещане. С пилотираща кола и прочие… Малко в повече ми дойде руското гостоприемство, но се справихме.



По програма предстоеше културна програма в Кремъл. По пътя научих, че в кутиите на българските депутати е пуснат анонимен доклад с гнусотии за мен. Отмених културната програма. Майорът от пилотиращата кола не можеше да повярва. Руснаците са си такива, ние сме простите. Събрах делегацията в хотела, отговарях на тъпи журналисти от България по телефона, въобразявах си, че е Мултигруп – тогава главната мафиотска групировка на прехода. Оказа се, че е Гном. Който впоследствие депозира същите лъжи, вече официализирани с неговия подпис от името на НСС. Където фигурират инсинуации на ДС още от 92-а година, когато бях главен секретар на МВР в правителството на СДС. Главен редактор на лъжите тогава беше Валери Найденов, сега е виден мажоритарчик. А авторът е Йово Николов, който се води шеф на „Капитал“. Та, това имах да ви споделя за „демократите“ от прехода… засега.“[Богомил Бонев, бивш министър на МВР – „Бонев: Да ви споделя за „демократите“ от прехода: Главен редактор на лъжите беше Валери Найденов, сега виден мажоритарчик. А авторът е Йово Николов, шеф на „Капитал“, online: http://afera.bg/]

image

Комунистите, конкретно Б.Б. – Богомила Богомолка Бонбонева, тази радомирска Брижит Бардо, създадоха „Гнома“ и гномовете като него. Този – А. А. – изникна тъкмо по време на нейното министерстване в първия кабинет на съветския агент Костов, Иван Йорданович. На народните маси, свикнали да ги лъжат, поредната измама им хареса. Успаха ги, за да се събудят, стреснати от шайката ненаситни наследници на алчно червената фашистка номенклатура, проводени от Лондон с „царската“ мисия. Сред тях имаше даже Борис-Велчеви! Които сега, от лондонски „банкери“ станаха руско-съветски, но в столицата на чалгарска Номенклатурия. Никой не се впечатлява. „Аз не зная! Аз не мога!“ – общ е глас.“[Петко Р. Славейков – „Не сме народ“, 1875 г.]

Е, аз мога. Освен това все още имам отлична памет и не съм забравил. Избавил съм се от вцепеняващия страх. Затова мога да предизвикам екс-министърката:

Богомило, Боги, ти си курвѐ, моето момиче. И отлично го знаеш. Помниш ли, как с големия ти южнокорейски автомобил – севернокорейски би ти отивал повече – отидохме да видиш родната къща на жена ми? Тогава, мила проститутко, те беше наел прословутият турски далавераджия Суди Озкан. И ти му търсеше подходящо място в центъра, за да си построи казино. Негови адвокати бяха още твоята бивша любовница Йорданка Соколова – „Момата“, омъжена за Ева Таджер – секретарка по идеологията на първичната партийна организация на БКП във ВХТИ – София. Бракът бил сключен в Париж.

image


Освен вас, още две пишман юристки бяха в екипа на турчина. Едната от дъщерите-конфекция на Соколова, и пазарджишкото чудо Екатерина Михайлова, по-известна като „Класната“, племенница на комунистическия убиец Атанас Семерджиев.

Лично тогавашният служител по гражданското състояние Емил Александров, който е извършил комунистическия обред, ми е разказвал за брака на Таджер със Соколова. Той имаше по-висш чин от теб – и в партията-майка, и в Държавна сигурност. Ти си бил редови капитан от милицията, а той – полковник, началник на Четиринадесети отдел на Първо главно управление. Командвал е цялото днешно историческо войнство с милиционерски дипломи. Освен това беше заместник на правешката принцеса Людмила, докато ти си се отърквал о̀ кълките на Емил Кюлев, белким баща му – полковникът от милицията Александър Кюлев, от резидентурата на Държавна сигурност в Париж, началник в МВР, те уреди да останеш в София след на High Militia School край Симеоново.

Ето какво си спомня един от вас:

„Аз много уважавах полк. Александър Кюлев. След години той се пенсионира. Някъде през 1988 г. тръгва на разходка по тиха уличка. Излиза една лада, премазва го и си заминава. Колата не е открита. Някъде през 1992 г., когато излезе книгата ми „Кръг от двама”“, посветена на полк. Александър Кюлев, аз я надписах за близките му. Отидох при Емил Кюлев, който беше председател на борда на директорите на „Туристспортбанк“. Влязох в кабинета му. Казах му: „Това е за вас и вашето семейство! Вие сега имате достатъчно пари и власт. Защо не предприемете действия да се разкрие дали баща ви не е умишлено прегазен?!“ Емил Кюлев ми каза думи, които никога няма да забравя:

image


„Не ме занимавай с баща ми! Ако искаш някакъв кредит – ще ти дам, но с баща ми това е приключено!“

Като че ли не искаше да се коментира името на баща му. Стана ми много неприятно… Благодарение на протекциите на баща си Емил Кюлев завърши Школата в Симеоново и отиде в Дирекция на милицията, не е ходил по районни управления… Те с Богомил Бонев, който беше от неговия випуск, отидоха направо в Дирекцията. А Кюлев ми предложи кредит, защото по това време беше модерно да се вземат кредити, които да не се връщат!“[55]

Това представлявате, Боги. Такъв е нравственият ви облик – на комунистите и милиционерите. Водят ви вашето болно его, алчността за власт и пари. На теб ти бяха необходими 25 години – четвърт век – за да признаеш с половин уста, че си арестувал крадеца Волен Николов Сидеров, днес Кобзон. А следствие не е последвало,[Вж. напр. Станимир Тенев – „Богомил Бонев нападна Волен Сидеров: Помниш ли, че те арестувах за рекет?“, „Разкрития“, razkritia.com, София, 13 април 2014 г., online: http://www.razkritia.com] както сам ми призна през далечната 1993 година на излизане от Софийския районен съд. Тогава ми разкри агентурното минало на Иво Инджев и Асен Агов? Защо не питаш по какви причини вторият не е огласен?

image


Мекицо, сега се оказа, че са ти били достатъчни 15 лазарника, за да проговориш за „президента“ – товарищ Петър Стоянов. За неговия русофилски мироглед, просъветски настроения и политика.

Един от върховете на низостта, които постигна, е признанието за собствената ти некадърност, подплатена с гигантско самочувствие, дължащо се на споменатия тежък комплекс. Признаваш, мила продажна моме – обяви цена, ако някой проявява интерес към одъртяващи провинциални лелки, за да те предлагам – как „си си въобразявала, че Мултигруп – тогава главната мафиотска групировка на прехода“, ти е подложила динена кора. А „се оказало, че това е“ вършил „Гном“. Нали твърдиш, че си била страхотна министърка и то на МВР. Как така „си си въобразявала“, въртиопашко?

Досега се плашиш от сенки, Боги, лесна уруспио. Страх те е да напишеш, че „Гном“ е другарят Атанас Атанасов, когото от първия момента на произвеждането му във висш милиционерски чин публично – от телевизионния екран и в публикации – наричам „Костовия джобен генерал“. Отпусни се, мила шантонерко. Баба Яга Костова си отиде. На теб тя още ти се привижда в образа на Йорданка Соколова, Петър Стефанович Стоянов, на следващите ти сайбии. Как веднъж не разкри, че „Гномът“ е агент на ония служби, евтина духачко?

Твоето падение има елементарна история. Изминал си лесния път за такива като теб, невъзможен за мен и малцината ми съмишленици. От комсомолска секретарка на целия Техникум по електроника в Радомир – центъра на просветата, през най-младата членка на БКП, през съпруга на Таня Градинарова, изпратена като генерален консул в Мюнхен, а сетне – на генералската щерка Нона Йотова с вид на кит, през съдружничка на Евгения Живкова, до кумичка и главна конярка на свинаря на БКП-БСП. Последното е Еверест на низостта!

image

Гордей се. Я с какви „видни“ мерзавци си се сродила:



„Към кумците си Гергов има избирателен подход, според ползата и предназначението им.



Бизнесменът е в солидни връзки по сватовство с доста известни и влиятелни личности. Освен на бившия седесар Богомил Бонев, Гергов е кумувал на Ветко Арабаджиев, Тошо Тошев и на разстреляния Емил Кюлев.“[57]



Богомило, каква беше втората ти женичка в ТСБанк? Знаеха ли се отпреди това със Сталинка „Кристалина“ Георгиева, или се запознаха при Кюлев?



Докато аз съм приятел с Янко Янков, ти си с агент „Бор“, който е донасял, за да допринесе за вкарването на преподавателя по право в Софийския университет зад решетките. „Демократично“, нали, паряснице?



Но и трепери. Ако нашенци не са в състояние да въздадат Видовден, то онези енергични младежи от Близкия изток, ще го сторят. Нищо, че вие, с типичното за комунистическите нищожества необосновано с нищо възгордяване и високомерие, ги смятате за „варвари“. Макар те във всяко отношение да ви превъзхождат – вас, клозетниците. Ако Бог ми даде дни и сили, ще опитам да ги водя – до пълното прочистване на земята ни от low-life scum като теб, останалите комунета и дружбашчета.

image

Поняла, товарищ Бонбонева, Богомила Ангеловна, щерка на „Терсенето“? Ще стане, кавалджийке, или по-точно „минетчийке на комунистическата партия“, както ви нарича неосъзналата се като ваша посестрима Костадинка Чакърова, лява кълка на Тато.

Как не увряхте, та още питате другите, дали им е дошъл акълът?

image


„Нужен ли е референдум за съдене на виновниците за националната катастрофа след 1989 г.?“

Нужен е. Но ще се наложи да отговарят ваши другари. Включително тези от последните 9 години.

Само глупости ви идват в главите. Как не поумняхте, бе.“[Богомил Бонев, бивш министър на МВР – „Само глупости ви идват в главите. Как не поумняхте, бе“, Afera.bg, Варна, неделя, 27 ноември 2016 г., online: http://afera.bg]

image


Богомилке, курваланке, ти си цървуланка. Жътварска стомна, минаваща от ръка на ръка – от БКП и Кюлева, през СДС на Ф.Д. и Соколова, на Софиянска и Костова, до кунките на и банкянската Б.Б. и Г.Г. – Гочето. Кой не те ползва? Хайде, бърши задника на господаря ти Гошо Свинаря и накарай мръсната си паст да млъкне. Ще се наложи да отговарят всички онези, които са тровили обществото ни още от 1891 година, че може и по-рано. Но най-вече тези, които са вдигнали оръжие срещу Бога, народа, царя, Отечеството. Раздробили са ни на късчета, за да не можем да се пренаредим дори като мозайка, дърта парантийо.

От болшевишки трън, та на комунистически глог

Да имах власт, щеше да задоволяваш егото си за това, че би могъл да ми бъдеш адвокат, ако ме съди някой от Луканов нагоре, ама на приказка вечер в каторга. Брантийо, кога видя трамвай, кога си въобрази, че си човек? Знам, че знаеш, че знам, кой те пробута в СДС. А ти го забрави.

Понеже, когато зърнаха и проумяха „ползата и предназначението ти“, старите ти стопани – БКП и Държавна сигурност, те впрегнаха в своята очукана на пръв поглед каручка. Така продължи да я теглиш във впрягове с разни добичета – от Фил Кенеди и неговата бивша свекърва Йорданка Соколова, през агента Стефан Софиянски и Костов, Иван Йорданович – советский человек, до Гочето Свинаря – масон в непокътната страна Позитания.

image

Няма друг, освен мен, който хем да знае как да ви разплаче родовете чак до пра-прабабите, хем реално да е готов да ви подири отговорност. Реки от болшевишки сълзи, порозовели от кръв, а не от розички, дето замениха алените ви петолъчки, биха могли да потекат из България. И да прочистят Авгиевите обори от смрадта, която изхождате и трупате в продължение на близо 80 лета, изродке.

Накрая, понеже проявяваш „интелигентно“ и „основателно“ любопитство, питайки „как не поумняхте, бе“, да ти отговоря със стихове отпреди 530 лета:

„Тъй както знаем две и две и чупим стомната позната, а пък желязо се кове, когато му заври водата, така от много ум в главата (наричан сиво вещество!) обръща камъче колата, дори да чукнем на дърво.

Тъй както сеем ветрове и сливи имаме в устата или с натрити носове във кърпа връзваме нещата, така (развяла си полата напук на наш’то мъжество!) ни води за носа Съдбата, дори да чукнем на дърво.

Тъй както храним страхове, че песента ни е изпята, а хубавите плодове ги е изяла все свинята, изстиват ни така местата (малцината са мнозинство!), а ние си пасем тревата, дори да чукнем на дърво.

Тъй както с ризи – ужким две оставаме и без едната и брали много ядове, все гоним дивото в гората, излиза ни така душата солено (има за какво!) и брат съвсем не храни брата, дори да чукнем на дърво.

Тъй, Ваша милост, с пръст в устата оставаме по същество – не ще да ни уври главата, дори да чукнем на дърво.“[Франсоа Вийон – „Пословична балада“, във: Франсоа Вийон – „Стихотворения“, Издателство ДФ „Народна култура“, София, 1992 г.]

image

Дано си разбрала. Ама едва ли, както е модно да се казва. Ала за всеки случай чукни на дърво…

Докато на нашенци все им е виновно международното положение, и никога тяхната собствена тъпота, непрозорливост, безнравственост, леност, дебелокожо безразличие и духовна низост, да припомня, че световната революция не я мързи. Не спира ход. Напредва. Тук милиционер-патриоти, комунистическо-дружбашка дружина замъглява и без друго помраченото съзнание на нашенци с химери от сорта на минимална пенсия от 300 лева, в Ню Йорк имаше бурни протести. Хората се бунтуваха с искане за минимална надница от 56 долара.[Надницата или надникът произлиза от „на ден“. И означава заплата, трудово възнаграждение за един работен ден.] Повтарям: минимална.

По курса на деня, когато се появиха тези редове, мечтата на нюйркчани възлизаше на 103 лева. Толкова искат да получават минимум на ден „мЪрсните американци“, както ги наричаха партийците като Бонева и ченгетата като Цанев. През пролетта споделих със западен професор размера на моята социална помощ, която „държавните мъже“ – никога не споменават жените – провъзгласяват за… пенсия. Той ми рече, че не е зле. На изумения ми поглед отвърна с пояснението, че взима по-малко от мен на ден. Щом му рекох, че моята сума е за цял месец, зина и онемя.

След като се съвзе, ме попита каква е причината да мразя родината си толкова. С помощта на съпругата му – българка, но прекарала съзнателния си живот на Запад – уточнихме: говоря истината, а не хуля. За цял месец получавам помощ за издръжка във вид на „пенсия“, равняваща се на две лелеяни надници на работниците в Голямата ябълка, както наричат най-големия град в САЩ.

Тогава ученият пространно ми обясни, как ако това стане в страните, където е преподавал: Шотландия, Англия, Франция, Германия, САЩ, няма да има начин да върнат възрастните хора от улиците по домовете им. Освен това много младежи и представители на средните поколения щели да се присъединят и да ги подкрепят.

Ти да видиш, си рекох. Бяха изминали точно четири години от онзи протест на гръцки студенти, на който те издигнаха плакат с надпис „Тихо, да не събудим българите!“ Разказах случая. Посмяхме се. Обаче рекох, че има продължение.

image

Обясних, че нашенци не се обидиха. Онези от нас, които схващахме ситуацията, бяхме наясно: комшиите имаха право. Единствена пожарникар-премиерката се засегна. Така изглеждаше уникалният й съвет, влязъл в западния печат:

„Държавите, които искат помощ, да си приведат заплатите и пенсиите на нивата в България.“[http://www.novini.bg/news/]

На който и чужденец да обясня, че начело на правителството стои бивша страхлива каратистка, която се плашела от състезания, членувала в престъпната БКП, служила като телохранителка на комунистическия диктатор, но най-важното – пожарникарка, избухва в смях. Нормалните хора мислят, че е виц. Като се успокоят и истината стигне до умовете им, ни ожалват. И все питат: Защо търпите?

Тогава на мен ми става смешно… Мина доста време, откакто не ми е тъжно. Тъй като никой извън диктатурите на комунистите през втората половина на ХХ век не е издигал такива безумни и необразовани нищожества за държавници. Даже одиозният Силвио Берлускони имаше диплома на юрист.

Както писах навремето, може би Le Pompier Soleil се родее единствено с френския „енциклопедист“ Бернар Тапи. Досега неговите сънародници издирват свидетелството му за висше образование, както навремето тук при всяка разкопана за ремонт улица се шегувахме, че търсят дипломата на Тодор Живков. Подобно на Тапи Б.Б. е универсално същество. Французинът я бие – предприемач, политик (министър), собственик на футболен клуб (не е известно да се е състезавал), киноактьор, поппевец… Беше на път да купи „Full Tilt Poker” с цялата интернационална мрежа за залагане по интернет. Сделката се разпадна…[https://www.pokernews.com/news/]

image

Универсалността е неразривна част от същността на Б.Б. С уговорката: доколкото можем да разглеждаме наличност на естество в креатура от толкова нисш еволюционен тип. Банкянската мома е способна на всичко. Ръководи, строи, раздава пари, открива построеното, играе футбол, тенис, белот, свири на акордеон… Няма да се учудя, ако вечер плете пред телевизора. Едва ли ще намерите по-велика „народна артистка“ от Brigitte Bardot de Bankya. И то не само по тези земи.

Неприятното за нас е, че „изграденото от нея“ не върши особена работа. Метрото се наводнява, автомагистралите започват да се рушат месеци след като пререже лентичките при пускането им в експлоатация. Пък и както се майтапят местните зевзеци, Бойкините магистрали „не водят към Шенген“…

Не може да се отрече, че докато министерстваше, дори „великият комбинатор“ Бернар Тапи не се беше сетил да постави две тръби с голям диаметър връз подходящо възвишение. Да ги засипе с триметров слой пръст. И да обяви „великото строително постижение“ за… тунел. Естествено, прибирайки милионите за „пробиването“ му!

image

Който не вярва, да мине с автомобил по автомагистрала „Люлин“… „Тунелът“ си е там. (Вижте илюстрацията.) Стои като паметник на тукашната корупция и на всеобщото бездушие.

diagnosa.net/



Гласувай:
3



1. djani - Предишният Б.Б. - Бони Бонбони, който се прави на вода ненапита,
11.12.2016 16:00
Беше този, който изпрати в почти всички областни дирекции на МВР - т.н. софийски бригади. Необуздани кариеристи от нисшия и среден ешалон на министерството, които бяха булдозерите, изринали местните фирми и проправиха пътя на "правилните" - софийските. В строителство, търговия, туризъм, дори и в сметосъбирането. И този манаф, чесал нежната анална душичка на г-жа Йорданка Соколова сега се прави на опозиционер. Пуста гьостерица!!!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8684948
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031